مشاهده نسخه کامل
: از گیم تستر ها تقاضا میشه بیان این بازی رو تست کننMB4.5
ehsan_wwe
26-02-2012, 09:49
اسکرین شات هارو شما بدین:دی
یه سری نکات داره اول اینکه هواپیمارو اول سه بعدیشو ساختم ذهنی بعد رندر گرفتم آوردم تو بازی برای ساخت زمین که لایه ها رو هم سر بخرن و پشتشون خالی باشه چشامو بخشیدم به فتوشاپ
فضای بازی اتمسفر داره هرچی بالا تر بری تیره تر میشه
نکته قابل توجه حجم بازی که میخام پایین باشه تا همین الانشم خیلی رازیم از حجم
دوستان محبت میکنید بازی رو تست میکنید تشکر
نظری چیزی دارید بگید دوست دارم این بازی رو تجاری کنم
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g.com%2Fgame%2Fgame%2520tester.rar)
Reza Azimy_RW
26-02-2012, 11:22
احسان دانود نمیشه چرا ؟
اصلا صفحه رو پیدا نمیکنه
آقا خیلی خوش دست بود واقعا لذت بردم ولی اگه بشه سرعتش رو کم و زیاد کرد بیشتر جالب میشه به نظر من .
Reza Azimy_RW
26-02-2012, 12:43
پس چرا واسه من نمیره دانلود ؟
:
Firefox can't establish a connection to the server at ehsanwwe.persiangig.com.
YAHYA-PRO
26-02-2012, 12:50
رضا با یه مرورگر دیگه امتحان کن
الان تست کردم داره دان میشه:46:
parvizamd
26-02-2012, 13:46
احسان خیلی باحال بود...دمت گرمم فقط کاش دکمه بالا و پایینش رو برعکس می کردی.
ehsan_wwe
26-02-2012, 15:33
آقا خیلی خوش دست بود واقعا لذت بردم ولی اگه بشه سرعتش رو کم و زیاد کرد بیشتر جالب میشه به نظر من .
ایده خوبی بود اما فکر میکنم یه خورده آسون تر بشه ( مگه اینکه مهدودیت زمان بزارد)
پس چرا واسه من نمیره دانلود ؟
:
Firefox can't establish a connection to the server at ehsanwwe.persiangig.com.
احسان دانود نمیشه چرا ؟
اصلا صفحه رو پیدا نمیکنه
فایلو پیوست کردم رضا جان
رضا با یه مرورگر دیگه امتحان کن
الان تست کردم داره دان میشه:46:
ممنون که تست کردی
احسان خیلی باحال بود...دمت گرمم فقط کاش دکمه بالا و پایینش رو برعکس می کردی.
چه موقعی وقتی که هواپیما سرو ته میشه ؟ یا کلا
ایده جالبیه ممنون
فایل پیوست شد .
نظرتون با مهدودیت زمان چیه ؟ یا اینکه فقط زمان برای امتیاز باشه
Reza Azimy_RW
26-02-2012, 15:36
با مرورگر اکسپلورر هم نشد :13:
معلمو نیست چشه این :19:
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
ممنون احسان پست همزمان شد :دی
M0hsen3D
26-02-2012, 15:49
خیلی عالی بود احسان جون حال کردم فقط زودتر مراحل دیگرم بساز که منتظریم.
مرسی.:11:
Arrowtic
26-02-2012, 16:27
خیلی خوب بود و خوشدست!
فقط میگم موقع سقوط یه صدای سقوط بگیره قشنگ تر میشه به نظرم!
دستتون درد نکنه ...:11:خیلی باحاله ...:46:
اگه موزیکم داشت خیلی خوب میشد...
احسان جان دستت درد نکنه چسبید...حال داد...
به چند تا نکته خیلی خوب توجه کردی مخصوصا جهت حرکت دادن بالا و پایین هواپیما...
فقط بعد سقوط و انفجار صدای موتور باز میاد :دی
بعدش اقا هواپیمای من چرا زود داغ میکنه تا یه دور میزدم سمتمو درست کنم دود سیاه فضا رومیگرفت :دی
اقا دمت گرم خوب بود موفق باشی...
armin_555
26-02-2012, 20:17
خیلی خیلی عالی شده! بکگراند و این جور چیزا هم عالی شده. فقط اگه یه بنزینی چیزی داشته باشه باحالتر میشه. فک کنم!:31:
ممنون ...خیلی خوب بود :10:
ولی زود هواپیما داغ میکرد و دود میداد .......
anti-military
26-02-2012, 23:05
منكه فعلا اينترنت ندارم نميتونم دانلود كنم اما نديده ميگم عالیه
YAHYA-PRO
27-02-2012, 00:05
حرف نداشت:10:
خیلی باحال بود ولی کوتاه:46:این برغکس شدنش منو کشته:31:
فقط این که آخر مرحله اون پایینا تکسچرهات کشیده میشدن
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این که آسمون و حلقه ها و هواپیمات کاملا فانتزی بودن ولی این دار و درخت ها و کوهها نه ! وحدت نداشتن
احسان این رسمشه آخه ؟ من در مورد این بکگراند که چندین قسمته و هر کدوم یه طوری تکون میخوره سوال پرسیدم کسی جواب نداد
CRIS Joon CR7
27-02-2012, 00:38
من خیلی حال کردم که یه ایرانی اینو ساخته :5:
باحال بود:8:
اینکه بعد از سقوط هم صدای موتور میاد یعنی زندگی ادامه دارد حتی اگه سقوط کنی
عجب پیامی دادم:31:
بعدش اقا هواپیمای من چرا زود داغ میکنه تا یه دور میزدم سمتمو درست کنم دود سیاه فضا رومیگرفت :دی
بابا 5 مگ دانلود کردید میخواین HAWX 10 باشه:31: خوبه دیگه:21:
armardeh
27-02-2012, 00:53
خیلی خوبه بازم ادامه بده...
ehsan_wwe
27-02-2012, 01:23
خیلی عالی بود احسان جون حال کردم فقط زودتر مراحل دیگرم بساز که منتظریم.
مرسی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که راضی شدی حتما کاملش میکنم
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوب بود و خوشدست!
فقط میگم موقع سقوط یه صدای سقوط بگیره قشنگ تر میشه به نظرم!
حتما انجامش میدم ممنون که نظر دادی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه صدای حواپیما بسازم فک کنم زیاد سخت نباشه
با مرورگر اکسپلورر هم نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلمو نیست چشه این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
ممنون احسان پست همزمان شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دیگه میشه که لینکو بی خیال برات پیوستش کردم
مرسی که نظر دادی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما یه موزیک فانتزی هم میزارم
ممنون که نظر دادی:40:
تصادف میکردی دیگه از وصط حلقه رد شی دودش صفیده :27:
تشکر برای تست و دانلود
لطف کردی :40:
خیلی خیلی عالی شده! بکگراند و این جور چیزا هم عالی شده. فقط اگه یه بنزینی چیزی داشته باشه باحالتر میشه. فک کنم!:31:
موافقم
مرسی از نظرت ماچچچچ:40:
ممنون ...خیلی خوب بود :10:
ولی زود هواپیما داغ میکرد و دود میداد .......
مرحله یکی مونده به آخر مشکل داشت شرمنده
ممنون که بازی رو تست کردی:40:
منكه فعلا اينترنت ندارم نميتونم دانلود كنم اما نديده ميگم عالیه
تو یه دل داری قد یه دنیا خفنه
مرسی که اومدی دلم گرم شد
موفق باشی:40:
حرف نداشت:10:
خیلی باحال بود ولی کوتاه:46:این برغکس شدنش منو کشته:31:
فقط این که آخر مرحله اون پایینا تکسچرهات کشیده میشدن
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ft85znipjzjwc2o0d09iv.jpg)
و این که آسمون و حلقه ها و هواپیمات کاملا فانتزی بودن ولی این دار و درخت ها و کوهها نه ! وحدت نداشتن
احسان این رسمشه آخه ؟ من در مورد این بکگراند که چندین قسمته و هر کدوم یه طوری تکون میخوره سوال پرسیدم کسی جواب نداد
برعکس شدنش جالب شده موافقم
برای تکسچرش ممنون خوب شد گفتی برای اینکه کم حجم شه یه حرکتی زده بودم ( فلدر لایر بری میبینی - نباید طولشون بیشتر از 2500 پیکسل باشه که مال من بود) مرسی خودم متوجه این باگ نشده بودم:40:
در مور اینکه لایه ها رو هم سر میخورن هم من چند بار توضیح داد و پست آموزشی ساختم
شرمندم اگه سوالتو ندیدم منو ببخش:11:
من خیلی حال کردم که یه ایرانی اینو ساخته :5:
باحال بود:8:
اینکه بعد از سقوط هم صدای موتور میاد یعنی زندگی ادامه دارد حتی اگه سقوط کنی
عجب پیامی دادم:31:
بابا 5 مگ دانلود کردید میخواین HAWX 10 باشه:31: خوبه دیگه:21:
فدات شم که انقد نظرت آدمو شیر میکنه :21:
به جون خودم همه نظرا یه طرف نظر شما یه طرف لطف کردی ممنون ( البطه این قدرت ایرانی نیستا بری تو بازی های ساخته شده گزینه های با کیفیت زیاد داره - این بازی بچه گونس )
من خودم خیلی مهدودیت داشتم بخاطر حجم کمم که اینو خوب متوجه شدی
ممنون که بازی کردی :40::40::40:
خیلی خوبه بازم ادامه بده...
ممون از نظرتون حتمآ :40:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- پس من یه کالن میزارم اون کنار که سوخنو نشون بده ( محدود کنم زمان پرواز رو )
2- صدای سقوت بزارم
3- کشش تصویر پش صفحه رو درست کنم
4- مراحل رو کامل کنم
5- یه کاری کنم که پشت صفحه ها هم فانتزی بشن
6-سرعت تنظیم بشه
احمد دات
27-02-2012, 15:16
سلام دوست عزیز البته شما استاد ما هستی
1.منوی شروع و لود و توضیحات درباره سازنده و تاریخ تولید و مهمترین help و داستان و اسم بازی نبود البته شاید برای اینکه برای تست باشه ولی اگر بود بهتر بود چون اونهام یک تستی می شد
2.موضوع بازی جالب بود
3.باگ خروج هواپیما از صحنه
4.گرافیگ خوب
5.طراحیه مراحل خوب
6.طراحیه بازیگر خوب ولی کمی از نظر کنترل ضعیف
....
کارت حرف نداره و امیدوارم همیشه موفق باشی
ehsan_wwe
27-02-2012, 17:34
سلام دوست عزیز البته شما استاد ما هستی
1.منوی شروع و لود و توضیحات درباره سازنده و تاریخ تولید و مهمترین help و داستان و اسم بازی نبود البته شاید برای اینکه برای تست باشه ولی اگر بود بهتر بود چون اونهام یک تستی می شد
2.موضوع بازی جالب بود
3.باگ خروج هواپیما از صحنه
4.گرافیگ خوب
5.طراحیه مراحل خوب
6.طراحیه بازیگر خوب ولی کمی از نظر کنترل ضعیف
....
کارت حرف نداره و امیدوارم همیشه موفق باشی
ممنون که نظر داری همونطور که فهمیدی بازی تست بود منورو به نظرم نیومد برای تست بیارم دوست داشتم صلیقه شخصی باشه چرا به خروج هواپیما میگی باگ ؟ مگه کانتری که شماره میندازه رو ندیدی - ده ثانیه وقت داری برگردی ( البطه یه قطب نما هم بعدآ پایین صفحه میاد که زاویه رو نشون میده تا بتونی برگردی ) ممنونم بابت کنترل که گفتی به این موضوع بقیه بچه ها هم اشاره ای داشتن میخوام کنترل سرعت براش بزارم ممنون از نظرت منم امید وارم شما همیشه موفق باشید
vernal125
27-02-2012, 18:38
دمت گرم دادا خیلی باحال بود! :31:
احمد دات
27-02-2012, 19:04
ممنون که نظر داری همونطور که فهمیدی بازی تست بود منورو به نظرم نیومد برای تست بیارم دوست داشتم صلیقه شخصی باشه چرا به خروج هواپیما میگی باگ ؟ مگه کانتری که شماره میندازه رو ندیدی - ده ثانیه وقت داری برگردی ( البطه یه قطب نما هم بعدآ پایین صفحه میاد که زاویه رو نشون میده تا بتونی برگردی ) ممنونم بابت کنترل که گفتی به این موضوع بقیه بچه ها هم اشاره ای داشتن میخوام کنترل سرعت براش بزارم ممنون از نظرت منم امید وارم شما همیشه موفق باشید
خواهش میکنم
به نظر من بازی باید طوری باشه که هواپیما یا خارج نشه یا اگر هم بشه خودش اتوماتیک دور بزنه و برگرده تو صحنه
چون فکر نکنم هواپیمایی که دیده نشه کنترلش جالب باشه
تشکر...
armin_555
27-02-2012, 20:25
خواهش میکنم
به نظر من بازی باید طوری باشه که هواپیما یا خارج نشه یا اگر هم بشه خودش اتوماتیک دور بزنه و برگرده تو صحنه
چون فکر نکنم هواپیمایی که دیده نشه کنترلش جالب باشه
تشکر...
آقا احسان گفتن که بعدا یه قطب نما میزارن واسه کنترل کردنش.
Masoud King
27-02-2012, 20:41
سلام
1- بازی چیزی به اسم ارائه نداشت کاری به منو ها و داستان ندارم . یعنی همون اول که شروع میشه گیمر نمیدونه باید چکار کنه. بهتره یه لول آزمایشی اول باشه و نحوه کنترل روی صفحه نوشته بشه. مثلا نحوه کار دکمه ها در بازی .. شاید برا اینکه به قول دوستمون تست بود اینا نبود
2- مراحل چیدمانشون خوبه. یعنی سطح به سطح سختی افزایش پیدا میکنه
3-کنترل بازی خوب بود.
4- بهتره از محیط فانتزی برا بازی استفاده کنی وجود اون کوه ها و درخت های واقعی به نظرم تو ذوق میزنه چون بازی خودش آرکید هست و فانتزی
5- میشه مد های مختلفی براش بزاری مثه مد های زمانی یا Survival
6- اگه لیدربورد داشته باشه که خدا میشه : دی
7- یه سری میان پرده های جالب هم میشه براش در نظر گرفت . مثلا هر لول که تموم میشه یه چیزی پخش بشه یا هر لول که می خواد شروع بشه .
8- اینکه همش از داخل یه سری حلقه رد شیم یکم خسته کننده به نظر میشه. مثلا می تونی یه سری قدرت ها تو مسیر بزاری ( مثه افزایش سرعت یا کاهش اون مثلا جایی که کاهش سرعت لازمه یه افزاینده سرعت بزاری دهن گیمر سرویس شه : دی) یا موانع متحرک. خلاصه چیزی که تنوع ایجاد کنه.
همه می خوان تو اینطور بازی های آرکید یه سری چیزای بامزه و باحال ببینن.
9- می تونی یکم پازل و معما قاطیش کنی. مثلا از یه حلقه که وارد میشه از یه حلقه دیگه بیرون بیاد مثه یه پرتال.. اینطوری بازی درگیر کننده تر میشه.
و ....
خلاصه چیزای زیادی میشه اضافه کرد که بازی جالب بشه و اینا بستگی به حوصله طراح و سازنده داره.
:18:
می گم شوترش هم کنه بد نیستا ؟ :31: یا مد teamdeathmach ? capture the flag هم خوب در میاد نه ؟ :13:معذرت می خوام نظر شما محترمه ولی یکمی در مورد این نوع سبک ها تحقیق کنید متوجه میشین که هیچ کدوم از این چیزهایی که شما می گی لازم نیست
siavash_rad
27-02-2012, 21:07
خلاصه خفن باشه دیگه.
آقا هاوکس رو شما در بیار من خودم اسپانسرت میشم.
خیلیم سخت نیستا 4 تا دونه ابجکته دیگه..... :31:
Masoud King
27-02-2012, 21:11
می گم شوترش هم کنه بد نیستا ؟ یا مد teamdeathmach ? capture the flag هم خوب در میاد نه ؟ معذرت می خوام نظر شما محترمه ولی یکمی در مورد این نوع سبک ها تحقیق کنید متوجه میشین که هیچ کدوم از این چیزهایی که شما می گی لازم نیست
اگه منظورت Survival هست باید بگم که این مد فقط برا بازی های شوتر نیست
مدی که توش باید زنده موند لازم نیست حتما زامبی باشه و تیر و تفنگ
یکم ذهنت رو باز کنی میبنی خیلی چیزا می تونه معنی Survival رو داشته باشه و جز اون قرار بگیره
YAHYA-PRO
27-02-2012, 21:19
خلاصه خفن باشه دیگه.
آقا هاوکس رو شما در بیار من خودم اسپانسرت میشم.
خیلیم سخت نیستا 4 تا دونه ابجکته دیگه..... :31:
4 تا دونه آبجکت ؟:31:کاش اینطوری بود که شما میگی!
این چیزایی که مسعود گفت جالبه البته اگه احسان حوصله پیاده سازیش رو داشته باشه:31:
حسن جان بنظرم اگه بازی باحال در بیاد اصلا معنی نداره خودمون رو محدود کنیم و بگیم بازی مثلا آرکید هست و نمیشه با سوایور قاطیش کرد:20:
siavash_rad
27-02-2012, 21:39
4 تا دونه آبجکت ؟:31:کاش اینطوری بود که شما میگی!
اره بابا احسان میتونه.
احسان بیا بگو عزیزم. :31:
منم اسپانسرش میشم اخرشم هواپیمای بازی رو با یه فلانکر ایس کومبت دوست میکنیم.
مثل پنگول که با گاندو دوست شد کانال 5. :10:
خب اسمش روشه بازی ارکید . توی بازی ارکید هدف اینه که شما فقط بتونی مدتی سرگرم بشی .چه اینا با حل کردن معما کماکان که امکان داره بعد از مدتی واست یکنواخت باشه . بازی ارکید بازی ارکید توی این نمونه به وضوح میشه چسپیده گی به سبک ارکید رو دید باشه یا پازل ویا غیره
:18:
می گم شوترش هم کنه بد نیستا ؟ :31: یا مد teamdeathmach ? capture the flag هم خوب در میاد نه ؟ :13:معذرت می خوام نظر شما محترمه ولی یکمی در مورد این نوع سبک ها تحقیق کنید متوجه میشین که هیچ کدوم از این چیزهایی که شما می گی لازم نیست
نه ...
اتفاقا به نکات خیلی خوبی اشاره کردن ... ولی پیشنهاد 9 رو...آخه نمیشه مثه پرتال دراورد یا حتی پازل گزاشت ، سبکش نمیخور به پازلو این حرفا ...
واسه درگیر کننده کردن بازی همون تایمی کردن یا گزاشتن مدی مثه SURVIVAL ، میتونه خیلی موثر باشه
خب اسمش روشه بازی ارکید . توی بازی ارکید هدف اینه که شما فقط بتونی مدتی سرگرم بشی .چه اینا با حل کردن معما کماکان که امکان داره بعد از مدتی واست یکنواخت باشه . بازی ارکید بازی ارکید توی این نمونه به وضوح میشه چسپیده گی به سبک ارکید رو دید باشه یا پازل ویا غیره
نمیتونیم بگیم چون بازی آرکید هس پس بعد از مدتی باید یکنواخت بشه ...
بازی حتی از نوع آرکید میتونه جوری ساخته بشه که اصن حس برینگ بودن به آدم دس ند...
Dj_aghamajid
27-02-2012, 22:23
بسیار عالی بود و بهتون تبریک میگم. امیدوارم بازم ادامه بدی و پیشرفت ها شما رو ببینیم.
یه چیزهایی به ذهنم رسید که میتونی به بازی اضافه کنی:
1- تنوع اهداف( شامل کوچک و بزرگ شدن حلقه ها و ... اهداف مخفی و...)
2- ایجاد موانع بر سره راه ( پرنده، رعد وبرق ، باد و گردباد که هواپیما رو منحرف کنه و...)
3- پله ای کردن جون هواپیما( مثلا اگه یه بار بخره به مانع یه موتورش دود کنه و بار دیگه صقوط کنه تو راه هم اگه جوایزی باشه که مثلا با خوردنش هواپیما تعمیر بشه.
4- تنوع فضاها و موزیک های مرتبط با همون فضا ها( صبح- مه - ظهر - شب - بارون - برف- رنگیکمون و...)
5- بقول دستان اگه شوتر هم باشه جالب میشه ها. مثلا انتهای هر مرحله میتونی یه قولی واسش دست و پا کنی.
6- بعد از عبور از هر حلقه اگه کم کم محو بشه بهتره تا اینکه یه ستاره روش نشون داده بشه.
اگه مفید بود بازم بگم!:31:
ehsan_wwe
28-02-2012, 01:43
اول تشکر میکنم از نظراتون و از نکاتی که یاد آوری کردین
باید اعتراف کنم که ذهنم خیلی محدود بود و ایده های خوبی برای پیاده سازی گفتید ( مخصوصا از ضروری هاش همین آموزشی تو مرحله یک و مانع های کوچیک بزرگ بود)
سبک بازی بچه گونه اس اما می خوام بهترین شکل ممکن ارئه بشه
طبق گفته هام : محدودیت سرعت برداشته شد شما میتوانید سرعت رو کنترل کنید اما یه کاری کردم که اگه سرعت رو کم کنید جازبه بهتون قلبه کنه و نشه مستقیم تو مسیر روندش به سمت زمین کشیده بشه - سرعت از +0 تا +50 تا قابل تغییره این ضریب یعنی حد اکثر سرعت یکو نیم برابر سرعت فعلی و حد اعقل هم 75. دهم سرعت فعلی
برای محدودیت زمان سوخت رو گذاشتم
چون اینترنت ندارم ( دیال آپ ) مجبور به طراحی کامل تکسچر حتی فلش برش دارا و ... شدم
یه چند تا عکس از فریم انیمیشن رو در زیر آپلود کردم
به نظرتون برای کنترل سرعت بین این دوتا زاویه کدون قشتگ تره ؟ ( با توجه به اینکه دوتا دایره یه طرف صحنه دارن زاویه نصبت به زمین و سوخت رو نشون میدن
یه عکسم از نشانگر سوخت براتون میزارم( LED زرده وقتی باک میره رو رزرو روشن مشیه :20: )
نشانگر زاوه نصبت به زمین رو میخام مثل جت های قدیمی رنگی درست کنم پایینش قهوه ای بالاش آبی
خیلی ممنونم بابت نظراتون
امید وارم بتونم خروجی کارو طوری بکنم که همگی راضی بشاید
ازتون معضرت میخوام اینترنتم طوری نیست که بتونم تک تک تشکر کنم
-همانطور که میدونید تمام پخش کننده های خارجی شدیدا تاکید دارن که بازی ها هم باید رویه ماوس انجام بشه هم کیبرد ( پس چندتا دکمه هم برای بازی با ماوس باید در نظر بگیرم
خیلی خیلی خیلی ممنون
Dj_aghamajid
28-02-2012, 11:26
اگه میخوای بازی درست پیش بره باید اصول طراحی بازی رو توش رعایت کنی.
البته شما خودت استاد استادها هستی، این صحبت ها رو جهت یادآوری میگم:
اول از همه سناریو( باید مشخص کنی هدف از بازی چی هست و در انتها به چی میخوایم برسیم.)
دوم، طراحی های فضاها و شخصیت ها
سوم، طراحی فنی مراحل و گیم پلی و ...
چهارم، صدا گذاری و....
مهمترین عامل سناریو هست. پس قبل از انجام هر کاری ، بهتره چهارچوبی از اهداف بازی در نظر بگیری و در همون راستا جزئیات بیشتری هم بمرور زمان به ذهنت خواهد رسید.
اگه میخوای بازی کاملا ایرانی بنظر بیاد، سعی کن همه چیش فارسی باشه. بعدا اگه از کارت راضی بودی نسخه انگلیسی هم واسش درست کن.
موفق باشید.
ehsan_wwe
29-02-2012, 01:07
اگه میخوای بازی درست پیش بره باید اصول طراحی بازی رو توش رعایت کنی.
البته شما خودت استاد استادها هستی، این صحبت ها رو جهت یادآوری میگم:
اول از همه سناریو( باید مشخص کنی هدف از بازی چی هست و در انتها به چی میخوایم برسیم.)
دوم، طراحی های فضاها و شخصیت ها
سوم، طراحی فنی مراحل و گیم پلی و ...
چهارم، صدا گذاری و....
مهمترین عامل سناریو هست. پس قبل از انجام هر کاری ، بهتره چهارچوبی از اهداف بازی در نظر بگیری و در همون راستا جزئیات بیشتری هم بمرور زمان به ذهنت خواهد رسید.
اگه میخوای بازی کاملا ایرانی بنظر بیاد، سعی کن همه چیش فارسی باشه. بعدا اگه از کارت راضی بودی نسخه انگلیسی هم واسش درست کن.
موفق باشید.
نشکر بابت یاد آوریت
اما فک کنم یه خورده سر بازی من فرق کنه مثلا من طراحی مدل رو انجام دادم سناریو هم ساختم الان مرحله ساختم
البطه بازی این مدلی سناریو خواصی نداره ...
راستی فک کنم گفته بودم بازی حدفش فارسی بودن نیست کلا هیچ وقت بازی رو فارسی نمیسازم من بنا به دلایل شخصی هدفمم جلب نظر یکی از این پابلبشر های خارجیه
بگذریم
رندر جی یو آی بلاخره تموم شد 17 ساعت طول کشید
راستی سه اسکرین شات براتون گذاشتم
کل جی یو آی هارو توش آوردم نظرتون راجبهش چیه
راستی LED هاش خیلی با نمک اختار میدن روشن مشن
صدای متورو قطع شد - جی یو آی اضافه شد - سرعت قابل تنظیم شد
اهداف بعدی
موانع کوچیک بزرگ - ساخت ازتفاع سنج - موانع مختلف مثل بالون - فرار خلبان ( بعد از آتیش گرفتن هواپیما خلبان رو ببینی که به بیرون میپره و با چطر میاد پایین )
نظرتون بیشتر با کدوم مدل جی یو آی هماهنگ تره ( خواهشن جی یو آی مورد علاقه اتون رو بگید )
بازم ممنون بابت نظراتتون ( از اینترنتم 12 مگ دیگه مونده که نگهش میدارم تا خبر بعدی
احمد دات
29-02-2012, 01:19
سلام کاراکتر هواپیمارو باچه برنامه ساختی 3d max یا maya شماره نسخش چیه
پایینی سمت راست از همه جالب تره از نظر من .
Devicestreet
01-03-2012, 22:27
منچند وقت نبودم این عکس که گذاشتی ورژن حجدید بازی هست دوباره بازسازی کردی؟
هواپیما بچه گونه هست باید زئایایه تیز داشته باشه
اول یه باند داشته باشه که کاربر با زدن دکمه س های مکان نما سرعت بگیره و بازی کنه
درمورد عکس...
پایین سمت راستی...!
Reza Azimy_RW
02-03-2012, 15:16
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩﺵ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺮﯾﺰﻡ ﺭﻭ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﻭ ﺑﺘﺴﺘﻤﺶ ﻣﺤﻠﻮﻣﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﺭﻭﺍﻧﯿﯿﻪ
Reza Azimy_RW
02-03-2012, 18:30
ﺍﺣﺴﺎﻥ ﻋﺎﻟﯽ ﺑﻮﺩ ... ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﺎ ﻓﯿﺰﯾﮑﺶ ﺣﺎﻝ ﮐﺮﺩﻡ... ﻓﻘﻂ ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﭘﺲ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺳﻪ ﺑﻌﺪﯼ ﻣﺜﻼ ﺷﺐ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺷﻬﺮ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺟﺎﻟﺐ ﻣﯿﺸﺪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﮔﺮﺍﻓﯿﮑﯽ
ﺩﻣﺖ ﮔﺮﻡ ﻣﻌﺎﻟﯽ بود
Devicestreet
02-03-2012, 19:12
بیسته فقط ظاهر هواپیما......
armin_555
02-03-2012, 19:50
حالا وایسا کامل شه!!! (یه جوری حرف میزنم انگار بازی خودمه!!!):31:
ولی مطمئنا کاملش خیلی توپ میشه.
Devicestreet
03-03-2012, 15:54
ایشالا یه بازی خیلی خوب با ساختار گرافیکی خوبی در بیاد من که دارم یه خورد معتادش می شم
احسان جون ایول خیلی خوبه. نمره 20.
اخوی ما رفته سربازی، مطمئنم از بازیت خوشش میاد نگهش داشتم وقتی اومد بدم بازی رو بخوره.
Devicestreet
30-03-2012, 17:44
پ بازی چی شد
ehsan_wwe
30-03-2012, 17:56
پ بازی چی شد
شرمنده ام ولی..
پخش کننده خارجی حال نکرد باهاش منم دارم پروژه بعدی رو براش میسازم( به علت سوء استفاده هایی که تاحالا دیدم از برادران پشت گرم و پارتی کلفت میترسم یه تاپیک بزنم در بارش برن ایده رو بدزدن)
اما قول میدم تمومش کنم وقتی بی کار بودم برای بازار رایگان اینترنتی :دی
احسان جون ایول خیلی خوبه. نمره 20.
اخوی ما رفته سربازی، مطمئنم از بازیت خوشش میاد نگهش داشتم وقتی اومد بدم بازی رو بخوره
خودت که ماهی قربونت میرم الهی
دادشتم مثل خودت مرسی که نظر دادی ایشالا سربازی داداشتم راحت تموم شه
sajjad_3011
01-04-2012, 07:28
با چی نوشتی احسان آقا .
ضمنا چرا سورسشو نمی دی ببینیم !!!
اگه آموزش این بازی رو میشه از صفر بذار تا ما هم یاد بگیریم.
امیدوارم شاهد اموزشهای بیشتر شما باشیم و لذت ببریم
با تشکر
ehsan_wwe
01-04-2012, 08:18
با چی نوشتی احسان آقا .
ضمنا چرا سورسشو نمی دی ببینیم !!!
اگه آموزش این بازی رو میشه از صفر بذار تا ما هم یاد بگیریم.
امیدوارم شاهد اموزشهای بیشتر شما باشیم و لذت ببریم
با تشکر
فرقی نداره که با چی تو با هرچی میتونی اینو بنویسی از ویژوال بیسیک بگیر تا فلش...
سورسشو نمیدم آموزشم نمیدم ( مگه کسی به من آموزش داد ) در ذمن اگه اموزش بدم یعنی بازار کارمو در آمدمو خیرات کردم
ذکات علم هم به اندازه کافی دادم :دی تو هزارتا زمینه دیگه ....:دی پس میرم بهشت:31:
Prince_ of _Persia
26-04-2012, 10:50
داش احسان گل . قبلا نشونم داده بودی اینو .خیلی قشنگ شده. گرافیش رو خیلی دوس دارم . گیم
پلی اش هم خیلی با نمکه فقط یکم سخته . باگهاش رو هم که بچه ها گفتند
شرمنده من همیشه دیرتر از همه نظر می دم. تاپیک های جدید رو معمولا خیلی دیر می بینیم.
حتما تکمیلش کن . موفق باشی رفیق
Devicestreet
26-04-2012, 11:01
پس بازی چی شد؟
anti-military
03-05-2012, 18:25
الان بازیو دانلود کردم واقعا عالی بود گیم پلی ش خیلی عالی بود و وزن هواپیما حس میشد
اون حلقه ها هم خیلی خوب چیده شده بود و رو حساب و کتاب بود
سلام داش احسان گل گلاب قند عسل شاه پسرررررررررررر
آقا کارت عالیه فقط کنترل هواپیما سخت بود به می شد کنترلش رو با موس انجام می دادیم خیلی بهتر میشد
برا مراحل بعدی هم می تونی از حلقه های متحرک استفاده کنی
با اتیش گرفتن هواپیما اگه دوربین هم کمی نزدیکتر بشه بهش قشنگتر میشه
بازم خسته نباشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.