مشاهده نسخه کامل
: آخرش که چی ؟
سلام
آخریش که چی ؟
اینو میخوام بگم که بهترین بازی دنیارو ساختیم ! تو دنیا هم فروختیم ! رکورک فروش هم زدیم ! پولدارم شدیم ! معروفم شدیم ! اصلا بازی ساختیم در حد فیلم 2K
آخرش که چی ؟ یه چیزی کمه ؟
این ها ارضام نمیکنه . اخر داره ! شما علم فیزیک رو ببین انتها نداره یا علم ستاره شناسی رو ببین کی میتونه بگه کهکشانها و ... تا کجا ادامه دارن ؟!
میخوام راهمو عوض کنم ؟! بزنم تو کار علوم زیستی یا فیزیک یا نجوم .
دیروز یه نوخبه رو آورده بودن تو یه برنامه 26-27 ساله میخورد بهش ! دکترا داشت و استاد دانشگاه تهران بود و داشت رو یه پروژه ای تحقیق میکرد که از روغن کیاهی و حیوانی گازویل تولید کنن و کردن ! اون برنامه رو دیدم کلا رفتم تو فکر .
ehsan_wwe
26-02-2012, 08:42
نخبه تو ایران بدون پشت گرم هیچی نیست
....
به نظر من راه درستی رو انتخواب نمیکنی ( راستی گرفتن گازوییل کار راحتیه ) دانه های روقنی به شدت از ترکیبات هیدروژنی درست شدن که میشه ازشون الکول و مواد قابل سوخت در حالت طبعی گرفت گرفت
من خودم موتور آبسوز ساختم تو باکش آب میریزی روشن میشه ( از آب سوخت گرفتم اگه اون از روغن گرفت ) 10 بارم تستش کردم کنار ارگانا و دانشگاها و ...
آخرش هیچی .....
موتور توربو جت ساختم ( هرچی پول در آوردم سر نخبگی بازی که الان بهش میگم اوسکول بازی) با تکنولوژی های که یه دونه ازون دکترا سر در نمیاورد
برنامه هوشمند کشف سارق ساختم طوری که هیچکدوم از دکترای دانشگاه قزوین سر در نیاوردن چون یاد گرفتن با الگوریتم برن جلو ( نصفشون دکتراشونو تو فرانسه گرفته بودن )
تو 12 سال پیش بازی پلت فرم ساختم و ....
اما هیچی بهم نرسید جز جهارتا مهندس مهندس آقا مرادی و چنتا مصاحبه -
بازار کار فقط دانشجو میخاد یا مدرک اگه نداشته باشی بهت پول نمیدن حالا هرکی که می خوای باش
تجربه من ( تازه یاد گرفتم ) پولمو در میارم مثل مردم، حرکت گنده زدن مال یه قشر دیگس نه من
خوب احسان جان تو که این همه استعداد داری چرا ادامه تحصیل نمیدی یه فوق لیسانسی یه دکترایی بگیری که به طرح هات بیشتر بها داده بشه و به عبارتی پشت گرم داشته باشی ؟
ehsan_wwe
26-02-2012, 15:20
من انصراف گرفتم برم سربازی رو درس کنم به مشکل زیر خوردم
چون پدر عزیز من صلاحای جنگیشو گم کرده 6 سال تو جنگش کشک :31: پس با 170 کیلو وزن بایدبرم سربازی دهنم صافه
الانم خیلی درگیر پول در آوردنم شاید با پول بشه یه کاری کرد دعا کنین برام
siavash_rad
26-02-2012, 21:09
همیشه راهی هست.
گفتم که شما ایده بده.....:31:
avator20002000
26-02-2012, 21:56
سلام
آخریش که چی ؟
اینو میخوام بگم که بهترین بازی دنیارو ساختیم ! تو دنیا هم فروختیم ! رکورک فروش هم زدیم ! پولدارم شدیم ! معروفم شدیم ! اصلا بازی ساختیم در حد فیلم 2K
این ها ارضام نمیکنه . اخر داره ! شما علم فیزیک رو ببین انتها نداره یا علم ستاره شناسی رو ببین کی میتونه بگه کهکشانها و ... تا کجا ادامه دارن ؟!
میخوام راهمو عوض کنم ؟! بزنم تو کار علوم زیستی یا فیزیک یا نجوم .
دیروز یه نوخبه رو آورده بودن تو یه برنامه 26-27 ساله میخورد بهش ! دکترا داشت و استاد دانشگاه تهران بود و داشت رو یه پروژه ای تحقیق میکرد که از روغن کیاهی و حیوانی گازویل تولید کنن و کردن ! اون برنامه رو دیدم کلا رفتم تو فکر .
فرداشم ATARI یه گیم می زنه رو دست تو توش می تونی زندگی کنی!!!!!
یعنی چی اخرش اینه؟بازی ها هم اخری نداره.هر روز فناوری چیز جدیدی بهش اضافه می کنه اینطوری نیست بگیم تموم نشد اخرشه.شما خلاقییت بیشتر خرج کن به بازی ها یه چیز جدید اضافه کن که سودمند باشه.
اینا رو انجام دادی اون موقع بیا بپرس,البته اون موقع خودت جوابش رو میفهمی...
فعلاً به جای این فکرا به فکر تحول توی بازی سازی باش,مثلاً یه سبک کاملاً جدید در بیار طوری که بتونی موفق بشی توش,نه مثل اونکه یه بازی بر پایه کاور گیری ساخت هیچی نشد چند سال بعدش Gears of war رو دقیقاً همونشکلی طوری ساختن که موفق بشه.
amin khan
27-02-2012, 20:40
مث این میمونه ، طرف بخواد اورست رو فتح کنه بعد بگه حالا رفتیم بالای قله که چی؟....
تو کل کارای دنیا یه پوچی هست ، من خودم اگه از قرآن یه چیزی فهمیده باشم سوره والعصر ، که میگه ان الانسان لفی خسر
ولی دلیل نمیشه که آدم درجا بزنه ، به قول انیشتین ، زندگی مث دوچرخه سواری اگه حرکت نکنی میافتی...
بازی ساختن و هر کار دیگه ای هم مث فیزیک و نجوم یه سری معما توش هست...
anti-military
03-05-2012, 18:46
سلام
آخریش که چی ؟
.
اگه بهترین بازی دنیا رو بسازی خوب معروف میشی و میتونی از معروفیتت استفاده کنی و طرفدارهاتو رو اونجوری که دوست داری هدایت کنی و تو بازی هات عقایدت رو پیاده کنی.
میتونی با بازیهات احساسات انسانها رو تقویت کنی و باعث بشی شخصیت و احساس و مردونگی و ... هرکی که بازیتو انجام میده یه درجه بره بالا
خیلی از بازیها هستن که شخصیت آدم رو تقویت میکنن و باعث میشن احساسات گیمر تحت تاثیر قرار بگیره و رشد کنه و همین باعث میشه شخصیت حیونی از انسانها دور بشه و هیچ کس دست به قتل و جنایت و کلاهبرداری نزنه
اگه دقت کنید تقریبا اکثر گیمرها آدم های احساساتی هستن
خوب حالا همه این کارهارو که انجام دادی وقتی به سلامتی مردی و رفتی اون دنیا میری بهشت و شرکت بازی سازی تاسیس میکنی و حوری هارو به راه راست هدایت میکنی که بهشت جای اینکارا نیست و ...
درکل آخر نداره فقط باید + بود که وقتی دم مرگ رسیدی احساس پوچی به آدم دست نده و بدونه مفید بوده
armin_555
03-05-2012, 19:58
حالا که این تاپیک دوباره اومد بالا منم یه چیزی بگم!:31:
درکل آخر نداره فقط باید + بود که وقتی دم مرگ رسیدی احساس پوچی به آدم دست نده و بدونه مفید بوده
خب ما بهترین بازیا رو ساختیم. اون موقع آدم مفیدی میشیم؟؟!!
منم با iload موافقم بازی سازی اونقدی که باید حال نمیده چون توش هیچ کاره مفیدی انجام نمیدی.:41:
من خودم فقط واسه سرگرمی بازی میسازم. یعنی بازی ساختن بیشتر از بازی کردن بهم حال میده واسه همین بیشتر از اینکه بازی کنم بازی میسازم.
ولی هدف اصلیم یه چیزه دیگس!
lord arthas
03-05-2012, 20:02
واقعا بهت حال نمیده وقتی میتونی یک بازی بسازی که افراد کور هم ( مثلا ) بتونن بازی کنن؟
armin_555
03-05-2012, 20:28
اگه یه چیزی بسازم که افراد کور بتونن باهاش خیلی راحت دنیا رو بینن خیلی بیشتر بهم حال میده.
M0hsen3D
03-05-2012, 21:30
سلام ,
دیگه هرکسی واسه یه کاری ساخته شده دیگه یکی دانشمند میشه , یکی نویسنده , یکی موسیقی دان و یکی هم بازیساز!
همه هم کارشون رو دوست دارن و عشق میورزن بهش چون اگه اینطور نبود هرگز تو کارشون موفق نمیشدن.همه باید کاری رو بکنن که واسش افریده شدن.
بازی سازی هم یه رسانه فرهنگی هست دیگه مثل فیلم سازی! حتی ترانسفر مالی صنعت بازی با نفت یه جورایی برابری میکنه!پس بدون تفریح و سرگرمی یکی از نیاز های اساسی زندگی انسان هست و از همان دوران اولیه ی زندگی انسان ها همیشه دنبال تفریح و سرگرمی بوده ...و حتی حیوانات!
parvizamd
03-05-2012, 22:31
دوستان علاقه تا یه حدی محرک هست ولی خوب باید درآمد باشه...من بازی نمی سازیم که الضا بشیم....بلکه بازی می سازیم که در آمد کسب کنیم.
armin_555
03-05-2012, 23:20
خب هر کی یه هدفی تو زندگیش واسه شغله آیندش داره.
مثلا هدفای من واسه شغل آیندم اینه :
1- بشه ازش پول در آورد (درست حسابیا!!) 2-علاقه بهش داشته باشم 3-یه دردی از مردم دوا کنه
که نتاسفانه بازی سازی مورد سوم رو اصلا نداره و مورد اول رو هم درست حسابی نداره.
حالا هر کی یه نظر خاصی داره.
سلام
ای بابا دوباره این تاپیک اومد بالا ! :31:
من اون موقه که این تاپیک رو زدم از همچی نا امید بودم ( دپرس به معنیه واقعی )
ولی الان به این نتیجه رسیدم که من نمیتونم به بازی سازی فکر نکنم ! اصلا همچی رو تو زندگی به دید سه بعدی سازی و بازی سازی و اسکریپتاش و ... میبینم ! فکر کن داشتم با این دسگاه های ماساژ پشت برادرم رو ماساژ میدادم ! ( از این لرزونا :10: ) سمت راست رو ماساژ میدادم فکر میکردم چپ دیگه ماساژنمیخواد مثل مکس و زی براش میرور میشه و حله مشکلی نی ! حاله خارج از شوخی به این نتیجه رسیدم من بهترین راه رو برای خودم انتخاب کردم و یه بازی رو هم شروع کردم به ساختن ( الان که یه ترم دانشگاه مرخصی گرفتم وقتم خیلی آزاد تر شده )
من با فکر کردن به این نتیجه رسیدم که کاری که با بازی سازی میشه کرد با فیلم سینمایی نمیشه انجام داد . با بازی میشه یه جامعه رو اونجوری که دوست داری هدایت کنی و اگه ما این رو بلد نباشیم پس دیگران هدایتمون میکنن ! چون تاسیر بازی برای بچه ها تو جوونی و بچگی خیلی بیشتر از فیلم برای بزرگ سالهاس !
الان دقت کنی میبینی بازی ساز تو گشور ما از همچی نیازش بیشتر احساس میشه ! چنتا دانشمند داریم ؟ چنتا دکتر خیلی خوب داریم ؟ چنتا بازی ساز خوب داریم ؟ ( اصلا بازی ساز خوب داریم ؟ )
خدا بخواد کاری تو این بازی میکنم که همه لذتش رو ببرن ! :21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.