مشاهده نسخه کامل
: خرید بلوری پلیر 3d
baktash1370
25-02-2012, 22:49
سلام
خدمت دوستان گل بگم دنبال یه پلیر هستم مخصوصا واسه فیلمهای 3بعدی
فقط یه 2تا سوال دارم
اول اینکه حتما واسه نگاه کردن فیلم باید پلیر داشته باشم
یعنی مثلا نمیشه من از طریق پی سی فیلم 3d رو اجرا کنم و با کابل hdmi بفرستم روی تی وی که 3d ساپورته و بشینم نگاه کنم؟
ممکنه کار نده؟یا کیفیت خوبی نسبت با پلیر نداشته باشه؟
بعد حتما باید کابل 1.4 باشه؟
بعد مدلی هست که هاردی چیزی زد بهش یا هارد پی سی رو شیر کرد؟
بعد اونایی که 3d ساپورت نیستن چی؟نمیشه واسه 3 بعدی استفاده کرد؟
چون الان این فیلمهای 3بعدی دو تصویر کنار همن.اگه یه بلوری پلیر یا پلیر معمولی این تصویر رو بندازه روی تی وی بقیش با تی وی ه دیگه؟درست میگم؟
baktash1370
26-02-2012, 14:11
کسی نمیتونه کمک کنه؟
یعنی کسی تا حالا نداشته؟
baktash1370
27-02-2012, 22:35
بابا یکی کمک کنه دیگه
سلام
خدمت دوستان گل بگم دنبال یه پلیر هستم مخصوصا واسه فیلمهای 3بعدی
فقط یه 2تا سوال دارم
اول اینکه حتما واسه نگاه کردن فیلم باید پلیر داشته باشم
یعنی مثلا نمیشه من از طریق پی سی فیلم 3d رو اجرا کنم و با کابل hdmi بفرستم روی تی وی که 3d ساپورته و بشینم نگاه کنم؟
ممکنه کار نده؟یا کیفیت خوبی نسبت با پلیر نداشته باشه؟
بعد حتما باید کابل 1.4 باشه؟
بعد مدلی هست که هاردی چیزی زد بهش یا هارد پی سی رو شیر کرد؟
بعد اونایی که 3d ساپورت نیستن چی؟نمیشه واسه 3 بعدی استفاده کرد؟
چون الان این فیلمهای 3بعدی دو تصویر کنار همن.اگه یه بلوری پلیر یا پلیر معمولی این تصویر رو بندازه روی تی وی بقیش با تی وی ه دیگه؟درست میگم؟
برای دیدن فیلم های 3d اگر کارت گرافیک پی سی شما قابلیت پخش 3d داشته باشه می تونید با برنامه پاور دی وی دی دیسک های بلوری رو ببنید و اگر فایل iso دارید باید از برنامه Virtual CloneDrive برای ساخت درایو مجازی استفاده کنید و فایل iso رو توی اون لود کنید تا پاور دی وی دی اون اجرا کنه کار میده دادش نه کیفیت پایین نمی آد و احتیاجی به hdmi1.4 هم نیست. این توضیحات برای پی سی بود.
برای پلیر این تاپیک بخون :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلمهای 3بعدی که دو تصویر کنار همن ساید بای ساید هستن و درست می گید تمام پلیرهای 2 بعدی هم اونارو ساپورت می کنن
baktash1370
27-02-2012, 23:38
خیلی ممنون دوست عزیز
الان اگه بخوام یه پلیر 3d بخرم چی پیشنهاد میدید؟
الان برند ال جی قیمتاشون خیلی خوبه اما همش میبینم نسخه hdmi 1.3 دارن و برای 3بعدی و بلوری برای کیفیت هر چه بهتر 1.4 نیازه
چه مدل هایی الان پیدا میشه که مناسبم باشه و چه قیمتی؟
خیلی ممنون دوست عزیز
الان اگه بخوام یه پلیر 3d بخرم چی پیشنهاد میدید؟
الان برند ال جی قیمتاشون خیلی خوبه اما همش میبینم نسخه hdmi 1.3 دارن و برای 3بعدی و بلوری برای کیفیت هر چه بهتر 1.4 نیازه
چه مدل هایی الان پیدا میشه که مناسبم باشه و چه قیمتی؟
این برای پلیر :
دوستان من اون پلیر پاناسونیک رو پس دادم و از این سایت دوستمون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پلیر Egreat R6S رو خریدم در یک کلام فقط می تونم بگم معرکست
1-هر فرمتی تصویری و صوتی که داشتم از انواع mpeg تا mkv-flv-rmvb-و. . . .در هر سایز هر حجمی حتی سه بعدی به راحتی خونده
2- تو فرمت های صوتی هم از mp3-تا حتی Flac که تا به امروز پلیر خانگی ای رو ندیدم قابلیت پخش این فرمت رو داشته باشه
3-هر ایمیج ISO که داشتم به راحتی خوندتش
4-زیرنویس فارسی رو خیلی خوب ساپورت می کنه و حتی جالبه که بدونید ایمیج یک فیلم با زیرنویس با فرمت SRt رو در یک فولدر ریختم خود دستگاه زیر نویس رو شناسایی کرد امکانتی از قیبل تغییر هفت رنگ زیر نویس رو داره امکان حرکت 30 مرحله ایی زیر نویس به سمت چپ و راست و بالا و پایین تصویر داره تو گزینه های ساپورت زیر نویسش که دیدم از زبون چینی بوده تا UunicodeوUtf-8
5-کیفیت خروجی تصویرش 1080P هست ایمیج بلوری 3D هم داخلش گذاشتم به راحتی اجرا شد و با عینک تقریبا یک ساعتی باهاش فیلم دیدم
6-هارد از رابط USBتا یک ترابایت و از Esata تا3 ترابایت بهش زدم به سرعتی که یک کول دیسک رو کامپیوتر می خونه خوندش هاب USBهم بهش زدم و چند دستگاه بهش وصل کردم به راحتی همشون رو شناسایی کرد
حتی یک کول دیسک-هارد یک ترابیات پاسپورتی-با هارد از پورت Esata رو با هم وصل کردم به دستگاه ولی هیچ مشکلی ندیدم
7-اندروید 2.2 داره که کلی امکانات داره و 150 مگابیات حافظه برای نصب نرم افزار که من فعلا 16 مگابایتش رو بازی Angry birds نصب کردم و با موس کیبورد وایرلس به راحتی بازی کردم
8-امکانت وب داره و مرورگر شبیه به اینترنت اکسپلورر 9 داره با امکانتی از قبیل پیش بینی اب هوا و . . . .
9-خروجی optical داره که کیفیتش خیلی خوب هست
10-بدنه فلزی و خوش ساختی داره که خوش مثل یک هیتسینگ اون اندک گرمایی که داره رو دفع می کنه
در کل من که خیلی ازش راضی هستم
به نظرم خرید بلوری اصلا با قیمتی هر دیسکی 10 یا 20 هزارتومن اصلا به صرفه نیست ضمن اینکه تمامی بلوری پلیر های موجود مثل VCDوِDVD سری اول می مونه اپتیک خیلی ضعیفی دارند و کوچکترین خطی باعث خرابی دیسک به اون گرون میشه ولی هارد این مشکلات رو نداره
برای بلوری پلیر هم آخرین مدل و گرونترین مدل رو من پیشنهاد میکنم الان نمی دونم مدل جدید چی اومده
yoosef_st
28-02-2012, 00:53
سلام.
یکی از دوستن قصد خرید یه دستگاه بلوری پلیر داره و به من گفته براش اطلاعات و مدل و قیمت جمع آوری کنم.
خیلی فکر نمیکنم از لحاظ قیمت مشکلی داشته باشه.
فقط یه چیزی میخوایم که اولا عمر سخت افزاری و نرم افزاری بالایی داشته باشه
و فرمتهای مختلف رو هم ساپورت کنه.
ترجیحا از یه برند معروف مثل سامسونگ یا سونی معرفی کنین ترجیح داره.
اگه حوصله ندارین راهنمایی کنین، یه سایتی هم بدین که خودم توش بگردم باز ممنون میشم.
baktash1370
28-02-2012, 12:52
خیلی خیلی ممنون
پس شما بلوری پلیرهای برند ال جی و سونی و سامسونگ رو پیشنهاد نمیدید؟
اگه من خودم دیسک بلوری داشته باشم با استفاده از این دستگاهی که معرفی کردید نمیتونم ازش استفاده کنم .درسته؟
چون انگار این دستگاه بیشتر بدرد هارد زدن میخوره
yoosef_st
28-02-2012, 20:33
سلام.
یکی از دوستن قصد خرید یه دستگاه بلوری پلیر داره و به من گفته براش اطلاعات و مدل و قیمت جمع آوری کنم.
خیلی فکر نمیکنم از لحاظ قیمت مشکلی داشته باشه.
فقط یه چیزی میخوایم که اولا عمر سخت افزاری و نرم افزاری بالایی داشته باشه
و فرمتهای مختلف رو هم ساپورت کنه.
ترجیحا از یه برند معروف مثل سامسونگ یا سونی معرفی کنین ترجیح داره.
اگه حوصله ندارین راهنمایی کنین، یه سایتی هم بدین که خودم توش بگردم باز ممنون میشم.
دوستان اگر کسی راهنمایی یی در این زمینه داره اگه زودتر بگه خوشحالم میکنه. ممنون میشم
خیلی خیلی ممنون
پس شما بلوری پلیرهای برند ال جی و سونی و سامسونگ رو پیشنهاد نمیدید؟
اگه من خودم دیسک بلوری داشته باشم با استفاده از این دستگاهی که معرفی کردید نمیتونم ازش استفاده کنم .درسته؟
چون انگار این دستگاه بیشتر بدرد هارد زدن میخوره
به نظر من اچ دی پلیرها جدید توانایی های و قابلیت های بیشتری دارند شما میتونی اچ دی پلیر بگیری و استفاده کنی بعد اگرنیاز به پخش دیسک بلوری یا دی وی دی زیاد شد یک درایو پی سی بگیری و به پلیرت اضافه کنی . ولی اگه بلوری پلیر بگیرید قابلیت مهم زیرنویس فارسی در پخش ISO های بلوری رو از دست میدید و کلا قدرت پخش فایل های ISO رو و به نظر من این خیلی مهم و کاربردیه
mr_rayan
28-02-2012, 20:59
دوستان اگر کسی راهنمایی یی در این زمینه داره اگه زودتر بگه خوشحالم میکنه. ممنون میشم
می تونید از سایت زیر مقایسه ای رو انجام بدید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
yoosef_st
28-02-2012, 22:53
می تونید از سایت زیر مقایسه ای رو انجام بدید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک دنیا ممنون از راهنماییتون دوست عزیز.
خودتون کدوم یک از این مدلها رو پیشنهاد میکنین؟
به نظرتون این مدل سونی خوب هست؟
BDP-S380[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خودتون هم مدلی که از همه بهتر و کاملتر میدونید رو پیشنهاد کنین خیلی ممنون میشم:11:
baktash1370
29-02-2012, 00:02
به نظر من اچ دی پلیرها جدید توانایی های و قابلیت های بیشتری دارند شما میتونی اچ دی پلیر بگیری و استفاده کنی بعد اگرنیاز به پخش دیسک بلوری یا دی وی دی زیاد شد یک درایو پی سی بگیری و به پلیرت اضافه کنی . ولی اگه بلوری پلیر بگیرید قابلیت مهم زیرنویس فارسی در پخش ISO های بلوری رو از دست میدید و کلا قدرت پخش فایل های ISO رو و به نظر من این خیلی مهم و کاربردیه
سلام
خیلی ممنون
اما اتفاقا توی تحقیقاتی کردم به طور مثال برای مدل s480 سونی یکی از برتری هاشو همین خوندن فایلهای iso و پشتیبانی از حروف فارسی و یونیکد اعلام کرده بود
الکی گفتن یا واقعا پشتیبانی میکنه؟
نظرتون چیه؟
سلام
خیلی ممنون
اما اتفاقا توی تحقیقاتی کردم به طور مثال برای مدل s480 سونی یکی از برتری هاشو همین خوندن فایلهای iso و پشتیبانی از حروف فارسی و یونیکد اعلام کرده بود
الکی گفتن یا واقعا پشتیبانی میکنه؟
نظرتون چیه؟
من درباره صحت گفته خودم میتونم به شما تضمین بدم در مورد S480 متاسفانه نمی دونم امیداوارم کسی که داره بیاد و جواب بده پلیر پیشنهادی من به شما در حال حاضر دارای مشخصات بسیار خوبیه و حیفه این سیسنم رو کسی با پلیر های دیگه عوض کنه :
General Description
The RTD1186 is a highly integrated SoC for Consumer Electronics products requiring High Definition Media Playback, Wireless/Wired Networking, Mass Storage, and DTV capabilities
Features
CPU: 750MHz
GPU: OpenGL ES2.0-compliant 3D GPU
HD MPEG1/2/4/H.264/H.264 MVC & HD JPEG Decoder
HD AVC/VC-1 Decoder
HD RM/RMVB Decoder
HD AVS Decoder
AV Streaming/Transmission via Ethernet & Wi-Fi
TV Encoder with CVBS/S-Video/YPbPr/SCART Out
HDMI v1.4 with CEC and support for 3D over HDMI
I2S, SPDIF Out
Dual USB 2.0 Host or one USB 2.0 Host/Device with dual port integrated PHY, USB 3.0 Host/Device
SATA
10/100 Ethernet MAC & PHY
Gigabit Ethernet MAC
PCI-Express
Card Reader (SD/MMC/MS Pro)
DTV Recording & Time-Shifting
Dual TS-In
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
baktash1370
02-03-2012, 23:12
خیلی ممنون دوست عزیز
حالا قیمت این مدل 3 بعدی چقدره؟
توی سایت قیمتی نداره
بعد فقط تنها مدیا پلیر 3بعدی هستش که موجوده؟
davood-d
08-08-2014, 04:57
پلیر های اند باید بخرید
قیمت ها بالای یک میلیون دارن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.