ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا من در طی روز زیاد تشنه ام میشه ؟

Farhad
25-02-2012, 20:42
درود :10:

چند روزی است احساس میکنم زیاد تشنه ام میشه ... و باید مایعات و آب هم خیلی زیاد بخورم .

(ببخشید ها، روم به دیوار:blush: ) : از این طرف هم وقتی میرم مستراح حجم زیادی ادرار خارج میشه .... !

و یه چیز دیگه اینکه صبحها که بیدار میشم بیشتر از بقیه ی روز تشنه ام و گلویم خشک شده و همون اول باید دو سه لیوان آب بخورم ....

:41: اینا یعنی چی :( ؟

morsadr
26-02-2012, 12:01

چند روزی است احساس میکنم زیاد تشنه ام میشه ... و باید مایعات و آب هم خیلی زیاد بخورم .

(ببخشید ها، روم به دیوار:blush: ) : از این طرف هم وقتی میرم مستراح حجم زیادی ادرار خارج میشه .... !

و یه چیز دیگه اینکه صبحها که بیدار میشم بیشتر از بقیه ی روز تشنه ام و گلویم خشک شده و همون اول باید دو سه لیوان آب بخورم ....

به تنهایی تشخیص خاصی را نشان نمی دهد . شاید تعریق شما اخیرا زیاد شده که زیاد تشنه می شوید . در هر صورت در صورت ادامه علایم یک آزمایش بدهید بد نیست

htvieq
27-02-2012, 14:58

غذاهای شور مثل پفک و غیره زیاد میخوری یا حتی مثلا کشک، آش، سوپ و ..؟
چیزی تو رژیم غذاییت تغییر کرده؟ آب و هوا عوض کرده ای؟

Farhad
01-03-2012, 00:47
الان 2 روزه که بهتر شدم، خدارو شکر .... :)

metallover
01-03-2012, 11:56
دوست عزیز من هم زیاد تشنه ام میشد و دکتر رفتم و آزمایش کامل خون وادرار و قند برام نوشت که بعد نتایج جالبی از آزمایش بدست اومد .قندم یه کمی بالابود تری گلیسیرید و کلسترولم هم همین جور.که بعد با رژیم غذایی و ورزش در طول یکسال دوباره به حد نرمال برگشت.البته من فکر میکردم که هیچ چیزیم نیست ودر سلامت کاملم چون یه کمی هم ورزش میکردم ولی آزمایش یه چیز دیگه نشون داد.پشت میز نشینی و کار اداری آدم رو واقعا" مریض میکنه.شما هم حتما" یه دکتر برو که برات آزمایش بنویسه.این کار یه کمی فقط ضرر مالی داره.در ضمن مصرف نمک و مواد قندی رو هم کمتر از مقدار مصرف فعلیت کن .