ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3 برنامه جالب برای خنده و شوخی

ATA FARZADI
25-02-2012, 19:17
سه تا برنامه معرفی میکنم که خودم کلی باهاش حال کردم

1. اگر دوست دارید چهره خود یا دوستان خود را در چاقی ببینید

FatBooth
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ouqgPYJl5462Ft4zDL=w124
.
.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e8h=h230[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UwTTXa=h230
.

لینک مارکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fdetails%3Fid%3Dcom.piviandco.fatbooth%26featur e%3Dsearch_result)
مدیا فایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3F6pc1rvm2r7tatsl)

.
2.چهر خود را در پیری ببینید
.

AgingBooth
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HFA=w124
.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jQzsLkN4ERyoNdxQ=h230[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.

مارکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fdetails%3Fid%3Dcom.piviandco.agingbooth%26feat ure%3Dsearch_result)
مدیا فایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fwxzmyybbmyg)

3.اگر میخواهید چهره بی مو خود را ببینید
.

Make Me Bald
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mhs=w124
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ZdkcBvGHJaFJKw5A=h230[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wtoGf4sUfeGvLVlw=h230
.

مارکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fdetails%3Fid%3Dcom.appspot.swisscodemonkeys.ba ld%26feature%3Dsearch_result%23%3Ft%3DW251bGwsMSwy LDEsImNvbS5hcHBzcG90LnN3aXNzY29kZW1vbmtleXMuYmFsZC Jd)
مدیا فایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3F8j8j0e8r76rz5m6)

ali_kasper
25-02-2012, 19:24
مرسی ! باید خیلی جالب باشه

ATA FARZADI
25-02-2012, 20:22
البته تو مارکت کلی چیزای دیگه هم هست

که شبیه اینا عمل میکنه

zombiBooth قشنگه....

dash_mehdi
26-02-2012, 12:43
البته تو مارکت کلی چیزای دیگه هم هست

که شبیه اینا عمل میکنه

zombiBooth قشنگه....

بله من حتما به دوستان پیشنهاد می کنم زامبی بوس رو از گوگل به فارسی سرچ کنند و به راحتی دانلود کنند.
واقعا برنامه ی فوق العاده ای هست.
از چهرتون عکس میندازین و این برنامه شمارو به زامبی (همون مرده ها ای که زنده میشن و بد ریخت) تبدیل میکنه و به صورت متحرک حتی دستتون رو هم گاز میگیره!!

baer
06-03-2012, 12:11
نرم افزارهای خوبی هستن

salmanazizi
12-06-2012, 22:11
ممنون خوشم اومد

salmanazizi
29-06-2012, 22:31
منم photo warp و age my face و پیشنهاد میدم. جالبه تقریبا تو همین مایه هاست