ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جدید ترین شکلک یاهو مسنجر

soooot
05-07-2006, 04:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ياهو مسنجر 8 رو نصب كرده بودم ولي به خاطر مشكلاتي كه داشت دوباره ياهو مسنجر 7.5 رو نصب كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي حالا در قسمت C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Media\Smileys كه مخصوص شكلكهاي ياهو مسنجر هست يه شكلك جديد اضافه شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اينه كه اين شكلك توي سايت ياهو هم نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ميدونه كد اين شكلك چيه و يا چجوري ميشه ازش استفاده كرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم شكلك جديده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farid0485
05-07-2006, 05:52
مگه ياهم 8 كه داره بتا نيست؟

soooot
10-07-2006, 01:02
مگه ياهم 8 كه داره بتا نيست؟

سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ياهو مسنجر 8 بتا هست ولي اين چه ربطي به سوال من داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DarkWizard
10-07-2006, 02:22
من یاهو 8 نصب نکردم..اما شما تا به حال از برنامه هایی که شکلکهای جدیدی اضافه میکنند استفاده نکردید ؟شاید به جا مونده از اون برنامه ها باشه !

soooot
10-07-2006, 02:30
من یاهو 8 نصب نکردم..اما شما تا به حال از برنامه هایی که شکلکهای جدیدی اضافه میکنند استفاده نکردید ؟شاید به جا مونده از اون برنامه ها باشه !

نه به هيچ وجه ، صد در صد اطمینان دارم که این شکلک به همراه برنامه یاهو مسنجر نصب شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دیگری هم که یاهو مسنجر 8 رو نصب کردن میتونن سری به قسمت C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Media\Smileys برنن و ببین همچین شکلکی دارن یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soooot
16-07-2006, 01:10
بالاخره كد اين شكلك كشف شد كه البته فكر ميكنم فقط در ياهو مسنجر 7.5 به بالا جواب بده :rolleye:
اينم كدش o3: :blush:

saeid_ronaldo
16-07-2006, 01:19
البته حرف o رو به صورت بزرگ بايد تايپ كنيد

soooot
16-07-2006, 01:27
البته حرف o رو به صورت بزرگ بايد تايپ كنيد

كوچيك و بزرگش هيچ فرقي نميكنه :blink: