مشاهده نسخه کامل
: مهم ترین مشکل منه تازه کار در تری دی مکس
kadkhoda.mirza
25-02-2012, 10:55
سلام
چرا وقتی توی 3dmax به اشکال متریال میدم حالت تکراری پیدا میکنن؟ خیلی خیلی مصنویی و بد درمیاد......ایا راهی هست که بشه ی به متریال مورد نظرمون حالت غیر تکراری و طبیعی بدیم؟
اگه اموزشی در این مورد سراغ دارید بگید یا لینکشو بدید تابقیه هم فیض ببرن.......چون این مشکل رو خیلی از افراد تازه کار توی تری دی مکس باش دست و پنجه نرم میکنن......اگه کسی راهنماییم کنه و بگه چطور باید این مشکل رو حل کنم تا یه عمر مدیونشم...:41:
b.zemiri
02-03-2012, 12:04
از عکسایی که لکه ندارن و یا رنگشون تقریبا یکنواخنه استفاده کن. تکسچرات رو تو فتوشاپ به هم بچسبون و یک تکسچر بزرگتر بساز اینم یه راهشه.
Masoud-Zamani
02-03-2012, 12:34
برای اینکه روی یک مدل تکسچر بزارید باید اول UV اون رو درست کنید
kadkhoda.mirza
02-03-2012, 13:01
از عکسایی که لکه ندارن و یا رنگشون تقریبا یکنواخنه استفاده کن. تکسچرات رو تو فتوشاپ به هم بچسبون و یک تکسچر بزرگتر بساز اینم یه راهشه.
من تکسچرها رو توی فتوشاپ به هم چسبوندم و حالت غیر تکراری بهشون دادم اما وقتی ذخیرشون میکنم و میخوام توی مکس استفادشون کنم مثلا متریال اجر رو که اینکار کردم قطعات اجر خیلی کوچکتر از حالت واقعی شدن.....طوری شد که واسه یه دیوار با طول 5 متر اصلا قابل استفاده نبود و انگار یه دیوار 50 متری شده بود! این مشکل رو چطور میشه حل کنم؟ ایا میشه مقیاس عکس یا قطعه رو بزرگتر کرد یا کاری کرد که در عین اینکه تکسچرها رو به هم میچسبونیم اما سایز متریال ها و عکس تغییر نکنه؟
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
برای اینکه روی یک مدل تکسچر بزارید باید اول UV اون رو درست کنید
داداش اگه میشه یه مقدار درباره ی uv توضیح بده و بگو چطور باید ازش استفاده کنم؟
b.zemiri
02-03-2012, 16:05
همونطور که دوستمون گفت uvw map رو یه چک کن (میدیفایر)
توی یو وی شما به نرم افزار میگی که این عکسی که من دارم رو توی چند سانتیمتر از مدل جا بده.
kadkhoda.mirza
02-03-2012, 19:09
دستتون درد نکنه...uv map رو چک کردم و مشکلم حل شد....:11::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.