مشاهده نسخه کامل
: کندی بیش از حد هارد
p3ow0rld
24-02-2012, 23:45
سلام
من یک هارد وسترن گرین 1 ترابایت گرفتم ، ویندوز 7 .64بیتی روش نصبه اعصابمو بهم زد از بس این هارد کنده:2:
قبلا یه مکستور 320 داشتم از این بهتر بود.
چیکار کنم تازه هم گرفتم می دونم نمایندگی هم که پس نمیگیره!
یعنی برم یه هارد دیگه بخرم؟
به نظر شما وسترن بلک 1 ترابایت خوبه.
ساتا 3 باشه خوبه؟
می خوام سرعت هاردم بالا باشه
sayanermia
25-02-2012, 00:11
دوست خوبم کاش قبل از خرید یکم تحقیق می کردید راجع به سری های مختلف وسترن!!سری گرین سرعت کمتری نسبت به سایر سری ها داره چون مصرف توش کمتر و بهینه تر شده سر و صداشم کمتر شده لذا سرعت و دور هارد هم کم شده توش و همین باعث میشه سرعت در این هارد بیاد پایین!! من خودم یک 500 گرین خریدم که پشیمون شدم و الان یک سیگیت 7200.12 خریدم و گرین قطع کردم و فقط به عنوان هارد بک اپ دارم ازش استفاده میکنم
کاریشم نمی تونید بکنید چون این مشکل نیست ، ویژگی این هارد هست و فقط به درد آرشیو و بک آپ می خوره! چون ویندوز 7 هم دارید وقتی با خود ویندوز هفت پارتیشن بندی می کنید اتوماتیک خودش الاین میکنه .. پس الاین کردن دوباره هم تاثیری در سرعت نخواهد گذاشت!! ( الاین کردن وسترن های گرین فقط در ویندوز ایکس پی کاربرد داره )
بهتره یک هارد دیگه بخرید برای ویندوز و نرم افزار و بازی
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
یادم رفت بگم!! سری های بلو و بلک از نظر سرعت خیلی بهتر از گرین هستند!
از نظر سرعت به ترتیب اینطوری میشه عنوان کرد :
بلک = عالی
بلو = خوب
گرین = بد
p3ow0rld
25-02-2012, 16:56
ممنون از پاسختون
مین من ساتا 3 پشتیبانی میکنه اگه بخوام یه هارد بگیرم چی بگیرم بهتره . وسترن یا نه سیگیت؟
این اتصالاتش که مثلا همین ساتا1/2/3 یا نوع های دیگه چقدر رو سرعتش تاثیر داره؟
sayanermia
26-02-2012, 10:16
ممنون از پاسختون
مین من ساتا 3 پشتیبانی میکنه اگه بخوام یه هارد بگیرم چی بگیرم بهتره . وسترن یا نه سیگیت؟
این اتصالاتش که مثلا همین ساتا1/2/3 یا نوع های دیگه چقدر رو سرعتش تاثیر داره؟
نمی خوام از سیگیت بد بگم اما تا به حال دوتا سیگیت مکستور از دست دادم!! با اینکه الان بازم رفتم و یک سیگیت 7200.12 خریدم.. اما به شما توصیه میکنم اگر پولشو دارید یک وسترن بلک بخرید اگرم نمی رسه یک وسترن 500 سری بلو بخرید چون سرعتش نسبت به گرین خیلی بهتره و از طرفی عمر و ماندگاری هارد های وسترن بسیار بالاتر و بهتر هستند!
در مورد سرعت اتصالات انواع ساتا 1 و 2 و 3 هم طبیعتا سرعت بهتر شده در نوع 3 اما خب این بر میگرده به بنچمارک گرفتن های حرفه ای و دقیق که بگیم مثلا فلان مگابایت سرعت بهبود پیدا کرده! الانم که اکثر هاردها ( به خصوص وسترن ) ساتا3 هستند پس نیازی نیست نگران این قضیه باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.