مشاهده نسخه کامل
: بهترین اینترنت نامحدود تو تهران
shahrooztk
24-02-2012, 23:03
سلام .
از دوستان می خواستم خواهش کنم که اطلاعاتی که در مورد بهترین اینترنت سرویس نامحدود تو تهران دارن اینجا قرار بدن .
مخابرات ، صبانت ، پارس آنلاین ، شاتل و .........
mamadyazdani
25-02-2012, 00:22
سلام
هر شرکتی تو سرعتی که سرویس میده با هم متفاوت هستن مثلا شاتل تو سرعته 256 از پارس آنلاینه 256 بهتره بالعکس 512 پارس آنلاین بهتر از شاتل
مهم سرعته مورده نظره شماست
shahrooztk
25-02-2012, 09:36
نمی خوام زیاد هزینه کنم . چون این سرویس نامحدود و فقط واسه دانلود می خوام و درواقع روی خط دومم هست . 256 بهترین شرکت که بهترین سرعتم داشته باشه چی پیشنهاد می کنید ؟
منطقه مخابراتی ام به شهید نظری می خوره .
من خودم شاتل 128 نامحدود داشتم به یک هفته ام نرسید که کنسلش کردم .
Hamid Reza
25-02-2012, 09:41
سلام
سرویس های نامحدود معمولا زیاد تفاوتی با هم ندارن چون که بیشترشون به صورت استاندارد به شما سرعت میدن
سرعت دانلود 256 نامحدود باید روی 32 باشه که بیشتر شرکتها توی همین رنج خدمات میدن
اختلاف بین سرعتها بیشتر در سرویس های محدود هستش
ولی نکته ی مهم منطقه مخابراتی شماست
باید ببینید تو منطقه شما کدوم سرویس دهنده بهترین خدمات رو میده
توی تهران معمولا به علت شرایط متفاوت و کم یا زیاد بودن کاربران تو مناطق مختلف سرعتها با هم متفاوته
مثلا یه سرویس دهنده تو یه مرکز مخابراتی عالی خدمات میده و توی یکی دیگه خیلی ضعیف
به نظرم اگه میخواید زیاد هزینه نکنید و دانلود زیادی هم ندارید مخابرات بهترین گزینه هست
موفق باشید
shahrooztk
26-02-2012, 17:02
ممنون .
منم هم تصمیم دارم از مخابرات 256 بگیرم . سرعت چنده ؟ بعد نوسان سرعتش چطوره ؟ خیلی بالا پایین میشه یا نه ؟
من واسه دانلود زیاد می خوام . یعنی در واقع این خط و می خوام وصل کنم فقط واسه دانلود و واسه وب گردی و کارای دیگه ازش استفاده نمی کنم . چه قدر می شه واسه دانلود روش حساب کرد ؟
ممنون .
منم هم تصمیم دارم از مخابرات 256 بگیرم . سرعت چنده ؟ بعد نوسان سرعتش چطوره ؟ خیلی بالا پایین میشه یا نه ؟
من واسه دانلود زیاد می خوام . یعنی در واقع این خط و می خوام وصل کنم فقط واسه دانلود و واسه وب گردی و کارای دیگه ازش استفاده نمی کنم . چه قدر می شه واسه دانلود روش حساب کرد ؟
256 مخابرات تهران رو حدود 30 هست سرعت دانلود اش
اپر میخواهید 24 ساعته بزارید برای دانلود زیاد جالب نیست چون سرویس مخابرات قطعی زیاد داره!
شركت های خصوصی رو اصلاً بی خیال شو اگه سرویس سرفاً واسه دانلود 24 ساعته میخوای، برو سراغ همون مخابرات.
كیفیت سرویس بستگی به مركزتون داره، مركز ما تو سه ماه اخیر یك بار هم قطعی نداشته.
پهنای باند و سرعتش هم حدوداً همون 28 تا 32 حساب كن كه البته این هم بستگی با فاصله شما تا مركز و كیفیت خط تلفنتون میتونه كمی اینور و اونور بشه.
سرویس مخابرات کیفیت خوبی داره من تو این 1سال خورده ای که داشتم تا حالا قطعی نداشتم سرعت دانلود هم 30 خیلی خوب باشه 31 البته بعضی وقتها که مخابرات خوشحاله تا 42 هم میرسه ولی زود میاد پایین
shahrooztk
27-02-2012, 19:52
شركت های خصوصی رو اصلاً بی خیال شو اگه سرویس سرفاً واسه دانلود 24 ساعته میخوای، برو سراغ همون مخابرات.
كیفیت سرویس بستگی به مركزتون داره، مركز ما تو سه ماه اخیر یك بار هم قطعی نداشته.
پهنای باند و سرعتش هم حدوداً همون 28 تا 32 حساب كن كه البته این هم بستگی با فاصله شما تا مركز و كیفیت خط تلفنتون میتونه كمی اینور و اونور بشه.
تا منطقه مخابراتیمون یه 600 - 700 متری بیشتر فاصله نیست . ازشم که راضی بودم چون الان یه 5 سالی می شه که صبانت دارم قطی که خیلی خیلی کم داره . با این تفاسیر فکر کنم واسه همین دانلود 24 ساعت که من می خوام همین 256 مخابرات از همه بهتره .
اینترنت یکساله با سرعت 12مگ با 12گیگ حجم داونلود نامحدود+1395گیگ داونلود در ساعات 6تا10صبح+آپلود کلا رایگان و داونلود تقریبا رایگان شبانه (60% یا 80% رایگانه اینو مطمئن نیستم) هزینه یکساله فقط 9 هزار تومان !!! نظرتون چیه؟ اگر خواستید بگیرید اینجا کد تخفیف رایگان میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اینترنت نامحدود نیست ولی حجم داونلود رایگانش و ساعات داونلود رایگانش خیلی خوبه
امیدوارم بدرد دوستان بخورد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.