مشاهده نسخه کامل
: نظرتون راجع به MSI GE62-DX plus
سلام دوستان دیروز این لپتاپ رو دیدم با کانفیگ زیر :
GE620 DX plus
CPU : Intel® Core i7-2670QM 2 up to 2.9Ghz 6M 5GT/S
Memory : 8GB DDR3
Storage : 750 GB
Weight : 2.4 Kg
VGA : Nvidia GeForce GT 635M
Genuine Windows® 7 Home Premium
DVD-RW+battry 6cell + LED 15" HD
CARD READER: SD(XC/HC)/MMC/MS(PRO)/xD
LAN: 10/100/1000
Wireless LAN: 802.11 b/g/n
D-Sub (VGA): 1
HDMI: 1
USB 2.0 port: 1
USB 3.0 port: 2
eSATA: N/A
eSATA/USB Combo: N/A
Mic-in/Headphone-out: 1/1
Line-in: N/A
Express Card: N/A
Modem port: N/A
همینطور که دیدید گرافیکش از جی تی 555 قویتره !
مشکلی که به نظر من داره اینه که HD هست و مدل Full HD نداره (لااقل تو ایران که نیست)
به نظرتون ارزش خرید به قیمت 1.740 رو داره ؟ مدل بهتری فک نکنم باشه !؟
---------------------
کسی در مورد این لپتاپ و کیفیتش چیزی میدونه ؟
GE620 DX plus نه GE62 DX plus
یکی از بچه های سایت گفته بود که این گرافیک از ۵۵۵ ضعیف تره گرافیک نصب بر روی ۵۷۵۵ ایسر
(هر کی بوده خودش اعتراف کنه)
اگه حرف دوستون درست باشه چیزه زیاد بالای نیست
والا من هرچی نیگا می کنم HD نیست ها !!
۱۳۶۶ * ۷۶۸ هستش (ماتریس)
GE620 DX plus نه GE62 DX plus
یکی از بچه های سایت گفته بود که این گرافیک از ۵۵۵ ضعیف تره گرافیک نصب بر روی ۵۷۵۵ ایسر
(هر کی بوده خودش اعتراف کنه)
اگه حرف دوستون درست باشه چیزه زیاد بالای نیست
والا من هرچی نیگا می کنم HD نیست ها !!
۱۳۶۶ * ۷۶۸ هستش (ماتریس)
بر اساس رده بیندی سایت نوتبوک چک گرافیک 635 قویتره از 555 !
خودشون که میگن HD هست . اگه نباشه نمیدونم :31:
sasha_2695
28-02-2012, 04:12
بر اساس رده بیندی سایت نوتبوک چک گرافیک 635 قویتره از 555 !
خودشون که میگن HD هست . اگه نباشه نمیدونم :31:
اگه منظورت اینه که تو بازیها 635 از 555 قویتره اصلا اینطور نیست تو همون notebookcheck مقایسه بین 555 و 635 بکن میبینی که 555 خیلی تو فریم دادن بازی بهتر عمل میکنه
تو عمل این 635M حتی نمیتونه NFS run رو رو 1080 * 1920 خوب اجرا کنه لگ داره ولی 555 میخورتش
اگه منظورت اینه که تو بازیها 635 از 555 قویتره اصلا اینطور نیست تو همون notebookcheck مقایسه بین 555 و 635 بکن میبینی که 555 خیلی تو فریم دادن بازی بهتر عمل میکنه
تو عمل این 635M حتی نمیتونه NFS run رو رو 1080 * 1920 خوب اجرا کنه لگ داره ولی 555 میخورتش
اخه اینجا یه چیزه دیگه میگه ! در ضمن اگه واقعا 555 قویتره که پایین تر از 635 قرار نمیگرفت . من اطلاع دقیقی از قدرتشون ندارم ولی این زیر مثل اینکه 635 یه خورده قویتر به نظر میرسه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasha_2695
03-03-2012, 04:42
اخه اینجا یه چیزه دیگه میگه ! در ضمن اگه واقعا 555 قویتره که پایین تر از 635 قرار نمیگرفت . من اطلاع دقیقی از قدرتشون ندارم ولی این زیر مثل اینکه 635 یه خورده قویتر به نظر میرسه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا که برای 635 عددی رو ننوشته که قضاوت کنیم فقط بر اساس مجموع امتیاز 1 رتبه بالاتر بوده که تو این صفحه هم رقته بالاتر اصلا 635 رو هنوز تست نگرفتن تو بازیها -- در مجموع بهتر بودن با در بازی بهتر بودن فرق داره
دوست عزیز من نظر تحقیقی رو دادم
635m تو 3d mark ها performance b بهتری داره مثلا تو اجرای نرم افزار های طراحی یا desktop 3d
برای همین 1 پله بالاتر قرار گرفت مثلا 6670 m از amd هم 1 پله پایین تر از 555 هست اما در اجرای بازی از 540 که 40 رتبه پایین تر از 555 ضعیف تر عمل میکنه اینو خودم تجربه کردم که تجربم مجبور به تعویض لپ تاپ و ضرر کردن شد
چون فن آوری nvidia در بازی ها خیلی بالاتر از amd هست مثل phyx , cuda و .....
از یه کننده کار شنیدم که سری 63X nvidia برای رقابت با 6490 6670 6770 6790 amd طراحی شده بیشتر تمرکز زوی 3d mark هست حتی شاید phyx رو اجرا ساپورت نکنه
یه تحقیق عملی بکن به در قبلی من دچار نشی
ایشون احتمالا منظورشون 630 هست که بله از 555 ضعیفتره ولی 635 خیلی با 630 فرق میکنه و 100% قوی تره
اینجا که برای 635 عددی رو ننوشته که قضاوت کنیم فقط بر اساس مجموع امتیاز 1 رتبه بالاتر بوده که تو این صفحه هم رقته بالاتر اصلا 635 رو هنوز تست نگرفتن تو بازیها -- در مجموع بهتر بودن با در بازی بهتر بودن فرق داره دوست عزیز من نظر تحقیقی رو دادم 635m تو 3d mark ها performance b بهتری داره مثلا تو اجرای نرم افزار های طراحی یا desktop 3d برای همین 1 پله بالاتر قرار گرفت مثلا 6670 m از amd هم 1 پله پایین تر از 555 هست اما در اجرای بازی از 540 که 40 رتبه پایین تر از 555 ضعیف تر عمل میکنه اینو خودم تجربه کردم که تجربم مجبور به تعویض لپ تاپ و ضرر کردن شد چون فن آوری nvidia در بازی ها خیلی بالاتر از amd هست مثل phyx , cuda و ..... از یه کننده کار شنیدم که سری 63X nvidia برای رقابت با 6490 6670 6770 6790 amd طراحی شده بیشتر تمرکز زوی 3d mark هست حتی شاید phyx رو اجرا ساپورت نکنه یه تحقیق عملی بکن به در قبلی من دچار نشیدوسا عزیز شما لپتاپتون چی بوده؟!چون من گرافیک 6670 ندیدم رو لپتاپهای موجود.اگه منظورتون 6770 هست که نمی دونم چه جوری مجبور شدید عوضش کنید و 555 بگیرید.چون من به راحتی دارم بازیها رو با تنظیمات بالا بازی می کنم.حتی بتلفیلد که به جز باگهای خود بازی خیلی روون و عالی اجرا شد با تنظیمات highاینکه انویدیا کلا واسه بازی بهتره به خاظر Physx و... من مخالفم با شما.این چیزها باعث روونی بازی نمی شه.تازه بعضی جاها در عمل دیده شده فریم ریت پایین هم اومده.چون بار پردازشی gpu بیشتر می شه.اگه به روون اجرا کردن به نظر من ati/amd تو این زمینه بهتره حد اقل.بنپمارکها هم تایید می کنند تا حدودی.بعد اینکه 6770 رو با 540 مقایسه کردید شوخی بود یا واقعا جدی گفتین؟!تو همون جدول notebookcheck یه نگاهی به بنچمارکها بندازید اختلاف رو می بینید.به جر چند تا بازی تقریبا برتری کامل بین 6770 , 555 با 6770 ه.البته اختلاف جزئیه.ولی به هر حال نشون می ده اینکه در حالت کلی یه پله بالاتره در بازی هم باز بالاتره.فقط بتمن آرخام سیتی یه مقداری بیشتر نسبت به بازیهای دیگه تو 555 فریم می ده که نمی دونم دلیلش چیه.چون خودم هم بازی کردم واقعا فریم دهیش تو 6770 پایین بود که خیلی ها می گفتن مشکل از direcx 11 ه(سایتهای خارجی)با direcx 10 مشکلی نداشت.شاید هم amd آپدیت داده باشه براش.ولی به نظر می رسید مشکل بازیه و حتی سازندگان هم گفته بودن یه کاری می کنیم براش اونظور که یادمه.اتفاقا تو بازیهای شاخ مثل crisis2 , skyrimt ,metro فریم دهی 6770 بیشتر بوده.جالبه بتلفیلد با اون عظمت گرافیکی از physx استفاده نکرد و همچنین crysis 2 , metro 2033 که زمان خودشون رفرنس مقایسه gpu بودن!ولی در مورد ساپورت بیشتر نرم افزار های گرافیکی از انویدیا تا حدودی موافقم.هر چند اکثرا از هر دو تکنولو÷ی cuda , ati appp استفاده می کنند.ولی قبلا بعضی نرم افزارها فقط با cuda بهینه شده بودن.ولی نه اینکه با ati کار نکنن.فقط با کودا یه کم بهتر عمل می کردن که الان داره مساوی می شه.گول تیلیغات رو نخورید خیلی.همیشه ببینید در عمل چی پیش میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.