مشاهده نسخه کامل
: برّرسی لپ تاپ U36jc و داغ بودن اون
hamed121hamed
24-02-2012, 18:14
سلام دوستان
تقریباً 2 یا 3 اسفند بود که با شنیدن خبر گرون شدن احتمالی محصولات الکترونیک، بالاخص لپ تاپ رفتم برای خرید.
یه لپ تاپ سبک می خواستم که کوچیک هم باشه و شارژ خوبی نگه داره.
لازم به ذکره که قبلش n23sl داشتم. ولی به دلیل سنگین بودن و شارژ کمش خواستم یکی دیگه بخرم.
با توجّه به کیفیّت ایسوس و گارانتی مناسبش، رفتم سراغ این برند. البته اپل هم تو ذهنم بود. ولی با توجّه به قیمت تقریباً دو برابریش به نسبت ایسوس و مشخّصات پایینش، فعلاً بی خیالش شدم.
همچنین سونی. لکن به دلیل اینکه شنیدم نون اسمشو از مردم می گیره نرفتم سراغش.
بعد از تحقیقاتم متوجّه شدم سری U36 از لپ تاپ های ایسوس وزن کم و باطری 8 سلولی خوبی داره. رفتم که U36sd که i7 هست و سی پی یوی سندی بریج و یو اس بی 3 داره بخرم. ولی تو بازار نبود.
به این دلیل، رفتم سراغ U36jc که قیمت پایین تری داشت. ولی i5 بود و سندی بریج هم نیست.
این لپ تاپو از پاساژ پارسیان قیمت کردم 1160 ولی پول نداشتم که همون موقع بخرم. رفتم یکم تحقیق کنم و پولمو نقد کنم.
فرداش رفتم بخرم، با اینکه خرید قبلش بود 50 تومن گذاشته بود روش. چرا؟ چون شرکت توزیع کننده، لپ تاپ های دیگه رو 50 تومن گرون کرده بود و این مدل هم تو بازار کم پیدا می شد. مغازه های دیگه هم از 1210 تومن، پنجاه شصت تومن بالاتر می دادند.
فکر کردم بزارم بعد عید. ولی از هر کی پرسیدم گفتند این ور عید بخر ارزونتره. همچنین مجبور شدم با توجّه به اینکه آخرینش بود اونی که تو ویترین داشتو بخرم.
حالا می خام بررسیشو بزارم. نقاط ضعفشو اوّل می گم تا در صورتی که قصد خریدشو دارید با دید باز خرید کنید:
1. داغ بودن لپ تاپ (مخصوصاً سمت راست و پایین صفحه ی کیبورد (پایین کلیدهای جهتی (ارو کی))
به قدری داغه که دستمو موقع تایپ کردن می سوزونه. اصلاً نمی تونم بیشتر از 2 دقیقه رو پام بزارم. چون پام می سوزه.
باید از موس استفاده کنم که دماش اذیت نکنه. پس تو سفر که از موس استفاده کردن سخته کارایی لپ تاپو میاره پایین. حالا مشکل تاچ پدو با موس حل کردم، مشکل داغ شدن دستم هنگام تایپ و مشکل سوختن پام هنگام قرار دادن لپ تاپ رو پامو چطور حل کنم؟
(اگه یه بار دیگه برم خرید، لپ تاپ سبک و با باطری خوب می خرم ولی اینو نمی خرم.)
2. نداشتن اوپتیکال درایو که مخصوصاً موقع نصب ویندوز که مجبور شد اکسترنال استفاده کنه خیلی تو ذوقم خورد؛
3. زاویه ی دید افقیش خوبه ولی زاویه ی دید عمودیش خوب نیست و اگه ارتفاع سرتون یکم تغییر کنه باید مانیتورو دوباره تنظیم کنید تا تاریش برطرف شه؛
4. کیفیت تصویرش به نسبت اپل و تبلت های سامسونگ پایین تره؛
5. تو بعضی لپ تاپا مثل N43SL این امکان وجود داره که در صورتی که موس با یو اس بی، به لپ تاپ وصل شد، خود بخود تاچ پد از کار بیفته که موقع تایپ اشتباهاً اگه دستتون به تاچ پد خورد مکان نما رو جابجا نکنه. ولی این مدل فاقد این قابلیته.
مزایاش:
1. وزنش کمه (تو سایتش نوشته یک کیلو و ششصد گرم با باطری 8 سلولی) و راضی کنندست؛
2. کوچیک بودن صفحه نمایشش (13 اینچ) که کمک می کنه به حمل راحت ترش. علی رغم این، اندازش تو وب گردی کم نمی آره؛
3. باطری خوبش که 5 الی پنج و نیم ساعت بار می ده؛
4. کیبورد خوبش که به نسبت سری n کلیداش دارای فاصله هست و با فشردن یک کلید بقیش پایین نمی ره.
امیدوارم این تجربه بهتون کمک کنه.
حامد
Farshid72
24-02-2012, 19:36
سلام دوستان
تقریباً 2 یا 3 اسفند بود که با شنیدن خبر گرون شدن احتمالی محصولات الکترونیک، بالاخص لپ تاپ رفتم برای خرید.
یه لپ تاپ سبک می خواستم که کوچیک هم باشه و شارژ خوبی نگه داره.
لازم به ذکره که قبلش n23sl داشتم. ولی به دلیل سنگین بودن و شارژ کمش خواستم یکی دیگه بخرم.
با توجّه به کیفیّت ایسوس و گارانتی مناسبش، رفتم سراغ این برند. البته اپل هم تو ذهنم بود. ولی با توجّه به قیمت تقریباً دو برابریش به نسبت ایسوس و مشخّصات پایینش، فعلاً بی خیالش شدم.
همچنین سونی. لکن به دلیل اینکه شنیدم نون اسمشو از مردم می گیره بی خیالش شدم.
بعد از تحقیقاتم متوجّه شدم سری U36 از لپ تاپ های ایسوس وزن کم و باطری 8 سلولی خوبی داره. رفتم که U36sd که i7 هست و سی پی یوی سندی بریج داره و یو اس بی 3 بخرم. ولی تو بازار نبود.
به این دلیل و برای پایین اوردن قیمت، رفتم سراغ U36jc که قیمت پایین تری داشت. ولی i5 بود و سندی بریج هم نیست.
این لپ تاپو از پاساژ پارسیان قیمت کردم 1160 ولی پول نداشتم که همون موقع بخرم. رفتم یکم تحقیق کنم و پولمو نقد کنم.
فرداش رفتم بخرم، با اینکه خرید قبلش بود 50 تومن گذاشته بود روش. چرا؟ چون شرکت توزیع کننده، لپ تاپ های دیگه رو 50 تومن گرون کرده بود و این مدل هم تو بازار کم پیدا می شد. مغازه های دیگه هم از 1210 تومن، پنجاه شصت تومن بالاتر می دادند.
فکر کردم بزارم بعد عید. ولی از هر کی پرسیدم گفتند این ور عید بخر ارزونتره. همچنین مجبور شدم با توجّه به اینکه آخرینش بود اونی که تو ویترین داشتو بخرم.
حالا می خام بررسیشو بزارم. نقاط ضعفشو اوّل می گم تا در صورتی که قصد خریدشو دارید با دید باز خرید کنید:
1. داغ بودن لپ تاپ (مخصوصاً سمت راست و پایین صفحه ی کیبورد (پایین کلیدهای جهتی (ارو کی))
به قدری داغه که دستمو می سوزونه. اصلاً نمی تونم بیشتر از 2 دقیقه رو پام بزارم.
باید از موس استفاده کنم که دماش اذیت نکنه. پس تو سفر که از موس استفاده کردن سخته کارایی لپ تاپو میاره پایین؛
(اگه یه بار دیگه برم خرید، لپ تاپ سبک و با باطری خوب می خرم ولی اینو نمی خرم.)
2. نداشتن اوپتیکال درایو که مخصوصاً موقع نصب ویندوز که مجبور شد اکسترنال استفاده کنه خیلی تو ذوقم خورد؛
3. زاویه ی دید افقیش خوبه ولی زاویه ی دید عمودیش خوب نیست و اگه ارتفاع سرتون یکم تغییر کنه باید مانیتورو دوباره تنظیم کنید تا تاریش برطرف شه؛
4. کیفیت تصویرش به نسبت اپل و تبلت های سامسونگ پایین تره.
مزایاش:
1. وزنش کمه (تو سایتش نوشته یک کیلو و ششصد گرم با باطری 8 سلولی) و راضی کنندست؛
2. کوچیک بودن صفحه نمایشش (13 اینچ) که کمک می کنه به حمل راحت ترش. علی رغم این، اندازش تو وب گردی کم نمی آره؛
3. باطری خوبش که 5 الی پنج و نیم ساعت بار می ده؛
4. کیبورد خوبش که به نسبت سری n کلیداش دارای فاصله هست و با فشردن یک کلید بقیش پایین نمی ره.
امیدوارم این تجربه بهتون کمک کنه.
حامد
.
.
دوسته عزیز یه توضیحی باید بهت بدم :
اول اینکه این گرما برای تازه خریدنش یخورده عادی هست و چون تازه خریدینش باید یخورده لپ تاپ جا بیوفته و خمیر سیلیکونش یخورده روون بشه
در مورد درایو هم باید بگم :
شما خودتون گفتید برای سفر میخواستید و میخواستید سبک باشه پس کاملا عادیه که یه درایو روش نباشه برای کاهش وزن
البته سونی مثل اینی که تو امضام هستش درایو نوری اکسترنال رو روش ارائه میده
در مورد تصویر هم باید بگم :
شما گفتید برای سفر میخواید و این کاملا و کاملا عادی هست که صفحه شما دارای زاویه دید نباشه چون ممکنه تو هواپیما شما در حال کار کردن با آن باشید و بقل دستی بخواد کارای شما رو ببینه در واقع سیستم هایی هم که اینجوری نیستن طرف میره 300 400 تومن میده و یه security screen یعنی برچسب هایی که از زاویه میزان دید شما رو 0% میکنه میگیره و میزنه روش
.
.
.
در پایان باید بگم :
مطمئنی دنبال سیستمی بودی که سبک باشه و برای سفر باشه ؟؟؟
بنظر من شما اصلا اشتباه انتخاب کردی وگرنه کسی که قصدش سفر باشه گزینه ایده آلی هستش
hamed121hamed
24-02-2012, 21:53
.
.
دوسته عزیز یه توضیحی باید بهت بدم :
اول اینکه این گرما برای تازه خریدنش یخورده عادی هست و چون تازه خریدینش باید یخورده لپ تاپ جا بیوفته و خمیر سیلیکونش یخورده روون بشه
در مورد درایو هم باید بگم :
شما خودتون گفتید برای سفر میخواستید و میخواستید سبک باشه پس کاملا عادیه که یه درایو روش نباشه برای کاهش وزن
البته سونی مثل اینی که تو امضام هستش درایو نوری اکسترنال رو روش ارائه میده
در مورد تصویر هم باید بگم :
شما گفتید برای سفر میخواید و این کاملا و کاملا عادی هست که صفحه شما دارای زاویه دید نباشه چون ممکنه تو هواپیما شما در حال کار کردن با آن باشید و بقل دستی بخواد کارای شما رو ببینه در واقع سیستم هایی هم که اینجوری نیستن طرف میره 300 400 تومن میده و یه security screen یعنی برچسب هایی که از زاویه میزان دید شما رو 0% میکنه میگیره و میزنه روش
در پایان باید بگم :
مطمئنی دنبال سیستمی بودی که سبک باشه و برای سفر باشه ؟؟؟
بنظر من شما اصلا اشتباه انتخاب کردی وگرنه کسی که قصدش سفر باشه گزینه ایده آلی هستش
سلام آقا فرشید ممنون از راهنمایی تون
قبلاً که n43sl خریدم از ابتدا هیچ موقع داغ نمی شد. البته چون ice cooling داشت. خوب n43sl قبل از جا افتادن و به قول شما روون شدن خمیر سلیکونش خنک بود. پس نشون می ده سالی که نکوست از بهارش پیداست. یعنی احتمالاً این داغی، همیشه رو پیشونی این لپ تاپ هست.
مطمئنم لپ تاپو برای مسافرت می خام و می خام سبک باشه. ولی بعضی از لپ تاپ ها مثلاً سونی سری z هم 13 اینچ هستن هم زیر یک و نیم کیلو (یعنی 100 گرم از لپ تاپ U36jc سبک تر) و هم دارای درایو نوری اینترنال. لینکشو اینجا می زارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس سونی نشون داده با وزن کم هم می شه درایو نوری گنجوند.
در مورد تصویر و زاویه ی دید هم باید بگم لپ تاپ Asus n43sl که از سری مولتی مدیا هست و برای دیدن فیلم و بازی استفاده می شه، قاعدتاً باید مانیتور خوبی داشته باشه. ولی همین مشکل زاویه ی دید رو داره. پس احتمالاً این مشکله لپ تاپای ایسوسه.
درسته که اطرافیان نباید بتونن ببینن، ولی لپ تاپای ایسوس نفر سمت چپ و راستتون می تونه مانیتور رو ببینه ولی کسی که از بالای سر شما به مانیتور نگاه کنه نمی تونه ببینه. عرض کرده بودم خدمتتون که زاویه ی دید افقیش خوبه ولی زاویه دید عمودیش خوب نیست.
البته من بجز ایسوس لپ تاپ دیگه ای نداشتم که بخام زاویه ی دیدش رو با ایسوس مقایسه کنم. شاید ایسوس زاویه ی دیدش از بقیه لپ تاپ ها هم بهتر باشه.
مطمئن هستم که دنبال لپ تاپ سبک و قابل حمل می گشتم. ولی آقا فرشید عزیز اگه مجبور باشم تو سفر هم به این دلیل که دستم نسوزه از موس استفاده کنم و نتونم به دلیل گرماش، لپ تاپو روی پام بزارم، خوب خیلی ناامید کننده است. البته شاید همه ی 13 اینچا اینقدر داغ می شن.
آقا فرشید باور کنید هدف من از زدن این تاپیک، راهنمایی بقیه ی دوستانه. قصدم این نبوده که بازارشو خراب کنم.
حامد
hamed121hamed
24-02-2012, 23:01
سلام
منتظر نظر دوستان هستم.
حامد
mansur_iran
25-02-2012, 00:07
فقط به نظرم باید بحث داغ شدن رو به یه نتیجه گیری برسیم که آیا فقط سیستم شما اینطور هست یا همه این مدل ها و آیا مشکل سازه؟؟؟
و اینکه آیا sd هم این مشکل رو داره؟؟؟؟؟
در حقیقت خودم هم قصد خرید asus u36sd رو دارم و با توجه به نایاب شدن تصمیم دارم تا بعد از عید صبر کنم تا شاید واردات جدید صورت بگیره
اما اگه جدا مشکل داغ کردن وجود داشته باشه باید به فکر یه سیستم دیگه باشم
LoveLIfe
25-02-2012, 17:07
برای بنده این مقدار داغ نمی شه ! خیلی عجیب هست که می گید خیلی داغ می کنه !
در روز حداقل 7 الی 14 ساعت هم روشن هست !
ولی هارد هاش مشکل داره ، شاید به خاطر سرعت بالاش باشه ( واقعا سرعت هاردش خوب هست )
mansur_iran
25-02-2012, 19:29
هاردش چه مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
پرسرعت بودن که خیلی خوبه!!!!!!!!!!!
Highbury
25-02-2012, 21:13
این رو که میتونستی به چشم ببینی:18:. مثلا من خودم برم لبتاب بگیرم و درایور نداشته اصلا نمیخرم حالا هر چی میخواد باشه پس این مشکلی نیست. چیزی هست که از قبل مشخص بوده و انتخاب خودتون بوده.
قبلا هم یه بار گفتم 13 و 14 بخاطر سبک بودن فایده نداره. لبتاب اصل باید 15 اینچ باشه و اگه حمل و نقل براتون اهمیت داره 15 اینچ های سبک تهیه کنید.
در ضمن آدم مگه چقد حمل و نقل داره. صفحه بزرگتر و کیبورد کامل رو به چقد جابه جایی ترجیح میدین ؟
من با اینکه دوران دانشجویی اون اوایل زیاد بارش میکردم و برام سنگین میزد و از خریدش منصرف شدم الان اصلا حوصله باربری ندارم و خوشحالم که 15 دارم.
سایر ایرادهایی که گرفتین از یه لبتاب 13 اینچی اقتصادی کاملا عادی هست. اگه شما 2 تومان خرجش میکردین میشد این ایرادها رو گرفت.
بنظرم انتخاب شما صحیح نبوده و مشکل از لبتاب نیست
hamed121hamed
25-02-2012, 22:44
این رو که میتونستی به چشم ببینی:18:. مثلا من خودم برم لبتاب بگیرم و درایور نداشته اصلا نمیخرم حالا هر چی میخواد باشه پس این مشکلی نیست. چیزی هست که از قبل مشخص بوده و انتخاب خودتون بوده.
قبلا هم یه بار گفتم 13 و 14 بخاطر سبک بودن فایده نداره. لبتاب اصل باید 15 اینچ باشه و اگه حمل و نقل براتون اهمیت داره 15 اینچ های سبک تهیه کنید.
در ضمن آدم مگه چقد حمل و نقل داره. صفحه بزرگتر و کیبورد کامل رو به چقد جابه جایی ترجیح میدین ؟
من با اینکه دوران دانشجویی اون اوایل زیاد بارش میکردم و برام سنگین میزد و از خریدش منصرف شدم الان اصلا حوصله باربری ندارم و خوشحالم که 15 دارم.
سایر ایرادهایی که گرفتین از یه لبتاب 13 اینچی اقتصادی کاملا عادی هست. اگه شما 2 تومان خرجش میکردین میشد این ایرادها رو گرفت.
بنظرم انتخاب شما صحیح نبوده و مشکل از لبتاب نیست
سلام و تشکر
من ابتدا فکر می کردم از طریق یو اس بی هم می شه ویندوز ریخت که نیازی به دی وی دی رام نداشته باشه. ولی فروشنده گفت نمی شه.
تا 2 تومن چه لپ تاپ سبک و کوچیکی رو پیشنهاد می کنید؟
حامد
Highbury
25-02-2012, 23:56
الان کامل پستتون رو خوندم اون موقع سرم شلوغ بود
به جز مورد 1 بقیه موارد اصلا ایراد نیست
مخصوصا قضیه موس و تاچ پد :31: تا حالا به همچین چیزی فکر نکرده بودم.
از 14 اینچ ها زیاد سردر نمیارم چون کم هستن. یه نگاه به ایسر 4830 و لنوو T420:18: بنداز
سلام. منم یه لپ تاپ سبک میخوام. که این ای سوز مد نظرم بود که با حرفاتون منصرف شدم. ازتون خیلی خیلی ممنونم. به نظرتون سونی sb 31 fx و sb 36 fg که واسه کارای گرافیکی میخوام کدوم بهتره؟:41:
LoveLIfe
26-02-2012, 18:00
هاردهاش یه مقدار صدا می ده اون هم مثلا نصف شب که صدا از دیوار هم در نمی یاد !
گرافیکش متوسط هست ، ولی بازیهای روز رو با گرافیک متوسط انجام دادم
به طور کل راضی هستم
hamed121hamed
26-02-2012, 19:57
سلام. منم یه لپ تاپ سبک میخوام. که این ای سوز مد نظرم بود که با حرفاتون منصرف شدم. ازتون خیلی خیلی ممنونم. به نظرتون سونی sb 31 fx و sb 36 fg که واسه کارای گرافیکی میخوام کدوم بهتره؟:41:
همه ی لپ تاپای ایسوس بد نیستند. من n43sl داشتم خیلی خوبه. فقط چون من لپ تاپ سبک و کوچیک لازم داشتم رفتم u36jc رو خریدم. از من می شنوی شما که خرج می کنی، یه بار بخر بهترینشو بخر. من شنیدم سونی سری z ال ای دی فول اچ دی هست. هم سبکه (حدوداً یک و نیم کیلو) و هم خیلی خوشکل و سریعه.
حامد
Highbury
27-02-2012, 00:51
همه ی لپ تاپای ایسوس بد نیستند. من n43sl داشتم خیلی خوبه. فقط چون من لپ تاپ سبک و کوچیک لازم داشتم رفتم u36jc رو خریدم. از من می شنوی شما که خرج می کنی، یه بار بخر بهترینشو بخر. من شنیدم سونی سری z ال ای دی فول اچ دی هست. هم سبکه (حدوداً یک و نیم کیلو) و هم خیلی خوشکل و سریعه.
حامد
نهایت کیفیت سری T لنوو:40:
حامد
درسته سری z خوبه. ولی خیلی گرونن.:41:همون سونیای اس بی 1.800-1.900 هستند. واقعا موندم چیکار کنم؟
LoveLIfe
27-02-2012, 19:27
سری u ! لنوو هم عالی هستند !
اگر پول بیشتر داشتم مطمئنا سری u لنوو رو می گرفتم !
والا u36 sd چیز خوبیه نسبت به قیمتش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.