ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجا سایه بیرون از کادر تصویر

ms368
24-02-2012, 17:35
سلام

عکس زیر رو ببینید :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از کاربردهای این عکس اینه که میشه ارتفاعشو تبدیل به 1 پیکسل کرد و درون صفحه های وب در محور y ها تکرارش کرد تا یه پس زمینه زیبا با سایه زیباتر خلق شه ( البته من برای این کار میخوامش )

چطور میتونم در فتوشاپ یه سایه بیرون از کادر عکس بندازم طوری که به نظر بیاد چند سانتی متر بالاتر از سطح زمین قرار داره
البته سایه سمت چپ و راست یا بالا و پایین فقط باشه

ممنون .

YAHYA-PRO
24-02-2012, 22:59
یه آموزش تصویری برات میزارم جاییش رو متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم

چون توی تاپیک سوال قبلیت ساختن لایه و کار با ابزارهایی که اینجا لازمه بهت گفتم دیگه اینجا تکرارش نمیکنم:46:

برای این کار باید دو تا مربع به رنگ های سیاه و سفید درست کنیم و به مربع سیاه بلور بدیم بعدش با استفاده از freeTransform این حالت سایه رو ایجا کنیم

مرحله 1 : دو تا مربع درست میکنیم با رنگهای سیاه و سفید . فقط توجه کنید اولا لایه سیاه زیر لایه سفید باشه دوما لایه سیاه رو اصلا بزرگتر از لایه سفید در نظر نگیرد یا هر دو مساوی باشن یا سیاه کوچیکتر باشه .

مرحله 2 : میخوایم به لایه سیاه بلور بدیم . از پالت لایه ها لایه سیاه رو انتخاب کنید و از مسیر Filter>>Blur>>Gussian Blur با مقدار مثلا 18 به لایه بلور بدید .(چند باری که این کارو انجام بدید مقدار دقیق دستتون میاد)

مرحله 3 : کلیدهای ترکیبی Ctrl+T رو بزنید ، درون چهارچوب راست کلیک کنید و گزینه Wrap رو انتخاب کنید .

مرحله 4 الف : مثل عکس زیر در قسمت های مشخص شده کلیک کنید و رو به جایی که سر پیکان اشاره میکنه بکشید .

مرحله 4 ب : شما میتونید با تمام قسمت های مشخص شده زیر کار کنید و کنترل کاملی روی شکل نهایی سایه داشته باشید .

مرحله 5 : بعد از تنظیم کردن سایه زیر اینتر رو بزنید یا دابل کیک کنید .

بعد از چند بار تمرین میتونی هر چیزی که تصورش بکنی رو پیاده سازی کنی:11:

عکسها اتچ شد!

adrenalin
24-02-2012, 23:30
سلام دوستان خیلی خیلی شرمنده :11: اینجا سوالم رو میپرسم چون راستش جاشو پیدا نکردم
من می خواسم چنتا پوستر تو سایز A3 بزنم اونم رو کاغذ های گلاسه یا مقوا می خواستم بدونم عکس هایی که واسه چاپ میدم اولا چه سایزی باید داشته باشن و دوما باید دارای چه کیفیتی باشن باتشکر از همه :40:

abbasa
25-02-2012, 08:29
سلام دوستان خیلی خیلی شرمنده :11: اینجا سوالم رو میپرسم چون راستش جاشو پیدا نکردم
من می خواسم چنتا پوستر تو سایز A3 بزنم اونم رو کاغذ های گلاسه یا مقوا می خواستم بدونم عکس هایی که واسه چاپ میدم اولا چه سایزی باید داشته باشن و دوما باید دارای چه کیفیتی باشن باتشکر از همه :40:

خوب معلوم عزيز جان تو فتوشاپ از قسمت نيو يك سند جديد در سايز A3 ايجاد كن با رزلوشن 300 در مد رنگي cmyk طراحيش كن بدون هيچ نگرانيي ببر چاپخونه بهش بگو تو گلاسه يا تو مقوا بزنه تمومممممممممممممم

ms368
25-02-2012, 18:52
سلام
من امروز کلاس بودم وقت نکردم تاپیکو ببینم

یه سوال دارم

برای این کار باید دو تا مربع به رنگ های سیاه و سفید درست کنیم و به مربع سیاه بلور بدیم بعدش با استفاده از freeTransform این حالت سایه رو ایجا کنیم

برای ایجا مربع چیکار باید کنیم ؟

YAHYA-PRO
25-02-2012, 23:52
سلام
برای درست کردن مربع :
یه لایه جدید بسازید .
کلید m رو بزنید .
روی بومتون کلیک کنید و درگ کنید و شکل یه مربع رو درست کن. (برای دقیق شدن انتخاب کلید شیفت رو وقتی داری درگ میکنی انتخاب کن)
کلید d رو از صفحه کلید بزنید تا رنگ ها به پیشفرض سیاه و سفید تبدیل بشه
با زدن کلیدهای ترکیبی Ctrl+Back space محیط مربعی سیاه میشه
از لایه مربع سیاه کپی بگیر
توی پالت لایه ها روی آیکون لایه کلیک کن دور مربع انتخاب میشه
کلیدهای ترکیبی Alt+BackSpace رو بزن مربع کپی شده سفید میشه:46:

آموزش تصویری خواستی بگو

ms368
26-02-2012, 21:19
سلام
برای درست کردن مربع :
یه لایه جدید بسازید .
کلید m رو بزنید .
روی بومتون کلیک کنید و درگ کنید و شکل یه مربع رو درست کن. (برای دقیق شدن انتخاب کلید شیفت رو وقتی داری درگ میکنی انتخاب کن)
کلید d رو از صفحه کلید بزنید تا رنگ ها به پیشفرض سیاه و سفید تبدیل بشه
با زدن کلیدهای ترکیبی Ctrl+Back space محیط مربعی سیاه میشه
از لایه مربع سیاه کپی بگیر
توی پالت لایه ها روی آیکون لایه کلیک کن دور مربع انتخاب میشه
کلیدهای ترکیبی Alt+BackSpace رو بزن مربع کپی شده سفید میشه:46:

آموزش تصویری خواستی بگو

ممنون

خیلی عالی بود
واقعا بهش نیاز داشتم

Thanx