ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست همکاری از دوستان مطلع و آشنا در زمینه مطب پزشکی

H A M A S
24-02-2012, 16:08
سلام....
نمیدونم تاپیک رو جایی درستی زدم یا نه.....ولی به هر حال یه جور پرسش و پاسخه پزشکی هست!:31:
از دوستانی که در مطب پزشک کار کردن یا از نحوه فعالیت های اون اگاه هستن چندتا سوال دارم
اگر قرار باشه یه سیستم رایانه ای برای مطب پزشک(مثلا یه پزشک عمومی!) راه اندازی باشه
1-اون سیستم باید چه قابلیت هایی داشته باشه؟
2-چه اطلاعاتی لازمه وارد سیستم بشه؟؟...
3- چه اطلاعاتی برای خروجی سیستم لازمه؟؟
و در آخر اصولا چه داده هایی نگه داری میشه؟؟
از عزیزانی که در این زمینه به من کمک کنند پیشاپیش سپاس گذارم
با تشکر....

morsadr
26-02-2012, 11:43
سلام....
نمیدونم تاپیک رو جایی درستی زدم یا نه.....ولی به هر حال یه جور پرسش و پاسخه پزشکی هست!:31:
از دوستانی که در مطب پزشک کار کردن یا از نحوه فعالیت های اون اگاه هستن چندتا سوال دارم
اگر قرار باشه یه سیستم رایانه ای برای مطب پزشک(مثلا یه پزشک عمومی!) راه اندازی باشه
1-اون سیستم باید چه قابلیت هایی داشته باشه؟
2-چه اطلاعاتی لازمه وارد سیستم بشه؟؟...
3- چه اطلاعاتی برای خروجی سیستم لازمه؟؟
و در آخر اصولا چه داده هایی نگه داری میشه؟؟
از عزیزانی که در این زمینه به من کمک کنند پیشاپیش سپاس گذارم
با تشکر....

خود سیستم که یک سیستم معمولی می باشد با گرافیک متوسط و یک هارد با ظرفیت متوسط . چیزی که مهمه نرم افزاری می باشد که برای کار مطب لازم می باشد که نرم افزار مدیریت مطب بوده و باید خریداری شود . ورودی آن اطلاعات بیماران می باشد و در حقیقت این نرم افزار یک بانک اطلاعاتی بوده و در ضمن در مدیریت مالی مطب نیز کمک کننده می باشد

H A M A S
27-02-2012, 08:08
خود سیستم که یک سیستم معمولی می باشد با گرافیک متوسط و یک هارد با ظرفیت متوسط . چیزی که مهمه نرم افزاری می باشد که برای کار مطب لازم می باشد که نرم افزار مدیریت مطب بوده و باید خریداری شود . ورودی آن اطلاعات بیماران می باشد و در حقیقت این نرم افزار یک بانک اطلاعاتی بوده و در ضمن در مدیریت مالی مطب نیز کمک کننده می باشد

ببخشید دوست عزیز منظورم رو اشتباه متوجه شدید
منظور از لفظ سیستم--رایانه شخصی نبود..اصلا منظورم سخت افزار نبود..منظورم سیستمی اتوماسیونی بود که بتونه مدیریت مطب رو انجام بده....ثبت نسخه....نوبت دهی.....گزارشگیری های مختلف و.....
مثلا وقتی بیمار به مطب مراجعه میکنه....منشی مطب با استفاده از همین سیستم نرم افزاری بهش یه نوبت میده....تا وقتی نوبتش رسید وارد اتاق پزشک بشه....البته این یه دید سطح بالا بود....
حالا چه اطلاعاتی از بیمار نگه داری باشه....و اینکه به جز بیمار و کاربر سیستم چه اشخاص دیگری(مثلا مسئول بیمه) توی این سیستم ذی النفع هستن برای مبهمه
که اگر شما محبت کنید و حوصله اش رو داشته باشید و به من کمک کنید ممنون میشم

morsadr
27-02-2012, 19:04
ببخشید دوست عزیز منظورم رو اشتباه متوجه شدید
منظور از لفظ سیستم--رایانه شخصی نبود..اصلا منظورم سخت افزار نبود..منظورم سیستمی اتوماسیونی بود که بتونه مدیریت مطب رو انجام بده....ثبت نسخه....نوبت دهی.....گزارشگیری های مختلف و.....
مثلا وقتی بیمار به مطب مراجعه میکنه....منشی مطب با استفاده از همین سیستم نرم افزاری بهش یه نوبت میده....تا وقتی نوبتش رسید وارد اتاق پزشک بشه....البته این یه دید سطح بالا بود....
حالا چه اطلاعاتی از بیمار نگه داری باشه....و اینکه به جز بیمار و کاربر سیستم چه اشخاص دیگری(مثلا مسئول بیمه) توی این سیستم ذی النفع هستن برای مبهمه
که اگر شما محبت کنید و حوصله اش رو داشته باشید و به من کمک کنید ممنون میشم

دوست گرامی همانطور که گفتم در این مورد نرم افزارهایی وجود دارند ولی اگر منظور شما تهیه همچین نرم افزاری می باشد باید بگم که کار اصلی این نرم افزارها یک بانک اطلاعات می باشد . در این بانک مشخصات بیمار باید ثبت شود . مساله دیگر تاریخ و علت مراجعه بیمار و نوع پذیرش بیمار می باشد ( آزاد یا بیمه )
اطلاعات دیگر شامل علائم بالینی و شکایات بیمار و همچنین آزمایشات و گرافی های وی می باشد .
درمان و داروهای تجویزی نیز قسمت بعدی می باشد که با تاریخ و نحوه مصرف در پرونده ثبت می شود .
سطح دسترسی نیز به اختیار برنامه نویس بوده ولی معمولا منشی فقط تا حد وقت دادن دسترسی دارد ولی پزشک می تواند به همه جزئیات دسترسی داشته باشد .

H A M A S
28-02-2012, 08:01
دوست گرامی همانطور که گفتم در این مورد نرم افزارهایی وجود دارند ولی اگر منظور شما تهیه همچین نرم افزاری می باشد باید بگم که کار اصلی این نرم افزارها یک بانک اطلاعات می باشد . در این بانک مشخصات بیمار باید ثبت شود . مساله دیگر تاریخ و علت مراجعه بیمار و نوع پذیرش بیمار می باشد ( آزاد یا بیمه )
اطلاعات دیگر شامل علائم بالینی و شکایات بیمار و همچنین آزمایشات و گرافی های وی می باشد .
درمان و داروهای تجویزی نیز قسمت بعدی می باشد که با تاریخ و نحوه مصرف در پرونده ثبت می شود .
سطح دسترسی نیز به اختیار برنامه نویس بوده ولی معمولا منشی فقط تا حد وقت دادن دسترسی دارد ولی پزشک می تواند به همه جزئیات دسترسی داشته باشد .

بله دوست گرامی...من قصدم تهیه یه نرم افزار ساده برای مدیریت مطب هست
اگر در حوصله شما هست....به سوال ها من توی این تاپیک اگر مایل بودید...پاسخ بدید:11:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
خب بزارید هدف دار و گام به گام پیش بریم
1-برای ثبت نوبت هنگامی که مریض به منشی مراجه میکنه فکر کنم این موراد لازم باشه
الف-تاریخ جاری
ب-ساعت جاری
ج-نام و نام خانوادگی بیمار
د-شماره بیمه
ه-نوع بیمه
و-شماره نوبت
اگر چیزی دیگه ای از قلم افتاده بگید
در ضمن ممنون میشم نرخ حق ویزیت(آزاد-با دفترچه تامین اجتماعی-با خدمات درمانی و....) رو بگید

morsadr
29-02-2012, 14:57
بله دوست گرامی...من قصدم تهیه یه نرم افزار ساده برای مدیریت مطب هست
اگر در حوصله شما هست....به سوال ها من توی این تاپیک اگر مایل بودید...پاسخ بدید:11:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
خب بزارید هدف دار و گام به گام پیش بریم
1-برای ثبت نوبت هنگامی که مریض به منشی مراجه میکنه فکر کنم این موراد لازم باشه
الف-تاریخ جاری
ب-ساعت جاری
ج-نام و نام خانوادگی بیمار
د-شماره بیمه
ه-نوع بیمه
و-شماره نوبت
اگر چیزی دیگه ای از قلم افتاده بگید
در ضمن ممنون میشم نرخ حق ویزیت(آزاد-با دفترچه تامین اجتماعی-با خدمات درمانی و....) رو بگید

تا حد توان در خدمتم :11:

H A M A S
29-02-2012, 16:49
تا حد توان در خدمتم :11:

ممنونم....
الان این مواردی که گفتم برای ثبت یه وزیت پزشک( عمومی) کفایت میکنه؟؟

morsadr
02-03-2012, 10:08
ممنونم....
الان این مواردی که گفتم برای ثبت یه وزیت پزشک( عمومی) کفایت میکنه؟؟

در این موارد ساعت مراجعه و شماره بیمه اهمیت چندانی ندارند . در عوض شکایت اصلی بیمار بهتره که اضافه شود .