ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افزايش امنيت gmail با پیامک

vahid javani
24-02-2012, 13:34
يه روش براي افزايش امنيت gmail ميخوام بهتون معرفي کنم هرچند gmail بدون اين روش هم از امنيت بالايي برخورداره!:5:
با استفاده از اين روش وقتي يه سيستم ناشناس ميخواد لاگين کنه يه کد ازش ميخواد که اين کد رو براتون sms ميکنه (يه چيزي شبيه به facebook که البته من نتونستم فعالش کنم!!!!:grrr:) البته لازم نيست خودتون براي وارد شدن هميشه اين کار رو بکنيد.
درضمن نگران برنامه هايي که باهاش ايميل ها تون رو چک ميکنيد نباشيد! چون ميتونيد براي اون برنامه ها يه پسورد طولاني! بگيريد.:46:
خب بريم سر اصل مطلب!:
Last account activity.1 اون پايين صفحه هست پيداش کرديد؟ روي گزينه ي detalis زیرش کليک کنيد.
2. حالا روي learn more بالاي صفحه
3. در صفحه اي که باز ميشه دنبال لينک Gmail security checklist بگرديد! ميتونيد با ctrl+f وارد جست و جو بشيد و پيداش کنيد!!!
4.خب حالا وارد سر برگ Part 3: Your Google Account بشيد و تيک گزينه ي Turn on 2-step verification vرو بزنيد.
5.سپس روي read more کليک کنيد و از منوي باز شده 2-step verification setup page. رو انتخاب کنيد
6.بعدشم Add a phone number
اگر ميخواهيد از برنامه ها براي چک کردن ايميلتون استفاده کنيد اين کار رو انجام بديد:
توي همون صفحه اي که گزينه add a phone number بود گزينه Manage application-specific passwords رو انتخاب کنيد بعد از وارد کردن پسوردتون وارد صفحه اي ميشيد که بايد يک نام وارد کنيد (نامش زياد مهم نيست!) بعد از اون گزينه generate password رو بزنيد حالا يه پسورد تو قسمت رنگي بهتون ميده( زيرش نوشته شده: No need to memorize this password.
You should need to enter it only once. Spaces don't matter.)
اين پسورد رو به جاي پسورد قبلي ايميل توي برنامه وارد کنيد و براي پاک کردن اين پسورد گزينه ي Revoke رو داخل همون صفحه بزنيد
خسته نباشيد!!!:8:
ببخشيد اينقدر طولاني شد اگه کسي راه بهتري سراغ داره لطفا بگه!!:13:

vahid javani
24-02-2012, 13:42
کسی واسه فیس بوک تونسته این کار رو بکنه؟؟؟؟
من وقتی میخوام تیکش رو بزنم این پیغام رو میده:
Please check your browser settings
‎Your current Firefox settings might make it hard to use Login Notifications.‎
It's probably because:

You sometimes clear your cookies.
Your browser is set to automatically clear cookies whenever it closes.
You use your browser's "private browsing" or "incognito" mode.

‎It may take a few days after fixing these issues before you will be able to enable Login Notifications. You also may need to log out and then log in again after fixing these settings for the changes to take effect.‎
چندین بار کوکی ها هم رو پاک کردم و از آخرین ورژن firefox استفاده میکنم
راستی توی فیس بوک با خط همرا اول میشه؟؟

htvieq
04-03-2012, 16:33
کسی واسه فیس بوک تونسته این کار رو بکنه؟؟؟؟
من وقتی میخوام تیکش رو بزنم این پیغام رو میده:
Please check your browser settings
‎Your current Firefox settings might make it hard to use Login Notifications.‎
It's probably because:

‎It may take a few days after fixing these issues before you will be able to enable Login Notifications. You also may need to log out and then log in again after fixing these settings for the changes to take effect.‎
چندین بار کوکی ها هم رو پاک کردم و از آخرین ورژن firefox استفاده میکنم
راستی توی فیس بوک با خط همرا اول میشه؟؟
سلام دوست عزیز،
مشکل از سیستم و بروزر شما نیست. من هم خواستم فعال کنم عینا همین موارد رو به من گفت(تو فایرفاکس 10). رفتم هلپ سنترش رو خوندم ولی چیزی پیدا نکردم. واسه همین همین مراحل رو تو اینترنت اکسپلورر (ie8)رفتم و براحتی فعالش کردم (هم ایمیل و هم تکست مسج). اگه رو سیستمت آی ای نداری یکم کارت زیاد میشه. ولی خب از طریق آی . ای براحتی قابل انجام هست . تو فایر فاکس صفحه سکوریتی رو باز کردم دیدم اونجا هم انیبل بود.(خب البته تنظیمات فیس بوق در هر بروزری یکی است)
راستی اینی که واسه سکوریتی جیمیل گفتی واسه یاهو هم قابل انجامه؟
سپاااااااااااس!:46:

vahid javani
04-03-2012, 23:01
راستی اینی که واسه سکوریتی جیمیل گفتی واسه یاهو هم قابل انجامه؟
سپاااااااااااس!:46:

سلام
نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با ie هم رفتم این پیغام رو داد ، نمیدونی باید چیکار کنم؟؟؟!
‎Your current IE settings might make it hard to use Login Approvals.‎

It's probably because:

‎It may take a few days after fixing these issues before you will be able to enable Login Approvals. You also may need to log out and then log in again after fixing these settings for the changes to take effect.‎

Visit the راهنما for step-by-step directions on how to fix these settings

htvieq
05-03-2012, 13:06
سلام
نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با ie هم رفتم این پیغام رو داد ، نمیدونی باید چیکار کنم؟؟؟!

خب من هم مدام کوکی و تمپ آی ای م رو خالی میکنم ولی با این وجود این پیغام رو به من نداد. چیزایی که به ذهنم میرسه ایناس امتحان کن ببین به دردت میخوره:
1- IE --> MenuBar -->Tools -->Internet Options --> Advanced--> Restore Advanced Settings
بعد بروزر رو ببند یه بار دیگه باز کن برو تو فیس امتحان کن ببین جواب داد یا نه.
2- اگه مرحله قبل منفی بود برو تو intert options تب advanced دوباره این دفعه دکمه Reset... رو بزن.
بعد بروزر رو ببند یه بار دیگه باز کن برو...
3- بازم اگه جواب نداد :
Control panel--> Add or Remove Programs--> Add/Remove Windows Componets--> Uncheck the IE Box--> Next--> Yes
البته این به شرطیه که سورس آی ای رو رو سیستمت داشته باشی که حتما داری(ببینم ورژن آی ایت چیه؟)
بعد از این کار شاید یه Reset بخواد . بعد دوباره برو ایندفعه چک باکس آی ای رو فعال کن تا مجددا نصب بشه.
بعد برو تو فیس...
اگه نشد بگو تا ببینم راه حل دیگه ای به نظرم میرسه یا نه...