مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید PC تا سقف دو ملیون و پونصد
سلام می خوام یه PC جمع کنم باری کار های گرافیکی که بیشتر کارای سه بعدی کار میکنم و با SoftImage کار میکنم و کلا استفادم بیشتر توی نرم افزار های زیر:
SoftImage
ZBrush
Photoshop
و بقیه استفاده هام هم استفاده های روزانست خیلی استفاده ندارم میخواستم دوستان یه راهنمایی کنن با دو ملیون و پونصد چه کیسی مناسب با بودجم میشه جمع کرد دوستان فقط برای کیس دو ملیون پونصد میخوام بزارم مانیتور و موس و کیبورد رو دارم خودم
BMW.M3_E46
24-02-2012, 14:23
سلام می خوام یه PC جمع کنم باری کار های گرافیکی که بیشتر کارای سه بعدی کار میکنم و با SoftImage کار میکنم و کلا استفادم بیشتر توی نرم افزار های زیر:
SoftImage
ZBrush
Photoshop
و بقیه استفاده هام هم استفاده های روزانست خیلی استفاده ندارم میخواستم دوستان یه راهنمایی کنن با دو ملیون و پونصد چه کیسی مناسب با بودجم میشه جمع کرد دوستان فقط برای کیس دو ملیون پونصد میخوام بزارم مانیتور و موس و کیبورد رو دارم خودم
سلام
بازی هم می کنین؟یا فقط نرم افزار؟
سلام
بازی هم می کنین؟یا فقط نرم افزار؟
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی
نه بازی نمی کنم بازی رو با Xbox , PS انجام میدم لطفا یه سیستم مناسب با کار من بگید از یک نفر پرسیدم می گفتن که روی گرافیک و CPU رو بیشتر از همه پول بزار براش می گفتش که واسه هر کدوم 600-800 تومن پول بزار می گفت برای بازی سازی(قسمت 3d) این دوتا خیلی مهمن حالا نمی دونم تا چه حد درسته ولی ایشون بازی ساز هستن واردن تو این کار.
دوستان لطفا راهنمایی کنن چون فردا احتمال بالا قرار بگیرم.
دوستان لطفا راهنمایی کنن احتمالا فردا میخوام برم بخرم.
راستی اگه کسی جای مطمئنی میشناسه برای خرید به من پ.خ کنه ممنون میشم(قیمتش مناسب باشه)
BMW.M3_E46
24-02-2012, 21:20
SoftImage
ZBrush
Photoshop
پیشنهاد:
CPU:Intel i7 2600k~560t
MB:ASUS P8Z68-V PRO~300t
RAM:Apacer Giant II 16Gb 1600 CL9 4x4Gb~270t
VGA:Nvidia Quadro 2000~970t
PSU:POWER FSP AURUM 700~150t
HDD:1TB Sumsung F3 7200RPM~185
ODD:Lite-on 24X SATA~35
Case:Magnum II~50
total~2520
چون 3D زیاد کار میکنین من گرافیک کوادرو براتون نوشتم که رندرینگ راحت باشین
موفق باشید
پیشنهاد:
CPU:Intel i7 2600k~560t
MB:ASUS P8Z68-V PRO~300t
RAM:Apacer Giant II 16Gb 1600 CL9 4x4Gb~270t
VGA:Nvidia Quadro 2000~970t
PSU:POWER FSP AURUM 700~150t
HDD:1TB Sumsung F3 7200RPM~185
ODD:Lite-on 24X SATA~35
Case:Magnum II~50
total~2520
چون 3D زیاد کار میکنین من گرافیک کوادرو براتون نوشتم که رندرینگ راحت باشین
موفق باشید
خیلی ممنون خیلی لطف کردی فقط قیمت ها بعد از گرون شدن دلار یعنی گرونتر از این دیگه در نمیاد برام؟
قطعات که کمیاب نیستن؟
از لحاظ کارایی چطور ؟
خیلی ببخشید زیاد سوال پرسیدم بازم ممنون
BMW.M3_E46
24-02-2012, 22:51
خیلی ممنون خیلی لطف کردی فقط قیمت ها بعد از گرون شدن دلار یعنی گرونتر از این دیگه در نمیاد برام؟
قطعات که کمیاب نیستن؟
از لحاظ کارایی چطور ؟
خیلی ببخشید زیاد سوال پرسیدم بازم ممنون
خواهش میکنم
نه فکر نکنم از این گرون تر بشه چون من تقریبا ماکس قیمت رو نوشتم
قطعات پیدا میشه ولی گرافیک یکم باید بیشتر بگردین!!اگه مشکلی تو پیدا کردن بقیه قطعات دارین به من بگین چه قطعاتی تو شهرتون پید میشه تا اون برند بهتون معرفی کنم چون برندای که گفتم در شهرای بزرگ راحت پیدا میشه
خواهش میکنم
قطعات پیدا میشه ولی گرافیک یکم باید بیشتر بگردین!!اگه مشکلی تو پیدا کردن بقیه قطعات دارین به من بگین چه قطعاتی تو شهرتون پید میشه تا اون برند بهتون معرفی کنم چون برندای که گفتم در شهرای بزرگ راحت پیدا میشه
من تهران هستم توي قطعات اصلي كه فك نكنم جز تو گرافيك مشكي باشه بقيه هم خودشون هستن احتمالا نبودنم مشابهش بايد باشه من تا اونجايي كه ميدونم كارت گرافيك سري كواردو واسه كاراي سه بعدي درست شده واسه همين فك مي كنم سخت پيدا شه ولي اگه پايتخت و چند جا ديگرو بگردم فك كنم باشه حالا اگه نبود بهتون اطلاع ميدم كه اگه زحمتي نيست مدل مشابه پيشنهاد بديد
مرسي از پيگيريتون
خواهش میکنم
سلام من امروز وقت نکردم برم پایتخت الانم چند تا سایت برای قیمت رفتم همشون بدون استسنا قیمت خیلی بالاتری از اونی که شما گفتی رو نوشته بودن برای قطعات شما قیمتات برای کی هست؟ از کی گرفتی؟
کسی از قیمتا خبر نداره؟
BMW.M3_E46
25-02-2012, 17:16
سلام من امروز وقت نکردم برم پایتخت الانم چند تا سایت برای قیمت رفتم همشون بدون استسنا قیمت خیلی بالاتری از اونی که شما گفتی رو نوشته بودن برای قطعات شما قیمتات برای کی هست؟ از کی گرفتی؟
کسی از قیمتا خبر نداره؟
دوست عزیز به قیمت سایتا توجه نکن چون قیمت خرید اینترنتی هست بالا میبرن به خاطر مالیات و ارسال و...
دوست عزیز به قیمت سایتا توجه نکن چون قیمت خرید اینترنتی هست بالا میبرن به خاطر مالیات و ارسال و...
مرسی ولی تفاوت یه چیزایی تو حدود 300 تومن بود تو گرافیک مثلا ولی شما وارد تر بهتر میدونید من خیلی از سخت افزار چیزی نمیدونم فقط یه سوال الان قطعات خریدم خودهم میتونم سرهمش کنم؟
BMW.M3_E46
25-02-2012, 17:23
مرسی ولی تفاوت یه چیزایی تو حدود 300 تومن بود تو گرافیک مثلا ولی شما وارد تر بهتر میدونید من خیلی از سخت افزار چیزی نمیدونم فقط یه سوال الان قطعات خریدم خودهم میتونم سرهمش کنم؟
بله میشه اسمبل کنین ولی برای جا گذاشتن CPU یه کم بیشتر دقت کنین خمیر سیلیکون بدقت زده بشه!!!
بقیه قطعات که ساده هست
بله میشه اسمبل کنین ولی برای جا گذاشتن CPU یه کم بیشتر دقت کنین خمیر سیلیکون بدقت زده بشه!!!
بقیه قطعات که ساده هست
مرسی ممنون
BMW.M3_E46
25-02-2012, 17:35
مرسی ممنون
اگه مشکلی تو قیمت داشتین بگین یکی جایگزین کنم
ولی حداکثر قیمت این گرافیک 1000 بیشتر از این هزینه نکنین
موفق باشید
اگه مشکلی تو قیمت داشتین بگین یکی جایگزین کنم
ولی حداکثر قیمت این گرافیک 1000 بیشتر از این هزینه نکنین
موفق باشید
من نهایت بودجم آخه 2500 هست همینم با کلی بدبختی جور کردم نمی تونم بیشتر از 100 دیگه نهایتا بزارم اگه بشه یه سیستم با یکم بودجه کم تر بگید چون توی تاپیکای دیگه هم نگاه کردم مثلا همین 2600k رو قیمت 650 داده بودن.
BMW.M3_E46
25-02-2012, 21:06
من نهایت بودجم آخه 2500 هست همینم با کلی بدبختی جور کردم نمی تونم بیشتر از 100 دیگه نهایتا بزارم اگه بشه یه سیستم با یکم بودجه کم تر بگید چون توی تاپیکای دیگه هم نگاه کردم مثلا همین 2600k رو قیمت 650 داده بودن.
من اگه دقت کرده باشین ~ رو گذاشتم(گفتم شاید بتونین حداقل پیدا کنین)
یعنی تقریبا حالا دقیق میخواین ایناس البته با کمی تغییر برند
CPU:Intel i7 2600k=610t
MB:ASRock Z68 Pro3=200t
RAM:Apacer Giant II 16Gb 1600 CL9 4x4Gb=275t
VGA:Nvidia Quadro 2000=1,000t
PSU:POWER FSP AURUM 700=150t
HDD:Seagate Baracuda 7200.12 500GB 7200RPM=163t
ODD:Lite-on 24X SATA=35t
Case:Magnum II=60t
موفق باشید
من اگه دقت کرده باشین ~ رو گذاشتم(گفتم شاید بتونین حداقل پیدا کنین)
یعنی تقریبا حالا دقیق میخواین ایناس البته با کمی تغییر برند
CPU:Intel i7 2600k=610t
MB:ASRock Z68 Pro3=200t
RAM:Apacer Giant II 16Gb 1600 CL9 4x4Gb=275t
VGA:Nvidia Quadro 2000=1,000t
PSU:POWER FSP AURUM 700=150t
HDD:Seagate Baracuda 7200.12 500GB 7200RPM=163t
ODD:Lite-on 24X SATA=35t
Case:Magnum II=60t
موفق باشید
سلام خیلی ممنون داداش شرمنده کردین مارو فقط از نظر کارایی با قبلی اینطور که من فهمیدم برند MB رو عوض کردید و هارد رو . حالا هارد که مهم نیست ولی مادر برد از نظر کارایی چقدر بد تر از قبلیه اگه قبلی خیلی بهتره مشکلی نیست 100 میزارم روش اگه خیلی فرقش راستی الان هارد 1 ترا چقدر که 7200 rpm باشه
BMW.M3_E46
25-02-2012, 21:58
سلام خیلی ممنون داداش شرمنده کردین مارو فقط از نظر کارایی با قبلی اینطور که من فهمیدم برند MB رو عوض کردید و هارد رو . حالا هارد که مهم نیست ولی مادر برد از نظر کارایی چقدر بد تر از قبلیه اگه قبلی خیلی بهتره مشکلی نیست 100 میزارم روش اگه خیلی فرقش راستی الان هارد 1 ترا چقدر که 7200 rpm باشه
خواهش می کنم
نه مشکلی نیست بدتر نیست بیشتر به خاطر متریالی که بکار میبرن خازنها مدارا چیپ و... مخصوصا از نظر اورکلاک
یکم از جنس ارزون تری استفاده میشه ولی به مشکلی بر نمی خورین
اون 100 تومن رو نگه دارین شاید گرافیک گرون تر بشه!!!!
هارد بعدها می تونین یه 500GB روش بزارین بشه 1TB
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.