مشاهده نسخه کامل
: نصب ویندوز نرم افزارها و بازی ها در یک درایو یا درایو های جداگانه؟
shahinfarasystem
23-02-2012, 20:27
سلام من چند ساله درایو ویندوز و نرم افزار هام و بازی هام از هم جدا هستند....
اما این دفعه تصمیم گرفتم یکی شون کنم یعنی همه رو به هم merge کنم
احساسا میکنم از فضای هاردم بهتر استفاده میشه
و همچنین یه مقدار سرعت بالاتر میره چون دسترسی به فایل های نرم افزارهای مورد نیاز ویندوز از توی همون درایو انجام میشه و دیگه نیازی نیست به درایو دیگه دسترسی بخواد پیدا کنه
نظرتون چیه موافق هستید یا مخالف؟؟؟ چرا؟؟
shahinfarasystem
25-02-2012, 11:39
کسی نظری نداره؟؟؟
سلام من چند ساله درایو ویندوز و نرم افزار هام و بازی هام از هم جدا هستند....
اما این دفعه تصمیم گرفتم یکی شون کنم یعنی همه رو به هم merge کنم
احساسا میکنم از فضای هاردم بهتر استفاده میشه
و همچنین یه مقدار سرعت بالاتر میره چون دسترسی به فایل های نرم افزارهای مورد نیاز ویندوز از توی همون درایو انجام میشه و دیگه نیازی نیست به درایو دیگه دسترسی بخواد پیدا کنه
نظرتون چیه موافق هستید یا مخالف؟؟؟ چرا؟؟
سلام
من همیشه نرم افزارهامو در درایو ویندوز نصب می کنم ولی بازیها رو در درایوی که برای بازی ها اختصاص دادم نصب کنم.
چرا؟
چون من چند وقتی یکبار(مثلا دو-سه هفته یا ماهی یکبار) از درایو ویندوز backup با Acronis True Image میگیرم. اینطوری نرم افزارها هم همراهش هست. ولی اگر بازیها هم داخل همین درایو باشن حجم backup خیلی بالا میره و زمان backup هم بسیار زیاد میشه.
موفق باشی.
shahinfarasystem
25-02-2012, 14:45
سلام
من همیشه نرم افزارهامو در درایو ویندوز نصب می کنم ولی بازیها رو در درایوی که برای بازی ها اختصاص دادم نصب کنم.
چرا؟
چون من چند وقتی یکبار(مثلا دو-سه هفته یا ماهی یکبار) از درایو ویندوز backup با Acronis True Image میگیرم. اینطوری نرم افزارها هم همراهش هست. ولی اگر بازیها هم داخل همین درایو باشن حجم backup خیلی بالا میره و زمان backup هم بسیار زیاد میشه.
موفق باشی
.
ممنونم ازت ... چند تا سوال:
1) شما فقط به خاطر حجم زیاد بک آپ بازی هارو توی درایو ویندوز نصب نمیکنی یا فکر میکنی این کار ویندوز رو هم سنگین میکنه؟؟
2) Acronis True Image برای restore کردن بک آپ ها چجوری عمل میکنه؟؟( از داخل ویندوز؟؟ از بوت منو؟؟؟)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.