ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ تا 1.100.000

PrinceEmir
23-02-2012, 17:22
سلام،
دوستان عزیز من یه لپ تاپ تا حدود قیمت 1 الی 1.100 میخوام اگه در همین حدود باشه خوبه ولی اگه گزینه ای باشه که تا 1.200 در بیاد و مصلحت بدونید که کاراییش ارزش 100-200 تومن هزینه ی اضافی رو داره اونم میتونم بخرم.
کاربردام: نرم افزارهای عمران مثل اتوکد، بازی هم میکنم + کارهای عمومی که همه انجام میدن مثل موسیقی و وب گردی.
از لحاظ کاربردم خودم accer 5750 رو انتخاب کردم. یه کانفیگش هست به این صورت:
cpu:core i5 2.4 up to 2.9
VGA: 2 (real) up to 4 540GT
ram: 4 DDR3
HDD: 640
monitpr: LED15.6
فقط یکی اینکه در مورد کارت گرافیکش یه مورد برام مبهمه، میدونم GT 540 جزو کارتهای قویه ولی اینکه نوشته up to 4 ، یعنی واقعا این کارت تا 4 گیگ میتونه رمش بالا بره؟
یکیم در مورد مانیتورش اطلاع چندانی ندارم، چون شاید زیاد با لپ تاپ کار کنم برام مهمه مانیتورش چشم رو اذیت نکنه، کلا کیفیت مانیتورش چطوره؟ هارد این لپ تاپها دور 7200 هستن؟ سرعتشون خوبه؟
این لپ تاپی که گفتم رو 1.080.000 قیمت زدن، مناسبه؟
5755 قیمتش چقدر بیشتره؟ تو قطعات چقدر با 5750 فرق داره؟
خودتون چی پیشنهاد میدین؟
با این قیمت مانیتور 17 چیز خوبی گیر میاد؟
با تشکر

Highbury
23-02-2012, 18:10
سلام،
دوستان عزیز من یه لپ تاپ تا حدود قیمت 1 الی 1.100 میخوام اگه در همین حدود باشه خوبه ولی اگه گزینه ای باشه که تا 1.200 در بیاد و مصلحت بدونید که کاراییش ارزش 100-200 تومن هزینه ی اضافی رو داره اونم میتونم بخرم.
کاربردام: نرم افزارهای عمران مثل اتوکد، بازی هم میکنم + کارهای عمومی که همه انجام میدن مثل موسیقی و وب گردی.
از لحاظ کاربردم خودم accer 5750 رو انتخاب کردم. یه کانفیگش هست به این صورت:
cpu:core i5 2.4 up to 2.9
VGA: 2 (real) up to 4 540GT
ram: 4 DDR3
HDD: 640
monitpr: LED15.6
فقط یکی اینکه در مورد کارت گرافیکش یه مورد برام مبهمه، میدونم GT 540 جزو کارتهای قویه ولی اینکه نوشته up to 4 ، یعنی واقعا این کارت تا 4 گیگ میتونه رمش بالا بره؟
یکیم در مورد مانیتورش اطلاع چندانی ندارم، چون شاید زیاد با لپ تاپ کار کنم برام مهمه مانیتورش چشم رو اذیت نکنه، کلا کیفیت مانیتورش چطوره؟ هارد این لپ تاپها دور 7200 هستن؟ سرعتشون خوبه؟
این لپ تاپی که گفتم رو 1.080.000 قیمت زدن، مناسبه؟
5755 قیمتش چقدر بیشتره؟ تو قطعات چقدر با 5750 فرق داره؟
خودتون چی پیشنهاد میدین؟
با تشکر

5750 ظاهرش قدیمی هست و 5755 مناسبتره از لحاظ قطعات هیچ تفاوتی باهم ندارند.
کیفیت صفحشون معمولی هست مثل تمام لبتابهای حدود 1 تومان و تفاوتی هم اگه بین اینا باشه محسوس نیست و باید کنار هم بذاری و مقایسه کنی
در مورد کارت گرافیک اون چند گیگ که شیر میشه مهم نیست. مثلا کارت گرافیکی دارم که 1 گیگ هست و از 2 گیگها بهتره :31: مثلا GT555 1 گیگ از gt540 دو گیگ بهتره حتی اگر هم تا 8 گیگ بخواد شیر کنه.
پیشنهاد من 5755

V.Valizadeh9
23-02-2012, 19:11
سلام حرف های دوستمون کاملا تایید میشه
به نظرم اگه بتونی hp 4530 i5 رو پیدا کنی خیلی خوبه
البته Acer 5750 هم هست
اما کیفیت ساخت و بدنه Acer در حد HP و یا برند های دیگه نیست (اینو مد نظر داشته باش)
بازم انتخاب با خودته

Highbury
23-02-2012, 19:46
سلام حرف های دوستمون کاملا تایید میشه
به نظرم اگه بتونی hp 4530 i5 رو پیدا کنی خیلی خوبه
البته Acer 5750 هم هست
اما کیفیت ساخت و بدنه Acer در حد HP و یا برند های دیگه نیست (اینو مد نظر داشته باش)
بازم انتخاب با خودته

4530 قیمتش کاذب رفته بالا ارزش خریدش اومده پایین
i5-6-640-6490 حدود 920 بود شده 1250:41:

Mr.Mazmamfi
24-02-2012, 00:00
سلام

مدل پیشنهادیه من هم 5755 هست .

PrinceEmir
24-02-2012, 00:03
قیمت 5755 چنده؟ یعنی فقط از لحاظ ظاهر با 5750 فرق داره؟
نگفتین قیمتی که واسه 5750 عرض کردم زدن (تو شهر ما) مناسبه؟
4530 چه مزیتهایی نسبت به 5750 داره؟
گزینه ی دیگه ای پیشنهاد ندارید؟
ممنون از راهنماییتون

Mr.Mazmamfi
24-02-2012, 00:10
قیمت 5755 چنده؟ یعنی فقط از لحاظ ظاهر با 5750 فرق داره؟

عکس های این مدل ها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
و

قیمت 5755 هم 1200 هست .

5755 قابلیت WIDI داره .
کیبورد بهتری هم داره .

نگفتین قیمتی که واسه 5750 عرض کردم زدن (تو شهر ما) مناسبه؟

قیمت خوبی داره ، البته با گارانتیه معتبر خریداری کنید ( سازگار ، دیجیتال )

4530 چه مزیتهایی نسبت به 5750 داره؟

بدنه آلومینیومی و مستحکم ، کیفیت صفحه نمایش بهتره و Anti Glare . و صفحه کلید بهتر و . . .

گزینه ی دیگه ای پیشنهاد ندارید؟
گشتش نبود ، نگرد نیست . :46:

بودجتون کمه .

خودتون چی پیشنهاد میدین؟

اگر قیمت 5755 و 4530 ، حدود 1200 باشه ، من 5755 رو انتخاب میکنم .

موفق باشید .

PrinceEmir
24-02-2012, 15:42
بودجتون کمه . اگه لپ تاپ عالی 17 سراغ دارین بگین، البته دوست دارم قیمتش تا این حد باشه ولی اگه مجبور بشم بودجه رو یه خورده بالا میبرم. (البته دیگه نه خیلی) چون یه جورایی مانیتور 15.6 به نظرم کوچیک میاد و فکر میکنم 17 خیلی بهتر و راحتتر باشه و تو بعضی کارا مثل گیم لذت بخش تره. راستی من مانیتور پی سیم LG 776FM هستش که فقط ورودی mic in و audio out داره، که فکر میکنم هیچ راه برای اتصال به لپ تاپ نداره ولی گفتم باز بپرسم بد نیست. تبدیلی چیزی هست که بشه لپ تاپ رو به این مانیتور وصل کرد؟

اگر قیمت 5755 و 4530 ، حدود 1200 باشه ، من 5755 رو انتخاب میکنم . یه کانفیگ خوب از 5755 میگید؟
یکیم گرافیک 630 قویتر از 540 هست؟ قیمتش خیلی تفاوت داره؟

Mr.Mazmamfi
24-02-2012, 23:04
اگه لپ تاپ عالی 17 سراغ دارین بگین، البته دوست دارم قیمتش تا این حد باشه ولی اگه مجبور بشم بودجه رو یه خورده بالا میبرم. (البته دیگه نه خیلی)نمیشه ، مثلا مدل N73 SV خوبه که اونم قیمتش 1800 هست . بیخیال شی بهتره .

راستی من مانیتور پی سیم LG 776FM هستش که فقط ورودی mic in و audio out داره، که فکر میکنم هیچ راه برای اتصال به لپ تاپ نداره ولی گفتم باز بپرسم بد نیست. تبدیلی چیزی هست که بشه لپ تاپ رو به این مانیتور وصل کرد؟این رو نمیدونم .
ولی میتونی با کابل HDMI به تلوزیونتون (البته اگر قابلیتشو داشته باشه ) وصل کنی .

یه کانفیگ خوب از 5755 میگید؟ Core i5 / 4 / 500 OR 640 / GT 540 OR 630 1G
با گارانتیه سازگار و یا دیجیتال .

یکیم گرافیک 630 قویتر از 540 هست؟ قیمتش خیلی تفاوت داره؟ از لحاظ قدرت تقریبا تو یه سطحن .
بنابراین از لحاظ قیمت هم نباید تفاوت زیادی داشته باشن ، ولی چون 540 شده 630 ، فروشنده ها میخوان یه جوری بخورونن که آقا گرافیکش قوی تر شده (بخاطر اینکه عددش بیشتر شده ) و گرونتره .

من خودم دیروز بازار بودم و از هر کی میپرسیدم میگفت گرافیکش خیلی قوی تر شده ، گفتم مشتی کی گفته ؟ سایت نوتبوک چک ، برو و بنچماک های گرافیکو ببین آ اون موقع حرف بزن . طرف دیگه میموند چی بگه .

اینم بنچمارک :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FMobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html)
من قیمت گرفته بودم بین 1160 تا 1200 بود . با گرافیک 630 .

Highbury
24-02-2012, 23:41
این دو گرافیک هیچ تفاوتی با هم ندارند.

PrinceEmir
26-02-2012, 00:18
یعنی اصلا 630 بهتر از 540 نیست؟ با این بنچ مارکهایی که شما آدرس دادی برداشت من اینطوره که حتی 540 یه خورده قویتر هم هست(با اینکه پوسیشنش بعد 630 هست) دیگه نمیدونم درسته یا اشتباه میکنم. من امروز رفته بودم قیمت بگیرم به قول شما یه فروشنده کلی تعریف میکرد که این گرافیکش 630 هست و اله و بله ولی تفاوت قیمت خیلی کمی با 540 داشت.
ببخشید این سوالو میپرسم آخه من اطلاعاتم در این موارد کمه،‌ Wifi با WIDI که شما میگید فرق داره؟ آخه من یه لیست لپ تاپ با قیمتاشون که گرفتم و الان جلومه 5750 و 5755 هر دوشون Wifi زده ولی هیچ کدومشون WIDI ننوشته!
کانفیگ 5750 و 5755 ای که زده رو مینویسم لطف کنید یه نگا بندازید و نظرتون رو بگید تا ایشالا برم بخرم.

Accer 5750G
Intel i5 2.4 up to 3GHz 3m (چهار رگه) 4G DDR3 +640 15.6LED Brite Geforce 540 GT 2G up 4G +intel 3000 seven card rader/Wifi/WEB/DVDRW-HDMI-BT
تشخیص چهره
قیمت: 1.220.000
کارت گرافیک رو زده دارای دو کارت گرافیک که بالا نوشتم چیا هستن، این قضیش چیه با دو کارت گرافیک خوبه؟ intel 3000 چطور کارتیه؟
چهار رگه منظورش همون چهار هسته ایه؟

Accer 5755G
Intel i5 2.5 up to 3.1Ghz 3M(چهار رگه) 4G DDR3 +500 15.6LED Brite Geforce 630GT 2G up 4G +intel 3000 seven card rader Wifi/WEB/DVDRW-HDMI-BT/USB3
تشخیص چهره
قیمت: 1.240.000

همانطور که میبینید تفاوت قیمتشون فقط 20 هزار تومنه البته 5750 با رم 6 گیگ هم هست و 5755 با رم 6 گیگ قیمتش 1.270.000 و با رم 8 گیگ 1.300.000 تومنه،‌ به نظرتون رم 8 شو بردارم بهتر نیست؟
5755 اش USB3 هم داره.
فقط یه سوال چرا Lan ندارن؟ واسه اینترنت مشکلی نیست؟
فقط یه خورده هم از بابت مانیتور نگرانم،‌ این مانیتور کیفیتش خوبه؟ و چشم رو اذیت نمیکنه؟

واقعا از بابت راهنماییهاتون ممنونم :11:

Mr.Mazmamfi
26-02-2012, 13:35
یعنی اصلا 630 بهتر از 540 نیست؟ خیر .

ببخشید این سوالو میپرسم آخه من اطلاعاتم در این موارد کمه،‌ Wifi با WIDI که شما میگید فرق داره؟ کافی بود تو اینترنت یه سرچی میزدی !!!

WiFi روش بیسیم برای ایجاد و اداره شبكه است .

Widi : (چند پست اول این صفحه رو بخون )

نکته » برای استفاده از widi باید TV هم قابلیتشو داشته باشه . (فعلا حالا حالا ها مونده تا جا بیفته )

کانفیگ 5750 و 5755 ای که زده رو مینویسم لطف کنید یه نگا بندازید و نظرتون رو بگید تا ایشالا برم بخرم.با توجه به اختلاف قیمت ، من 5755 رو ترجیح میدم .
از کجا قیمت گرفتی ؟ اسم پاساژ ؟

کارت گرافیک رو زده دارای دو کارت گرافیک که بالا نوشتم چیا هستن، این قضیش چیه با دو کارت گرافیک خوبه؟ intel 3000 چطور کارتیه؟قابلیت اُپتیموس داره و در حالت عادی رو گرافیک اینتل هست و وقتی کارهای سنگین (بازی) انجام بدی به صورت اتوماتیک رو جیفورس سوئیچ میکنه . (قابلیت خیلی خوبیه )

چهار رگه منظورش همون چهار هسته ایه؟نمیدونم والا ، میخواستم الان از خودت بپرسم این چیه نوشتی :31:
ولی حدس میزنم همون باشه .

راستی تشخیص چهره چیه نوشتی ؟

همانطور که میبینید تفاوت قیمتشون فقط 20 هزار تومنه البته 5750 با رم 6 گیگ هم هست و 5755 با رم 6 گیگ قیمتش 1.270.000 و با رم 8 گیگ 1.300.000 تومنه،‌ به نظرتون رم 8 شو بردارم بهتر نیست؟همون 4 گیگ رم برات کافیه . میتونی همونجا که خریداری کردی ، بگی یه رم 4 گیگ به میل خودت بندازه . اون جوری هم ارزونتر در میاد (یه مقدار خیلی کمی ) ولی مزیتش اینه که کیفیت دار خریداری میکنی .

5755 اش USB3 هم داره.5750 هم داره .

فقط یه سوال چرا Lan ندارن؟ واسه اینترنت مشکلی نیست؟دارن رفیق ، مگه میشه لپ تاپی پروت لن نداشته باشه ؟ ؟ ؟ ؟ مگر از سری اولترا بوک ها .

فقط یه خورده هم از بابت مانیتور نگرانم،‌ این مانیتور کیفیتش خوبه؟ و چشم رو اذیت نمیکنه؟مانیتور متوسطی داره ، من خودم 5742 دارم ، اون موقعی که میخواستم بخرم ، همه میگفتن ایسر کیفیت صفحه نمایشش پایینه ، یه جورایی دو دل بودم بخرم یا نه ، وقتی خریدم دیدم ، کیفیت خوبی داره و اصلا اون جوری که دیگران میگفتن نبود .

البته اون ها هم درست میگفتن ، وقتی ایسر رو کنار HP بذاری ، مشخصه که صفحه نمایش ایسر پیش HP کم میاره . (باید کنار هم باشه تا متوجه بشی )

نکته ی دیگه اینکه اگر با مانیتور های رزولیشن بالا زیاد کار کردی و چشمت عادت کرده ، تو روز های اول ایسر برات کدر به نظر میرسه .

موفق باشید .

PrinceEmir
26-02-2012, 15:49
آخه شما گفتی 5755 قابلیت wifi داره ولی من تو مشخصاتش نمیبینم شایدم داره و نزدن.

از کجا قیمت گرفتی ؟ اسم پاساژ ؟

تهران نیستم، اورمیه هستم. قیمتایی که عرض کردم نسبت به تهران خوبه؟

قابلیت اُپتیموس داره و در حالت عادی رو گرافیک اینتل هست و وقتی کارهای سنگین (بازی) انجام بدی به صورت اتوماتیک رو جیفورس سوئیچ میکنه . (قابلیت خیلی خوبیه )

این اپتیموس رو من قبلا یه خورده در موردش مطالعه کرده بودم فقط اگه خوب خاطرم مونده باشه و اشتباه نکنم گفته شده بود باید تنظیمش بکنیم. اگه به صورت اتوماتیک خودش سوئیچ کنه که عالیه.

راستی تشخیص چهره چیه نوشتی ؟
والا نمیدونم تو قسمت امکانات جانبیش نوشته!

همون 4 گیگ رم برات کافیه . میتونی همونجا که خریداری کردی ، بگی یه رم 4 گیگ به میل خودت بندازه . اون جوری هم ارزونتر در میاد (یه مقدار خیلی کمی ) ولی مزیتش اینه که کیفیت دار خریداری میکنی .
یعنی اون رمی که روشه کیفیتش خوب نیست؟ اختلاف قیمت در چه حده؟ اگه اختلاف قیمت خیلی کمه که فکر نمیکنید بهتره لپ تاپ با رم بالاتر رو بخرم بهتره؟
اطلاع دارین تا چند رم ساپورت میکنه؟ و چند تا اسلاید واسه رم داره؟

5750 هم داره .
ولی از فروشنده پرسیدم گفت 5750 نداره ولی 5755 داره.

دارن رفیق ، مگه میشه لپ تاپی پروت لن نداشته باشه ؟ ؟ ؟ ؟ مگر از سری اولترا بوک ها .
آخه واسه لپ تاپای دیگه نوشته لن ولی واسه این نه. به همین خاطر پرسیدم.

مانیتور متوسطی داره ، من خودم 5742 دارم ، اون موقعی که میخواستم بخرم ، همه میگفتن ایسر کیفیت صفحه نمایشش پایینه ، یه جورایی دو دل بودم بخرم یا نه ، وقتی خریدم دیدم ، کیفیت خوبی داره و اصلا اون جوری که دیگران میگفتن نبود .
البته اون ها هم درست میگفتن ، وقتی ایسر رو کنار HP بذاری ، مشخصه که صفحه نمایش ایسر پیش HP کم میاره . (باید کنار هم باشه تا متوجه بشی )
الان دقیقا منم به همین خاطر دو دلم، چون به مانتیورم یه خورده حساسم، چون زیاد سر و کار دارم باهاش نمیخوام چشم رو خسته کنه.
راستی فراموش کردم بپرسم عمر باطریشون خوبه؟ تا چند ساعت شارژ نگه میداره؟

Mr.Mazmamfi
26-02-2012, 16:13
آخه شما گفتی 5755 قابلیت wifi داره ولی من تو مشخصاتش نمیبینم شایدم داره و نزدن.من گفتم Widi داره ، این مورد رو تو مشخصاتش ذکر نمیکنن ، حتی سازگار هم ذکر نکرده ولی من خودم تو سایت های خارجی خونده بودم که یکی از کاربران تو تاپیک مخصوص 5755 هم بهش اشاره کرده بود . همون لینکی که داده بودم .

تهران نیستم، اورمیه هستم. قیمتایی که عرض کردم نسبت به تهران خوبه؟بله قیمت خوبی داره ، زودتر خریداری کنید .

والا نمیدونم تو قسمت امکانات جانبیش نوشته!چرت نوشته .
بعد اینکه گرفتی بیا خودم یه برنامه میدم ، بذا برات تشخیص چهره میگنه . :46:

یعنی اون رمی که روشه کیفیتش خوب نیست؟معمولا رم های نامرغوبی میندازن روش ، ولی شما ازشون بپرس ببین رمی که روشه چه مارکیه ؟

اختلاف قیمت در چه حده؟ اگه اختلاف قیمت خیلی کمه که فکر نمیکنید بهتره لپ تاپ با رم بالاتر رو بخرم بهتره؟الان اگه تو تهران بگردی شاید بتونی به قیمت 45 تومن پیدا کنی . که اگر گرونی های ارومیه و . . . رو هم در نظر بگیری ، ارزش نداره به درد سر بیفتی ، پس بهتره با همون رم 8 گیگ خریداری کنید به قیمت 1300 .

اطلاع دارین تا چند رم ساپورت میکنه؟ و چند تا اسلاید واسه رم داره؟8 گیگ ، دو تااسلات رم داره .

ولی از فروشنده پرسیدم گفت 5750 نداره ولی 5755 داره.چرت گفته ، اون مدلی که شما میگی باید داشته باشه .
من یادمه اولین باری که 5750 وارد ایران شد USB 3 داشت ، دیگه چه برسه به الان .

آخه واسه لپ تاپای دیگه نوشته لن ولی واسه این نه. به همین خاطر پرسیدم.عزیز دل برادر ، لیست هاشون اشتباهه ، تو ملاکتو باید سایت های معتبر خارجی قرار بدی نه اونا .

الان دقیقا منم به همین خاطر دو دلم، چون به مانتیورم یه خورده حساسم، چون زیاد سر و کار دارم باهاش نمیخوام چشم رو خسته کنه.ببین در این مورد من دیگه نمیتونم راهکاری بهت بگم ، چون واقعا خودت باید از نزدیک ببینی ، من زیاد به مانیتور حساس نیستم .
ولی پیشنهاد میکنم این مدل هارو اگر رفیق هات و یا نمایشگاه روشن داره ، بری از نزدیک ببینی . ( چون کیفیت صفحه نمایششون تقریبا مثل همه )

5742 و 5750 و 5755 و 4750 و 4755 .

راستی فراموش کردم بپرسم عمر باطریشون خوبه؟ تا چند ساعت شارژ نگه میداره؟ با wifi خاموش و نور متوسط بین 3 الی 3:30 . (البته تا 4 هم من نگهش داشتم )

موفق باشید .

PrinceEmir
26-02-2012, 16:29
فقط یکی دو سوال کوچولوم مونده که اینا رو هم جواب بدین ممنون میشم.
یکی اینکه آیا قابلیت widi 2 هم داریم یا اینکه در آینده قراره بیاد؟
برای اجرای بازی باید کول پد هم تهیه کنم؟ اگه جواب بله هست چی پیشنهاد میدین؟
یکیم اینکه تو پی سی معمولا نظر کارشناسا اینه که رم ها رو اگه به صورت جفت (دو تایی) بسته بشه بهتر از تکیه. مثلا میگن دو تا رم 4 گیگ بزنید بهتر از یه 8 گیگ جواب میده، میخواستم ببینم تو لپ تاپم این مورد صدق میکنه و حالا که نهایت رم ساپورتی 8 گیگه آیا بهتر نیست دو تا 4 گیگ بندارم روش ؟
واقعا از بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی هاتون ممنونم. :11:

Mr.Mazmamfi
26-02-2012, 16:37
یکی اینکه آیا قابلیت widi 2 هم داریم یا اینکه در آینده قراره بیاد؟نمیدونم ، شاید اینم ورژنی باشه .

برای اجرای بازی باید کول پد هم تهیه کنم؟ اگه جواب بله هست چی پیشنهاد میدین؟بله ، بهتره برای بازی از کول پد استفاده کنید .
بستگی داره چه مقدار بخوایید هزینه کنید :

ولی این تاپیک خوبیه :

اینم کول پد خودم :
پست هفتم .

اگر هم حال داشتی خودت میتونی بسازی ::31:
و

یکیم اینکه تو پی سی معمولا نظر کارشناسا اینه که رم ها رو اگه به صورت جفت (دو تایی) بسته بشه بهتر از تکیه. مثلا میگن دو تا رم 4 گیگ بزنید بهتر از یه 8 گیگ جواب میده، میخواستم ببینم تو لپ تاپم این مورد صدق میکنه و حالا که نهایت رم ساپورتی 8 گیگه آیا بهتر نیست دو تا 4 گیگ بندارم روش ؟بله درسته ، این مورد به خاطر Bus رم هست .
لپ تاپ شما در حالت عادی 4 گیگ رم داره ، و اونها اومدن یه 4 گیگه دیگه اضافه کردن .(عقلانیش اینه ) مگر اینکه ....بازی در آورده باشن یه 8 انداخته باشن .
برای اطمینان میتونی ازشون بپرسی .

واقعا از بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی هاتون ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4کرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]