مشاهده نسخه کامل
: بررسی گیرنده دیجیتال تلویزیون لومکسی LE 1008
hossein_0907
23-02-2012, 11:37
سه دستگاه در یک دستگاه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• گیرنده دیجیتال تلویزیون
با کیفیتی کم نظیر و تیونر فوق العاده قوی
قابلیت پخش صدای دالبی دیجیتال
Full HD 1080P
- وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني كامل از سيستم (1080P,1080i,720P,576P,576i)
- قابلیت دریافت و پخش دیجیتالMPEG-4 صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی باکیفیت عالی بدون هرگونه نویز ، برفک و سایه ( در حال حاضر در اصفهان 16 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی توسط صدا و سیما فعال می باشد)
- منو فارسی با دسترسی آسان و تلتکس فارسی
- دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
• دستگاه ضبط شخصی
- قابلیت ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی بر روی فلش مموری یا هارد خارجی و نمایش آنها توسط دستگاه و یا کامپیوتر
- قابلیت ضبط در ساعات تعیین شده از قبل حتی هنگام خاموش بودن تلویزیون(schedule)
- قابلیت ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال های دیگر در یک فرکانس مشترک
- مشاهده تصویر ضبط شده یک برنامه در حال ضبط به طور همزمان (Timeshift)
• پخش کننده فایل های چند رسانه ای فیلم ، عکس و صدا (MultiMedia player)
- قابلیت پخش فیلم از فلش مموری و هارد خارجی
- پشتیبانی از انواع فرمت های رایج و حرفه ای صوتی-تصویری
(MKV,XVID,DIVX,FLV,MPG,MJPEG,TS,M2TS,TRP,RM, RMVB,VOB,MOV,DAT,MP4,AVI, … )
- پخش زیرنویس فارسی SRT
- نمایش عکس همزمان با پخش موزیک(Slide Show)
دیگر امکانات :
- دارای خروجی ها Composite, Component ,HDMI , SPDIF
- دارای کنترل از راه دور حرفه ای و کامل و دفترچه راهنمای فارسی
- دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
- بروز رسانی نرم افزار از طریق USB
- پشتیبانی نرم افزاری و خدمات پس از فروش
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein_0907
23-02-2012, 11:43
دوستان کسی در مورد این مدل اطلاعی داره ؟
مثل اینکه تازه اومده
این بهتره یا mv 200 2012 ؟
afshin4841
24-02-2012, 20:12
سلام
ما مدل 3605 لومکسی رو داریم که بعد از سه ماه سینیDVDش خراب شد و واسه خودش باز و بسته می شد و دادیم به شرکتش برای تعمیر.
تا الان هم هیچ آپدیتی شرکت براش ارائه نداده . فونت زیرنویسش هم خیلی ریزه .
امیدوارم تو این مدلهای جدید (3608)این مشکلات حل شده باشه .
تستش کردم . دستگاه متوسط به خوبیه . عالی نیست.
hossein_0907
26-02-2012, 13:12
تستش کردم . دستگاه متوسط به خوبیه . عالی نیست.
چه مشکلی داره ؟
پلیرش خوب هست؟
گیرندش چطوره؟
ممنون
چه مشکلی داره ؟
پلیرش خوب هست؟
گیرندش چطوره؟
ممنون
در واقع همون LE 1007 ه . تو تستی که ما انجام دادیم مشابه با 1007 عمل کرده . پلیر متوسط به خوبه.
قدرت گیرندگیش خیلی خوبه . کنترلش خیلی خوب بود.
کابل hdmi ه اش عالیه.
کابل composit ه اش متوسطه.
hossein_0907
27-02-2012, 16:28
در واقع همون LE 1007 ه . تو تستی که ما انجام دادیم مشابه با 1007 عمل کرده . پلیر متوسط به خوبه.
قدرت گیرندگیش خیلی خوبه . کنترلش خیلی خوب بود.
کابل hdmi ه اش عالیه.
کابل composit ه اش متوسطه.
ممنون که جواب میدید
من میخواستم mv200 2012 را بخرم ولی مثل اینکه هیچ جایی نمیشه پیداش کرد
حالا به نظر شما بین گیرنده های موجد در بازار تا 120 کدوم بهتره ؟
x-vision 343 بهتره یا 1008 ؟
با تشکر فراوان
این 1008 که حدود 102 تومنه . تا 120 نیست.
343 رو ندیدم هنوز . 333 که ظاهر انصافا خوبی داره . فریم ورش هم مشابه همین 1008 ه . 1008 به قشنگی 333 که نیست اما به لحاظ کارایی قطعا مشابهه اگر بالاتر نباشه.
و البته گارانتی مادیران طبیعتا برای شهرستانیها اولویت بالاتری داره.
اساتید من مشکل دارم .
دوستان گفتند آنتن شاخه ای بگیر گرفتم باز هم دستگاه به زور 8 تا از شبکه های دوم رو میگیره قدرت سیگنال هم از 45 تا 56 متغیره .حالا نمیدونم برم انتن رو عوض کنم سیم آنتن رو عوض کنم؟
دستگاه مشکلی نداره تستش کردم .
البته بگم سیم یک تکست آنتن هم به همه جهت ها چرخوندم.
من مشهد هستم و جهت اصل به سمت خواجه ربیع هست که متاسفانه در این جهت 2 تا ساختمان بلند تر از خانه ما قرار داره فکر میکنم مشکل از اینها باشه به نظرتون چکارش کنم حالا:sad:
کجا هستید ؟
طول سیمتون چقدره؟
والا مشهد بهشتی 32 پارس 10 پلاک هم میخاید :دی
طول سیم هم حدود 30 متر .
البته بگم کابل خوب هم گرفتم آن 8 تا دوم رو هم یه موقع با کیفیت 100 درصد میگیره بعضی اوقات هم افت کیفیت داره .
30 متر طول کمی نیست :دی
احتمالا شما یک تقویت کننده نیاز دارید که سیگنال رو براتون تقویت کنه.
خوب شکر خدا با تعویض محل آنتن و ارتفاع همه کانلها رو دریافت کردم.
مورد بعد اینکه فقط تنها مشکل تا به الان اینه که شبکه های دوم رو از 800 شروع میکنه .
در مورد کنترلش فوق العاده عالیه من از فاصله فکر کنم 8 متری امتحانش کردم دقیقا مثل کنترل تلویزیونمون کار میکنه حتی از زوایای مختلف واقعا کنترلش عالیه.
گیرندگی دستگاه هم خیلی خوبه .
سرعت تعویض کانال هم نسبت به دستگا ههای بقیه دوستان که دیدم خیلی خوبه .
و در آخراگر دوستان سوالی دارن در خدمتشون هستم.
Gnu.Linux
12-03-2012, 16:28
سلام علی اقا پلیرش چه طور هست فرمتها باز میکنه با اچ دی مشکلی نداره حدود قیمت میدی و مدل دقیق دستگاه
من فعلا یه 720 رو تست کردم مشکلی نداشت عقب و جلو کردنش هم خوب بود .
قیمت هم 95 گرفتم .
مدل هم همین لوکسی 1008
زیرنویس فیلم ها در لومکسی 1008 چه طوریه؟ اگر اندازه زیرنویس رو تو حالت بزرگ بزاری ، زیرنویس رو خوب نشون میده یا نه ؟
چون شنیدم لومکسی زیرنویس رو ریز نشون میده
من تا پایان هفته می خوام یک گیرنده دیجیتال بگیرم اگر می شه یک تست کامل(مثل درشت نشان دادن زیرنویس فیلم، مشکل نداشتن در ضبط برنامه های تلویزیون ، پخش فایل های avi, mkv , flv , mpg ,3gp , wmv , rmvb و فرمت های دیگر ، هماهنگ بودن صدا و تصویر بعد از جلو و عقب بردن فیلم و ...) از همین دستگاه بگیرید ببینم چه طوریه؟
reza_s767
17-03-2012, 21:19
سلام منم همین لومکسی 1008 رو میخوام بگیرم ولی قبل از خرید میخوام ازکیفیت پخش پلیرش واندازه فونت زیرنویس مطمئن شم وهمینطور میخواستم بدونم که زیرنویس رو روی فرمت MKV هم اجرا میکنه یا نه. حقیقتش اینا خیلی برام مهمه اگه کسی تستش کرده واطلاع داره ممنون میشم بهم بگه
alirezakimiagary
18-03-2012, 02:04
سلام به همه ی دوستان
گیرنده ی خوبیه ولی یه مشکل داره اونم اینه که زیرنویس فارسی رو وقتی زبان دستگاه فارسی اصلا پخش نمی کنه ولی وقتی غیر فارسی مثلا انگلیسی یا ... حروف نا مشخص پخش میکنه ولی با زیرنویس انگلیسی مشکل نداره...:41:
mahdi_206
18-03-2012, 10:46
من بالاخره یه دونه از این 1008 رو گرفتم. پخش FLV و WMV رو داره البته نه همه فایلها رو.
هارد 1 ترابایت پاسپورتی با دو تا درایو NTFS رو هم راحت شناخت (با اینکه توی دفترچه اش نوشته فقط Flash و با فرمت FAT32 !!) ولی گیرندگی اش از شاتل 2700 ضعیفتر بود.
لومکسی Combo 3608 هم گرفتم؛ دقیقا مثل 1008 بود ولی گیرندگی اش بهتر بود. DVD اش رو هم یه تست مختصری کردم؛ فایل avi از روی DVD راحت پخش کرد.
زاویه گیرندگی کنترلشون هم بسیار بهتر از شاتل 2700 و ایکس ویژن 343 بود ولی چینش دکمه های شاتل و ایکس ویژن به نظرم بهتر بود. لومکسی خیلی دکمه داره؛ آدم گم میشه توی کنترلش!!
زمان تعویض کانال هم توی لومکسی به نظرم بهتر از شاتل و ایکس ویژن بود.
راستی صدای DTS برای فایلهای VOB هم داره. زیرنویسش هم به نظرم خوب بود. گزینه تغییر رنگ (سبز - آبی - قرمز - سیاه و سفید) و تغییر اندازه داشت.
کلاً به نظر میرسه یه نرم افزار Open Source برای طراحی منوهای گیرنده های دیجیتال هست که همه تولید کننده های چینی از اون استفاده میکنن و تفاوت گیرنده ها عمدتاً در Theme و رنگ منو و فونت هست و یه گزینه بازی که توی مدلهای جدید اضافه شده!
سلام
من همین بعد از ظهر می خوام یک لومکسی 1008 بگیرم ولی دو دل هستم بگیرم یا نگیرم ، یکی می گه زیرنویس فارسی رو نشون نمیده ، یکی میگه زیر نویس فارسی رو ریز نشون میده ، یکی میگه زیرنویسش خوبه ، آخرش ما نفهمیدیم چی شد.
سوال منو یکی جواب بده ، آیا زیرنویس فارسی برای یک فیلم mkv رو نشون میده و اگر نشون میده ریزه یا درشت؟
alirezakimiagary
19-03-2012, 11:13
احتمالا باید ورژن firmware فرق داشته باشه!!!!!
شاید باید آپدیتش گیر بیاد.....:13:
سلام به همگی
من دیروز بعد از ظهر یه Lumexy 1007 گرفتم 94 هزار تومان(پاساژ علائدین-طبقه اول). مدل 1008 رو هم داشت ولی 115 هزار تومان میداد. به جز اینکه 1008 صدای دالبی و فرمت های wmv و flv رو پخش می کنه فکر نکم فرق خاصی با 1007 داشته باشه. البته جعبه 1008 که بزرگتر بود!
شبکه ها رو خیلی راحت باز کرد(البته با آنتن UHF هوایی). کیفیت گیرندگیش خوبه. کنترلش و کابل HDMI ش هم خوبه. کابل Component ش رو تست نکردم هنوز.
مدیا پلیرش هم به نظرم عالیه. البته تلویزیون ما 1080p رو ساپورت نمیکنه. فعلاً روی 1080i گذاشتم. نکته قابل توجه اینجاست که وقتی داری از روی هارد فیلم پخش می کنی کیفیت خروجی رو نمیشه تغییر داد و تنظیمات 720p و 1080p و ... فقط برای کانال های تلویزیونه( یه جور Upscaling)
فیلم MKV HD هم باهاش پخش کردم، عقب جلو کردم. صدا و تصویر هماهنگه و داغ هم نمیکنه. البه نشستم یه فیلم کامل باهاش ببینم. در حد 10-15 دقیقه که مشکلی نداشت.
این هم جزئیات فیلمی که روی فلش ضبط کردم:
K:\HBPVR\IRIB_NAMAYESH-03192012-1212.mts
General #2
ID : 2
Complete name : K:\HBPVR\IRIB_NAMAYESH-03192012-1212.mts
Format : BluRay Video
Format/Family : MPEG-2
File size : 115 MiB
PlayTime : 5mn 58s
Bit rate : 2683 Kbps
Video #1015
ID : 1015 (0x3F7)
MenuID/String : 15 (0xF)
Codec : AVC
Codec/Family : AVC
Codec/Info : Advanced Video Codec
Codec profile : Main@L3.0
Codec settings, CABAC : Yes
Codec_Settings_RefFrames : 4
PlayTime : 5mn 58s
Maximum bit rate : 2598 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 576 pixels
Display Aspect ratio : 4/3
Frame rate : 25.000 fps
Standard : PAL
Chroma : 4:2:0
Interlacement : Top Field First
Audio #2015
ID : 2015 (0x7DF)
MenuID/String : 15 (0xF)
Codec : AAC
Codec/Family : AAC
Bit rate mode : CBR
Maximum bit rate : 36.0 Kbps
Video0 delay : -2s 172ms
Language : Persian
vivabarca
19-03-2012, 16:30
سلام به همگی
من دیروز بعد از ظهر یه Lumexy 1007 گرفتم 94 هزار تومان(پاساژ علائدین-طبقه اول). مدل 1008 رو هم داشت ولی 115 هزار تومان میداد. به جز اینکه 1008 صدای دالبی و فرمت های wmv و flv رو پخش می کنه فکر نکم فرق خاصی با 1007 داشته باشه. البته جعبه 1008 که بزرگتر بود!
شبکه ها رو خیلی راحت باز کرد(البته با آنتن UHF هوایی). کیفیت گیرندگیش خوبه. کنترلش و کابل HDMI ش هم خوبه. کابل Component ش رو تست نکردم هنوز.
مدیا پلیرش هم به نظرم عالیه. البته تلویزیون ما 1080p رو ساپورت نمیکنه. فعلاً روی 1080i گذاشتم. نکته قابل توجه اینجاست که وقتی داری از روی هارد فیلم پخش می کنی کیفیت خروجی رو نمیشه تغییر داد و تنظیمات 720p و 1080p و ... فقط برای کانال های تلویزیونه( یه جور Upscaling)
فیلم MKV HD هم باهاش پخش کردم، عقب جلو کردم. صدا و تصویر هماهنگه و داغ هم نمیکنه. البه نشستم یه فیلم کامل باهاش ببینم. در حد 10-15 دقیقه که مشکلی نداشت.
این هم جزئیات فیلمی که روی فلش ضبط کردم:
زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه ؟ در ضمن آیا فیلم هایی که صدای 5 کاناله دارن رو صامت پخش میکنه یا باصدا ؟ ( فیلم های 1080p که حجم خیلی بالایی دارن )
shinooda
20-03-2012, 20:35
دروود.
دوستان من یک دستگاه Lumexy le1008 گرفتم. همه چیش خوبه فقط نمیدونم چرازیرنویس فارسی رو خوب جواب نمیده. یک فیلم mkv باهاش پخش کردم هر کار میکنم نمیتونم زیرنویس رو باهاش بیارم اگرم میاد یه لحظه میاد زیرنویسش باز زیرنویسش انکلیسی میشه یا بازم اگه میاد با فیلم همخوان نیست. اعصابمو خورد کرده.
یکی کمکم کنه خواهشن خیلی ظلمه :( چیکار کنم واسه زیرنویسش؟؟؟؟؟؟؟ :41:
alirezakimiagary
21-03-2012, 06:12
سال نو همه ی عزیزان مبارک باشه.
فعلا مدل 1008 مشکل زیرنویس فارسی داره.اما مدل 1007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپدیتش اومده!
hossein_0907
22-03-2012, 19:20
سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
من 10 روزه که این گیرنده را خریده ام ولی چندتا سوال برام پیش اومده . خواهشا کسانی که این مدل را دارید کمک کنید و جواب بدید :
1 : کیفیت همه کانال ها 100 درصد هست ولی موقع تعویض کانال از یک فرکانس به کانال دیگر در فرکانس دیگر ( مثلا شبکه 3 به نمایش ) چندثانیه پیام سیگنال وجود ندارد میاد و پس از 3 ثانیه این پیام میره و شبکه نشون داده میشه. میخواستم بدونم مشکل داره ؟
2 : با اینکه کیفیت شبکه ها 100 درصد هست ولی گاهی اوقات شیکه ها شطرنجی میشه ( بیشتر شیکه های نمایش و العالم و آی فیلم و ... ) . دقت کردم ببینم سیگنال در این موقع پایین میاد که اصلا پایین نیمده بود و فیکس روی 100 درصد بود. گاهی اوقات هم تصویر ثابت میشه و یه 10 ثانیه همینطوره که در این موقع هم کیفیت سیگنال را چک کردم اصلا پایین نیمده بود
3 : در قسمت menu -> سیستم -> اطلاعات را که میزنم مدل دستگاه را نوشته LE1007B !!!! خواهشا یه چک کنید ببینید مال شما هم همینطوره ؟
4 : در قسمت ویرایش برنامه کانال ها را که مرتب میکنم پس از اینکه دستگاه حدود 3 ساعت خاموش باشه دوباره به حالت اولش برمیگرده!!! این را هم بی زحمت چک کنید
5 : epg هیچ یک از شبکه ها کار نمیکنه ( شبکه 3 و آی فیلم داره که برا این دوتا هم هیچی نشون نمیده )
دوستان خواهشا جواب بدید تا اگر مشکلی داره بعد عید ببرم گارانتی
با تشکر فراوان
سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
من 10 روزه که این گیرنده را خریده ام ولی چندتا سوال برام پیش اومده . خواهشا کسانی که این مدل را دارید کمک کنید و جواب بدید :
1 : کیفیت همه کانال ها 100 درصد هست ولی موقع تعویض کانال از یک فرکانس به کانال دیگر در فرکانس دیگر ( مثلا شبکه 3 به نمایش ) چندثانیه پیام سیگنال وجود ندارد میاد و پس از 3 ثانیه این پیام میره و شبکه نشون داده میشه. میخواستم بدونم مشکل داره ؟
2 : با اینکه کیفیت شبکه ها 100 درصد هست ولی گاهی اوقات شیکه ها شطرنجی میشه ( بیشتر شیکه های نمایش و العالم و آی فیلم و ... ) . دقت کردم ببینم سیگنال در این موقع پایین میاد که اصلا پایین نیمده بود و فیکس روی 100 درصد بود. گاهی اوقات هم تصویر ثابت میشه و یه 10 ثانیه همینطوره که در این موقع هم کیفیت سیگنال را چک کردم اصلا پایین نیمده بود
3 : در قسمت menu -> سیستم -> اطلاعات را که میزنم مدل دستگاه را نوشته LE1007B !!!! خواهشا یه چک کنید ببینید مال شما هم همینطوره ؟
4 : در قسمت ویرایش برنامه کانال ها را که مرتب میکنم پس از اینکه دستگاه حدود 3 ساعت خاموش باشه دوباره به حالت اولش برمیگرده!!! این را هم بی زحمت چک کنید
5 : epg هیچ یک از شبکه ها کار نمیکنه ( شبکه 3 و آی فیلم داره که برا این دوتا هم هیچی نشون نمیده )
با تشکر فراوان
1.مورد اول که برای من پیش نیومده وقتی کیفیت رو صد هست شطرنجی بشه ولی وقتی کیفیت میاد پایین تر این مشکل پیش میاد.
3.برای بنده هم همین متن نوشته شده.
4.این رو چک نکردم نمیدونم.
5.خوب برای من هم فقط روی شبکه 3 و آی فیلم نشون میده شما دوست داری چه کار خاصی انجام بده این epg .
فقط کارش نشون دادن زمان برنامه هاست .
hossein_0907
23-03-2012, 11:55
4.این رو چک نکردم نمیدونم.
خواهشا اگه تونستید یه چک کنید خبرش را بم بدید
5.خوب برای من هم فقط روی شبکه 3 و آی فیلم نشون میده شما دوست داری چه کار خاصی انجام بده این epg .
فقط کارش نشون دادن زمان برنامه هاست .
خوب دستگاه من این دوتا را نشون نمیده ،( من شنیده بودم برای 3 و آی فیلم باید نشون بده که دستگاه من نشون نمیده)
با تشکر
خواهشا اگه تونستید یه چک کنید خبرش را بم بدید
خوب دستگاه من این دوتا را نشون نمیده ،( من شنیده بودم برای 3 و آی فیلم باید نشون بده که دستگاه من نشون نمیده)
با تشکر
چشم چک میکنم .
برای مورد بعدی هم شما یه دفعه دستگاهت رو ریست کن اشالا که درست میشه.
hossein_0907
23-03-2012, 15:49
برای مورد بعدی هم شما یه دفعه دستگاهت رو ریست کن اشالا که درست میشه.
ریست هم کردم ولی درست نشد!!! دستگاه خرابه ؟
دیروز شبکه ها رو ویرایش کردم تا الان که مشکلی پیش نیومده البته بگم من دستگاه رو هیچ وقت از پشت خاموش نمیکنم فقط توسط کنترل .
فکر کنم از دیشب یه 10 ساعتی خاموش بود ولی شبکه ها جا به جا نشدن.
در مورد مشکل بعدی شما چه شهری تشریف داری شاید فرستنده شهر شما epg رو هنوز ساپورت نمیکنه.
یا یه چیزی تو این مایه ها.
hossein_0907
24-03-2012, 13:37
ممنون که جواب میدید
روز اول که دستگاه را وصل کردم epg شبکه 3 درست بود و آی فیلم را چک نکردم ولی نمیدونم چی شد که دیگه نشون نمیده!!!
خواهش میکنم.
خوب میخای دستگاه رو ببر نشون بده از جایی که گرفتیش.
ببخشید که این سوال رو میپرسم شما چجوری دستگاه رو ریست کردی؟
hossein_0907
24-03-2012, 16:33
خواهش میکنم.
خوب میخای دستگاه رو ببر نشون بده از جایی که گرفتیش.
ببخشید که این سوال رو میپرسم شما چجوری دستگاه رو ریست کردی؟
تو تنظیماتش فکتوری ریست کردم . راه دیگه ای هم هست مگه؟
تو تنظیماتش فکتوری ریست کردم . راه دیگه ای هم هست مگه؟
نه میخاستم ببینم همین کاررو انجام دادید یا نه.
راه دیگری نداره مگر اینکه ببری نشونش بدی.
alirezakimiagary
25-03-2012, 01:11
سلام دوستان
سلام
اطلاعات دستگاه من هم همین 1007b نشون میده.نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
سلام
اطلاعات دستگاه من هم همین 1007b نشون میده.نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
چرا نداره لومکسی 1008 غیر از ظاهر و شاید سخت افزاری در ورژن نرم افزار تغییر کمی با لوکسی 1007 داشته به همین دلیل آپدیتش مینویسه 1007B
alirezakimiagary
25-03-2012, 12:32
چرا نداره لومکسی 1008 غیر از ظاهر و شاید سخت افزاری در ورژن نرم افزار تغییر کمی با لوکسی 1007 داشته به همین دلیل آپدیتش مینویسه 1007B
پس میشه با آپدیت 1007 هم آپدیت کرد؟ممکنه احتمال خرابی داشته باشه؟؟؟؟؟:41:
نه نه آپدیت نکنید .
اصلا نیاز به آپدیت نداره .
alirezakimiagary
25-03-2012, 12:48
نه نه آپدیت نکنید .
اصلا نیاز به آپدیت نداره .
ok.
ولی زیرنویس فارسی پخش نمیکنه..................:19:
ok.
ولی زیرنویس فارسی پخش نمیکنه..................:19:
شما باید زیر نویس رو فعال کنی این کار رو انجام میدی.
دوستان توجه داشته باشند پخش نشدن یک زیر نویس srt توسط دستگاه به این معنی نیست که هیچ زیرنویس Srt دیگه ای رو پخش نمیکنه
من 5 تا فیلم ریختم با زیرنویس Srt سه تا رو پخش کرد 2 تا رو پخش نکرد
سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
با تشکر فراوان
1- منم این مشکل رو دارم به کیفیت انتن نباید ربط داشته باشه چون انتن من توپه توپه
2-نه این مشکل رو ندارم اصلا
3- همین طوریه
4 - وا نه من روز اول مرتب کردم هنوز درسته هزار بار هم روشن خاموش کردم از عقب
5 - مال ما درسته
shinooda
26-03-2012, 02:23
دوستان آخر تونستم بفهمم مشکل زیرنویس فارسیش چیه. باید تو زیرنویس فارسی ها یکم دست کاری کنین با نرم افزار subresync .
وقتی که این برنامه رو نصب کزدین برنامه رو بالا بیارین بعد گزینه open رو بزنین بعد اون زیرنویس مورد نظر رو انتخاب کنین. بعد اون قسمت پایین character set رو روی arabic بذارین. بعد ok رو بزنین. بعد زیرنوسی داخل نرم افزار load میشه . بعد گزینه save as رو بزنین . اون پایین تیک Unicode output رو بزنین بعد با فرمت srt ذخیره کنین. حالا داخل دستگاه قابل پخش میشه . موفق باشین.
:5:
سلام
دوستان فایل جدید آپدیت این دستگاه هم اومده
هر کسی خواست ایمیل اش رو بده بارش میل کنم
سال نوتون هم مبارک
حاجی در خدمتین بده.
فقط میشه بگی چه تغیراتی داره؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shinooda
26-03-2012, 18:18
سلام
سال نوتون هم مبارک
mclaren_turbo@yahoo.com
منتظریم .
hossein_0907
26-03-2012, 21:50
سلام
ممنون میشم برا من هم بفرستید
hossein.esteghlal@gmail.com
خوب اگه فایل اپدیت داری همین جا اپلود کن و بگو از کجا گرفتی که بدونیم مطمئن هست یا نه
ایمیل بده تا بفرستم براتون دیگه چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!!!
خوب اگه فایل اپدیت داری همین جا اپلود کن و بگو از کجا گرفتی که بدونیم مطمئن هست یا نه
ایمیل بده تا بفرستم براتون دیگه چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!!!
دوستمون حرف درستی میگه .
mohamad021
27-03-2012, 10:25
من یه لومکسی1007دارم تو قسمت مشخصات دستگاه نوشته LE1007B
alirezakimiagary
27-03-2012, 18:21
سلام
سال نوتون هم مبارک
سلام
سال نو شما هم مبارک.
میشه بگین فایل آپدیت تست کردین یا نه؟:20:
alireza.kimiagary@gmail.com
دوستانی که ایمیل داده بودن براشون ارسال شد
فقط دقت کنید این فایل برای لومکسی 1008 هست نه مدل کومبو
فقط مدل 1008 تاکید میکنم
از خود شرکت پاژنگ هست
متاسفانه جای مناسب واسه آپلود فایل نداشتم
موفق و پیروز باشید
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
سلام
سال نو شما هم مبارک.
میشه بگین فایل آپدیت تست کردین یا نه؟:20:
alireza.kimiagary@gmail.com
خیالتون راحت فایلی که ارسال شده بارتون تست شده و اوکی هست
فقط دقت کنید : فقط این فایل برای لومکسی 1008 هست نه مدل دیگه ای
حاجی در خدمتین بده.
فقط میشه بگی چه تغیراتی داره؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط مشکل زیر نویس فارسی حل شده
من یه لومکسی1007دارم تو قسمت مشخصات دستگاه نوشته LE1007B
دستگاه شما ورژن 2 هست و از لحاظ نرم افزاری با 1008 برابر هست
تنها تفاوت این دوتا دستکاه چیپ دالبی در 1008 هست
shinooda
28-03-2012, 23:00
دوستانی که ایمیل داده بودن براشون ارسال شد
فقط دقت کنید این فایل برای لومکسی 1008 هست نه مدل کومبو
فقط مدل 1008 تاکید میکنم
از خود شرکت پاژنگ هست
متاسفانه جای مناسب واسه آپلود فایل نداشتم
موفق و پیروز باشید
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
خیالتون راحت فایلی که ارسال شده بارتون تست شده و اوکی هست
طریقه آپدیت کردنش چه جوریه ؟ فایل رو بریزم تویه usb بعد وصلش کنم به دستگاه ؟ همین ؟
راستی ممنون برای فرستادن آپدیت.
azar2011
28-03-2012, 23:29
کسی فایل آپدیت لومکسی Lumexy le-1008 رو داره؟
هر جا گشتم نبود
من این دستگاه رو خریدم
در تبلیغاتش نوشته srt فارسی رو اجرا می کنه
ولی اکثر فایل های srt فارسی رو اجرا نمی کنه
5 تا فیلم گذاشتم فقط زیرنویس یکیش رو نمایش داد
کسی میتونه راهنمایی کنه
درضمن فایل ابدیت Lumexy le-1007 رو میتونم به جاش برا دستگام استفاده کنم؟
azar2011
28-03-2012, 23:49
azar521@yahoo.com
برا منم بفرست بی زحمت
alirezakimiagary
29-03-2012, 01:08
کسی فایل آپدیت لومکسی Lumexy le-1008 رو داره؟
هر جا گشتم نبود
من این دستگاه رو خریدم
در تبلیغاتش نوشته srt فارسی رو اجرا می کنه
ولی اکثر فایل های srt فارسی رو اجرا نمی کنه
5 تا فیلم گذاشتم فقط زیرنویس یکیش رو نمایش داد
کسی میتونه راهنمایی کنه
درضمن فایل ابدیت Lumexy le-1007 رو میتونم به جاش برا دستگام استفاده کنم؟
با سلام
با اجازه آقای حامد دم لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنمایی برای حل مشکل زیرنویس فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال آخر هم مسلما خیر.
alirezakimiagary
29-03-2012, 12:05
دوستان هر تغییر یا مشکل در دستگاه رو اعلام کنند.
من که مورد خاصی ندیدم..............:20:
یعنی بعد آپدیت هیچ تغییری بوجود نمیاد.
پس چرا آپدیت کنیم.
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن.
یعنی بعد آپدیت هیچ تغییری بوجود نمیاد.
پس چرا آپدیت کنیم.
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن.
دوست گلم فکر کنم تو پستهای قبلی توضیح دادم
این آپدیت برای پخش زیر نویس های فارسی هست که الان بعضی دوستان مشکل دارند
و مشکل نشون ندادن زیر نویس فارسی رو حل میکنه همین
دوست گلم فکر کنم تو پستهای قبلی توضیح دادم
این آپدیت برای پخش زیر نویس های فارسی هست که الان بعضی دوستان مشکل دارند
و مشکل نشون ندادن زیر نویس فارسی رو حل میکنه همین
مرسی .
من زیاد فیلم نگا نمیکنم باهاش پس نیازی به این آپدیت ندارم.
یا اینکه بازم آپدیت کنم؟
مرسی .
من زیاد فیلم نگا نمیکنم باهاش پس نیازی به این آپدیت ندارم.
یا اینکه بازم آپدیت کنم؟
والا هیچ ایرادی نداره و میتونید با همون نرم افزار قبلی کار کنید اما خب وقتی یه چیزی ایرادی داره هرچند جزئی خودم به نظرم رفع شه بهتر هست
یه هویی دید به زیر نویس احتیاج پیدا کردید
اگه همین بایوس قبلی رو هم کسی خواست بگه بهش میدم
طریقه اپدیت هم که مشخص هست اگه کسی ایرادی داشت بگه توضیح میدم
راستی اگه مدل دیگه ای از لومکسی هم کسی خواست بایوس رو بگه اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیشه
موفق باشید
alirezakimiagary
30-03-2012, 15:30
والا هیچ ایرادی نداره و میتونید با همون نرم افزار قبلی کار کنید اما خب وقتی یه چیزی ایرادی داره هرچند جزئی خودم به نظرم رفع شه بهتر هست
یه هویی دید به زیر نویس احتیاج پیدا کردید
اگه همین بایوس قبلی رو هم کسی خواست بگه بهش میدم
طریقه اپدیت هم که مشخص هست اگه کسی ایرادی داشت بگه توضیح میدم
راستی اگه مدل دیگه ای از لومکسی هم کسی خواست بایوس رو بگه اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیشه
موفق باشید
سلام
دستون درد نکنه.
تغییرات آپدیت:
مدل:1007B->1007D
نسخه ی نرم افزار:7818/810-A15-02 111127(27/11/2011)->7818/810-A15-02 20120206.
نسخه ی سخت افزار: HT-1039/810 V1.1 بدون تغییر :31:
alirezakimiagary
04-04-2012, 01:38
سلام بر همه دوستان
یه سوالی داشتم اونم اینه که من با ساعت و تاریخ این دستگاه مشکل دارم.هیچ وقت تنظیم نیست.:18:
همیشه صبح ها روی 00:00 1378/10/11 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mahdi_206
04-04-2012, 16:44
سلام بر همه دوستان
یه سوالی داشتم اونم اینه که من با ساعت و تاریخ این دستگاه مشکل دارم.هیچ وقت تنظیم نیست.:18:
همیشه صبح ها روی 00:00 1378/10/11 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این ربطی به دستگاه نداره. فرستنده صدا و سیما مرکز استان شما باید اطلاعات ساعت و تاریخ رو بفرسته. من هر وقت دستگاه رو روشن می کنم بعد از چند ثانیه خودش اطلاعات ساعت و تاریخ رو از فرستنده میگیره و تا زمانی که برق دستگاه وصل باشه (مثلا موقعی که روی Stand By باشه) تنظیمات ساعت به هم نمیخوره.
alirezakimiagary
04-04-2012, 23:09
این ربطی به دستگاه نداره. فرستنده صدا و سیما مرکز استان شما باید اطلاعات ساعت و تاریخ رو بفرسته. من هر وقت دستگاه رو روشن می کنم بعد از چند ثانیه خودش اطلاعات ساعت و تاریخ رو از فرستنده میگیره و تا زمانی که برق دستگاه وصل باشه (مثلا موقعی که روی Stand By باشه) تنظیمات ساعت به هم نمیخوره.
درسته.ولی یک سری فرکانس ها تاریخ و ساعت اشتباه ست می کردن.:41:
بازم ممنون.
shinooda
06-04-2012, 12:21
جناب حامد دم خسته نباشی. آقا ما یه اشتباه کردیم دستگاه رو با آپدیتی که شما دادین به روز کردیم. حالا دیگه اصلا زیرنویس پخش نمیکنه فقط به زبانه روسی پخش میکنه. با نرم افزار هم که قبلا اجرا میکردم دیگه اون هم تاثیر نداره. فقط زبان روسی پخش میکنه. :41:
جناب حامد دم خسته نباشی. آقا ما یه اشتباه کردیم دستگاه رو با آپدیتی که شما دادین به روز کردیم. حالا دیگه اصلا زیرنویس پخش نمیکنه فقط به زبانه روسی پخش میکنه. با نرم افزار هم که قبلا اجرا میکردم دیگه اون هم تاثیر نداره. فقط زبان روسی پخش میکنه. :41:
سلام فایل مشکلی نداره دوست عزیز
زیان منوی دستگاه رو روی فارسی بزارید مشکل حل میشه
زیان منو وقتی روی انگلیسی یا زیان های دیگه باشه زیر نویس رو هم نمیتونه پخش کنه متاسفانه دستگاه
shinooda
06-04-2012, 14:26
سلام فایل مشکلی نداره دوست عزیز
زیان منوی دستگاه رو روی فارسی بزارید مشکل حل میشه
زیان منو وقتی روی انگلیسی یا زیان های دیگه باشه زیر نویس رو هم نمیتونه پخش کنه متاسفانه دستگاه
دوست گرامی ممنون که جواب دادین. زبان دستگاه روی فارسی هستش. میگم نمیشه مثلا دستگاه به آپدیت قبلش برگرده. یعنی همون 1007B بشه؟
بازم مممنون بابت راهنمایی هاتون .
:46:
دوست گرامی ممنون که جواب دادین. زبان دستگاه روی فارسی هستش. میگم نمیشه مثلا دستگاه به آپدیت قبلش برگرده. یعنی همون 1007B بشه؟
بازم مممنون بابت راهنمایی هاتون .
:46:
فایل ایرادی نداره حقیقتا خیالتون راحت اما چشم همون ورژن قبلی رو براتون فردا صبح ایمیل میکنم
shinooda
06-04-2012, 15:12
فایل ایرادی نداره حقیقتا خیالتون راحت اما چشم همون ورژن قبلی رو براتون فردا صبح ایمیل میکنم
بله میدونم کارتون درسته ولی خب من همون کارههایی که شما گفتین رو انجام دادم ولی تاثیری نداشت دوست گلم. بازم ممنون که فایل رو برام میفرستین.
mclaren_turbo@yahoo.com
:11:
emperatoor7
06-04-2012, 19:06
من یه لومکسی 1008 خریدم کیفت تصویرش خیلی خوبه ولی صداش خوب نیست یعنی وقتی صدا را با کنترل تلوزیون بلند میکنم یه صدای ویز ممتد میده نمیدونم تلوزیون مشکل داره یا دستگاه
من یه لومکسی 1008 خریدم کیفت تصویرش خیلی خوبه ولی صداش خوب نیست یعنی وقتی صدا را با کنترل تلوزیون بلند میکنم یه صدای ویز ممتد میده نمیدونم تلوزیون مشکل داره یا دستگاه
آن مشکل خاصی نیست برا منم همینطوره .
بله میدونم کارتون درسته ولی خب من همون کارههایی که شما گفتین رو انجام دادم ولی تاثیری نداشت دوست گلم. بازم ممنون که فایل رو برام میفرستین.
mclaren_turbo@yahoo.com
:11:
سلام
فايل ورز ن قبلي رو براتون ارسال كردم
شماره تماسم رو هم پيغام خصوصي كردم ايرادي بود باهام تماس بگيريد
shinooda
07-04-2012, 15:39
سلام
فايل ورز ن قبلي رو براتون ارسال كردم
شماره تماسم رو هم پيغام خصوصي كردم ايرادي بود باهام تماس بگيريد
خیلی خیلی ممنونم. حتما دوست گرامی.
:10:
aminbadiee
29-04-2012, 23:31
سلام دوستان.
من امروز یک دستگاه لومکسی 1009 خریدم(با قیمت 86 تومان) کابل hdmi هم توش بود.
چند تا سوال دارم، یک اینکه آیا فرمت wmv پخش میکنه؟
چون تو مال من پخش نکرد.
سوال دوم و اصلیم اینه که دستگاهم زیر نویس فارسی را پخش نمیکنه.(srt)
من فایل زیر نویس را با فایل اصلی در یک فولدر قرار دادم و اسم هر دو را هم همنام گذاشتم.
حدود 5 فیلم هم امتحان کردم ولی نشد. فقط زیر نویس انگبیسی فیلم را پخش میکرد.
یعنی وقتی صفحه را فول اسکرین میکرم، دکمه subtitle را میزدم فقط 2 گزینه بود که یکی انگلیسی بود و دوم off subtitle بود.
زبان دستگاه و زیر نویس را هم تغییر دادم هم فارسی هم انگلیسی ولی درست نشد.
علت چیست؟ آیا من اشتباه استفاده میکنم یا دستگاه مشکل دارد؟ هنگاه خرید پرسیدم گفتند دستگاه های 1009 آپدیت است و عین 1008 نیاز به آپدیت ندارد. ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
رفیق از کجا خریدی؟ راضی هستی از گیرندگیش؟
دوستمون داوود در این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با زیرنویس مشکلی نداشتن، شما مشکلتون رفع شد؟
aminbadiee
11-05-2012, 23:02
سلام. دوستان مشکل فکر کنم از این بود که چون فیلم خودش زیر نویس انگلیسی بهش وصل بود نمیتوانست کار کند. فقط سوالی که دارم اینه که زیر نویس شما هم بسیار ریز است؟؟؟؟؟ خیلی ریزه اصلا چشم به خوبی نمیبینه.
دادش واسه ما هم بفرست
Mahdi.myu@gmail.com
سلام به همه
دوستان الان 1008 رو یکی آک 60 میده
ارزش داره بگیرم؟
قیمت چطوره؟
قیمتش خوبه، اگه واقعن اک باشه.
دوستان آخر تونستم بفهمم مشکل زیرنویس فارسیش چیه. باید تو زیرنویس فارسی ها یکم دست کاری کنین با نرم افزار subresync .
وقتی که این برنامه رو نصب کزدین برنامه رو بالا بیارین بعد گزینه open رو بزنین بعد اون زیرنویس مورد نظر رو انتخاب کنین. بعد اون قسمت پایین character set رو روی arabic بذارین. بعد ok رو بزنین. بعد زیرنوسی داخل نرم افزار load میشه . بعد گزینه save as رو بزنین . اون پایین تیک Unicode output رو بزنین بعد با فرمت srt ذخیره کنین. حالا داخل دستگاه قابل پخش میشه . موفق باشین.
:5:
دوستان من این کار رو کردم اما نشد!
کسی تونسته با این روش زیر نویسش رو درست کنه؟
تمام مراحل رو من انجام میدم اما بعد از زدن گزینه save as پیغام enter matching letters رو میده که باید کل دیالوگ فیلم رو کلمه کلمه وارد کنم! :31:
ممنون راهنماییم کنید.
سلام.
ميشه واسه من هم هر دو فايل رو بفرستي؟
am_kabi@yahoo.com
منوی دستگاه من فارسیه
فایل های srt رو به روش دیگه uft8 عربی کردم
دستگاه رو هم به آخرین فریمور آپدیت کردم
اما..... هنوز من موفق به دیدن زیر نویس فارسی نشدم!
ممنون میشم راهنماییم کنید. :20:
aliartshow
27-05-2012, 08:58
فایل اژدیت 3608 رو برای من بفرستید
اخرين آپديت 1008
موفق باشيد
usb_upgrade_all_flash.bin - 2.9 Mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اخرين آپديت 1008
موفق باشيد
usb_upgrade_all_flash.bin - 2.9 Mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-__________________________________________________ ___________
با سلام اگه ممكنه ورژن قبلي (1007B) رو براي من هم بفرستين. با تشكر
gholi_2010_chater@yahoo.com
سلام
سال نوتون هم مبارک
سلام
ممنون میشم برا من هم فایل آپدیتشو بفرستی
شاید مشکلاتش حل بشه
hamid.kzamani@gmail.com
اگه ممکنه هر دو فایل رو برام بفرست.
aliartshow
20-06-2012, 14:41
اخرين آپديت 1008
موفق باشيد
اپدیت 3608 رو بزارید.
ممنون
با سلام . آپدیت جدیدی نیومده؟
همونطور که میدونین نرم افزار ایکس ویژن 353 خیلی به لومکسی 1008 شبیهه. اون نرم افزار رو (ورژن 1.11) روی لومکسی تست کردم . کامل آپدیت شد و کار هم میکرد. فقط متاسفانه تمام کلیدهای دستگاه و کنترل از کار افتاد. بعد با یه کنترل ایکس ویژن کامل جواب میداد که دوباره به آخرین ورژنی که در این سایت هست آپدیت کرد و درست شد.
چرا شرکتش اصلا آپدیتی ارائه نمیکنه. تو سایتش هیچی نبود.مثلا تو اون نرم افزار ایکس ویژن که روی 1008 تست کردم. در قسمت info علاوه بر کیفیت سیگنال ، قدرت سیگنال رو هم نشون میداد. در قسمت آپدیت هم از طریق OTA (آنتن صدا و سیما) این امکان رو داشت.
اینها میتونه به نرم افزار دستگها ما هم اضافه بشه.
یا مثلا تم ترنسپرنت (شیشه ای) و ...
دوستان اگر کسی فایل اصلی (1007B) و یا 1007D رو داره لطفا بفرسته. یا لینکشو قرار بده . با تشکر.
همونطور که میدونین نرم افزار ایکس ویژن 353 خیلی به لومکسی 1008 شبیهه. اون نرم افزار رو (ورژن 1.11) روی لومکسی تست کردم . کامل آپدیت شد و کار هم میکرد. فقط متاسفانه تمام کلیدهای دستگاه و کنترل از کار افتاد. بعد با یه کنترل ایکس ویژن کامل جواب میداد که دوباره به آخرین ورژنی که در این سایت هست آپدیت کرد و درست شد.
چرا شرکتش اصلا آپدیتی ارائه نمیکنه. تو سایتش هیچی نبود.مثلا تو اون نرم افزار ایکس ویژن که روی 1008 تست کردم. در قسمت info علاوه بر کیفیت سیگنال ، قدرت سیگنال رو هم نشون میداد. در قسمت آپدیت هم از طریق OTA (آنتن صدا و سیما) این امکان رو داشت.
دوستان اگر کسی فایل اصلی (1007B) و یا 1007D رو داره لطفا آپلود کنه یا لینکشو قرار بده.با تشکر.
دوستان اگر کسی فایل اصلی (1007B) و یا 1007D رو داره لطفا آپلود کنه یا لینکشو قرار بده.با تشکر.
2 بار کلید info رو بزنید در لومکسی ها هم قدرت سیگنال نمایش داده میشه
نمیدونم چرا ورژن قبلی رو میخواین اما بفرمایید این همون ورژن اولیه دستگاه
mehdi_vsgh
19-03-2013, 22:31
با سلام
دوستان یکی اخرین اپدیت مدل
LE-1007D
رو قرار میده؟
داداش اگه لطف کنی برا ما هم آخرین آپدیتش رو بفرست. با تشکر
saleh_pouyanfar21@yahoo.com
آقا سلام خسته نباشید منم فایل آپگرید لومیکسی le- 1008 رو میخواستم اگه ممکنه محبت کنید مرسی
sbaroomand@gmail.com
سلام دوست عزیز لینک دانلود 1008 جواب نمیده لطفا یه بررسی بکن مرسی خیلی دنبالشم
sepehrmm
23-10-2013, 12:38
دوستانی که ۱۰۰۸ دارند از کیفیت صدای دستگاه راضی هستید؟ اگه نه چقدر پایینه؟ رو اعصاب میره؟
mkhr2max
25-10-2013, 21:07
دوستانی که ۱۰۰۸ دارند از کیفیت صدای دستگاه راضی هستید؟ اگه نه چقدر پایینه؟ رو اعصاب میره؟
کلا 1008 مشکل صدا رو دارند اکثرا
مال ما هم همین طور نویز داره روش
sepehrmm
25-10-2013, 21:32
ممنون از پاسختون
منظورتون از نویز اینه که یه صدای نویز مانند علاوه بر صدای کانال شنیده میشه؟ یا منظورتون صدای ضعیف کانال هست؟
این نویز اونقدر هست که از خریدش پشیم
sepehrmm
25-10-2013, 21:34
کلا 1008 مشکل صدا رو دارند اکثرا
مال ما هم همین طور نویز داره روش
ممنون از پاسختون
منظورتون از نویز اینه که یه صدای نویز مانند علاوه بر صدای کانال شنیده میشه؟ یا منظورتون صدای ضعیف کانال هست؟
این نویز اونقدر هست که از خریدش پشیمون شده باشید؟
mkhr2max
26-10-2013, 19:09
ممنون از پاسختون
این نویز اونقدر هست که از خریدش پشیمون شده باشید؟
نه بستگی به قیمت خریدتون داره ؛
نویزش تو ولوم بالا بیشتره
اما اون طوری نیست که همیشه شنیده بشه .
اما در کل دستگاه رو به بالا نیست و در حد متوسط هستش .
مثلا از مشکلاتش اینکه زیرنویس فارسی رو به راحتی نمی خونه و باید تبدیل بشه و زمانی هم که باز می کنه ؛
یه کادر خاکستری پایین باز می شه و زیرنویس روی اون هست
حالا نمی دونم مال ما این طوریه یا کلا همین طوری هستش ؟
سلام هنوز کسی هست که فایل اپدیت مدل 1008 را داشته باشه . شدیدا بهش نیاز دارم .
سلام لطف کنید فایل بروزرسانی مدل le-1008 رابه ایمیل اینجانب ارسال نمائید . باتشکر
esmaildoshani@yahoo .com
alisenato
05-08-2015, 21:03
سلام
لطفا برا منم بفرستید
kamranfarhadi26@yahoo.com
alirezakimiagary
25-04-2017, 00:00
سلام
آپدیت 1008:n05:
مصطفی 63
06-04-2018, 21:55
سلام بی زحمت آپدیت le- 1007d لومکسی رو بی زحمت واسم بفرستین:n16:
ehsan_r_s2
13-11-2018, 12:29
سلام کسی آپدیت lumexy le-1007 رو نداره اگر داشتید برای من هم بفرستید.
ehsan.r.s2@gmail.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.