مشاهده نسخه کامل
: آسیاتک یـــــا شاتل ؟
Master89
23-02-2012, 00:28
سلام
من مشترک اینترنت پرسرعت شاتل هستم. الان دارم میبینم یکدفه تمام شهر و اینترنت تبلیغات های اینترنت آسیاتک هست. توی شهرستان ما فقط توی یک پیاده رو یک کیلومتری ، حدود 6 تا نمایندگی آسیاتک دیدم ! !
شاید اپراتور خوبی باشه ، اما میخوام مطمعن بشم که اصلا ارزش داره که برم روی شبکه ی اونا ؟
میخوام شمایی که آسیاتک داری و شمایی که شاتل داری بیای نظرتو بگی تا ببینیم کدومشون بهتره ؟
faraname
23-02-2012, 00:55
سلام
من مشترک اینترنت پرسرعت شاتل هستم. الان دارم میبینم یکدفه تمام شهر و اینترنت تبلیغات های اینترنت آسیاتک هست. توی شهرستان ما فقط توی یک پیاده رو یک کیلومتری ، حدود 6 تا نمایندگی آسیاتک دیدم ! !
شاید اپراتور خوبی باشه ، اما میخوام مطمعن بشم که اصلا ارزش داره که برم روی شبکه ی اونا ؟
میخوام شمایی که آسیاتک داری و شمایی که شاتل داری بیای نظرتو بگی تا ببینیم کدومشون بهتره ؟
آسیاتک آی اس پی خوبیه ولی تو دانلود زیاد حرفش نیست . رایگان نداره همه سرویس هاش و از یک سرویس به بعد رایگان شبانه داره . اگر میخوای عوض کنی برید آی اس پی ایی که حداقل مثل شاتل رایگان شبانه داشته باشه .
soroosh_cz
23-02-2012, 08:28
آسیاتک آی اس پی خوبیه ولی تو دانلود زیاد حرفش نیست . رایگان نداره همه سرویس هاش و از یک سرویس به بعد رایگان شبانه داره . اگر میخوای عوض کنی برید آی اس پی ایی که حداقل مثل شاتل رایگان شبانه داشته باشه .
اتفاقا اگر دانلود شبانه نداری برو شاتل.
حالا یه سری به تاپیک شاتل بزن ببین چه بحث هایی درباره ی دانلودد شبانه اش هست... :2:
faraname
23-02-2012, 12:38
اتفاقا اگر دانلود شبانه نداری برو شاتل.
حالا یه سری به تاپیک شاتل بزن ببین چه بحث هایی درباره ی دانلودد شبانه اش هست... :2:
من هم مثل شما معتقدم اگر دوستمون خیلی اهل دانلود هستن بهتره کلا برن دنبال آی اس پی های دیگه . ولی بین این دو شاتل انتخاب بهتری هست .
Hamid Reza
23-02-2012, 13:48
سلام
به هیچ عنوان نمیشه نظر قطعی داد
دلیل نمیشه چون یه isp تو یه شهری خوب یا بده توی یه شهر دیگه هم همین روند رو داشته باشه
حتما قبل از گرفتن سرویس تو منطقه خودتون تحقیق کنید
شاید آسیاتک تو تهران خیلی خوب باشه ولی تو شهر شما افتضاح یا بالعکس
برای همین میگم اصلا نمیشه نظر داد
بدون تحقیق هیچ کاری نکنید (تحقیق هم فقط تو شهر و محله خودتون انجام بدید)
موفق باشد
birang1357
23-02-2012, 14:52
هیچکداممممممممم
Mr Socks
02-03-2012, 17:03
شاتل اصلا توصیه نمیشه....
چه مشکلی با شاتل دارین؟
سرعتش پایینه؟
پینگش زیاده؟
قطع و وصل میشه؟
...
با توجه به مشکلتون میشه قضاوت کرد.
لطفا ادامه بحث را در تاپیک جامع انجام بدهید تشکر:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.