ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونیک موبایل برای گوشی های جاوا دار مخصوصا سونی اریکسون

J A V I D
04-07-2006, 20:20
سلام

گوشی خودم ترکیده فعلا فقط به درد بازی کردن می خوره میکروفون گوشیم خراب شده گارانتیشم که ایرانیانه می گن اعلام ورشکستگی کرده به هر حال تا وقتی که اینجام کاری از دستم بر نم یآد پس با گوشی بازی می کنم
:happy:

اینو امروز تا بازی های موبایلم پیدا کردم از اونجایی که هر چی سونیک تو این فورم برای موبایل هست نسخه های جاوا نیست اینو براتون آپلود کردم رو هاستی که واسه بلاگم استفاده می کنم .لینکم مستقیمه مستقیمه

این سونیکه دقیقا همون شماره یک سگاست.فقط برای موبایل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

apoosh
04-07-2006, 20:31
دستت درد نكنه،اما تکراريه،من خودم اين بازي را گذاشته بودم،دقيقا هموني که تو سگاست،البته بازيش با اينکه گرافيکش خوبه خيلي حال نميده،چون کنترلش با موبايل سخته(با دسته سگا به زور مرحله هاش را رد ميکردم!!)

J A V I D
05-07-2006, 00:35
دستت درد نكنه،اما تکراريه،من خودم اين بازي را گذاشته بودم،دقيقا هموني که تو سگاست،البته بازيش با اينکه گرافيکش خوبه خيلي حال نميده،چون کنترلش با موبايل سخته(با دسته سگا به زور مرحله هاش را رد ميکردم!!)

آگه قبلا بوده ببخشید تاپیک تکراری زدم اما من سرچ کردم فقط سه چهارتا تاپیک اومد که همشون هم نسخه ها فورمتشون سیس بود

Aminzikzak
05-07-2006, 22:06
دمت گرم من این یکیو برای موبایل ندیده بودم...
ممنون.

linkin_park_d_m
08-07-2006, 17:04
رو گوشی من کار نکرد.(w810)

mws
13-10-2006, 16:59
مرسي عزيز رو كا 750 كه جواب داد