ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس

Kit_Kat
22-02-2012, 21:46
سلااااام....
بچه های توروخدا اگه کتاب کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس جلد1و2 رو دارید واسم بزارید آخه من رفتم سیلورمنو دو جلدشو گرفتم اصلا به دردم نمیخوره پسشونم نمیگیره....
حالا استادمون میگه توماس باید بگیرید ، خواهشا اگه کسی این کتابو داره واسم بزاره اگه شده از صفحاتش عکس بگیرید یا اسکن کنید چون خیلی بهش احتیاج دارم و همه جارو گشتم فقط نسخه ی انگلیسیش هست ولی فارسیشو اصلا پیدا نکردم....
پیشاپیش ازتون ممنونم:11:

hermione
22-02-2012, 23:39
کتاب های دانشگاهی فارسی خیلی کم توی اینترنت قرار می گیره از همین الان عادت بدید خودتونو به زبان اصلی
اگه منظور استادتون از اینکه توماس بگیرید اینه که از توماس می خواد تمرین بده شما همین زبان اصلی از نت بگیر ( دیگه تمرینای ریاضی که فارسیو انگلیسیش فرقی نداره راحت میشه فهمید چی میخواد )
و گرنه سر فصل مطالب یکیه از روی سیلورمن کامل بخون همه مطالبو پوشش میده خیالت راحت .

hts1369
23-02-2012, 08:54
شما توماس فارسی گیرت نمییاد ولی نسخه های انگلیسی زیاده
به نظرم اتفاقا خوندن از کتابهای زبان اصلی خوبه مخصوصا توماس که تو نسخه ی pdf شکلها رو با چند رنگ کشیده و وقتی شما شکل رو نگاه میکنی قشنگ میفهمی چی میخواد.
از توماس بهتر کتاب حساب دیفرانسیل انتگرال استوارت هست.
این کتاب پرفروشترین کتاب حساب دیفرانسیل دنیاست نسخه ی انگلیسی این هم پیدا میشه شما خود کتاب و حل المسایل رو بگیر و بخون اگه زیر 18 شدی هر چی خواستی بگو