PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خیلی فوری:خرید چندقطعه (حداقل های سیستم- پرواز با جیب خالی)دوست دارم هنرخودتو نشون بدید

Variable
22-02-2012, 20:47
سلام
. سیستممو ساله 83 جمع کردم و وسع مالی خوبی ندارم یه سیستم جدید بخرم . واسه همین میخام بجاش سیستممو ارتقاع بدم
ولی میخام طوری باشه که بتونم بعد ها با اضافه کردن قطعاتی مثله کارت گرافیک و پردازنده و رم ... بتونم به یه سیستم فوق حرفه ایی که نه ولی حرفه ایی تبدیلش کنم
ولی الان فقط می خام روشن بشه و تا چند ماهه دیگه بشه روش ویندوز 8 رو نصب کرد
مین برد
پاور
رم
@ پردازنده : من یه سی پیو سلرون دارم . میخام یه مادر برد بگیرم که هم i7 هم سلرون ساپورت کنه . چون فعلن نمیخام برای پردازنده پول بدم .از پردازنده ایی که دارم استفاده کنم

@ رم :هم که برا کار گرافیکی اولش با یه رم 2 گیگ ddr3 که ارزون باشه . و بشه حسابی اور کلاکش کرد. ولی بعدا بتونم تا 8 گیگ رم
@ پاور : طوری باشه که بعدآ که سیستمم رو ارتقاع دادم و به یه سیستم حرفه ایی رسید . توان اون رو داشته باشه .
@ گرافیک : این کارت گرافیکو دارم : ati radeon HD 4350 microsoft corporation wddm 1.1
البته خیلی دوست دارم بعدا بتونم از تکنولوژی SLI استفاده کنم . , مادر برد هم از گرافیک ddr 5 پشتیبانی کند
@هارد : فعلا قصد دارم از هارد 80 قدیمی که دارم استفاده کنم .
@مادر برد : خب بعلاوه توضیحات بالا من کارت تی وی هم دارم .
و اینکه من خیلی وسیله که با یو اس بی به کامپیوتر وصل میشه دارم و استفاده میکنم
خودتون بگید چه مادر بردی خوبه

--- در ضمن یه نکته که من تو مقالات سایت خوندم . گفته بود .
اورکلاک بدرد کسانی میخوره که پول کم میدن ولی از سیستمشون میخان سخت کار بکشن
اگه میشه اورکلاک شدن قطعات هم یکم مد نظر باشه .

نرم افزار هایی که میخام کار کنم برا کارهای گرافیکیه
3ds max
maya
UDk
فوتوشاپ

@ هزینه : هزینه ایی که میتونم بکنم زیر 300 تومن هست . البته هر چی کمتر بهتر و خیلی خوبه

دوست دارم هنر خودتون رو نشون بدید.
خیلی فوری:خرید چندقطعه (حداقل های سیستم- پرواز با جیب خالی)دوست دارم هنرخودتو نشون بدید

dooste.man83
22-02-2012, 21:59
سلام
. سیستممو ساله 83 جمع کردم و وسع مالی خوبی ندارم یه سیستم جدید بخرم . واسه همین میخام بجاش سیستممو ارتقاع بدم
ولی میخام طوری باشه که بتونم بعد ها با اضافه کردن قطعاتی مثله کارت گرافیک و پردازنده و رم ... بتونم به یه سیستم فوق حرفه ایی که نه ولی حرفه ایی تبدیلش کنم
مین برد
پاور
رم
@ پردازنده : من یه سی پیو سلرون دارم . میخام یه مادر برد بگیرم که هم i7 هم سلرون ساپورت کنه . چون فعلن نمیخام برای پردازنده پول بدم .از پردازنده ایی که دارم استفاده کنم

@ رم :هم که برا کار گرافیکی اولش با یه رم 2 گیگ ddr3 که ارزون باشه . و بشه حسابی اور کلاکش کرد. ولی بعدا بتونم تا 8 گیگ رم
@ پاور : طوری باشه که بعدآ که سیستمم رو ارتقاع دادم و به یه سیستم حرفه ایی رسید . توان اون رو داشته باشه .
@ گرافیک : این کارت گرافیکو دارم : ati radeon HD 4350 microsoft corporation wddm 1.1
البته خیلی دوست دارم بعدا بتونم از تکنولوژی SLI استفاده کنم . , مادر برد هم از گرافیک ddr 5 پشتیبانی کند

3ds max
maya
UDk
فوتوشاپ

@ هزینه : هزینه ایی که میتونم بکنم زیر 300 تومن هست . البته هر چی کمتر بهتر و خیلی خوبه

خیلی فوری:خرید چندقطعه (حداقل های سیستم- پرواز با جیب خالی)دوست دارم هنرخودتو نشون بدید

خدا هم بیاد پایین نمی تونه واسط کاری کنه
متاسفم

Variable
22-02-2012, 23:20
شوهر عمم رفته یه سیستم جمع کرده 500 تومن همه اینارو داره . تازه مانیتور تخت و موس و کیبرد و کیس و هارد .و ...
پس کار نشد نداره
فقط کسی و میخاد که یه کم از بازارو قطعات سر در بیاره
من خودم یه تحقیقاتی کردم ولی هنوز کامل نشده . ولی باید تو این یکی دو روزه انتخاب کنم که برا من که تازه کارم یکم طول میکشه

HITB0Y
22-02-2012, 23:42
سلام
مین برد
پاور
رم

3ds max
maya
UDk
فوتوشاپ

دوست عزیز متاسفانه با این بودجه کاری نمیشه کرد!
سوکت پردازنده های سلرون با پردازنده های سری i فرق میکنه...پس نمیتونی از هردوشون رو یه مادربورد استفاده کنی!به هیج وجه!
دوم اینکه اگه بخوای از 8 گیگ رم استفاده کنی پس باید مادربوردت تعداد اسلات های بیشتری داشته باشه...که خب مسلما گرونتر هم میشه!
فکر میکنم کارت گرافیکت برای نرم افزاری مثل 3dmax ضعیف باشه!
SLI برای کارتهای nvidia هست نه ATI!
مسلما رابط هارد شما ide هست...الان تقریبا همه مادربوردها از رابط sata استفاده میکنن...
در مورد اورکلاک هم باید بگم زمانی موثر خواهد بود که قطعات قدرتمند و دارای پایداری بالایی داشته باشید...معمولا مادربورد های giga خودشون یه نرم افزار اورکلاک دارن...ولی انتظار معجزه نداشته باشید...
موفق باشید

Variable
23-02-2012, 16:46
دوست عزیز متاسفانه با این بودجه کاری نمیشه کرد!
سوکت پردازنده های سلرون با پردازنده های سری i فرق میکنه...پس نمیتونی از هردوشون رو یه مادربورد استفاده کنی!به هیج وجه!
دوم اینکه اگه بخوای از 8 گیگ رم استفاده کنی پس باید مادربوردت تعداد اسلات های بیشتری داشته باشه...که خب مسلما گرونتر هم میشه!
فکر میکنم کارت گرافیکت برای نرم افزاری مثل 3dmax ضعیف باشه!
SLI برای کارتهای nvidia هست نه ATI!
مسلما رابط هارد شما ide هست...الان تقریبا همه مادربوردها از رابط sata استفاده میکنن...
در مورد اورکلاک هم باید بگم زمانی موثر خواهد بود که قطعات قدرتمند و دارای پایداری بالایی داشته باشید...معمولا مادربورد های giga خودشون یه نرم افزار اورکلاک دارن...ولی انتظار معجزه نداشته باشید...
موفق باشید

چندمثال:
ممنون از تو جهت ولی برای ساپورت پردازنده سلرون و i7 من این مدل رو دیدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا میتونم تا 4 گیگ رو بپذیرم .
این کارت گرافیک فعلن داره جواب میده برا این نرم افزار ها . عرض کرده بودم در آینده می خام ارتقاعش بدم .یعنی گرافیک و عوض کنم و ....
کراس فایر برای ATI هست ؟ درسته
من یه مین برد دارم که کنار پورت های ساتایی که داره . یه پورت IDE هم داره . یعنی کنارش گذاشتن برا روز مبادا

ممنونم . من محدودیت زمانی دارم . باید عجله کنم و میخام یک تناسب بین خواسته هام باشه .
نه اینکه همش باشه . الان فقط میخام روشن بشه . با 4 گیگ رم .

deraz_dz
02-03-2012, 07:00
اول اینکه cpu شما سوکت 1155 هست؟
اگه هست که هیچ اما اگه نیست باید یه cpu 1155 بگیرید که با کمترین قیمت ممکن شما با مادر بورد نزدیک به 230 تومان هزینه کردید
پاورم 50 2 گیگ رم 25