ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ بازی تا 2 تومن+قیمت g73sw

l2eza.d
22-02-2012, 14:42
با سلام دوستان :20:
و با عرض پوزش چون تاپیک مشابه زیاده ولی واقعا به مشاوره احتیاج دارم .:13:

یه لپ تاپ می خوام ، هم جوابگوی کارهای گرافیکی (3d max و ...) هم بازی
هرچی منتظر بودیم قیمت ها بیان پایین تا الان که هیچی :41:، می خواستم n55sf بگیرم اون موقع که یکدفعه گرون شد.
الان تا سقف 2 تومن چه لپ تاپی پیشنهاد می دید؟
به نظر شما gx780 بهتره یا asus n55sf ؟؟؟

من تازه دانشجو شدم و اگه بشه می خوام لپ تاپ یا گوشی یا هر دو رو بخرم .:10:
به نظر شما بهتره 2 تومن صرف یه لپ تاپ خوب کنم یا
1 تومن تا 1.5 یه لپ تاپ و 1 گوشی آندرویدی نسبتا خوب ؟؟؟
یا 1 تومن لپ تاپ + 1 تبلت مناسب + 1 گوشی ؟؟؟
اگه شما جای من بودید چکار می کردید ؟؟
به نظر شما برای استفاده از اینترنت خوابگاه و ... یه گوشی خوب لازمه یا تبلت بهتره ؟؟؟ آخه گوشی راحته ، همیشه هم دم دسته .
خلاصه گیر کرد نمی دونم چیکار کنم .
حول و حوش این قیمت ها بهترین لپ تاپ ها رو بگید(از نظر کارایی برای بازی و کارهای گرافیکی ، حداقل i5 با گرافیک حداقل 540m) :
1تومن
1.5 تومن
2 تومن
2.5 تومن
؟؟؟

ممنون!!!!
و البته قیمت g73sw بدون سه بعدی چنده ؟
و آیا می ارزه بدون گارانتی لپ تاپ بخریم ؟ مثلا از بانه یا شهر های مرزی؟؟؟
بازم ممنون!
:11::11::11:

l2eza.d
22-02-2012, 18:15
می شه دلار دولتی خرید و دبی گرفت؟؟؟ به نظر شما نمی شه 2000 دلار دولتی از بانک گرفت؟؟؟

Dr.know
22-02-2012, 18:57
ماشالا چقدر سوال تو دلت بود
سلام
msi قیمتش تو سایت ماتریس ۲۰۵۵۰۰۰ تومانه
بدی هاش
کرافیگش یکه ولی ایسوس دو هم داره
وزنش خیلی زیاده ۳.۹
بلوری هم نداره مثه ایسوس
ولی خوبش نست به ایسوس ال سی دی ۱۷ و فول اچ دی بودنشه
ایسوس زیباتره قیمتش هم کمتره گرافیک هم که گفتم
حرف اخر رو باید خدتون بزنید ببیند کدوم تکنولوژی بدردتون بیشتر می خوره
راستی ویکتور هگو بچه محل قدیممون می گه:
همه خوبی ها یک جا جمع نمی شن

navidr
22-02-2012, 19:38
با سلام دوستان :20:
و با عرض پوزش چون تاپیک مشابه زیاده ولی واقعا به مشاوره احتیاج دارم .:13:

یه لپ تاپ می خوام ، هم جوابگوی کارهای گرافیکی (3d max و ...) هم بازی
هرچی منتظر بودیم قیمت ها بیان پایین تا الان که هیچی :41:، می خواستم n55sf بگیرم اون موقع که یکدفعه گرون شد.
الان تا سقف 2 تومن چه لپ تاپی پیشنهاد می دید؟
به نظر شما gx780 بهتره یا asus n55sf ؟؟؟

من تازه دانشجو شدم و اگه بشه می خوام لپ تاپ یا گوشی یا هر دو رو بخرم .:10:
به نظر شما بهتره 2 تومن صرف یه لپ تاپ خوب کنم یا
1 تومن تا 1.5 یه لپ تاپ و 1 گوشی آندرویدی نسبتا خوب ؟؟؟
یا 1 تومن لپ تاپ + 1 تبلت مناسب + 1 گوشی ؟؟؟
اگه شما جای من بودید چکار می کردید ؟؟
به نظر شما برای استفاده از اینترنت خوابگاه و ... یه گوشی خوب لازمه یا تبلت بهتره ؟؟؟ آخه گوشی راحته ، همیشه هم دم دسته .
خلاصه گیر کرد نمی دونم چیکار کنم .
حول و حوش این قیمت ها بهترین لپ تاپ ها رو بگید(از نظر کارایی برای بازی و کارهای گرافیکی ، حداقل i5 با گرافیک حداقل 540m) :
1تومن
1.5 تومن
2 تومن
2.5 تومن
؟؟؟

ممنون!!!!
و البته قیمت g73sw بدون سه بعدی چنده ؟
و آیا می ارزه بدون گارانتی لپ تاپ بخریم ؟ مثلا از بانه یا شهر های مرزی؟؟؟
بازم ممنون!
:11::11::11:

شما چون دانشجو هستید مدل msi وزنش اصلا مناسب نیست به نظرم لا اقل ge620dx می گفتی که 2.4 هست مناسب تره قیمت هم میدونم 1710 .N55 من از پاساژ پارسیان تو تهران 1650 قیمت داشتم با گارانتی الماس.من هنوز میگم به وزن اهمیت بدید منم دانشجو ام و تجربه داشتم لپ تاپ سنگینو. قول میدم وزن g73 و اون مدل msiاذیت میکنه
پیشنهاد من N55 هست اما اگر فکر میکنید گیمر حرفه ای هستید خب gx780 بهتر جواب میده هم رمش 12 هست هم صفحه فول اچ دی داره(اونم N55 داره ولی به سختی پیدا بکنی ) هم نوع 555 به کار رفته در کارت گرافیک قوی تره 17اینچ هست و هر چی باشه این سری گیمه و کولینگ بهتری داره و n55 سری مولتیمدیا
اما به نقل از دوستانی که n55 داشتن اکثر بازی هارو روی اultra و high اجرا کردن و هیچ لگی هم نداشتن

اما تبلت خریدن بستگی به کاراییتون داره چون الان اکثر تبلت ها جنبه Entartainment دارن به جز تبلت ویندوزی که باتری به شدت ضعیف و کاربری تاچ غیر قابل قبولی داره تازه شما تو خوابگاه از لپ تاپ هم بره اینترنت میتونید استفاده کنید به نظرم میتونید با هزینه 1650 بره لپ تاپ و 400 500 بره گوشی استفاده بیشتری از پولتون ببرید

اصلا توصیه نمیشه جدای از سختی ها خطرات و دردسر هایی که براتون پیش میاد و فرض هم کنیم که لپ تاپی که گرفتی دقیقا همونیه که کمپانی تولید کرده و مطمئنه اومدو لپ تاپ شما خراب شد دستت به هیچی بند نیست شما خرید 2 ملیونی میکنید به خاطر 200 300 تومان کم و زیاد ارزش نداره .مینیم 4 ملیون اعصاب خوردی داره!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه ارز دولتی بره تا دوبی به نظر من امکان نداره 2000 بدن

aking
22-02-2012, 20:14
لپ تاپ dell سری XPS فوق العاده برای کارای گرافیکی
محکم بدنه آلمنیومی
این سری مدلهای مختلفی داره 14 اینچی i7 گرافیک 2 آپ تو 4 فک کنم زیر 1.5 باشه
به قیمتش خیلی میصرفه
بقیشم یه گلکسی نوت بگیر هم گوشیه هم تبلت
من باشم اینکارو میکنم
موفق باشی

mn_acer1
22-02-2012, 20:27
اول اینکه همینطور که آقای navidr گفتن گرافیک GX780 قویتر از n55 هست! :20:
در مورد وزنش آره خوب زیاد هست من خیلی اینور اونور نمیرم! ولیکن همین دوشنبه که رفته بودم دانشگاه باخودم بردم اذیت نشدم(لاغرم هستم خیلی!!)! کمم پیاده روی نکردم!
بلوری هم از نظر من اونقدی مهم نیست! الان که تو ایران به اون صورت چیزی که نیاز به بلوری داشته باشه نیست تازه بعدا هم میتونی روش بلوری بگیری بندازی!
در مورد ظاهر که من به شخصه از ضاهر n55 اصلا خوشم نیمد!! مخصوصا اون نوع کیبردش اینا! حتی به نظرم از G53 هم جذاب تره ایسوسه خیلی سادس GX780 هم پشت مانیتورش هم پایین کیبوردش یه طرح چوبی مانند قشنگی دارم بک لایتشم که نگو! حالا ظاهر که یه چیز شخصیه سلیقه ها فرق میکنه! :46:
یه چیزیش که نمیدونم شاید لپ تاپ های دیگه هم داشتن باشن یه دکمست که تاچ پد رو غیر فعال میکنه از همه بیشترش با همون حال کردم! :40:
اما این که میخوای گوشی هم بگیری! اگه میتونی حالا همین n55 یا لپ تاپ دیگه ای که قوی باشه رو 1.5 اینا پیدا کنی که خوب آره اینطوری خوبه هم گوشی اندرویدی خوب داشته باشی هم لپتاپ خوب ولی بعید میدونم بتونی زیر 1.700 اینا لپتاپ خوب پیدا کنی! تا یکی دو هفته پیش که قیمت n55 فکر کنم 1.900 اینا بود!!
از نزدیکم برو لپتاپ ها رو ببین!
یه نظریه که همیشه سعی میکنم عمل کنم بهش: سعی کن همیشه چیزی بگیری که بعدا از خریدش پشیمون نشی! :10:

l2eza.d
22-02-2012, 21:11
از همه ی شما دوستان تشکر می کنم .
تبلت رو فعلا بیخیال شدم .
می مونه لپ تاپ
دوستان قیمت g73sw یا g53sx بدون سه بعدی رو ندارین ؟؟؟؟؟
بدون بلوری
اگه n55sf fHD و gx780 یه قیمت باشند فکر کنم msi بهتر باشه نه؟
نظر بقیه ی دوستان در مورد وزن چیه؟ آخه تا حالا لپ تاپ سنگین نداشتم ، قبلا یه 5110 دل داشتم بدک نبود ولی اون موقع خیلی جابجاش نمی کردم.

mn_acer1
22-02-2012, 21:34
از همه ی شما دوستان تشکر می کنم .
تبلت رو فعلا بیخیال شدم .
می مونه لپ تاپ
دوستان قیمت g73sw یا g53sx بدون سه بعدی رو ندارین ؟؟؟؟؟
بدون بلوری
اگه n55sf fHD و gx780 یه قیمت باشند فکر کنم msi بهتر باشه نه؟
نظر بقیه ی دوستان در مورد وزن چیه؟ آخه تا حالا لپ تاپ سنگین نداشتم ، قبلا یه 5110 دل داشتم بدک نبود ولی اون موقع خیلی جابجاش نمی کردم.

من تقریبا 3 هفته پیش دو مورد پیدا کردم گیمینگ ایسوس:
G53 که یه قیمت خیلی کضایی داد!! گفت 2.900!!!
G73 یا G74 دقیقا یادم نیست بدون گارانتی!! قیمت رو گفت همون 2.900 اینا!
حداقل از لحاظ قدرت Gx780 قویتره!

reza_aref
23-02-2012, 16:58
سلام دوست خوبم
من خودم هفته پیش یه gx680خریدم
می خواستم780 بگیرم دیدم تفاوت فقط تو وزن و فول hd دارن تصمیم گرفتم 680 گرفتم راضیم هستم
وزنشم 3.5 هست
از msi خوشم اومد بخاطر اینکه حداقل نوشته هم موس هم باطری هم شارژر گارانتی داره ولی خدا کنه اصلا نیاز نشه که ببینم راسته یا نه
قیمتشم 1835 همه جا یکیه سایزش15,6به نظر خودم مناسب تر از 780 چون هم قیمتی سبک تره هم وزنی
دوستم ایسوس داره اگه اشتباه نکنم همین مدلی که مد نظر شماست رو داره با هم بت3 بازی کردیم زیاد گرافیک نمی خواد ولی واسه من رون تر بود
فقط وزنش و حتما نگاه کن ادیتت نکنه من چون عادت به وزن زیاد رو دوشم داشتم مشکلی باهاش تا حالا نداشتم ولی مطمئنم آخرای ترم می زارمش خونه و الکی نمی برمش دانشگاه:دی

3rdoor
26-02-2012, 14:49
HP DV6 6180 core i7 750 HDD VGA 2gb 8 DDR3
samsung 300V5A s04 core i7 6 DDR3
acer 1120 core i5 4 DDR3 2gb VGA

sasha_2695
28-02-2012, 04:53
سلام دوست خوبم
من خودم هفته پیش یه gx680خریدم
می خواستم780 بگیرم دیدم تفاوت فقط تو وزن و فول hd دارن تصمیم گرفتم 680 گرفتم راضیم هستم
وزنشم 3.5 هست
از msi خوشم اومد بخاطر اینکه حداقل نوشته هم موس هم باطری هم شارژر گارانتی داره ولی خدا کنه اصلا نیاز نشه که ببینم راسته یا نه
قیمتشم 1835 همه جا یکیه سایزش15,6به نظر خودم مناسب تر از 780 چون هم قیمتی سبک تره هم وزنی
دوستم ایسوس داره اگه اشتباه نکنم همین مدلی که مد نظر شماست رو داره با هم بت3 بازی کردیم زیاد گرافیک نمی خواد ولی واسه من رون تر بود
فقط وزنش و حتما نگاه کن ادیتت نکنه من چون عادت به وزن زیاد رو دوشم داشتم مشکلی باهاش تا حالا نداشتم ولی مطمئنم آخرای ترم می زارمش خونه و الکی نمی برمش دانشگاه:دی

البته gx680 هم لپ تاپ خوبیه ولی n55 به 3 دلیل بهتره (کانفیگ برابر دارن)
1- با همون قیمت +HD است نه HD
2- وزنش خیلی سبک تره ( وزن تو لپتاپ خیلی مهمه)
3- بلوری رو هم فراموش نکن

ظاهر هم سلیقه ایی n55 خیلی کلاستیک تره ( بزک بازی لپ تاپ کمتره)
ویندوز اورجینال هم که اینجا یعنی 2000 تومن

اصلا امکان نداره که یه بازی تو msi از n55 روان تر باشه .... به چه دلیل مگه چند فریم میگیری تو بتمن
و از کیفیت ایسوس چشم پوشی نکنید ... بدون جانبداری از هر تعمییر کاری بپرسید اعتراف میکنه که ایسوس کمترین خرابی رو داره گارنتی مرحه دومه اول به کیفیت خود لپتاپ و برمد توجه کنید
خدانکنه آدم کارش به گارانتی بیفته