مشاهده نسخه کامل
: لاگین نشدن یوزر بعد از ایجاد پسورد
سلام. من یک user accounet داشتم (ویندوز xp) می خواستم براش پسورد بذارم ،از control panel قسمت
user account رفتم و براش پسورد گذاشتم بعد یک صفحه ای باز شد بعد گزینه ی make private this account را انتخاب کردم، بعد کل اکونت پاک شد یعنی وقتی ویندوز رو log off می کنم دیگه اون اکونت را نمی یاره حالا کلی اطلاعات روی دسکتاپ اون اکونت داشتم می خواستم ببینم چه جوری می تونم اطلا عاتشو بر گر دونم.؟ ممنون.
با سلام
شما log off کنید و تو صفحه لاگ آف دکمه های ctrl + alt + delete رو بزنید اونجا یه پنجره میاد که اسم اکانت رو بنویس رمز هم داره بزن.
اینجوری به نظرم بیاد.
یا در مسیر زیر:
C:\Documents and Settings ببینید نیست؟ شایدم مخفیه.
موفق باشید.
Dew Drop
22-02-2012, 12:09
سلام
لطفاً برای تاپیکهایی که ایجاد می کنید عنوان مناسب انتخاب کنید.
عنوان ویرایش شد.
جناب chaioom خیلی ممنون مشکلم حل شد دمت گرم.
جناب chaioom خیلی ممنون مشکلم حل شد دمت گرم.
اول که تشکر رو باید بزنی دوم هم که اگه حل شد میتونستی بگی با کدوم روش! :31:
در ضمن کلمه اول اسمم رو اشتب نوشتی! :31:
موفق باشید.
jafarian
22-02-2012, 14:08
شما میتونستین ازطریق user خودتون بالا بیاین بعدش فرمان regedit داخل منوی run واردمیکردین تو پنجره ای که باز میشد به مسیر پایین میرفتین
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserLis t
بعدش تو قسمت Winlogon اگر کی SpecialAccounts اکانت ندیدین باید روی Winlogonکلیک راست میکردین یک کی به اسم SpecialAccounts میساختین بعدشم بازروی SpecialAccounts کلیک راست اززیرمنوی گزینه new key انتخاب میکردین اینبار یک کی به اسم UserList میساختین بعدش داخل پنجره سمت راست کلیک راست میکردین بعدش گزینه new رو انتخاب میکردین ازمنویی که باز میشد گزینه DWORD (32-bit) Value انتخاب میکردین بعدش اسم اکانت خودتون که هیدن شده رو روی dword میزاشتین ازآخرم روی همین dword دبل کلیک میکردین داخل قسمت value عدد 0 وارد میکردین تایید بعدشم سیستم ریست میکردین:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.