PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک کامپیوتر - با 6 مانیتور ، موس، کیبورد و اسپیکر !!

arman.71
22-02-2012, 03:31
سلام.
ما توی خونه 4 تا PC لازم داریم؛ من به فکر این افتادم که شاید بشه یه PC خیلی خوب خرید، طوری که 4 نفر همزمان بتونن ازش استفاده کنن!! (کامپیوتر مرکزی)
بعد NComputing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdocs%2Fdatasheets%2Fen%2Fdatasheet_xseries.pdf) رو پیدا کردم که می‌شه باهاش این کار رو انجام داد. (اطلاعات بیشتر) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproduct_info.php%3Fproducts_id%3D97)

می خواستم نظرتون رو راجع به این بدونم.
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebi1952
22-02-2012, 08:05
با سلام
من اون فایل pdf رو دیدم. به نظرم چند تا مشکل وجود داره:
1- فقط از موس و کیبرد ps2 پشتیبانی میکنه.(الان دیگه اکثرا usb شدن)
2- هیچ ورودی usb مشاهده نمیشه (یعنی کاربر حتی تمیتونه یه فلش وصل کنه بهش)
3- وروردی مانیتور تا 1440 تا 900 رزولوشن قبول میکنه یعنی حداکثر یه مانیتور 19 اینچ و نه بالاتر
4- کاری که کاربرا می خوان با سیستم انجام بدن چیه؟ چون با این دستگاه بیشترین کارایی که میشه بگیری در حد استفاده یه کاربر office و وبگردیه و نه بیشتر مثلا کافیه 1 یا 2 تا کاربر همزمان یه بازی گرافیک بالا انجام بده چون تمام منابع یه سیستم حتی قوی رو میگیره و کاربرای دیگه منابع سیستم کمی براشون میمونه در حد صفر.
5- طول کابل لن بیشتر از 10 متر (من میگم نهایتا 10 متر!) نمیشه باشه و بعد از اون شاهد افت کیفیت و نویز خواهی بود.
6- بگرد دنبال مدل جدیدتر این دستگاه به نظرم این دستگاه قدیمیه و با قیمت 600 هزار تومن واقعا نمیرزه!
7- شما برای این دستگاه باید یه کیس در حد کیس سرور تهیه کنی که واقعا هزینه زیاد شاید دو برابر یه کیس عادی داره

arman.71
22-02-2012, 16:45
سلام
مدل جدیدترشم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@344358) هست که هم USB بهش می خوره، هم دیگه کابل LAN لازم نداره (Wireless ایه).
با اون سیستم شاید 2-3 نفر بخوان با هم بازی کنن، سیستمی باید بگیریم که کم نیاره.

مقایسه‌ی چند مدل از NComputing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بد نیست این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم یه نگاهی بکنین.

ممنون

arman.71
22-02-2012, 23:18
سلام
اساتید محترم لطفاً نظرتونو درباره‌ی NComputing بگین و سیستم پیشنهادیتون چیه؟