ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای در خرید پخش کننده چند رسانه ای

ABCDEFGHJ
22-02-2012, 00:50
سلام شدیدا دچار سردرگمی شدم برای خرید پخش کننده قابل حمل .چند مدل در زهن دارم خوشاحال می شم نظرتون بگید و اگر مدل های بهتری می شناسید در حدود قیمت همین پخش کننده ها بگید .کیفیت صدا و رابط کاربریش برام خیای مهم هست .مرسی .مرسی .مرسی
creative m vision
creative zen x fi 2 style 8 gig
sony nwz e 463
sandisk sansa clip plus

mamadyazdani
22-02-2012, 02:35
Marshal me-634 فوق العاده

your_star
22-02-2012, 09:45
سلام شدیدا دچار سردرگمی شدم برای خرید پخش کننده قابل حمل .چند مدل در زهن دارم خوشاحال می شم نظرتون بگید و اگر مدل های بهتری می شناسید در حدود قیمت همین پخش کننده ها بگید .کیفیت صدا و رابط کاربریش برام خیای مهم هست .مرسی .مرسی .مرسی
creative m vision
creative zen x fi 2 style 8 gig
sony nwz e 463
sandisk sansa clip plus
حدود قیمت؟
سنسا مدتیه تو بازار نیست.

ABCDEFGHJ
22-02-2012, 11:48
حدود قیمت؟
سنسا مدتیه تو بازار نیست.
حدود قیمت تا 150 هزار تومن .ولی خب بر فرض مثال اگر موردی باشه که حالا قیمتش یکم از این بیشتر باشه ولی ارزش خرید داشته باشه ایراد نداره .ولی تا این قیمت باشه عالی .مرسی

your_star
22-02-2012, 13:52
به ترتیب به نظرم
cowon c2
iriver s100
iriver e300
sony nwz-e463

ABCDEFGHJ
22-02-2012, 20:10
به ترتیب به نظرم
cowon c2
iriver s100
iriver e300
sony nwz-e463
مرسی از شما .می خواستم بدونم محصولاتی نام بردید نسبت به creative برتری خاضی دارند ؟؟ و اینکه مدل سونی من خیلی تعریفشو شنیدم ولی گفتن هدفون روش هست کیفیت خوبی نداره و از نظر کیفیت هدفون محصولات کریتیو خوب .چون من دیگهنمی تونم مجددا هدفون مجزا براش بخرم فعلا .

your_star
23-02-2012, 00:00
مدل کریتیو مورد نظرت هم قدیمی هست و هم خیلی تعریف نمیشد ازش فقط هدفون به نسبت خوبی داشت.
کلا فقط رو مدلای های اند سونی و کریتیو هدفونهای قابل قبول از همون برند گذاشته میشه که باز بهترین هدفونها نیستند
شما به نظرم خیلی عالی تر میشه که یه 50 تومن هزینه برای هدفون جدا در نظر بگیری.
به نظرم e300 8gig از اونجا که درگاه حافظه هم داره و به نسبت ارزون تر هم هست میتونه بهترین گزینه براتون باشه.البته باتریش از s100 ضعیف تره.سونی پورت حافظه نداره اما بالاترین زمان پخش رو داره.

ABCDEFGHJ
23-02-2012, 00:55
مدل کریتیو مورد نظرت هم قدیمی هست و هم خیلی تعریف نمیشد ازش فقط هدفون به نسبت خوبی داشت.
کلا فقط رو مدلای های اند سونی و کریتیو هدفونهای قابل قبول از همون برند گذاشته میشه که باز بهترین هدفونها نیستند
شما به نظرم خیلی عالی تر میشه که یه 50 تومن هزینه برای هدفون جدا در نظر بگیری.
به نظرم e300 8gig از اونجا که درگاه حافظه هم داره و به نسبت ارزون تر هم هست میتونه بهترین گزینه براتون باشه.البته باتریش از s100 ضعیف تره.سونی پورت حافظه نداره اما بالاترین زمان پخش رو داره.
من این مدل سونی خیلی چشممو گرفته و در چند تا سایت معروف دیدم امتیازات بالایی دیدم بهش دادن .فقط عده ای گفتن در زمینه اتصال به کامپیوتر مشکل داره .می خواستم بدونم شما می دونید مشکلش چی ؟ و یا اینکه منظورش هموم اتصال از طریق نرم افزار مخصوص خودشون هست ؟ خرید این سونی به نظرتون چطوره؟ حافظه 8 گیگ برام کافی فقط کیفیت صداش به خصوص در زمینه bass موزیک ها و شفافیت برام مهم.و اینکه نمی دونید تهران هست اصلا این مدل یا نه ؟؟ بازم ممنون لطف کردید

your_star
23-02-2012, 13:09
من این مدل سونی خیلی چشممو گرفته و در چند تا سایت معروف دیدم امتیازات بالایی دیدم بهش دادن .فقط عده ای گفتن در زمینه اتصال به کامپیوتر مشکل داره .می خواستم بدونم شما می دونید مشکلش چی ؟ و یا اینکه منظورش هموم اتصال از طریق نرم افزار مخصوص خودشون هست ؟ خرید این سونی به نظرتون چطوره؟ حافظه 8 گیگ برام کافی فقط کیفیت صداش به خصوص در زمینه bass موزیک ها و شفافیت برام مهم.و اینکه نمی دونید تهران هست اصلا این مدل یا نه ؟؟ بازم ممنون لطف کردید
لینک اون اشکال سونی رو بذارید بخونم.من چیزی نشنیدم.مشکل برنامه نیست.بستگی به خودتون داره که برای ترانسفر فایلها از برنامه استفاده کنید یا عادی با درگ ان دراپ.
سری e جزو واردات نمایندگی هست و تو اکثر سونی سنتر ها موجود.

ABCDEFGHJ
23-02-2012, 18:58
لینک اون اشکال سونی رو بذارید بخونم.من چیزی نشنیدم.مشکل برنامه نیست.بستگی به خودتون داره که برای ترانسفر فایلها از برنامه استفاده کنید یا عادی با درگ ان دراپ.
سری e جزو واردات نمایندگی هست و تو اکثر سونی سنتر ها موجود.
داخل سایت آمازون فکر کنم نوشته بود این مشکل یکی از کاربران و هم چنین داخل you tube هم بهش اشاره کردن .البته من خودم بعید می دونم مشکل کلی باشه . شما این مدل رو تایید می کنید ؟ قیمت حال حاضرش نمی دونید چنده؟مدل های دیگه از سونی و کریتیو هم در نظر داشتید لطفا بگید مرسی از کمکتون .