PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت بازی به سبک رزیدنت اویل در ایران ((لطفا هرکسی می تونه شرکت کنه ))

silsin
21-02-2012, 23:41
سلام .

فرض کنید من اینجا نشستم یه سازنده بازی خب من در نظر دارم یه بازی بسازم توی همین سبک توی ایران ولی ایده ای ندارم چه داستانی در بیارم از توش . این رو هم می دونم که ارشاد نظر لطفی به جماعت زامبی گونه نداره حالا می خوام نظر شما رو بدونم
چه داستانی میشه در اورد توی این سبک . یه نمونه می گم از یکی از دوستانم :

من میگم در مورد تاثیرات مخرب یک سری دارو باشه یه یک سری قاچاقچی دارو او وارد ایران کردن و دارن پخش میکنن و یه سری آزمایشگاه های مخفی هم توی ایران دارن
از تاثیرات بد این دارو جهش ژنتیکی هست
مثلا مصرف کننده بعد از مدتی دستش حالا یه جور دیگه میشه یا پاش یا حالا . هر چیز دیگه....
حالا ما در نقش یه مامور دایره جنایی هستیم
که داریم روی چندتا پرونده تحقیق میکنیم
همینطور پیش میریم تا یواش یواش سرنخی پیدا میکنیم از منبع اصلی

خب نظر شما چیه ؟ من شدیدا منتظرم

ehsan_wwe
22-02-2012, 05:53
برای دانلود بالا و شرکت تو مجامع بین ال مللی قصه یه دختر خوشکل بد نیست ( ایدا )
همیشه مرموز بوده

ایده یاد آوری خاطرات مد شده قبول دارین ؟ نظروتون چیه خاطراتش رو یاد آور شیم
جلب توجه به یه پروانه تو زمین بازی که ایدا کوچولو رو راهنمایی میکنه به سمت باباش البطه از لای شمشاد ها
جلب توجهش به دعوای لفظیه بین باباش با یه مرد که آرم آمبرلا رو دوششه و تیری که اول تو بازوش بعد و بعدی تو سینش میشنه ( تو مغز تکراریه )
حالا ایدا برای گرفتن انتقام داره خودشو جر میده =))
و تو اویل چهارام اگه یادتون باشه هم با اونا بود هم نبود و....

Hotsun
22-02-2012, 10:38
اگه یادت باشه یه تاپیک بود به نام تا به کی از آرزوهایمان و از این جور چرت و پرتا اونجا من تو صفحات آخرش گفته بودم ایده پایه ام بدجوری,یعنی ایده میدم بسازید,راستی میگم رزیدنت اویلت چی شد؟؟؟
میخوای تغییرش بدی به این؟؟؟
آی دی یاهوتو پیغوم بفرست توی چت بهت ایده میدم. :27:

silsin
22-02-2012, 11:39
انو که دارم میسازم ولش نکردم اگه می خواستم ول کنم شروع نمی کردم . این یه پیشنهاد بود از طرف یکی از دوستان گفتم بزار یه تحقیقاتی بکنم ببینم نظر ملت غیورمون چیه :31:

anti-military
22-02-2012, 22:45
الان خيلي زوده به فكر سناريو باشي به نظر من اول بايد يه گیم پلی کلی از کارت بسازی و کلی مقدمه چینی دیگه و بعدش به فكر سناريو باشي

فعلا خودتو درگیر این بحث ها نكن و فقط رو كد نويسي و گیم پلی بازی تمرکز كن

silsin
23-02-2012, 08:49
?

طرف اومد پیشنهاد بده :31:

برادر من هر کسی اول می دونه شروع یه پروژه با یه پروسه تحقیقی شروع میشه. حالا من این وسط خواستم نظر بچه های دیگه رو هم راجب داستانهایی که توی ذهنشون واسه این کار توی ایران میاد رو هم سوال کنم اونوقت میگی ولش کن و این حرف ها ؟

کدنویسی و گیم پلی رو خوب اومدی :27: وقتی چیزی وجود نداره من نمی دونم روی چی چیه کدنویسیش باید کار کرد :13:

MobinS
23-02-2012, 10:16
اگه می خواید اثرتون یک اثر خفن ایرانی بشه و بالاخره حداقلش توی گیم اسپات یک پیج ازش داشته باشی نباید با این جور داستان ها پیش بری... اولا وقتی گیم پلی شبیه رزیدنت ایول باشه (که خودم با اینش خیلی مشکل دارم... چرا باید از روی یک بازی یک چیزی ساخت؟!؟! چرا خودتون نمی خواید یک ایده بدید؟) داستانش نباید اصلا شبیه اون در بیاد... چون دیگه بازی باز ها اصلا سمت این بازی نمیان... این داستانی هم گفتین فوق العاده تکراری و بدون هیجان بود ، مثل فیلم های ایرانی... اگه می خواین گیم پلی رو تقلید کنید ، مطمئنا بخش صداگذاری و گرافیک ر نمی تونید به اونا برسونید ، پس باید بخش داستانی اینقدر قوی باشه که حداقلش این بازی خودشو نشون بده... مشکلمون این جاست که همه دوست داریم یک داستان تکراری بزنیم ته بازی مون ولی حاظر نیستیم به یک نویسنده پول بدیم که برامون داستان بنویسه....
در مورد این که می خواین یک بازی شبیه رزیدنت ایول بسازید هم خیلی مشکل دارم... نگاه کنید ، شما اگه توی همه ضمینه ها هم موفق باشید ته تهش می گن که طرف یک بازی مثل رزیدنت ایول ساخته! همین! همون طور که سیاوش قمیشی روی توی پا*رازیت آورده بودن و بهش گفتن که یکی توی ایران داره سبک تو می خونه و می گه پسر توئه ، سیاوش هم همین جواب رو داد ، گفت اونایی که این کارو می کنن ؛ ته تهش می گن که یارو مثل سیاوش قمیشی می خونه! هیچ وقت نمی تونه اسم خودش رو مشهور کنه ! شما هم همین کار رو می خواید در ضمینه بازی انجام بدین!
ببخشید یکم تند بود! می تونستم این همه تایپ نکنم و بگم دمت گرم همین خوبه... ولی باید یک سری چیز هارو خیلی واضح گفت... همیشه به همه می گم : نقد تند اول بهتر از شکست آخره....
موفق باشی

armin_punisher6
23-02-2012, 13:07
ایران و زامبی بازی؟
فکر کن زامبی میخواد بیاد یه خانم رو تو خونش بخوره یهو بگه خواهرم بدو روسری سرت کن میخوام بخورمت.گردن رو بخواد بخوره دختره میگه دستت رو به من نزن نامحرم و ........
فکرشم نکن.

Reza Azimy_RW
23-02-2012, 14:16
جدا" خیلی نا فرمه که نمیشه تو بازیها از شخصیت مونث استفاده کرد
کسی نمیدونه اگه دختری که تو بازیمون استفاده میکنیم مانتویی باشه بازم گیر میدن یا نه ؟

ehsan_wwe
23-02-2012, 14:52
شجاعتون منم که بازی لختی ساختم بردم بنیاد 4 سال پیش :31:

ایران و زامبی بازی؟
فکر کن زامبی میخواد بیاد یه خانم رو تو خونش بخوره یهو بگه خواهرم بدو روسری سرت کن میخوام بخورمت.گردن رو بخواد بخوره دختره میگه دستت رو به من نزن نامحرم و ........
فکرشم نکن.
اینجارو بخون هدف ایران نیست
این رو هم می دونم که ارشاد نظر لطفی به جماعت زامبی گونه نداره

راستی مبین جان خودم خیلی از بازی های فلش بک از رزیدنت اویل بازی کردم جالبه بدونی جزو بازی های پر فروشم هستن و میشه گفت تمام گیم باز ها دنبالشن

anti-military
23-02-2012, 15:36
?

طرف اومد پیشنهاد بده :31:

برادر من هر کسی اول می دونه شروع یه پروژه با یه پروسه تحقیقی شروع میشه. حالا من این وسط خواستم نظر بچه های دیگه رو هم راجب داستانهایی که توی ذهنشون واسه این کار توی ایران میاد رو هم سوال کنم اونوقت میگی ولش کن و این حرف ها ؟

کدنویسی و گیم پلی رو خوب اومدی :27: وقتی چیزی وجود نداره من نمی دونم روی چی چیه کدنویسیش باید کار کرد :13:

سناریو چه ربطي به گیم پلی کلی داره ؟
الان سبك بازيت رو مشخص كردي كه مثل رزيدنت اويل باشه . خوب اول ببين اصلا ميتوني از پسش بر بيايي يا نه و بعدا به فكر سناريو باش

اصلا تا زماني كه گیم پلی کلی بازیو در نیاوردی سناریوتو کجا ميخواهي پیاده كني ؟

مثل اين ميمونه كه هنوز پول نداریم ماشين بخريم به فكر روكش صندليش باشيم

Hotsun
24-02-2012, 13:46
جدا" خیلی نا فرمه که نمیشه تو بازیها از شخصیت مونث استفاده کرد
کسی نمیدونه اگه دختری که تو بازیمون استفاده میکنیم مانتویی باشه بازم گیر میدن یا نه ؟ اگه یادتون باشه من زامبی محجبه توی بازی طمع استفاده کرده بودم میومد چنگ میزد :31:
راستی من ایده خفن دارم هم از سبک رزیدنت طوری دور میشه که نمیشه بهش گفت تقلید هم میشه تو ایران راحت فروختش.
تازه یه حساب خارج از کشور باشه میشه اینترنتی فروختش.

در ضمن من عاشق سنت شکنی هستم و یه چیزی ازش در میارم همه کف کنن. :31:(البته با کمک سازنده :10: )

راستی مگه تو بازی پایان معصومیت اون خانومه یکم از موهاش هم معلوم نبود؟؟؟
از زیر روسری زده بود بیرون مانتو هم داشت.
تو تلویزیون هم که سریال نشون میده خانومه پیرهن روسری با دامن داره(لباس محلی)فکر کردین چادر باید باشه :31: