ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هـک کردن پسورد ورود به ویندوز

ata.royalfalcon
21-02-2012, 19:50
دوستان سلام
یه لپتاپ دارم که ویندوز 7 نصب هست و برای login شدن پسورد گذاشتم . پسوردی که گزاشتم به اندازه کافی طولانی و در نتیجه غیر قابل حدس هست ، اما احساس میکنم که به اندازه کافی امنیت ندارد و میتوان با روشهایی این پسورد را دور زد و وارد ویندوز شد . آموزش هـک هم که در اینترنت موجود هست .
میخواستم بدونم چه راهکارهایی برای افزایش امنیت وجود دارد تا کسی نتواند login کند .

joe_satriani
21-02-2012, 21:16
با سلام
معمولا پسوردهایی که شامل نشانه ها و علامت ها باشه و همچنین فاصله و تلفیقی از حروف بزرگ و کوچیک باشه غیر قابل هــک هست.

موفق باشید.

ata.royalfalcon
21-02-2012, 21:24
با سلام
معمولا پسوردهایی که شامل نشانه ها و علامت ها باشه و همچنین فاصله و تلفیقی از حروف بزرگ و کوچیک باشه غیر قابل هــک هست.

موفق باشید.

سلام
ممنون از شما .
ابزار و نرم افزارهایی وجود دارد که میتوان با آن boot شد مثل Hiren's BootCD که بوسیله نرم افزارهای موجود در آن میتوان پسورد رو هـک کرد . آیا روشی برای مقابله با این راه وجود دارد ؟؟

jafarian
21-02-2012, 22:41
از خود syskey ویندوز هم میتونید استفاده کنید درکنارش یک پسورد هم برای بایوس انتخاب کنید اینطوری امنیتش بیشتره چون پسورد ویندوز راحت میشه ریست کرد:20:

sali_sgh
22-02-2012, 21:19
با سلام
من برای امنیت سیستمم از syskey ویندوز استفاده میکنم ،اما اهالی خانه از این مرحله هم به راحتی گذشتند:23:،ولی من نمی دانم که چه طور این کار را انجام دهم ، میشه شما عزیزان به من اموزش دهید که چه طور این مرحله را رد کنم ؟

jafarian
22-02-2012, 23:04
با سلام
من برای امنیت سیستمم از syskey ویندوز استفاده میکنم ،اما اهالی خانه از این مرحله هم به راحتی گذشتند:23:،ولی من نمی دانم که چه طور این کار را انجام دهم ، میشه شما عزیزان به من اموزش دهید که چه طور این مرحله را رد کنم ؟

اگر ویندوزتون اکس پی بوده که آره syskey این ویندوز باسیدی hirens boot cd راحت میشه دور زد اما یکی سون که هنوز برنامه ای واسش نیومده که بشه ه ک کردشما ازبرنامه Active Lock هم میتونید استفاده کنید که طرز کارش به این صورته که ازطریق فلش سیستم قفل میکنه لینک دانلودشم پایین گذاشتم شما وقتی برنامه رو دانلود کردین طبق شکل عمل کنید البته باید فلش به سیستم وصل باشه بعدش سیستم ازطریق فلش قفل میشه تیک گزینه دوم رو هم بزنید از تو safe mode هم فعال میشه بعدشم یک پسورد همون اول که سیستم ریست میشه و بالا میاد از داخل ستاپ تعریف کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])