PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با نصب ویندوز در DELL Latitiude c400

arsham_joon_4u
21-02-2012, 17:31
سلام

اساتید و مدیران و دوستان عزیز انجمن دوست داشتنی پی سی ولد خسته نباشید !
این مشکل رو خیلی روش تلاش کردم که حل کنم ولی نشد و دوباره مثل همیشه از شما ها می خوام کمک بگیرم !

دوستان من یک لپ تاپ (مدلش رو بالا نوشتم) دستم اومده که براش ویندوز بریزم ولی بدبختی اینکه لپ تاپ مینی هست و CD درایو نداره و منم با CD درایو اکسترنال تست زدم (USB) ولی تو بوت نمیشناسه و جز درایو هاش نمیاید بالا برای بوت !!!

الان چیکار کنم ؟ + رفتم تو سایت پشتیبانی DELL و درباره اش تحقیق کردم ولی تو عکس های لپ تاب یه CD درایو اکسترنال هم هست اما این دوستمون اونو نداره !!!!

عکس ورودی کابل CD درایو رو براتون ضمیمه کردم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن ، هر روشی غیر از CD درایو خودش رو امتحان کردم !!! USB , HDD External , CD/DVD External , ... ولی با هیچ کدومشون بوت نمیشه یعنی اصلا نمیشناصه ...

DELL Latitiude c400

biostar
22-02-2012, 00:30
احتمال زیاد در تنظیمات بایوس باید بشه بوت USB را فعال کرد ، نوت بوک های امروزی که همه این گزینه رو دارند ، بایوس دستگاه رو هم تنظیم کنید حل میشه

arsham_joon_4u
22-02-2012, 01:35
دوست من ، لپ تاپش قدیمیه !!!!!

تو تنظیمات بایوس گزینه USB نداره + بایوسش رو هم نمی شه آپدیت کرد ...

azadeh2007
22-02-2012, 07:57
سلام و درود ...
چيزي كه الان مهم هست اينه كه الان روي اين سيستم شما ويندوز نصب هست يا نه؟؟؟يعني آيا اصلا ويندوزي روش هست كه بشه حداقل باهاش يكم كار كرد؟؟؟
اگه جواب شما مثبت هست...
به عقيده بنده ابتدا روي يه كامپيوتر ديگه يه پارتيشن به اندازه درايو C لپتاپتون درست كنيد بعد روي اون ويندوز را نصب كنيد و در آخر آز طريق يك سري نرم افزار ها مثل نورتن گاست (Norton ghost) از درايو C اون كامپيوتري كه ويندوز نصب كرديد يه آيميج بگيريد و در نهايت اونو Mount در درايو C لپتاپتون...
نميدونم از توضيحاتم چيزيو متوجه شديد يا نه ولي فكر كنم اين طوري بشه درستش كرد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين جا هم چندين رراه را مورد بررسي قرار داده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arsham_joon_4u
22-02-2012, 11:56
دوست من گفتم این لپ تاپ ویندوز هم نداره ........ پس جوابم منفیه !!!!!!!!

azadeh2007
22-02-2012, 17:13
پس هاردشو در بیار وصل کن به یه سیستم و روش ویندوز نصب کن ...
بعد درایور هاشم نصب کن و در نهایت هاردو بگدار سر جاش ...

arsham_joon_4u
23-02-2012, 00:41
WwoowW
داداش دمت گرم ، اینم ایده خوبیه ها .........

ولی یه چیز دیگه ! هاردش رو با چی وصل کنم یه سیستم ؟ یعنی چه کابلی بش می خوره ؟
فردا صبح هاردش رو باز می کنم و ازش یه عکس می گیرم ...

Pami
23-02-2012, 16:21
ویندوز قبلی هنوز روی هارد هست ؟ به پارتیشن ها دست نزدید ؟
در موقع بوت ترکیب CTRL+F11 رو امتحان کنید ببینید وارد ریکاوری نورتون میشه یا نه ؟

IPC111
23-02-2012, 22:17
ویندوز قبلی هنوز روی هارد هست ؟ به پارتیشن ها دست نزدید ؟
در موقع بوت ترکیب CTRL+F11 رو امتحان کنید ببینید وارد ریکاوری نورتون میشه یا نه ؟

لپ تاپهای قدیمی اصولا پارتیشن ریکاوری نداشتند بلکه سی دی ویندوز + درایورها همراه لپ تاپ بود.