ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برداشتن ویندوز با آپدیت شبیه ویندوز فروشگاه انجمن

ila
21-02-2012, 12:11
سلام
چه جوری میتونم از ویندوز خودم که آپدیت هم هست بک آپ رو جوری بردارم که دفعه بعد وقتی ویندوز رو از روی همین سی دی خودم نصب میکنم آپدیتش هم نصب بشه، یعنی دقیقا عین همین ویندوز با آپدیت 2012 که فروشگاه انجمن میفروشه
یعنی من خودم ویندوزم اورجیناله و آپدیت هم هست حالا میخوام عین ویندوزی که انجمن میفروشه داشته باشم باید چیکار کنم؟ راه و روش رو اگه لطف کنید توضیح بدید کلی ممنون میشم ازتون

ebicross
21-02-2012, 14:02
ویندوزهای آپدیت شده به این روش تهیه نمیشن و با ابزارهای مخصوص اینکار (AIK) آماده سازی میشن.
شما اگر DVD های بک آپ بسازید هر وقت که از اونها استفاده کنید ویندوزتون به شکل ویندوز زمان بک آپ بر میگرده. اگر آپدیت شدست پس اون موقع هم آپدیتها رو خواهد داشت.

ila
21-02-2012, 22:19
میشه دقیقا راهنمای استفاده از این ابزار ها رو بگید استاد عزیز
ممنون

ebicross
21-02-2012, 22:33
ببینید ابزار Windows AIK رو میتونید از مایکروسافت دریافت کنید.
یک ابزار کامل و پیشرفته برای تغییر در Imageهای ویندوز و افزودن قابلیت به ویندوزه.
البته نرم افزارهایی مثل nLite اینکارها رو میکنند.

در مورد نحوه ی کارش راستش من خودم اونقدرها بلد نیستم. ولی کلا محیط بسیار ساده ی داره و دانلودش کنید حالا میتونید راحت باهاش کار کنید.

در ضمن با این ابزار میتونید آنتی ویروسهایی مثل NOD رو براش Rescue Disk بسازید و خارج از ویندوز بوتش کنید و ویروسها رو پاک کنید.

jafarian
22-02-2012, 13:48
شما برنامه rt7lite نصب کنید بعدشم ایمیج ویندوز خودتون روی فایل داخل یک پوشه با این برنامه خارج کنید بعدشم از قسمت RT Service Pack Slipstream میتونید سرویس پک مورد نظر به ایمیج اضافه کنید:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید