مشاهده نسخه کامل
: سوال )كپچر و تقسيم كردن فيلم
adame_haji
21-02-2012, 11:08
سلام
دوستان خيلي حياتيه
با اديوس 5.5 كار ميكنم
موقع كپچر فيلم ها 4 تا گزينه هست توي تنظيمات كه اگه فعال بشه موقع كپچر فيلم رو تكه تكه ميكنه بر اساس پلان ها (Devide)
خوب وقتي فيلم هايي كه با دوربين MD10000 يا هنديكم هاي معمولي فيلم برداري شده رو كپچر ميكنيم بدون مشكل Devide ميكنه
اما وقتي فيلم هايي كه با دوربين Pd170 سوني فيلم برداري شده رو كپچر ميكنيم Devide نميكنه و فيلم يك تكه در مياد . در صورتي كه شايد فيلمم 200 پلان باشه !!!!
كسي ميدونه مشكل از كجاست كه فيلم PD170 رو Devide نميكنه ؟
كپچر رو اينجوري ميگيرم :
از منوي كپچر گزينه Input Setting ر و ميزنم
از زير منوي Ohci گزينه Dv Pal 720x576 50i رو انتخاب ميكنم و OK
سپس از گزينه F9 براي كپچر استفاده ميكنم
اگر كسي نتونست راهي معرفي كنه ميكسر هاي محترم بفرماييد كه در اين شرايط چگونه ميكس ميكنن .
يعني فيلم ها رو روي مانيتور Play ميندازين و دونه دونه كات ميزنين توي تايم لاين ؟ اينجوري خيلي مكافاته !!!!!
adame_haji
26-02-2012, 16:49
دوستان گرامي
مشكلم حل نشده
لطفا كمكم كنيد
جالب اينجاست كه وقتي با دوربين بالاتري مثل Sony Z5 كه Hd فيلم ميگره كپچر ميكنم Devide ميشه ولي Pd170 سوني خير !!!
برعكس اكثر كارهاي من با Pd170 سوني هست
لطفا کمک کنید من تو اذیوس 6.06 ادیوس نمیتونم کپچر بکنم مشکل از چیه لطا توضیح بدید اگر تنظیماتی داره آموزش لطفا
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
لطفا کمک کنید من تو اذیوس 6.06 ادیوس نمیتونم کپچر بکنم مشکل از چیه لطا توضیح بدید اگر تنظیماتی داره آموزش لطفا
در قسمت کپچر هم که نگاه
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
در قسمت کپچر هم که نگاه میکنم گزینه inpot seting رو
Soheil_203
28-04-2012, 19:38
دوست عزیز شما چطوری ادویس رو نصب کردی مشکل دانگل نداشتید تو این ورژن
akbarrahemi
29-04-2012, 09:50
دوستان گرامي
مشكلم حل نشده
لطفا كمكم كنيد
جالب اينجاست كه وقتي با دوربين بالاتري مثل Sony Z5 كه Hd فيلم ميگره كپچر ميكنم Devide ميشه ولي Pd170 سوني خير !!!
سلام دوست عزیز
درمنوی کپچرگزینه بچ کپچر کپچرستینق گزینه کپچرراکه میزنیدتنظیماتی درآنهست درپایین جدول قسمت
Deck control aftercapture
قسمتsingle captureراروی pause و قسمت Batch captureراروی stopبگذاریدفکرکنم مشکلتان حل شود (البته من این کاررادرادیوس 6 انجام دادم 5.5ندارم فکرکنم مثل هم باشند)
majid0307
29-04-2012, 22:58
دوستان گرامي
مشكلم حل نشده
لطفا كمكم كنيد
من هم همین مشکل را دارم ، دیروز مجلسی با 170 فیلمبرداری کردم و موقع کپچر فیلم تکه تکه شد حالا در حال برسی هستیم ببینیم چرا این طور شد اگر به نتیجه رسیدیم حتما اعلام خواهیم کرد
اگر دوستان زودتر مشکل را حل کردند لطفا اعلام کنند
majid0307
29-04-2012, 23:06
دوست عزیز شما چطوری ادویس رو نصب کردی مشکل دانگل نداشتید تو این ورژن
EDIUS6.6 قابل نصب بر روی 32بیت و 64 بیت بدون هیچ مشکل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نرم-افزارهای-میکس-و-مونتاژ-cat13016.html?uid=&sid=)
علي طهماسبي
30-04-2012, 16:56
سلام دوستان
در مورد سوال اول
اما وقتي فيلم هايي كه با دوربين Pd170 سوني فيلم برداري شده رو كپچر ميكنيم Devide نميكنه و فيلم يك تكه در مياد . در صورتي كه شايد فيلمم 200 پلان باشه !!!!
موقع كپچر از خود دوربين استفاده مي كني
درمورد سوال دوم
من هم همین مشکل را دارم ، دیروز مجلسی با 170 فیلمبرداری کردم و موقع کپچر فیلم تکه تکه شد حالا در حال برسی هستیم ببینیم چرا این طور شد اگر به نتیجه رسیدیم حتما اعلام خواهیم کرد
دوست عزيز اگه مي خواي يك تكه باشه
سيتينگ-سيستم سيتينگ - اپلي كيشن -كپچر تيك گزينه ات تايم كد بريك رو وردار
majid0307
30-04-2012, 20:51
سلام دوستان
در مورد سوال اول
موقع كپچر از خود دوربين استفاده مي كني
درمورد سوال دوم
دوست عزيز اگه مي خواي يك تكه باشه
سيتينگ-سيستم سيتينگ - اپلي كيشن -كپچر تيك گزينه ات تايم كد بريك رو وردار
مثل این که شما متوجه موضوع نشدید مشکل ما اینه که فیلم تکه تکه نمیشه
adame_haji
14-10-2012, 06:53
اگر دوستان زودتر مشکل را حل کردند لطفا اعلام کنند
به نتیجه نرسیدید ؟
خیلی بده که فقط فیلمهایی که با 170 میگیرم تکه تکه نمیشه
ولی بقیه میشن !!!
احتمالا یه گزینه ای توی دوربین باید باشه که باید فعال بشه ؟؟؟؟؟؟
من که چیزی پیدا نکردم
یادمه توی Ulead Media Studio اینکار میشد (مدیا استودیو . نه ویدئو استودیو) روی فیلم توی تایم لاین کلیک راست میکردیم و یه گزینه داشت برای جدا سازی
اما ادیوس فقط سر کچپر میونه اینکارو بکنه . تازه برای دوربین 170 هم نمیتونه !!!!!
majid0307
14-10-2012, 21:47
به نتیجه نرسیدید ؟
خیلی بده که فقط فیلمهایی که با 170 میگیرم تکه تکه نمیشه
ولی بقیه میشن !!!
احتمالا یه گزینه ای توی دوربین باید باشه که باید فعال بشه ؟؟؟؟؟؟
من که چیزی پیدا نکردم
یادمه توی Ulead Media Studio اینکار میشد (مدیا استودیو . نه ویدئو استودیو) روی فیلم توی تایم لاین کلیک راست میکردیم و یه گزینه داشت برای جدا سازی
اما ادیوس فقط سر کچپر میونه اینکارو بکنه . تازه برای دوربین 170 هم نمیتونه !!!!!
من با سونی کپچر کردم نشد اما مدتی است با دوربین پاناسونیک کپچر میکنم مشکل حل شده است شما هم تست کنید
F:Shagerd
15-10-2012, 13:06
عزیزم دوربینایی که تعمیر رفته باشند تایم کدشون از بین میره واسه همین کات رو نمیشناسه که بخواد تیکه کنه با پریمایر کپچر کن شاید درست بشه من البته با متروکس کپچر میکنم همه کاتا رو میگیره
adame_haji
15-10-2012, 13:43
F:Shagerd جان مشکل ما از اینجاست که این فیلمی که با دوربین های مختلف PD 170 تصویر برداری میکنی رو با برنامه ادیوس موقع کپجر تیکه تیکه نمیکنه
حالا چه با خود 170 کپچر کنیم . چه با هندی کم سونی کپچر کنیم . چه با md 10000 کپچر کنیم و چه با Z5 سونی . با همشون تست کردم . مطمئنا مشکل از ضبط در 170 هست
خب این پریمیر و متروکسی که فرمودید چجوریه ؟ بعد از تیکه تیکه شدن فایل چجوری میشه بیرم توی ادیوس ؟
آیا فایل بصورت فیزیکی تیکه تیکه میشه (یعنی توی فولدر به 100 ها فایل تیکه میشه ) یا فقط توی تایم لاین تیکه تیکه میشه ؟
اگه توی تایم لاین بشه که نمیشه آوردش توی تایم لاین ادیوس .
من پریمیر 6.5 رو تست کردم یه تیکه کپچر کرد .
majid0307 جان با 170 فیلم گرفتی بعد با پانا کپچر کردی شد ؟
F:Shagerd
15-10-2012, 20:59
6.5 نه پرو 2 اگه کارتت متروکس باشه شک نکن که همه کاتا رو در میاره بعدم میتونی ببری تو ادیوس فقط موقع کپچر با پرو تیک اسکن دیتکتو بزن اگه پیداش نکردی زیر رکورد تو پریمایره اگه نشد زیاد خودتو اذیت نکن باید کارت کپچرت خیلی قوی باشه یا از پلیر قویتر مثل دی اس آر 45 یا پلیر های اچ دی استفاده کن موفق باشی
adame_haji
15-10-2012, 21:37
ممنون از لطفت
چک میکنم نتیجه رو میگم
majid0307
15-10-2012, 22:14
F:Shagerd جان مشکل ما از اینجاست که این فیلمی که با دوربین های مختلف PD 170 تصویر برداری میکنی رو با برنامه ادیوس موقع کپجر تیکه تیکه نمیکنه
حالا چه با خود 170 کپچر کنیم . چه با هندی کم سونی کپچر کنیم . چه با md 10000 کپچر کنیم و چه با Z5 سونی . با همشون تست کردم . مطمئنا مشکل از ضبط در 170 هست
خب این پریمیر و متروکسی که فرمودید چجوریه ؟ بعد از تیکه تیکه شدن فایل چجوری میشه بیرم توی ادیوس ؟
آیا فایل بصورت فیزیکی تیکه تیکه میشه (یعنی توی فولدر به 100 ها فایل تیکه میشه ) یا فقط توی تایم لاین تیکه تیکه میشه ؟
اگه توی تایم لاین بشه که نمیشه آوردش توی تایم لاین ادیوس .
من پریمیر 6.5 رو تست کردم یه تیکه کپچر کرد .
majid0307 جان با 170 فیلم گرفتی بعد با پانا کپچر کردی شد ؟
بله من با 170 همیشه این مشکل را داشتم و به همین خاطر pd175 گرفتم اما به طور اتفاقی یه دونه فیلم با پانا کپچر کردم و مشکل حل شد و هنوز هم مشکلی ندارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.