ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در تست فرم ریت به من کمک کنید .

iload
20-02-2012, 23:08
سلام

دوستان شدیدا به کمک نیاز دارم . !

هر کس میتونه این عملیات رو برای من انجام بده :
1- فایل 15 مگی زیر رو دانلود کنید . 2- از حالت فشرده خارج کنید . 3 - فایل اگزه شماره یک رو باز کنید . 4 - با نرم افزار Fraps فریم ریتش رو بدست بیارید و یاداشت کنید . 5 - فایل اگزه شماره دو رو باز کنید . 6 - با نرم افزار Fraps فریم ریتش رو بدست بیارید و یاداشت کنید .
در آخر هم فریم ریت ها رو به من بدید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Az Vatan Vertex Test 01.rar

نرم افزار Fraps

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آموزش-استفاده-از-نرم-افزار-Fraps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

silsin
20-02-2012, 23:32
سلام .
علیرضا مگه مرض داری :31: اینا چیه میزاری اخه ؟ معده سیستمم تعجب کرد .

اولی 7
دومی 13 14

iload
21-02-2012, 00:36
سلام .
علیرضا مگه مرض داری :31: اینا چیه میزاری اخه ؟ معده سیستمم تعجب کرد .

اولی 7
دومی 13 14

تشکر ویژه از حسن :11:

بعدشم :18: - سیستمت چیه تو ؟ من 200 رو دومی و 100-120 روی اولی فریم میده !

YAHYA-PRO
21-02-2012, 12:00
خوب تست کردم واسه منم اولی 7 فریم دومی هم 11 فریم:31:

ehsan_wwe
21-02-2012, 14:43
منم اولی 5 دومی 9

iload
21-02-2012, 15:25
سیستماتونم میگید اگه مشکلی نداره ؟

تشکر از همه

parvizamd
21-02-2012, 15:33
هنوز فریم ریت نگرفتم این چی بود نزدیک سیستم ام به فاک بره...

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

علی رضا سیستم ات کجاست بیام دزدی...:31:

RatAtouille
21-02-2012, 23:18
هنوز فریم ریت نگرفتم این چی بود نزدیک سیستم ام به فاک بره...

تا حالا قضیه گوزپیچ شدن رو شنیدین ! :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فکر کنم سیستمامون اونجوری شده !

silsin
21-02-2012, 23:38
من بگم که ابروریزیه .
بدونید من با چه سختی کار می کنم
با این سیستم رندر تری دی مکس می گیرم:31: + رندر یو دی کی

خب گرافیک : 8400 gs
رم : 2 گیگ
سی پی یو : AMD Semperon 1100 حتی اسمش هم شرم داره گفتنش:31:

Hotsun
21-02-2012, 23:51
این اولی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم دومی:

همین چند وقت پیش نبود بهتون میگفتم سیستم یه بازی ساز مثل چندین ملیون تومن جنسیه که یه مغازه دار میریزه تو مغازش.
این دلیل بود مبنی بر اینکه برید سیستم خوب جمع کنید اینجوری نشه یه تست به این کوچیکی رو زیر 20 فریم دارید :41:

سیستماتونم میگید اگه مشکلی نداره ؟
اینم سیستم من:

VGA GTX 580
Driver 285.62
(بالاتر از این درایور اومده هنوز نگرفتم)
CPU I7-2600K
Ram 16GB DDR3 1600 MHz
Win 7-64Bit

parvizamd
22-02-2012, 07:09
بچه ها بزار یه روحیه بهتون بدم که سیستمون ضعیفه:

کامپیوتون مهم نیست چقدر ضعیف باشه آدم همیشه تو محدودیت ستاره میشه:21:

Hotsun
22-02-2012, 10:44
کامپیوتون مهم نیست چقدر ضعیف باشه آدم همیشه تو محدودیت ستاره میشه
موقعی که محدودیت منجر به صاف شدن دهن آدم بشه عمراً ستاره که هیچ سیاره هم نمیشه.
کاش سیاره میشد,اینجوری توپ پینگ پنگم زیادیه :31:
بهونه نیارید,هممونم میدونیم پولشو دارید برید سیستم خوب جمع کنید,بازی سازی که سیستم خوب نداشته باشه همون بهتر زده بشه و همه بهش بگن بازی سازی پول در بیار نیست(رجوع به تاپیک های قبلی در این مورد)/.

تازه من به بازی سازا میگم دو مانیتوره کار کنن ولی میبینم هنوز خیلیا با یه مانیتور اونم با رزولوشن پایین دارن کار میکنن,مثلاً موقع UV دادن UV editor مایا رو میندازی تو یه مانیتور مدلت تو یکی دیگه بعد از این ور راحت Face انتخاب میکنی از اونور UVیش رو ست میکنی,یا اصلاً تو یونیتی Game رو میندازی یه ور دیگه اینور هر تغییری میدی اونجا مستقیم نتیجه اش رو میبینی.
یا اصلاً تو UDK که دیگه خوراکه,3 مانیتوره بذاری 4 نمای مرحله تو یه مانیتور ابزارا تو یکی دیگه پنجره های جدید هم که باز میکنی تو مانیتور بعدی :5:

parvizamd
22-02-2012, 14:02
پیام حالا یک شوخی گفتیم خودت هم میدونی من مشکل مالی دارم...

مهدی ربیعی که می شناسی گرافیکش 128ه خدایش خیلی قبولش دارم...

Hotsun
22-02-2012, 16:02
مهدی ربیعی که می شناسی گرافیکش 128ه خدایش خیلی قبولش دارم...
نمیدونی نگو دیگه,گرافیکش 512ه از نوع GT 6800 فکر کنم(همین حدوداست تازه خریده ) :31:
از اون یاد بگیر یکم,در ضمن من و مهدی ربیعی الان همکار هستیم :46:

parvizamd
22-02-2012, 16:10
دادش من گرافیک من 4670 ati یک گیگه .
حالا اگه منظورت استعداد مهدی هست دارم بیشتر تلاش می کنم بعدشم پیام جان خواهشا این سیتسم رو به رخ ما نکش...:31:

parvizamd
22-02-2012, 20:25
موقعی که محدودیت منجر به صاف شدن دهن آدم بشه عمراً ستاره که هیچ سیاره هم نمیشه.
کاش سیاره میشد,اینجوری توپ پینگ پنگم زیادیه :31:
بهونه نیارید,هممونم میدونیم پولشو دارید برید سیستم خوب جمع کنید,بازی سازی که سیستم خوب نداشته باشه همون بهتر زده بشه و همه بهش بگن بازی سازی پول در بیار نیست(رجوع به تاپیک های قبلی در این مورد)/.

تازه من به بازی سازا میگم دو مانیتوره کار کنن ولی میبینم هنوز خیلیا با یه مانیتور اونم با رزولوشن پایین دارن کار میکنن,مثلاً موقع UV دادن UV editor مایا رو میندازی تو یه مانیتور مدلت تو یکی دیگه بعد از این ور راحت Face انتخاب میکنی از اونور UVیش رو ست میکنی,یا اصلاً تو یونیتی Game رو میندازی یه ور دیگه اینور هر تغییری میدی اونجا مستقیم نتیجه اش رو میبینی.
یا اصلاً تو UDK که دیگه خوراکه,3 مانیتوره بذاری 4 نمای مرحله تو یه مانیتور ابزارا تو یکی دیگه پنجره های جدید هم که باز میکنی تو مانیتور بعدی :5:

حال بیا موس رو پیدا کن:27::27::31::31:

Hotsun
24-02-2012, 13:54
دادش من گرافیک من 4670 ati یک گیگه .
حالا اگه منظورت استعداد مهدی هست دارم بیشتر تلاش می کنم بعدشم پیام جان خواهشا این سیتسم رو به رخ ما نکش...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همون VGAات که میای میگی داداش من گرافیکم فلانه این رو بدون که اصلاً مال تو 550 ملیون ترانزیستور هم نداره و مال چند نسل پیشه و اصلاً توانایی استفاده از 1 گیگ اطلاعات رو نداره,10 تا تکسچر بندازی توش 100 مگ هم نمیشه که افت فریم شروع میشه حالا میگی 1 گیگه,الان AMD کارت 7970 رو زده 4.2 ملیارد ترانزیستور داره یعنی 8 برابر مال تو...
در ضمن نمیدونم چرا میگی به رخ نکش,من اومدم با تاسف دارم میگم این وضع رو درست کنید برید سیستم خوب بخرید اونوقت فکر کردی دارم سیستم به رخ میکشم,اگه میخواستم به رخ بکشم میومدم از میز کامپیوترم با کل تشکیلاتش عکس میگرفتم آپ میکردم/.

تازه بدتر از همه اینا تو اون یکی تاپیک دیدم که دایرکت اکس درست حسابی هم که نصب نیست رو سیستمتون حتماً درایور کارتتون هم مال 60 قرن پیشه و کلی هم خاک گرفته سیستماتون.
فقط این رو داشته باش:
بازی های زیر تو درایور جدید ببین چند درصد بهتر شدن:

GeForce GTX 580:
Up to 6% in Battlefield 3
Up to 5% in Call of Duty: Black Ops
Up to 7% in Civilization V with SLI
Up to 5% in Crysis 2 DX11 with SLI
Up to 7% in F1 2010 with SLI
Up to 5% in Lost Planet 2 with SLI
Up to 5% in Mafia 2 with SLI
Up to 13% in Metro 2033 with SLI
Up to 8% in STALKER: Call of Pripyat with SLI
Up to 5% in StarCraft 2
GeForce GTX 560:
Up to 4% in Bulletstorm
Up to 5% in Battlefield: Bad Company 2 with SLI
Up to 11% in Battlefield 3
Up to 6% in Call of Duty: Black Ops
Up to 7% in Dragon Age 2 with SLI
Up to 5% in Just Cause 2 with SLI
Up to 4% in Mafia 2 with SLI
Up to 7% in Metro 2033 with SLI
Up to 11% in STALKER: Call of Pripyat with SLI
Up to 7% in StarCraft 2

این قضیه تو هر درایور جدید که میاد هست یعنی من حساب کردم تو چند تا ورژن آخر بعد از اومدن بازی بتل تا الان چیزی حدود 30 درصد فریم ریت افزایش پیدا کرده,تاثیر دایرکت اکس هم اگه ندونید که هیچی دیگه رسماً بهتون توصیه میکنم از بازی سازی منصرف شین.
در ضمن یه چیزی بدتر از همه اینا اینه که روی سیستم Heat sink میذارن که بهتر تبادل دما بکنه در صورتی که وقتی گرد و خاک میشینه روی قطعات حساب کنید اول باید تبادل دما با گرد و خاک صورت بگیره و بعد گرد و خاک با هوا که تازه گرد و خاک هم به شدت دیر تبادل دما انجام میدن(میتونی تست کنی,زیر آفتاب دستت رو بذار روی خاک میسوزی,حالا 1 سانت ببر زیر خاک میبینی سرده یعنی دما رو دیر منتقل میکنن)
اینا همه دست به دست هم میدن تا دهن سیستمتون صاف بشه و آخرش هم به خاطر یک گیگ و 2 گیگ بودن VGA تون که همه اش الکیه(در موارد خاص ممکنه از کل مموری استفاده بشه) گول بخورین و به خودتون بگین من که انقدر سیستمم قویه چرا اینجوری شد.
تازه کارت خودم هم 1.5 گیگ بیشتر مموری نداره تا الان هم 1 بار بیشتر نشده بالاتر از 1.5 مصرف بشه اونم تستی بود که خودم طراحی کرده بودم.

parvizamd
24-02-2012, 15:03
همون VGAات که میای میگی داداش من گرافیکم فلانه این رو بدون که اصلاً مال تو 550 ملیون ترانزیستور هم نداره و مال چند نسل پیشه و اصلاً توانایی استفاده از 1 گیگ اطلاعات رو نداره,10 تا تکسچر بندازی توش 100 مگ هم نمیشه که افت فریم شروع میشه حالا میگی 1 گیگه,الان AMD کارت 7970 رو زده 4.2 ملیارد ترانزیستور داره یعنی 8 برابر مال تو...
در ضمن نمیدونم چرا میگی به رخ نکش,من اومدم با تاسف دارم میگم این وضع رو درست کنید برید سیستم خوب بخرید اونوقت فکر کردی دارم سیستم به رخ میکشم,اگه میخواستم به رخ بکشم میومدم از میز کامپیوترم با کل تشکیلاتش عکس میگرفتم آپ میکردم/.

تازه بدتر از همه اینا تو اون یکی تاپیک دیدم که دایرکت اکس درست حسابی هم که نصب نیست رو سیستمتون حتماً درایور کارتتون هم مال 60 قرن پیشه و کلی هم خاک گرفته سیستماتون.
فقط این رو داشته باش:

GeForce GTX 580:
Up to 5% in StarCraft 2
GeForce GTX 560:
Up to 4% in Bulletstorm
Up to 7% in StarCraft 2

این قضیه تو هر درایور جدید که میاد هست یعنی من حساب کردم تو چند تا ورژن آخر بعد از اومدن بازی بتل تا الان چیزی حدود 30 درصد فریم ریت افزایش پیدا کرده,تاثیر دایرکت اکس هم اگه ندونید که هیچی دیگه رسماً بهتون توصیه میکنم از بازی سازی منصرف شین.
در ضمن یه چیزی بدتر از همه اینا اینه که روی سیستم Heat sink میذارن که بهتر تبادل دما بکنه در صورتی که وقتی گرد و خاک میشینه روی قطعات حساب کنید اول باید تبادل دما با گرد و خاک صورت بگیره و بعد گرد و خاک با هوا که تازه گرد و خاک هم به شدت دیر تبادل دما انجام میدن(میتونی تست کنی,زیر آفتاب دستت رو بذار روی خاک میسوزی,حالا 1 سانت ببر زیر خاک میبینی سرده یعنی دما رو دیر منتقل میکنن)
اینا همه دست به دست هم میدن تا دهن سیستمتون صاف بشه و آخرش هم به خاطر یک گیگ و 2 گیگ بودن VGA تون که همه اش الکیه(در موارد خاص ممکنه از کل مموری استفاده بشه) گول بخورین و به خودتون بگین من که انقدر سیستمم قویه چرا اینجوری شد.
تازه کارت خودم هم 1.5 گیگ بیشتر مموری نداره تا الان هم 1 بار بیشتر نشده بالاتر از 1.5 مصرف بشه اونم تستی بود که خودم طراحی کرده بودم.

آقای عرب زاده جوابتون نمی دم چون دوست ندارم اینجا دعوا بشه...

iload
24-02-2012, 15:16
همون VGAات که میای میگی داداش من گرافیکم فلانه این رو بدون که اصلاً مال تو 550 ملیون ترانزیستور هم نداره و مال چند نسل پیشه و اصلاً توانایی استفاده از 1 گیگ اطلاعات رو نداره,10 تا تکسچر بندازی توش 100 مگ هم نمیشه که افت فریم شروع میشه حالا میگی 1 گیگه,الان AMD کارت 7970 رو زده 4.2 ملیارد ترانزیستور داره یعنی 8 برابر مال تو...

فقط این رو داشته باش:

GeForce GTX 580:
Up to 5% in StarCraft 2
GeForce GTX 560:
Up to 4% in Bulletstorm
Up to 7% in StarCraft 2

آخه اینا چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟ :13:
شاید یکی نتونه سیستم جدید بگیره منم خودم سیستم نگرفتم این سیستم برا داداشم بوده و چون یه سیستم دیگه خرید برای یه کار دیگه این شده مال من . وگرنه منم الان باید با گرافیک 8400 کار میکردم !

این کار تو دقیقا به رخ کشیدن پیام خان ! قبل این که سیستم بخری اصلا میگفتی این حرفارو ؟ بعدشم من همین سیستم رو 2 ساله دارم اصلا یک بار گفتم سیستمم چیه ؟

در کل دیگه بیشتر نمیخوام بگم دوباره کدورت پیش میاد . ولی میتونستی این پستت رو پیغام خصوصی به پرویز بگی ! نه اینجا که ربطی نداره به موضوع .

parvizamd
24-02-2012, 15:42
علی رضا جان این کد رو بنداز تو camera :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hotsun
24-02-2012, 16:35
آخه اینا چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید یکی نتونه سیستم جدید بگیره منم خودم سیستم نگرفتم این سیستم برا داداشم بوده و چون یه سیستم دیگه خرید برای یه کار دیگه این شده مال من . وگرنه منم الان باید با گرافیک 8400 کار میکردم !

این کار تو دقیقا به رخ کشیدن پیام خان ! قبل این که سیستم بخری اصلا میگفتی این حرفارو ؟ بعدشم من همین سیستم رو 2 ساله دارم اصلا یک بار گفتم سیستمم چیه ؟

در کل دیگه بیشتر نمیخوام بگم دوباره کدورت پیش میاد . ولی میتونستی این پستت رو پیغام خصوصی به پرویز بگی ! نه اینجا که ربطی نداره به موضوع .

وقتی میبینم سیستماتون انقدر ضعیفه واقعاً ناراحت میشم,در ضمن من 9 ماهه این سیستم رو دارم این مدت هیچی نگفتم چون بحثش نبوده,تازه من نگفتم شما ندارید من دارم,من گفتم شما هم برید سیستم جمع کنید,مثال هم زدم,فکر کن بری تو مغازه بقالی ببینی فقط پفک داره(هیچ چیز دیگه ای نداره)خب قضیه شما هم داره همین میشه دیگه,با این وضع بازی میسازید بعد یکی مثل پرویز میاد میگه,بازی خودم(بی باک)رو سیستمم نمیکشه,خب اگه سیستم قوی داشت Light map و OCC culling میزد راحت فریم میرفت بالا.
برو سیستم بخر مگو چیست سیستم. :31:
در ضمن یه چیز دیگه:وقتی میگم برید سیستم بخرید یعنی تجربه خودم رو که خریدن سیستم خوب باعث شده کلی کارام پیشرفت بکنه رو دارم میگم بهتون,اصلاً دارم میگم یکی بره 4 تا VGA من رو بخره,این نمیشه رخ کشیدن,انقدر حرف های احمقانه نزنید به جای بازی سازی اعصاب من رو به هم میریزید,هر دفعه اومدم یه کمکی بکنم فکر کردین حالا انگار دارم میگم شما هیچی نیستین.باور کنید اینجوری نیست.
خجالت بکشید,ببینم یه سوال؟؟؟
پروژه گیرتون نمیاد جای پروژه میاین اینجا بحث الکی راه میندازین یا واقعاً بد برداشت میکنین؟

در ضمن ربطش هم به این تاپیک اینه که فرصت پیش اومد 4 تا چیز رو بگم,کسی که بلده خوش به حالش کسی که بلد نیست یاد بگیره به دردش میخوره,واقعاً براتون متاسفم که دوست ندارید یکی چیزی رو به دیگران یاد بده.
:41:

یه زمان تاپیک آموزش گذاشته بودم دیدم اینجوری رفتار میکنید بیخیالتون شدم الان برو ببین شدم معلم سایت پژدوگیم,نکاتی رو گفتم که همه اومدن با تعریف گفتم حتی تو بتلفیلدشم رعایت نشده هر چند به راحتی قابل پیاده سازیه,دوباره تو سایت فصل بازی چند تا آموزش دادم همه حال کردن,اونوقت اینجا میام میگم درایور جدید باعث افزایش فریم ریت میشه اینجوری جواب میدین,برین یکم رفتار خودتون رو بررسی بکنید بعد بیاید از من ایراد بگیرید.

iload
24-02-2012, 17:05
علی رضا جان این کد رو بنداز تو camera :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام

پرویز اینو ببین ! فریم رو اشتباه مینویسه ! همین کده رو استفاده کردما .

parvizamd
25-02-2012, 07:28
وقتی میبینم سیستماتون انقدر ضعیفه واقعاً ناراحت میشم,در ضمن من 9 ماهه این سیستم رو دارم این مدت هیچی نگفتم چون بحثش نبوده,تازه من نگفتم شما ندارید من دارم,من گفتم شما هم برید سیستم جمع کنید,مثال هم زدم,فکر کن بری تو مغازه بقالی ببینی فقط پفک داره(هیچ چیز دیگه ای نداره)خب قضیه شما هم داره همین میشه دیگه,با این وضع بازی میسازید بعد یکی مثل پرویز میاد میگه,بازی خودم(بی باک)رو سیستمم نمیکشه,خب اگه سیستم قوی داشت Light map و OCC culling میزد راحت فریم میرفت بالا.
برو سیستم بخر مگو چیست سیستم. :31:
در ضمن یه چیز دیگه:وقتی میگم برید سیستم بخرید یعنی تجربه خودم رو که خریدن سیستم خوب باعث شده کلی کارام پیشرفت بکنه رو دارم میگم بهتون,اصلاً دارم میگم یکی بره 4 تا VGA من رو بخره,این نمیشه رخ کشیدن,انقدر حرف های احمقانه نزنید به جای بازی سازی اعصاب من رو به هم میریزید,هر دفعه اومدم یه کمکی بکنم فکر کردین حالا انگار دارم میگم شما هیچی نیستین.باور کنید اینجوری نیست.
خجالت بکشید,ببینم یه سوال؟؟؟
پروژه گیرتون نمیاد جای پروژه میاین اینجا بحث الکی راه میندازین یا واقعاً بد برداشت میکنین؟

در ضمن ربطش هم به این تاپیک اینه که فرصت پیش اومد 4 تا چیز رو بگم,کسی که بلده خوش به حالش کسی که بلد نیست یاد بگیره به دردش میخوره,واقعاً براتون متاسفم که دوست ندارید یکی چیزی رو به دیگران یاد بده.
:41:

یه زمان تاپیک آموزش گذاشته بودم دیدم اینجوری رفتار میکنید بیخیالتون شدم الان برو ببین شدم معلم سایت پژدوگیم,نکاتی رو گفتم که همه اومدن با تعریف گفتم حتی تو بتلفیلدشم رعایت نشده هر چند به راحتی قابل پیاده سازیه,دوباره تو سایت فصل بازی چند تا آموزش دادم همه حال کردن,اونوقت اینجا میام میگم درایور جدید باعث افزایش فریم ریت میشه اینجوری جواب میدین,برین یکم رفتار خودتون رو بررسی بکنید بعد بیاید از من ایراد بگیرید.
آقای عرب زاده خوبه خودم همین oc.... culiing تو تاپیک پشتبانی خودم یه بنده خدایی توضیحش دادم...
پس میدونم چیه ...
فوق اش اینکه به قول شما 8 برابر طول میکشه.
حرف احمقانه ....(چی بگم از این لحتون).
چی یاد گرفتم الان میشه شما بهم بگی ؟.
آموزش تون کجا فیض ببریم....
راستی دلیل استفاده نکردن o culling این بود که فکر می کردم کار نمی کنه به خاطر کرکی بودن ...مگرنه حداقل می توانتسم حالت preview که حداقل بزنم...

علی رضا راستش نمی دونم این کدی که بهت دادم مال یونتی هست نمی دونم والا...

Hotsun
25-02-2012, 17:29
مگرنه حداقل می توانتسم حالت preview که حداقل بزنم...دیدی چیز زیادی از OCC Culling نمیدونی,Preview تو فایل نهایی کاری برای فریم ریتت نمیکنه,فقط تنها اتفاقی که میوفته اینه که بهت توی انجین یه پیش فرض میده که کمکت کنه سوتی ندی.
برای خودم پیش اومده یه جایی رو زدم همه اش استاتیک Preview زدم دیدم پشت شیشه ها رو هم حذف میکنه,برای نهایی کردنش اومدم شیشه ها رو از استاتیک بودن در آوردم. :46:
یکی یه چیزی بهت میگه,حتی اگر هم میدونی(مثلاً قضیه افزایش فریم ریت با ریختن درایور جدید)بدون که اگه میگه از روی خیر خواهی گفته.
وقتی من میبینم یکی از dll های مهم DX9 رو نداری شک میکنم درایور VGAات هم جدید باشه.

در ضمن آقای علیرضا مثل اینکه از یونیتی 3.5 استفاده میکنن چون تو Statisticsشون درباره Thread ها اطلاعاتی اضافه تر دارن و از اونجایی هم که خیلی چیزا توی 3.5 تغییر کرده به خاطر اونه که برنامه رو درست نمیخونه,البته اگر شما کد رو بدون محاسبه Vertical Sync بنویسی جفتش یکی میشه.

parvizamd
25-02-2012, 18:56
من گفتم بهش اضافه کنه جالبه بدون من حدود 3 ماه با حدود سال پیش مشکل داشتم.
آقای عرب زاده جدا می گم روی لحن تون کار کنید ...چون اصلا به خیر خواهی شباهت نداشت...
فوق producn می زنم خودم با یه چیزی سرگرم می کنم بیشتر از این نیست ...
مشخصه داریور جدید کارت گرافیک باعث افزایش کارایی و سازگاری گرافیکت میشه اینو دانش آموز سوم هنرستان هم میدونه نه دانشجویی کارشناسی(اینقدر نزن تو سرمون).
اون آخری برای خودم تجعب داشت که چرا همچنین ایروری داد....

parvizamd
25-02-2012, 20:11
دوستان من یکم تند رفتم
چرا رفتید به hotson بد بیراه گفتید ...
پیام بچه بدی نیست ولی لحن صحبت کردنش و منظور رسوندش خیلی بد که هیچ افتضاح...

iload
25-02-2012, 20:22
پیام میگم مگه نگفتی اونایی که درکت میکنن گفتن مارو ول کنی ؟ من که ول کردم تو و پرویزم ول کنید دیگه . ما کلا خوب منظور خودمونو نمیتونیم به هم برسونیم ! روک حرف میزنی وقتی باهات روک حرف میزنم میگی دارم توهین میکنم . جریان دفه قبل رو میگم . لطف کن دیگه به ما چیز یاد نده یا خیر خواهی نکن ! عزیزه من منم بعد از این که دیدم منظورم رو بد برداشت میکنی ازت پوزش خواستم و کلا بیخیال شدم ( جریان دعوای قبلی رو میگم ) و دیگه خیر خواهی نکردم برات شما هم بیخیال ما شو دیگی برادر من .

parvizamd
25-02-2012, 20:50
بی خیال ...دوستان به پیام مثل اینکه بد بیراه گفتن...اون کفری شد به ما بد بیراه گفت البته عصبانی بود حقم داشت...
من تند رفتن کلا پیام خیلی بد منظورشو می رسونه(خدا به داد زنش برسه:31:).