ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : غیر فعال شدن task manager و...

alirezaza7
20-02-2012, 21:46
با سلام دوستان من یه مشکلی برایم پیش آمده که خیلی برایم جالب است

مشکل من این است که task manager و cmd من غیر فعال شده و cmd بالا نمی آید فکر کنم ترجان هست من
ویروس کشی کردم ولی جواب نداده لطفا هرکی روش آن را بلد هست به ما اطلاع دهد
ضـــــروریـــــــ

Ghaioom
20-02-2012, 22:06
سلام

دو تا ابزار زیر رو اجرا کن فکر کنم درست بشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2FNoHidden.zip)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو لینک زیر قسمت دانلود هم چیزای جالبی برای ویروس کشی هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
20-02-2012, 22:58
روش فعال کردن پنجره cmd

منوی run اجرا کنید داخلش دستور gpedit.msc تایپ کنید بعد تو پنجره ای که باز میشه به مسیر مورد نظر برین

User Configuration \ Administrative Templates \ System

بعدم از پنجره سمت راست روی گزینه Prevent access to the command prompt دبل کلیک کنید از آخرم تو پنجره ای که باز میشه از کادر کشویی گزینه disable انتخاب کنید تایید اوکی کنید

روش دوم :

منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedit تایپ کنید بعدشم اینتر کنید بعدم به مسیر پایین برین

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Wind ows\System

تو پنجره سمت راست روی گزینه DisableCMD ربل کلیک کنید بعدتو کادر valve مقدارش 0 قراربدین تایید کنید بیاین بیرون

روش فعال کردن پنجره Task Manager

منوی run اجرا کنید داخلش دستور gpedit.msc تایپ کنید اینتر بزنید تو پنجره ای که باز میشه به مسیر زیر برین

User Configuration\Administrative Templates\System\Ctrl+Alt+Delete options \Remove Task Manager

بعدش روی گزینه Remove Task Manager از پنجره سمت راست دبل کلیک کنید تو صفحه اخرم از کادر کشویی گزینه disabling انتخاب کنید تایید کنید بیاین بیرون:20: