مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید خودروهای گوناگون از 100 میلیون تومان به بالا ...
mohamad skystar
20-02-2012, 21:06
مشاوره خرید خودروهای گوناگون از 100 میلیون تومان به بالا ...
AmiRreZA_RAcEr
02-03-2012, 09:48
ممنون بابت تفکیک مطالب و طبقه بنده اما به نظر بنده وجود 3 تاپیک برای بالای 100 میلیون نیازی نیست ، یک تاپیک کافیه برای بالای 100 میلیون و نیازی به تفکیک 150 میلیون و 200 میلیونی نیست ...
خسته نباشید
mohamad skystar
02-03-2012, 11:37
ممنون بابت تفکیک مطالب و طبقه بنده اما به نظر بنده وجود 3 تاپیک برای بالای 100 میلیون نیازی نیست ، یک تاپیک کافیه برای بالای 100 میلیون و نیازی به تفکیک 150 میلیون و 200 میلیونی نیست ...
خسته نباشید
سلام دوست من.
بابت پیشنهاد ممنون.
از اونجایی که قیمت خودروهای خارجی
روزانه در حال افزایش هست و تنوع در خودروهای بالای 100 میلیون تومان
هم داره بیشتر میشه و طبق تجربه
این تاپیک ها ایجاد شدن. تشکر از شما
Переклад не
18-03-2012, 10:52
دوستان پورشه کاین مدل معمولیش قبلا به نظرم 160 تمن بود اما الان تو سایت پدال قیمت زده 230 تمن!!!! حتما دارم اشتباه برداشت میکنم.اگه درست باشه چیکار کنیم حالا کی ممکنه قیمتا منصفانه بشه برای خریدش کی باید بریم سراغش؟
dash_mehdi
18-03-2012, 12:18
دوستان پورشه کاین مدل معمولیش قبلا به نظرم 160 تمن بود اما الان تو سایت پدال قیمت زده 230 تمن!!!! حتما دارم اشتباه برداشت میکنم.اگه درست باشه چیکار کنیم حالا کی ممکنه قیمتا منصفانه بشه برای خریدش کی باید بریم سراغش؟
پورشه کاین که از 230 بالاتره و با این اوضاع حداقل تا 6 ماه اینده وضعیت کم و بیش همینه.
lotus.aprina
18-03-2012, 13:15
خوش به حال بچه های اینجا. اختلاف طبقاتی داره بیداد میکنه.!!! یکی سوال از 2.5 میلیون می پرسه. یکی هم با 200 تومن نمیدونه چی بخره !!! چی بگم ....
mohamad skystar
18-03-2012, 18:26
دوست من اختلاف قیمت در سایت ها زیادن.
پورشه کاین معمولی الان خدود 300 میلیون تومان شده.
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
خوش به حال بچه های اینجا. اختلاف طبقاتی داره بیداد میکنه.!!! یکی سوال از 2.5 میلیون می پرسه. یکی هم با 200 تومن نمیدونه چی بخره !!! چی بگم ....
اختلاف طبقاتی همیشه و تو تمام جوامع و ملت ها وجود داره.
Mahmood_Makhmaseh
28-04-2012, 16:06
یه ماشین میخوام تو حدود قیمت 400 ملیلیون
کمکم کنید.
mohamad skystar
29-04-2012, 14:16
یه ماشین میخوام تو حدود قیمت 400 ملیلیون
کمکم کنید.
ملاک های خودتون رو مشخص کنید.
اگرچه فکر نمیکنم شما قصد خرید خودرویی با این قیمت رو داشته باشید.
Переклад не
29-04-2012, 15:53
دوستان اگه قصد خرید خودرو دارید دست نگه دارین
ممکنه مثلا پانامرا بخرید بعد نوسان رو نمیشه دقیق گفت میاد پایین یا بالا میره . ما که همیشه انتظار داشتیم قیمتها بالا بره اما اعتماد کردن کار کاملا اشتباهیه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست یه دفعه دیدید ضرر کردید.چون دقیقا نمیدونید با کی طرفید
shahab_f
04-05-2012, 13:52
دوست عزیز انتظارات خودتون از ماشین رو بفرمایید. (نرم، اسپرت، خدمات مناسب، کوپه، سدان، suv، ...)
behnam_n80
03-07-2012, 11:54
دوستان درسته بین این رنج نیست سوالم اما با جازه میپرسم
بین پرادو 2012 vxl onroad و landcruiser 2012 و
lexus rx 350 2012
کدوم را پیشنهاد میکنید؟
mohamad skystar
03-07-2012, 12:10
دوستان درسته بین این رنج نیست سوالم اما با جازه میپرسم
بین پرادو 2012 vxl onroad و landcruiser 2012 و
lexus rx 350 2012
کدوم را پیشنهاد میکنید؟
سلام.
شما اول باید دقیقا ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودروی شاسی بلند ذکر کنید
تا بشه مقایسه انجام داد.
از نظر عملکرد در حالت کلی بخوای ببینی به ترتیب
تویوتا لندکروزر
پرادو
لکسوس RX
behnam_n80
03-07-2012, 12:46
برا من راحتی. امنیت و کامل بودن مهمه
قابلیت افرود زیاد برام مهم نیست
در ضمن من ماشین هم داشته باشم 5 6 سالی ازش کار میکشم
mohamad skystar
03-07-2012, 13:27
برا من راحتی. امنیت و کامل بودن مهمه
قابلیت افرود زیاد برام مهم نیست
در ضمن من ماشین هم داشته باشم 5 6 سالی ازش کار میکشم
اگر قابلیت آفرود مهم نیست به نظر من لکسوس RX گزینه خوبی خواهد بود.
از نظر ابعاد از لندکروز کوچکتر هست از نظر ارتفاع هم ز پرادو پایین تر هست و تو شهر خیلی راحتر
میتونید باهاش رانندگی کنید.
لکسوس که مشخصه خودرویی لوکس با کیفیت عالی و قدرت و شتاب مناسب
امکانات و آپشن ها و ایمنی عالی.
Hadijooon
01-08-2012, 14:12
سلام دوستان خسته نباشید :11:
مدلهای بنز از 2006 به بالا و از هر کلاسی تا سقف 100 تومن معرفی کنید ... ببینیم چجوریاست میتونیم با 100 تومن در گوش یه بنز خوب بزنیم یا نه؟!
ممنون:7:
mohamad skystar
01-08-2012, 17:10
سلام دوستان خسته نباشید :11:
مدلهای بنز از 2006 به بالا و از هر کلاسی تا سقف 100 تومن معرفی کنید ... ببینیم چجوریاست میتونیم با 100 تومن در گوش یه بنز خوب بزنیم یا نه؟!
ممنون:7:
ملاک های خودتون رو دقیق ذکر کنید
چون مرسدس کلاس های مختلف و در هر کلاس مدل های مختلف دارن.
همچنین سقف بودجتون دقیق 100 میلیون تومن هست؟ بالاتر یا پایین تر نمیره دیگه؟
Hadijooon
02-08-2012, 13:10
ملاک اولم برا خرید قدرت موتور هستش... ملاک دوم هم هرچی اپشن بیشتر باشه بهتر..... کلاسش هم فرقی نمیکنه ، sedan باشه و فقط از 2006 به بالا باشه
نهایت 100 تومن بیشتر نمیشه
ممنونم از همتون:12:
mohamad skystar
02-08-2012, 17:54
ملاک اولم برا خرید قدرت موتور هستش... ملاک دوم هم هرچی اپشن بیشتر باشه بهتر..... کلاسش هم فرقی نمیکنه ، sedan باشه و فقط از 2006 به بالا باشه
نهایت 100 تومن بیشتر نمیشه
ممنونم از همتون:12:
با توجه به ملاک های شما مرسدس C200 مدل 2007
سلام دوستان.این اولین پست من هست.چندروزی در حال تحقیقات از طریق اینترنت برای خودروی که بین 180 تا 200 میلیون قیمتش باشه میگردم.البته پدرم میخواد بگیره و اون هم از طریق دوستانش داره تحقیق میکنه.بهترین و لوکس ترین و اسپرت ترین ماشین سدان تو این رنج قیمت چه ماشینی هست؟یه ماشین نرم و راحت و با ایمنی خیلی بالا.البته دوست دارم سقف ماشین متحرک باشه و خلاصه دوست دارم بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشم.مدل ماشین هم 2012 باشه. به نظر شما هیوندا سنتنیال انتخاب خوبی هست یا تو این رنج قیمت بهتره یک بنز یا بی ام دبلیو بخریم؟
با تشکر از فروم عالی تان.
mohamad skystar
06-08-2012, 17:29
سلام دوستان.این اولین پست من هست.چندروزی در حال تحقیقات از طریق اینترنت برای خودروی که بین 180 تا 200 میلیون قیمتش باشه میگردم.البته پدرم میخواد بگیره و اون هم از طریق دوستانش داره تحقیق میکنه.بهترین و لوکس ترین و اسپرت ترین ماشین سدان تو این رنج قیمت چه ماشینی هست؟یه ماشین نرم و راحت و با ایمنی خیلی بالا.البته دوست دارم سقف ماشین متحرک باشه و خلاصه دوست دارم بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشم.مدل ماشین هم 2012 باشه. به نظر شما هیوندا سنتنیال انتخاب خوبی هست یا تو این رنج قیمت بهتره یک بنز یا بی ام دبلیو بخریم؟
با تشکر از فروم عالی تان.
تا 200 میلیون تومان اگر در نظر بگیریم شما میتونید گزینه های آسیایی رو در بهترین نوع داشته باشید نمونش سنتنیال
سنتنیال لوکس ترین و مجهزترین خودروی هیوندای هست با امکانات و تجهیزات بسیار عالی قیمتش هم نهایتا تا 180 میلیون تومان میرسه.
مشخصاتش رو در لینک زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسدس ها نمونه های زیر برای انتخاب وجود دارن:
مرسدس صفر کیلومتر اگر بخواین باید در کلاس C انتخاب کنید مانند:
مدل C200
مدل C 350
اما اگر بخواین کارکرده انتخاب کنید سری های CLK در مدل های 2008 یا 2009
مدل E280 مدل های 2008 تا 2010
در گروه خودروهای BMW گزینه های زیر هستن:
BMW 630i مدل 2009
BMW 730i مدل 2009 ( اگر باشه )
BMW 740i مدل 2007 هم شاید باشه.
لکسوس LS 460 مدل 2009
لکسوس GS 430 مدل 2010
لکسوس ES 350 مدل 2012 صفر کیلومتر
البته من این چند خودرو رو در نوع سدان معرفی کردم و سمت شاسی بلندها نرفتم چون خودتون اشاره نکرده بودین.
به هر حال تنوع زیاد هست . خودروهایی که معرفی کردم رو میتونید سرچ کنید و با امکاناتشون آشنا بشید چون اطلاعات کافی داشته
باشید راحت تر به نتیجه میرسید.
ممنون از اینکه راهنماییم کردید.اما اگه بخواید فقط یک خودرو به من معرفی کنید که مدل ماشین 2011 یا 2012 باشه و کارکرده هم نباشه و از اینکه آدم پشتش بشینه احساس غرور بکنه و خیلی ماشین تو چشمی باشه کدوم خودرو رو بم معرفی میکنید؟
ویرایش:به نظر شما مرسدس بنز c350 بهترین گزینه تو این رنج قیمت نیست؟
dash_mehdi
07-08-2012, 14:39
ممنون از اینکه راهنماییم کردید.اما اگه بخواید فقط یک خودرو به من معرفی کنید که مدل ماشین 2011 یا 2012 باشه و کارکرده هم نباشه و از اینکه آدم پشتش بشینه احساس غرور بکنه و خیلی ماشین تو چشمی باشه کدوم خودرو رو بم معرفی میکنید؟
سلام
با محمد جان كاملا موافقم.
نميدونم شما تا به حال با هيونداي سنتنيال مواجه شديد يا نه اما بايد بگم اين خودرو به نسبت بنز كلاس C كه خودرويي در سايز كوچك هست خيلي تو چشم تره و شايد كسي براي اولين بار بگه چرا هيونداي با اين همه پول اما اگر با اين ماشين مواجه بشه كاملا نظرش تغيير كنه.
اين خودرو در سطح بين المللي يك خودروي تشريفاتي و مجلل شناخته ميشه و هر اپشني كه به ذهتنون ميرسه رو داره و تقريبا بيش از 3 برابر بنز كلاس C اپشن داره و اندازه اي در طول 5 متر رو داراست كه اندازه اي تقريبا برابر با بنز كلاس S داره و حتي در عرض از بنز كلاس S عريض تر هم هست.
من داخل بنز C نشستم. كيفيت و نرمي و هندلينگ خيلي خوبي داره اما هرگز نميتونه جاي اپشن هاي بي نظير سنتنيال رو بگيره.
در كل من به عنوان يه كسي كه خيلي از ماشين هارو روندم و ميشناسم بهتون هيونداي سنتنيال رو پيشنهاد ميدم.
اينم يادم رفت كه بگم كه چيزي كه تو اين وضعيت خيلي مهمه خدمات پس از فروشه كه هيونداي خيلي قوي تر از مرسدس بنز هست در ايران.
حالا اگه همه چيز رو با هم مي خوايد اگر به سمت خودرو هاي كاركرده اين رنج بريد انتخاب هاي خيلي خوبي ميتونيد داشته باشيد
در خودرو هاي كاركرده لكسوس LS460 كه اين هم خودروي مجلل هست رو ميتونيد بخريد كه با توجه به اين كه از برند معتبري توليد ميشه از هر لحاظ يك سرو گردن از بنز كلاس C بالاتره و حتي خيلي از كارشناسا ال اس رو از بنز كلاس S هم كه 500 ميليون قيمت داره برتر ميدونن.
همچنين بي ام و سري 7 كه تشريفاتي ترين سري بي ام و هست هم يافت ميشه با اين بودجه كه خوب به لوكسي و زيبايي لكسوس ال اس نيست.
mohamad skystar
07-08-2012, 16:57
اگر از لحاظ احساس غرور و تو چشم بودن نگاه کنیم بله
خودروهای مرسدس همیشه نگاه هارو سمت خودش جلب میکنه که مدل C350 مدل 2012 فکر کنم
تو رنج 200 میلیون تومان هست.
مرسدس خودرویی با اصالت و با نهایت کیفیت هست که رقبای کره ای از این حیث عقب میمونن
اما اگر امکانات و آپشن های فراوان در حد هواپیما بخوای سنتنیال اما اگر احساس غرور و یه سرو گردن بالاتر میخوای قرار بگیری C350,
پیشرانه C350 از نوع 6 سیلندر با 3500 CC و 268 اسب بخار
پیشرانه سنتنیال از نوع 8 سیلندر با 4600 CC و 366 اسب بخار
سنتنیال در جاده هم پیشتاز خواهد بود در حالی که عظمت و کیفیت مرسدس C350 رو نمیشه فراموش کرد.
dash_mehdi
07-08-2012, 21:29
اگر از لحاظ احساس غرور و تو چشم بودن نگاه کنیم بله
خودروهای مرسدس همیشه نگاه هارو سمت خودش جلب میکنه که مدل C350 مدل 2012 فکر کنم
تو رنج 200 میلیون تومان هست.
مرسدس خودرویی با اصالت و با نهایت کیفیت هست که رقبای کره ای از این حیث عقب میمونن
اما اگر امکانات و آپشن های فراوان در حد هواپیما بخوای سنتنیال اما اگر احساس غرور و یه سرو گردن بالاتر میخوای قرار بگیری C350,
پیشرانه C350 از نوع 6 سیلندر با 3500 CC و 268 اسب بخار
پیشرانه سنتنیال از نوع 8 سیلندر با 4600 CC و 366 اسب بخار
سنتنیال در جاده هم پیشتاز خواهد بود در حالی که عظمت و کیفیت مرسدس C350 رو نمیشه فراموش کرد.
البته اينجوري هم كه محمد جان ميگه نيست.
من هميشه طرفدار مرسدس بودم و هستم اما بايد بگم كه كلاس C مرسدس اصلا قابل قياس با سنتنيال نيست. نه به لحاظ خوبي و بدي بلكه اين دو خودرو هم كلاس هم نيستند. خودروي سنتنيال با خودرو هايي همچون كلاس S سري 7 و لكسوس ال اس كه همگي خودرو هاي غول اسايي هستند مقايسه ميشه كه البته در سطح خيلي پايين ترين قرار داره.
اينكه ميانو بنز C كوچك رو با سنتنيال عظيم الجثه مقايسه ميكنن براي كيفيت و هندليگ بي نظير بنز هست و هم قيمته هم هستند وگرنه اصلا هم كلاس هم نيستند.
سنتنيال يك كمپاني مجزا و البته تحت الاختيار هيونداس و فقط مدل هاي لوكس هيونداي رو ميزنه. اگرم به سنتنيال دقت كنيد روي فرمان و روي جلو پنجره ي جلو ارم جدا گانه ي سنتنيال قرار داره و فقط روي كاپوت عقب ارم هيونداي هست پس نميشه كيفيت اين خودرو رو هم مانند خودرو هاي رايج هيونداي مانند جنسيس دانست بلكه سنتنيال از كيفيت خيلي بالاتري برخورداره.
Persian_Gun's
07-04-2013, 23:18
سلام..
بهترین ماشین تا 180 تومن چی هست؟
کوپه بودن هم مهم نیست..
فقط شتاب ماشین مهمه همین..
نظره خودم هیوندای جنسیس کوپه 2013 هست.
انتخاب بهتری هم وجود داره؟
مرسی.
Persian_Gun's
08-04-2013, 21:06
یعنی هیچکس نمیدونه؟!:n04::n04:
Переклад не
08-04-2013, 21:23
دوست عزیز الان مگه ماشین زیر 180 تمنم پیدا میشه؟؟؟
لیست قیمتارو که میبینید.کو ماشین وارداتی زیر 100؟؟؟
هیوندا جنسیس کوپه مناسب ترین گزینس
mohamad skystar
08-04-2013, 21:26
سلام..
بهترین ماشین تا 180 تومن چی هست؟
کوپه بودن هم مهم نیست..
فقط شتاب ماشین مهمه همین..
نظره خودم هیوندای جنسیس کوپه 2013 هست.
انتخاب بهتری هم وجود داره؟
مرسی.
سلام
خوب با توجه به بودجه و ملاک های شما انتخاب جنسیس کوپه معقولانه هست.
خودروی اسپرت و ساخته شده برای شتابگیری و سرعت.
در ادامه میتونی به خودروهایی مثل bmw 630i یا مرسدس های SLK هم فکر کنی که بودجه رو باید تا بالای 200 میلیون تومان افزایش بدی و مدل های پاین رو انتخاب کنی
Persian_Gun's
09-04-2013, 00:19
سلام
خوب با توجه به بودجه و ملاک های شما انتخاب جنسیس کوپه معقولانه هست.
خودروی اسپرت و ساخته شده برای شتابگیری و سرعت.
در ادامه میتونی به خودروهایی مثل bmw 630i یا مرسدس های SLK هم فکر کنی که بودجه رو باید تا بالای 200 میلیون تومان افزایش بدی و مدل های پاین رو انتخاب کنی
یعتی تو شتاب از 630 یا slk کم میاره؟
مگه شتاب جنسیس 5.2 ثانیه نیست؟
یعتی تو شتاب از 630 یا slk کم میاره؟
مگه شتاب جنسیس 5.2 ثانیه نیست؟
سلام . . .
رو کاغز شتابش 5.9 هست . .
به شخصه شتاب گیری کردم به بهتر از 6.5 نرسیدم : ) ولی داخل شهر معمولا از کسی کم نمیاری ، مگر مواردی خاص
شما میتونه به آلفا رومئو جولیتا هم فکر کنی . . . سرچ کن مشخصاتش هست
ولی در کل
Persian_Gun's
09-04-2013, 15:47
سلام . . .
رو کاغز شتابش 5.9 هست . .
به شخصه شتاب گیری کردم به بهتر از 6.5 نرسیدم : ) ولی داخل شهر معمولا از کسی کم نمیاری ، مگر مواردی خاص
شما میتونه به آلفا رومئو جولیتا هم فکر کنی . . . سرچ کن مشخصاتش هست
ولی در کل
سلام.
تو یوتوب چندتا کلیپ دیدم از شتابگیری که 5.2 ثانیه بود!
شما با آخرین مدل جنسیس 2013 شتابگیری کردید؟
الته فکر کنم اد شراط خاصی باشه تا به 5.2 ثانیه برسه.
دوست گرامی mohamad skystar
لطفا به تاپیک ما اقشار متوسط نیز سری بزنید تا از تجربیات شما بهره مند شویم. با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با آخرین مدل جنسیس 2013 شتابگیری کردید؟
جنسیس کوپه 2011 با بال عقب، فنی ماشین کاملا سالم : )
Persian_Gun's
10-04-2013, 01:12
جنسیس کوپه 2011 با بال عقب، فنی ماشین کاملا سالم : )
خب من نظرم 2013 هست که از لحاظ موتوری هم یه تغییراتی کرده مثلا" 306 اسب شده 348 اسب بخار..
خب من نظرم 2013 هست که از لحاظ موتوری هم یه تغییراتی کرده مثلا" 306 اسب شده 348 اسب بخار..
درسته ولی رو کاغذ همچنان 5.9 هستش. .
اخه قبلا 5.9 نبود خدایی من هرکاری کردم نشد . . نمیدونم والا
مثلا مزدا3 نوشته 9.2 ، سه جای مختلف گرفتم دقیقا 9.2 میشد وقتی حالت دستی میذاشتم میشد 8.9 . . و درست بود ..
شما صرفا شتاب برات مهمه ؟
Persian_Gun's
10-04-2013, 16:19
درسته ولی رو کاغذ همچنان 5.9 هستش. .
اخه قبلا 5.9 نبود خدایی من هرکاری کردم نشد . . نمیدونم والا
مثلا مزدا3 نوشته 9.2 ، سه جای مختلف گرفتم دقیقا 9.2 میشد وقتی حالت دستی میذاشتم میشد 8.9 . . و درست بود ..
شما صرفا شتاب برات مهمه ؟
روی کاغذ که جنسیس 2013 نوشته 5.2 ثانیه..
بله برای من اول شتاب مهمه..
بله برای من اول شتاب مهمه..
خب این بهترین انتخابت هستش. .
داخل شهر هیچکی توان مقابله نداره . . مگر موارد خاص . . که اونا هم معمولا نیستن و بخوای کل کل کنی معمولا میترسن از این که ببیارن چون تفاوت صدمه ثانیه هستش : )
کلا جنسیس کوپه ماشین فوق العاده ایه . . . شتابش - صدای موتورش - بدنه ی عضلانیش
mohamad skystar
10-04-2013, 23:30
دوستان عزیز
مباحث داره به سمت فرمول یک و دریف و درگ کشیده میشه.
دوست عزیز جناب Persian Gun`s
تو رنج 180 میلیون تومان بهترین گزینه برای شتاب و سرعت خودروی جنسیس کوپه هست که همون اول من و دوستان
خدمت شما عرض کردیم و اگر هم بنز یا bmw مد نظر دارین که بالای 200 میلیون تومان در مدل های پایین باید هزینه کنید.
دیگه بقیه مباحث داره سر صدم ثانیه تو شتابگیری ادامه پیدا میکنه انگار مشاوره خرید برای خودروهای بوگاتی یا لامبورگینی هستش.
سایر مباحث فنی و تخصصی هر خودرو رو در تاپیک مربوط به خودش ادامه بدین
ممنون
موفق باشید
Mojtabaf
23-04-2013, 08:07
با سلام . ببخشید میشه قیمت های مدل های مختلف پورشه ها رو برام ذکر کنید. مثل : پانامورا.کاین و سایر مدل هاشون...
خیلی ممنون میشم که هم قیمت های داخلی به تومنش رو ذکر کنید هم هم به دلار در خارج. و آیا ماشین های دیگری هستند که در قیمت با این ماشین ها برابری کنند؟
گرون ترین ماشین وارداتی در داخل ایران چی هست؟(به دلار و هم به تومن)
و یک سوال دیگر ، آیا الان با دلار آزاد میشود ماشین وارد کرد و یا نه؟ هزینه گمرگی پورشه ها چگونه محاسبه میشود؟ با تشکر فراوان
mohamad skystar
23-04-2013, 15:57
با سلام . ببخشید میشه قیمت های مدل های مختلف پورشه ها رو برام ذکر کنید. مثل : پانامورا.کاین و سایر مدل هاشون...
خیلی ممنون میشم که هم قیمت های داخلی به تومنش رو ذکر کنید هم هم به دلار در خارج. و آیا ماشین های دیگری هستند که در قیمت با این ماشین ها برابری کنند؟
گرون ترین ماشین وارداتی در داخل ایران چی هست؟(به دلار و هم به تومن)
و یک سوال دیگر ، آیا الان با دلار آزاد میشود ماشین وارد کرد و یا نه؟ هزینه گمرگی پورشه ها چگونه محاسبه میشود؟ با تشکر فراوان
قیمت انواع پورشه برای امروز :
پورشه 911 مدل 2013 قیمت حدود 950 میلیون تومان با نوسان تا 1 میلیارد تومان هم میرسه
پورشه پانامرا 4S مدل 2013 قیمت حدود 950 میلیون تومان در برخی رنگ های پرطرفدار تا 1 میلیارد و دویست میلیون تومان هم میرسه
پورشه کایان شاسی بلند مدل 2013 قیمت حدود 700 میلیون تومان و مدل کایان S مدل 2013 قیمت حدود 750 میلیون تومان
پورشه کایان توربو با کیت اسپرت قیمت از 950 میلیون تومان تا 1 میلیارد تومان هم میرسه
پورشه باکستر مدل 2013 قیمت حدود 550 میلیون تومان
گرون ترین ماشین های وارداتی همین انواع پورشه ( مثل پورشه پانامرا 4S )و انواع مازراتی ( کواتروپورته GT ) هستن و به ترتیب
برندهای مرسدس بنز - BMW - لکسوس- تویوتا - هیوندای - نیسان - مزدا در رتبه های بعدی قرار میگیرن
در مورد واردات خودرو با ارز ازاد بله امکانش از طریق ثبت سفارش وجود داره کا باید جستجو کنید تو سایتش نوشته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.