مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید خودرو تا 10 میلیون تومان
arash w8100
13-06-2013, 21:02
ارزش داره پراید مدل 81 رو 6 تومن بخرم؟فنیش به شرطه.بعدا واسم سرطان نشه؟چون تا 10 12 میتونم خرج کنم.اگه واقعا فنی خوب باشه ارزش خرید داره؟
Pourya-pc
14-06-2013, 13:25
ارزش داره پراید مدل 81 رو 6 تومن بخرم؟فنیش به شرطه.بعدا واسم سرطان نشه؟چون تا 10 12 میتونم خرج کنم.اگه واقعا فنی خوب باشه ارزش خرید داره؟
اگر تمیز باشه بله ارزش داره ، پراید چیز خاصی نداره که بخواد مشکل ساز بشه کل وجودش رو با 1500 میشه بریزی پایین از نو ببندی
میتونید تا 12 خرج کنید مدل 88 هم گیرتون میاد
arash w8100
16-06-2013, 18:02
هاجبک مدل 78 خیلی تمیز.طرف میگفت 3.5 نیم خرجش کردم.فنی عالی.رخ در حد 89 88 قیمت 7.5 ارزش خرید داره؟
سلام
یه پراید صبا هست مدل 86 با این مشخصات که بهم 10500000 میده و خرج قولنامه و . . . با من!
بدنه تمیز فقط یه گلگیر خط داره
5 سال تخفیف بیمه
شخص ثالث تا آبان
بیمه بدنه تا اسفند
لاستیک حدود 75%
دوگانه کارخونه
75000 تا کارکرد که نمیدونم واقعیه یا نه
دزدگیر + ضبط سی دی داره
کولرش گاز نداره!
فنی رو یه مکانیک تایید کرد
قیمتش همینه؟
خرج انتقال سند چقدره؟
hossein.az
16-06-2013, 23:09
سلام
یه پراید صبا هست مدل 86 با این مشخصات که بهم 10500000 میده و خرج قولنامه و . . . با من!
بدنه تمیز فقط یه گلگیر خط داره
5 سال تخفیف بیمه
شخص ثالث تا آبان
بیمه بدنه تا اسفند
لاستیک حدود 75%
دوگانه کارخونه
75000 تا کارکرد که نمیدونم واقعیه یا نه
دزدگیر + ضبط سی دی داره
کولرش گاز نداره!
فنی رو یه مکانیک تایید کرد
قیمتش همینه؟
خرج انتقال سند چقدره؟
قیمتش همین حدوده
خرج انتقال در حدود 200 فکر میکنم در بیاد
قیمتش همین حدوده
خرج انتقال در حدود 200 فکر میکنم در بیاد
امروز رفتم ماشین رو دیدم، دیدم یه گلگیر و ستون شیشه جلو رنگ داره!
الان این ماشین چند می ارزه؟
hossein.az
17-06-2013, 22:09
امروز رفتم ماشین رو دیدم، دیدم یه گلگیر و ستون شیشه جلو رنگ داره!
الان این ماشین چند می ارزه؟
چون ستون ماشین ضربه داشتن بدون تحقیق و نشان دادن ماشین به یه کارشناس و صافکار ماهر
اقدام به خرید نکنید
قیمت هم با این تفاسیر 9300 خونه پرش
arash w8100
18-06-2013, 08:34
میگم ماشین ده روز دیگه ارزون میشه همچین حرفی صحت داره؟
hossein.az
18-06-2013, 09:04
میگم ماشین ده روز دیگه ارزون میشه همچین حرفی صحت داره؟
قیمت ها ثبات پیدا کردند ولی کاهش زیادی نداشتن
اگر قیمت بازار بیاد پایین
نهایتا میرسه به قیمت کارخونه ولی پایین تر از اون نخیر
arash w8100
19-06-2013, 13:36
یه هاجبک دیدم مدل 85 کارکرد 70000 همین امروز بیمه شده و چند سال هم تخفیف داره
قیمت 92000
بدون رنگ فقط کاپوت جلو رنگ خورده ارزش داره با این قیمت؟
میگن ماشین 2 تومن ارزون شده و رفته رفته ارزون تر هم میشه درسته؟
قیمت 92000
هی بدک نیست.
اره ماشین داره ارزون میشه.
سلام
ماتیز مدل 81 مشکی
دور مقداری رنگ و سه تیکه فابریک (نظر کارشناسی رنگ)
بیمه تا 5 آذر 92 + 2 سال تخفیف بیمه
4 حلقه لاستیک نو کره ای
ظاهری نسبتا تمیز هست ماشین
فنی هم دور زدم باهاش خوب بود
قیمت میگه 8200
خوبه یا نه؟
لطفا زود پاسخ بدین
مرسی
armin_punisher6
27-06-2013, 19:59
الان زانتیا تمیز چه قیمتی میشه گرفت؟
مگان 2000 دسته دوم هم لطفا بگین.
LOVEFORLOVE
27-06-2013, 23:15
پراید 85 صبا رو میشه با 7 میلیون گیر اورد؟
Pourya-pc
28-06-2013, 17:22
قیمت 92000
قیمت بالاست ، 8500000 قیمتشه
کسی از ارزون یا گرون شدن خودرو خبر نداره اما ارزون شدن بعید به نظر میرسه حتی با کاهش نرخ دلار
سلام
ماتیز مدل 81 مشکی
دور مقداری رنگ و سه تیکه فابریک (نظر کارشناسی رنگ)
بیمه تا 5 آذر 92 + 2 سال تخفیف بیمه
4 حلقه لاستیک نو کره ای
ظاهری نسبتا تمیز هست ماشین
فنی هم دور زدم باهاش خوب بود
قیمت میگه 8200
خوبه یا نه؟
لطفا زود پاسخ بدین
مرسی
ماتیز خودروی خوبیست و بی دردسر است
قیمت بالاست ، روی 7 ملیون تومان ارزش دارد
پراید 85 صبا رو میشه با 7 میلیون گیر اورد؟
میتونید به مدل 83 فکر کنید ، 85 تمیز گیرتون نمیاد
دوستان من میخوام با حدود 7-8 میلیون یه 405 مدل پایین 2000 بگیرم . توی اصفهان رفتم جمعه بازار چیز خوبی پیدا نشد سه تا گزینه تو نت دیدم میخوام فردا ببینمشون ولی قبلش میخوام اینجا یه مشورت کنم ببینم کدوم بهتره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pourya-pc
29-06-2013, 11:08
دوستان من میخوام با حدود 7-8 میلیون یه 405 مدل پایین 2000 بگیرم . توی اصفهان رفتم جمعه بازار چیز خوبی پیدا نشد سه تا گزینه تو نت دیدم میخوام فردا ببینمشون ولی قبلش میخوام اینجا یه مشورت کنم ببینم کدوم بهتره ؟
عنابی دوگانه سوز ظاهرا بهتر از سایر هست اما باید از نزدیک دید و خودرو را برانید تا بشود تصمیم کامل و صحیح را گرفت
aaaammmm87
02-07-2013, 18:16
سلام
آیا قیمت خودرو از قیمتی که الان داره ارزون تر خواهد شد یا نه ؟ اگه کاهش داشته باشه چقدر می تونه واسه یه پراید باشه ؟ بازار الان واسه خرید چطوره ؟
hossein.az
03-07-2013, 08:40
سلام
آیا قیمت خودرو از قیمتی که الان داره ارزون تر خواهد شد یا نه ؟ اگه کاهش داشته باشه چقدر می تونه واسه یه پراید باشه ؟ بازار الان واسه خرید چطوره ؟
پیشنهاد بنده اینکه اگر میخواید خرید کنید بازار حال حاضر مناسبه واز این پایینتر قیمتها نمیاد
تا 2-3 هفته ی اینده موج گرونی به بازار خودرو بر میگرده
sarab_kaka
10-07-2013, 19:35
به نظرتون من با 8 تومن پراید تمیز گیرم میاد؟
اگه نه که زورمو میزنم تا 10 جور کنم.اونوقت چی گیرم میاد؟
Pourya-pc
10-07-2013, 20:53
به نظرتون من با 8 تومن پراید تمیز گیرم میاد؟
اگه نه که زورمو میزنم تا 10 جور کنم.اونوقت چی گیرم میاد؟
تا 10 ملیون همون پراید تمیزتر گیرتون میاد ( مدل 87 )
چزا میگن خودرو میخواد گرون بشه .
من یه پارس سال 0 دارم الا 34 مشتری داره .االان بفروشم یا بزارم گرونتر شه .
حتما گرونتر میشه ؟؟
Pourya-pc
11-07-2013, 10:58
چزا میگن خودرو میخواد گرون بشه .
من یه پارس سال 0 دارم الا 34 مشتری داره .االان بفروشم یا بزارم گرونتر شه .
حتما گرونتر میشه ؟؟
قیمت خوبه ، بفروشید
sarab_kaka
11-07-2013, 12:46
تا 10 ملیون همون پراید تمیزتر گیرتون میاد ( مدل 87 )
دیروز یه پراید 87 دوگانه سوز دیدم 10.200 م میگفت با کارکرد 160 هزار و دوتا لکه رنگ و بیمه تا آخر سال.میارزه به نظرتون یا مورد تمیزتر از این پیدا کنم
Pourya-pc
12-07-2013, 11:59
دیروز یه پراید 87 دوگانه سوز دیدم 10.200 م میگفت با کارکرد 160 هزار و دوتا لکه رنگ و بیمه تا آخر سال.میارزه به نظرتون یا مورد تمیزتر از این پیدا کنم
بسته به ماشینش تمیز باشه و چون 2 گانه هم هست میارزه
sarab_kaka
12-07-2013, 15:26
بسته به ماشینش تمیز باشه و چون 2 گانه هم هست میارزه
مثلا چه فاکتورای دیگه مدنظرم باشه که بدونم تمیزه؟ آخه من زیاد از فنی ماشین سررشته ندارم:n13:
Pourya-pc
12-07-2013, 17:20
مثلا چه فاکتورای دیگه مدنظرم باشه که بدونم تمیزه؟ آخه من زیاد از فنی ماشین سررشته ندارم:n13:
اول از همه اتاق سالم ( تصادف نداشته باشه مخصوصا از جلو ) ببرید پیش صافکار ماهر کارشناسی کنه
کارکرد ماشین هم مهم است (موتور مشکل فنی نداشته باشه ، روغن سوزی نداشته باشه ، تعمیر نشده باشه ، وضعیت کولر مهم است )
درصد لاستیک های ماشین هم یک فاکتور مهم در خرید خودروی کارده میباشد
بیمه ماشین مهم است
سلام. با 5 تومن به نظرتون یه پژو 2000 مدل 78 ، رنگ سبز یشمی ، درها تعویضی ،کامل رنگ ،بیمه 6 ماهه ارزش خریدن داره ؟
پژو آردی 83 سفید فول سرحال و فنی سالم(طبق گفته ی فروشنده البته ) با قیمت 7500 ، به نظرتون چطوریه ؟ کدوم بهتره ؟ دیگه واقعا گیج شدم از بس دنبال ماشین گشتم.:n13:
Pourya-pc
15-07-2013, 18:03
سلام. با 5 تومن به نظرتون یه پژو 2000 مدل 78 ، رنگ سبز یشمی ، درها تعویضی ،کامل رنگ ،بیمه 6 ماهه ارزش خریدن داره ؟
پژو آردی 83 سفید فول سرحال و فنی سالم(طبق گفته ی فروشنده البته ) با قیمت 7500 ، به نظرتون چطوریه ؟ کدوم بهتره ؟ دیگه واقعا گیج شدم از بس دنبال ماشین گشتم.:n13:
با توجه به بودجه شما آر دی بیشتر پیشنهاد میشه چون هم اتاقش سالم هست هم خرج موتورش پایین تر از GLX 2000 هست و هم اینکه قطعاتش بهتر پیدا میشه
اپل کورسا مدل 94 مشکی رنگ و بیمه کامل با تایر نو
9.5 گرون نیست به نظرتون؟؟
Pourya-pc
15-07-2013, 23:28
اپل کورسا مدل 94 مشکی رنگ و بیمه کامل با تایر نو
9.5 گرون نیست به نظرتون؟؟
ماشین نزدیک به 20 سال کارکرده با موتور بسیار ضعیف
خودتون چی فکر میکنید ؟ ارزش دارد ؟
با 10 ملیون پراید 87 تمیز گیرتون میاد ( پراید از نظر قدرت و جاداری و قطعات و ... کاملا برتر است ) با 5 سال کارکرد
tamirkar1
15-07-2013, 23:32
دوستان من تا 12 تومن می خوام هزینه کنم به نظرتون چی بگیرم به نفع.
sajjad1973
16-07-2013, 11:46
پژو405Glx مدل 80
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
sajjad1973
16-07-2013, 12:16
یادم رفت بگم . دوو سیلو مدل 79 یا 80 هم احتمالا بشه گیر آورد
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
لنگرود1371
18-07-2013, 00:36
با این اوضاع یه پراید در حد بگیره بهتره چون مصرفش کمه 2لوازمش زیاده هر بلایی سرش بیاری لوازمشو راحت پیدا میکنی 3 پژو سمند و تک سوز میتونی بگیری که مصرف خیلی بالایی دارن هزینه نگه داری نسبت به پراید بالایی تری دارن
ولی اگه ادم مسافرتی هستی 405 بگیر به جا پراید سمند هم نگیر چون سمند صفرش خوبه زیاد کار کردش لش میشه باید نگه دارندش خیلی بهش رسیده باشه وگرنه...
اگه مسافرتی نیستی پراید بهترین گزینست در ضمن به نظر من دور ماشینای خیلی سال کرده رو خط بزن چون خیلی باید ببهشون برسی ولی عوضش ماشینای پدر مادر داری هستن قدیمی ها مثل سیلو که دوستمون فرمودن
در ضمن برا کمک به وطنات از خرید صفر فعلا پرهیز کن فعلا رو خودرو سازا فشاره تا بلکه فرجی شه
آقا زیر 10 تومن ، بین 8 تا 10 ، چه ماشینی پیشنهاد می کنید غیر از پراید ؟
راستی ماتیز چطوره ؟
نظرتون در مورد 206 81 تا 83 چطوره ؟
تو دو صفحه سوال گذاشتم ، جواب سوال بعدی مارو دادن ، !! کسی هم که ما رو نمیبینه !!!!!!
shadows_funeral
22-07-2013, 04:40
آقا زیر 10 تومن ، بین 8 تا 10 ، چه ماشینی پیشنهاد می کنید غیر از پراید ؟
راستی ماتیز چطوره ؟
نظرتون در مورد 206 81 تا 83 چطوره ؟
انتظارات و معیاراتون از خودرو رو بگید. نمی شه مطلق گفت چه ماشینی خوبه چه ماشینی بد. هر ماشینی معایب و مزایای خاص خودشو داره. باید ملاکهاتون مشخص بشه تا بتونید انتخاب کنید.
مثلا: چقدر مسافرت میرید. داخل شهر چقدر استفاده دارید. چند نفرید؟ مصرف بنزین براتون چقدر مهمه؟ در ماه چقدر می تونید خرج ماشین بکنید و ...
hossein.az
22-07-2013, 15:16
تو دو صفحه سوال گذاشتم ، جواب سوال بعدی مارو دادن ، !! کسی هم که ما رو نمیبینه !!!!!!
با محدوده قیمتی
شما پراید مدل85 تا 87 میتونید انتخاب کنید (بستگی به کارکرد و تمیزیش داره)
ممنون دوست من ، ولی من گفتم غیر از پراید !!!!!!!
چشمم دوو اسپرو رو گرفته ، نظرتون در مورد دوو اسپرو چیه ؟
alimirrezaei
23-07-2013, 13:49
تا 9 میلیون بین پراید و روا کدومو بگیرم؟؟
لنگرود1371
23-07-2013, 14:34
تا 9 میلیون بین پراید و روا کدومو بگیرم؟؟
بیخیال بابا روا یعنی خرج تراشین براتا پیکان عقده ای رو ول کن پراید بگیر کم خرج تره مصرف خیلی کمتر از روا و لوازم یدکی ارزونتر
alimirrezaei
24-07-2013, 13:57
واسه چی پراید 141 از بقیه ارزون تره؟؟
موتور یا سیستمش فرق داره یا فقط به خاطر ظاهره؟
Pourya-pc
24-07-2013, 20:06
واسه چی پراید 141 از بقیه ارزون تره؟؟
موتور یا سیستمش فرق داره یا فقط به خاطر ظاهره؟
به دلیل لیفت بک بودن پراید 141 به صورت غیر استاندارد این خودرو طرافداری نداره و بعد از مدت کمی سروصدا توی اتاقش میافته ، درب صندوقش سنگینه و دید عقبش به خوبی صندوقدار معمولی نیست .
میگم واقعا احساس میکنم بچه های انجمن بنده نیومده کاری نکرده کلا با بنده مشکل دارن !!!!! کسی انگار پستای مارو نمیبینه
این سوالم میپرسه . انشالله آخرین سوال من توی این انجمن نباشه
برای مسافرت سالی دو سه بار .. ماشین پیشنهاد کنید .. بعد از کلی وقت راصی شدم پراید بگیرم ولی خب هرجا خوندم میگن فقط برای تو شهر خوبه
حالا شما تا ده میلیون راهنمایی کنید . چه ماشینی برای مسافرت خوبه .یکم پولم کنار گذاشتم که بعد از خرید خودرو یه حال اساسی بهش بدم
ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Pourya-pc
28-07-2013, 01:31
میگم واقعا احساس میکنم بچه های انجمن بنده نیومده کاری نکرده کلا با بنده مشکل دارن !!!!! کسی انگار پستای مارو نمیبینه
این سوالم میپرسه . انشالله آخرین سوال من توی این انجمن نباشه
برای مسافرت سالی دو سه بار .. ماشین پیشنهاد کنید .. بعد از کلی وقت راصی شدم پراید بگیرم ولی خب هرجا خوندم میگن فقط برای تو شهر خوبه
حالا شما تا ده میلیون راهنمایی کنید . چه ماشینی برای مسافرت خوبه .یکم پولم کنار گذاشتم که بعد از خرید خودرو یه حال اساسی بهش بدم
ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
سلام دوست من ، با عرض پوزش اگر به خواست شما رسیدگی نشد .
اما جواب شما :
اگر بودجه 10 ملیون مد نظر باشد میتونید به
پراید 87
پژو 405 مدل 82
سمند معمولی 82
فکر کنید که از موارد مذکور پراید بیشتر پیشنهاد میشود
اما در وحله بعدی یک پیشنهاد برای شما دارم !
با مراجعه به سایپا ( مراکز مختلف فروش ) میتونید به صورت اقساطی تیبا یا پراید رو خریداری نمایید
پراید سری X100 تغییرات بنیادی خوبی درشون ایجاد شده که رانندگی رو بسیار راحت تر به نسبت پراید های سابق رو ایجاد کرده و حتی از 405 و سمند نرم تر عمل میکنه ( البته ایمنی پایین پراید هم مد نظر باشد ولی باز هم به نسبت سابق بدنه محکمتر شده است )
تیبا هم خودرویی بین پراید و ریو است که شتاب خوب ، مصرف پایین و جادار ، مناسب برای داخل و خارج شهر است
در مورد شرایط اقساطی هم بین 6 تا 8 ملیون وام 48 ماهه در برخی نمایندگی های سایپا ارایه میشود
موفق باشید
اما جواب شما :
پراید 87
پژو 405 مدل 82
سمند معمولی 82
با مراجعه به سایپا ( مراکز مختلف فروش ) میتونید به صورت اقساطی تیبا یا پراید رو خریداری نمایید
پراید سری X100 تغییرات بنیادی خوبی درشون ایجاد شده که رانندگی رو بسیار راحت تر به نسبت پراید های سابق رو ایجاد کرده و حتی از 405 و سمند نرم تر عمل میکنه ( البته ایمنی پایین پراید هم مد نظر باشد ولی باز هم به نسبت سابق بدنه محکمتر شده است )
تیبا هم خودرویی بین پراید و ریو است که شتاب خوب ، مصرف پایین و جادار ، مناسب برای داخل و خارج شهر است
در مورد شرایط اقساطی هم بین 6 تا 8 ملیون وام 48 ماهه در برخی نمایندگی های سایپا ارایه میشود
موفق باشید
آقا می خواستم فقط تشکر کنم دیدم کافی نیست --- خیلی خیلی خیلی ممنون دوست عزیز ، حتما میرم دنبالش ، یه خودرو صفر بهتر از کارکردست ! بازم ممنون داداش خیلی ممنون
اما جواب شما :
پراید 87
پژو 405 مدل 82
سمند معمولی 82
موفق باشید
شرمنده بازم مزاحم شدم ، این سوال آخر بندست . من تعریف پراید 111 رو زیاد شنیدم ، ولی خب من بین شهری هم شاید دو هفته یک بار داشته باشم ، و بین استانی و حدود 1000 کیلومتر سالی حداقل دوبار
111 بهتره یا 132 ، بعد بین 132 و 131 کدوم !! خیلی ممنون
Pourya-pc
28-07-2013, 18:58
شرمنده بازم مزاحم شدم ، این سوال آخر بندست . من تعریف پراید 111 رو زیاد شنیدم ، ولی خب من بین شهری هم شاید دو هفته یک بار داشته باشم ، و بین استانی و حدود 1000 کیلومتر سالی حداقل دوبار
111 بهتره یا 132 ، بعد بین 132 و 131 کدوم !! خیلی ممنون
از نظر بورس بودن و هندلینگ بهتر ( کنترل بهتر ) 131 بهتر از سایر مدل هاست ، صندوق جادار و نمای بهتر از 111 و 132
اما اگر به خودروی هاچبک علاقه دارید 111 خوب است و در رده دوم بورس پراید است
رده سوم 132 و در آخر 141
شما 131 بخرید هم برای بیرون شهر و هم داخل شهر مناسب است ( با توجه به قیمت و بودجه )
sasoolee
29-07-2013, 07:10
سلام دوستان
قيمت اين پرايد رو بيزحمت كارشناسي كنيد:
مدل 83 رنگ سفيد كاركرد 494000 كيلومتر دوگانه سوز دستي
گلگير جلو سمت راننده تعويض شده . عقب ماشين ضربه خورده كه صاف شده است ولي سر گلگير عقب و دروبر چراغ عقب سمت شاگرد رنگ شده . زير سپر عقب و مقدار كمي از سيني عقب رنگ شده.
ماشين يه برگ سنده ، تحفيف بيمه 70% داره و تا برج دو سال آينده بيمه داره
وضعيت موتور متوسطه . مقدار كمي خرده كاري داره (در حد 200 تومن) شيشه جلو يه ترك داره. لاستيك هاش 30-40% هست
از اول دست پدرم بوده كه سال گذشته به قيمت 5.300 دادمش به همكارم الان ميخوام دوباره ازش بخرم
خودش ميگه بنگاه گفته 7.700 ولي من بردم كارشناسي گفتن 6.200
اين ماشين قيمت واقعيش چقدره؟
Pourya-pc
29-07-2013, 11:33
سلام دوستان
قيمت اين پرايد رو بيزحمت كارشناسي كنيد:
مدل 83 رنگ سفيد كاركرد 494000 كيلومتر دوگانه سوز دستي
گلگير جلو سمت راننده تعويض شده . عقب ماشين ضربه خورده كه صاف شده است ولي سر گلگير عقب و دروبر چراغ عقب سمت شاگرد رنگ شده . زير سپر عقب و مقدار كمي از سيني عقب رنگ شده.
ماشين يه برگ سنده ، تحفيف بيمه 70% داره و تا برج دو سال آينده بيمه داره
وضعيت موتور متوسطه . مقدار كمي خرده كاري داره (در حد 200 تومن) شيشه جلو يه ترك داره. لاستيك هاش 30-40% هست
از اول دست پدرم بوده كه سال گذشته به قيمت 5.300 دادمش به همكارم الان ميخوام دوباره ازش بخرم
خودش ميگه بنگاه گفته 7.700 ولي من بردم كارشناسي گفتن 6.200
اين ماشين قيمت واقعيش چقدره؟
درود ، پراید مدل 83 دوگانه سوز ------>6.700.000
اینکه رنگی و تصادفی داشته برای این مدل که حدود 10 سال کارکرده طبیعی هست ، قیمت کارشناسی در صورت تک سوز بودن کاملا صحیح است اما دوگانه سوز برای این مدل 500 هزارتومان افزایش قیمت را شامل میشود ، بیمه هم تقریبا کامل است .
yas_lord
29-07-2013, 15:36
سلام
آقا من حدود 10 الی 11 میلیون پول دارم ، و قصد دارم ماشین خارجی بخرم ، اسپرو الان خیلی چشممو گرفته
میخوام 7 الی 8 تومن بدم یه اسپرو بخرم و بقیه پول رو یه حال حسابی بهش بدم ، بنظرتون می ارزه ؟ یا اگه ماشین خارجی خوب دیگه ای هم هست بگید
ممنون
ppp.ehsan
30-07-2013, 14:45
سلام دوستان منم حدود ده يازده تومني دارم يه ماشين ميخوام به غير از پرايد هزينه بنزينش برام مهم نيست حدودا ماهي شيصت تومن درآمدمه با اين اوصاف بهم چي پيشنهاد ميشه
دلم بيشتر با 206 هست ولي با اين پول ميشه يه مدل هشتادشو گرفت فكر كنم بدرد نخوره ولي شايد بشه يه جي ال ايكس هشتاد و دو خريد بچه ها تو رو خدا راهنماييم كنيد بد جوري موندم
يكي بهم گفت روآ بگيرم حالا موندم چيكار كنم
sajjad1973
30-07-2013, 17:16
سلام دوستان منم حدود ده يازده تومني دارم يه ماشين ميخوام به غير از پرايد هزينه بنزينش برام مهم نيست حدودا ماهي شيصت تومن درآمدمه با اين اوصاف بهم چي پيشنهاد ميشه
دلم بيشتر با 206 هست ولي با اين پول ميشه يه مدل هشتادشو گرفت فكر كنم بدرد نخوره ولي شايد بشه يه جي ال ايكس هشتاد و دو خريد بچه ها تو رو خدا راهنماييم كنيد بد جوري موندم
يكي بهم گفت روآ بگيرم حالا موندم چيكار كنم
سیلو یا ماتیز بگیر - ما خودمون سال 81 یه سیلو صفر گرفتیم - الان هنوز که هنوزه داریم حسرتش رو میخوریم که چرا فروختیمش - انواع سمند از EF7 که الان پدرم داره - تا سورن و پارس elx و رانا که خودم الان دارم تا حالا داشتیم - ولی وقتی حرف از اون سیلو میشه که 81 داشتیم هممون موافقیم که هیچ کدوم از این ماشینایی که بعد از اون داشتیم - اون نمیشه -
البته دقت کنید که سالم باشه و تصادفی نباشه -
وخب بالاخره عمری از این ماشین گذشته و ممکن اون کیفیت ابتدایی رو نداشته باشه الان - ولی من معتقدم تو قیمتهای 10 میلیون بهترین گزینه هست
ppp.ehsan
30-07-2013, 18:51
سیلو یا ماتیز بگیر - ما خودمون سال 81 یه سیلو صفر گرفتیم - الان هنوز که هنوزه داریم حسرتش رو میخوریم که چرا فروختیمش - انواع سمند از EF7 که الان پدرم داره - تا سورن و پارس elx و رانا که خودم الان دارم تا حالا داشتیم - ولی وقتی حرف از اون سیلو میشه که 81 داشتیم هممون موافقیم که هیچ کدوم از این ماشینایی که بعد از اون داشتیم - اون نمیشه -
البته دقت کنید که سالم باشه و تصادفی نباشه -
وخب بالاخره عمری از این ماشین گذشته و ممکن اون کیفیت ابتدایی رو نداشته باشه الان - ولی من معتقدم تو قیمتهای 10 میلیون بهترین گزینه هست
خب حالا آقا سجاد سوال ديگه اي هم دارم اينكه اگه من سيلو بخرم هزينه نگهداريش بالاست يا نه لوازم يدكيش راحت گير مياد يا نه و بعد اگه بخوام يك سال نگه دارمش و بعد بفروشمش براي فروشش مشكل دارم يا نه مصرفش بنزينش چقدره كولر و بخاري و اين چيزاش چطوره؟ ميشه يه توضيح كامل در اين باره بدين از دوستان ديگه هم كه اطلاعاتشون كامله تقاضا دارم كمك كنيد ممنون همتون
sajjad1973
31-07-2013, 08:31
خب حالا آقا سجاد سوال ديگه اي هم دارم اينكه اگه من سيلو بخرم هزينه نگهداريش بالاست يا نه لوازم يدكيش راحت گير مياد يا نه و بعد اگه بخوام يك سال نگه دارمش و بعد بفروشمش براي فروشش مشكل دارم يا نه مصرفش بنزينش چقدره كولر و بخاري و اين چيزاش چطوره؟ ميشه يه توضيح كامل در اين باره بدين از دوستان ديگه هم كه اطلاعاتشون كامله تقاضا دارم كمك كنيد ممنون همتون
کولرش که خوبه ومشکلی نداره ( لااقل ما اون زمان سال 81 باش مشکل نداشتیم) نمیدونم منظورتون از بخاری چیه - الان دیگه پیکان 40 سال پیش هم بخاری داره و کار میکنه- مصرف بنزین دقیقا یادمه به ازای 100 کیلومتر 7 تا حد اکثر 8 لیتر میسوزوند - فرمونش یسیار نرم و رانندگی باش بسیار اسون هست - از ویژگی ها خاصش که من تو هیچ ماشینی ندیدم اینه که صدا به هیچ وجه توی این ماشین نمیومد - جوری بود که ما سال 83 که فروختیمش و قتی یه پژو پارس گرفتیم همیشه احساس میکردیم یکی از شیشه های پزو پارسه پایین هست - چون عادت داشتیم به بی صدا بودن اون سیلو و بعد که میشستیم تو پارس پدرم هی شیشیه ها رو چک میکرد میگفت شیشه ای پایین هست چرا انقدر صدا میاد تو ماشین - تجهیزاتشم که همه برقی بود - حتی در صندوق عقبش هم الکتریکی باز میشد -
این که قطعاتش الان گیر میاد یا نه و قیمتش چقدر هست من واقعا اطلاع ندارم خودتون تحقیق کنید -ما اون موقع طبق دفترچه گارانتی ماشین برای سرویسها که میبردیم نمایندگی دقیق یادم هست مسئول نمایندگی ( کرمان موتور) تو فرم مینوشت جنرال سرویس 5000 کیلومتر سیلو 60 هزار تومن ( سال 81)
tamirkar1
01-08-2013, 21:03
با سلام و خسته نباشید خدمات دوستان عزیزی که زحمت میکشن و به سوالات دوستان جواب میدن.مخصوصاً آقا پوریا.
امروز یک پراید سفید صبا مدل 89 که 5 ماه بیمه دار ه و بدون رنگ ، با سیستم کامل و فول ، لاستیک ها 100 درصد و تازه انداخته زیر ماشین. فقط شیشه جلوی ماشین یک ترک داره.از لحاظ موتوری بردم به تعمیر کار نشون دادم گفت ایرادی نداره ولی 100 تومنی باید خرجش کنی.
حالا سوال من اینه بدون سیستم 12/800/000 قیمت گذاشته ولی من گفتم 12/5 .به نظر شما ارزششو داره یا نه.
لطفا ً اگر میشه زود جواب بدید قراره فردا ok کنم که میخوام یا نه.
Pourya-pc
02-08-2013, 12:52
با سلام و خسته نباشید خدمات دوستان عزیزی که زحمت میکشن و به سوالات دوستان جواب میدن.مخصوصاً آقا پوریا.
امروز یک پراید سفید صبا مدل 89 که 5 ماه بیمه دار ه و بدون رنگ ، با سیستم کامل و فول ، لاستیک ها 100 درصد و تازه انداخته زیر ماشین. فقط شیشه جلوی ماشین یک ترک داره.از لحاظ موتوری بردم به تعمیر کار نشون دادم گفت ایرادی نداره ولی 100 تومنی باید خرجش کنی.
حالا سوال من اینه بدون سیستم 12/800/000 قیمت گذاشته ولی من گفتم 12/5 .به نظر شما ارزششو داره یا نه.
لطفا ً اگر میشه زود جواب بدید قراره فردا ok کنم که میخوام یا نه.
پراید مدل 89 تمیز بدون رنگ و ABS بیمه و لاستیک کامل رنگ متالیک ----->12.300.000
پراید با مشخصاتی که فرمودید ( اگر ABS باشد ) :
11.700.000
ppp.ehsan
02-08-2013, 13:30
آقا يه نفر ميشه بگه چرا همه ميگن پژو روآ ماشين بديه والا من از اونايي كه دارن تعريفشو شنيدم آخه علت اينكه ميگن ماشين بديه چيه اگه ميگيد مصرفش بالاس كه مصرف جي ال ايكس هم بالاس وگرنه خداييش من با ده يازده تومني كه دارم ميتونم يه مدل هشتادو هفتشو بگيرم خداييش يه نفر بياد كامل اين ماشينو نقد و بررسي كنه ببينم بايد چيكار بكنم آخه راستي يه سوالي هم دارم اين ماشين تا كي قراره توليد بشه ممنون از پاسخ دهنده ها
shadows_funeral
02-08-2013, 14:11
آقا يه نفر ميشه بگه چرا همه ميگن پژو روآ ماشين بديه والا من از اونايي كه دارن تعريفشو شنيدم آخه علت اينكه ميگن ماشين بديه چيه اگه ميگيد مصرفش بالاس كه مصرف جي ال ايكس هم بالاس وگرنه خداييش من با ده يازده تومني كه دارم ميتونم يه مدل هشتادو هفتشو بگيرم خداييش يه نفر بياد كامل اين ماشينو نقد و بررسي كنه ببينم بايد چيكار بكنم آخه راستي يه سوالي هم دارم اين ماشين تا كي قراره توليد بشه ممنون از پاسخ دهنده ها
به شخصه معتقدم تا زمانی که تولید می شد در رنج قیمت خودش ماشین بدی نبود. الان ولی دیگه تولیدش متوقف شده.
نقد بررسی روا رو می تونید تو تاپیک خودش مطالعه کنید:
پژو روآ Roa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان ، من بسیار بسیار بین پراید 132 ، عادی و 141 گیر کردم
از نظر چهره ای اول دلم پیش 141 ، بعد 132 بعد عادی
تو سایتا میگفتن 141 خوب نیست ، از 132 هم هینطور میگفتن ، شما راهنمایی کنید ، تا 11 تومن هم پول میخوام بدم
، ممنون ، فقط خواهشا خوب توضیح بدید ، دستتون درد نکنه
Pourya-pc
02-08-2013, 18:06
دوستان ، من بسیار بسیار بین پراید 132 ، عادی و 141 گیر کردم
از نظر چهره ای اول دلم پیش 141 ، بعد 132 بعد عادی
تو سایتا میگفتن 141 خوب نیست ، از 132 هم هینطور میگفتن ، شما راهنمایی کنید ، تا 11 تومن هم پول میخوام بدم
، ممنون ، فقط خواهشا خوب توضیح بدید ، دستتون درد نکنه
درود دوست من ، با توجه به بودجه شما سری X100 سایپا رو نمیتونید خریداری نمایید ( به غیر از 141 )
پراید صبا و 141 مدل 87 گیرتون میاد که صبا بیشتر پیشنهاد میشود چرا که 141 به خوبی صبا نبوده ، دید عقب کافی نیست ، درب لیفت بک صندوق عقب سنگین است و خیلی زود به صدا میافتد و بازار خوبی هم ندارد
موفق باشید
سلام دوستان . نظرتون در مورد این ماشین چیه؟ پراید صندوق دار مدل 83 سورمه ای، کارکرد 217000 ، دو در سمت شاگرد رنگ داره(بدون تصادف شدید)، از لحاظ موتوری کاملا سالمه ، جلو و عقب ضربه نداشته، 10 ماه بیمه داره ، 4 سال تخفیف بیمه ، ماشین ماله دوستمه از صفر دسته خودش بوده فقط به عنوان مصرف کننده، خودش میگه 8 تومن! با 8 تومن پراید بهتر از این گیرم میاد؟ البته روکش صندلی، ضبط و باند پایونرم داره. ممنون
Pourya-pc
03-08-2013, 15:10
سلام دوستان . نظرتون در مورد این ماشین چیه؟ پراید صندوق دار مدل 83 سورمه ای، کارکرد 217000 ، دو در سمت شاگرد رنگ داره(بدون تصادف شدید)، از لحاظ موتوری کاملا سالمه ، جلو و عقب ضربه نداشته، 10 ماه بیمه داره ، 4 سال تخفیف بیمه ، ماشین ماله دوستمه از صفر دسته خودش بوده فقط به عنوان مصرف کننده، خودش میگه 8 تومن! با 8 تومن پراید بهتر از این گیرم میاد؟ البته روکش صندلی، ضبط و باند پایونرم داره. ممنون
درود ، دوست من متاسفانه قیمتش همینه ، اما قیمت واقعیش 6 ملیون تومان است ( به دلیل اینکه پراید های قدیمی را با جدیدها که دستخوش تغییرات کلی بودند یکی میدانند و قیمت میزنند )
ppp.ehsan
03-08-2013, 23:26
بچه ها بلاخره من يه سمند مشكي مدل81 پيدا كردم دوگانه نيست قيمتشو ميگه9تومن از لحاظ موتوري هم صاحبش گفته خوبه ميخوام بدونم چيكار كنم بخرمش يا نه ميخوام حدود يه تومن هم خرجش كنم كه رديف بشه برا مسافرت رفتن توروخدا راهنمايي كنيد بخرمش يا نه
yas_lord
04-08-2013, 00:00
دوستان عزیز ، که جواب سوال قبلی ما رو ندادید
سمند 81 یا 82 تو رنج 10 الی 11 خوبه ؟ من برای گردش و مسافرت ماشین میخوام ، از پراید هم خوشم نمیاد ، ممنون اگه لطف کنید بنده هم راهنمایی کنید
درود ، دوست من متاسفانه قیمتش همینه ، اما قیمت واقعیش 6 ملیون تومان است ( به دلیل اینکه پراید های قدیمی را با جدیدها که دستخوش تغییرات کلی بودند یکی میدانند و قیمت میزنند )
ممنون از راهنماییتون ، پس همینو می گیرم ،حداقل هم طرف و هم ماشینو میشناسم. بازم ممنون از راهنماییتون.
Pourya-pc
04-08-2013, 12:19
دوستان عزیز ، که جواب سوال قبلی ما رو ندادید
سمند 81 یا 82 تو رنج 10 الی 11 خوبه ؟ من برای گردش و مسافرت ماشین میخوام ، از پراید هم خوشم نمیاد ، ممنون اگه لطف کنید بنده هم راهنمایی کنید
درود دوست عزیز ، خودروی 10 الی 12 سال اونم سمند کمی پا به خرج است ، اگر موتوری و فنی تازه تعمیر باشد میتوان تا 60 درصد با اطمینان به خارج از شهر سفر کرد ، با این بودجه انتخاب خوبیست ( حداقل بهتر از پراید 85 تا 87 است )
aaaammmm87
04-08-2013, 13:51
سلام
پراید 141 سفید دو گلگیر جلو + کاپوت رنگ داره . فنی سالم . شاسی سالم . مدل 84 لاستیک 90 % . بیمه تا برج 12 .روکش صندلی هاش افتضاحه باید عوض بشه و رویه درب هاشم باید عوض بشه . 000
500 7 میگه. بخرم یا ؟
yas_lord
04-08-2013, 16:27
ممنون دوست من از راهنماییتون ، تا 11 تومن میشه یه 405 تمیز کارکرده هم پیدا کرد ، سمند بهتره یا پژو ؟
ppp.ehsan
04-08-2013, 17:55
بچه ها بلاخره من يه سمند مشكي مدل81 پيدا كردم دوگانه نيست قيمتشو ميگه9تومن از لحاظ موتوري هم صاحبش گفته خوبه ميخوام بدونم چيكار كنم بخرمش يا نه ميخوام حدود يه تومن هم خرجش كنم كه رديف بشه برا مسافرت رفتن توروخدا راهنمايي كنيد بخرمش يا نه
9 تومن قيمت مناسبيه يا نه
لنگرود1371
05-08-2013, 13:19
9 تومن قيمت مناسبيه يا نه
خرج نگه داری سمند مدل پایین خیلی بالاست سمند اصولن زود از حالت صفر بودنش خارج میشه صاحبش باید بهش برسه باز 405 بود یه چیزی دیرتر لش میشه
ولی 81 اونم سمند باید حسابی همش بالا سر ماشین باشین دیگه
آقا نظرتون در مورد این ماشین ها چیه
بی ام و 518 آی
پژو 405 81
بی ام و کلاسیک
پژو 405 80
سلام آقا من تا حالا ماشین نداشتم ولی بالاخره تصمیم گرفتم امسال بخرم.بودجه حدود12تومن میدونمم به غیر از پراید چیز دیگه ای نمیتونم بخرم .ولی چه مدلی موندم .131یا صبا موندم.یکی از دوستان میگه که 131به نسبت صبا خیلی بهتره یعنی اگه سعی کنی یه خورده بیشتر خرج کنی 131بگیری بهتره هم absداره هم هیدرو لیک هم سنگین تره .موندم چکارکنم.یه دوسه تا سئوال هم داشتم اولین سال تولید 131چه سالی ببینم میشه 131گرفت یانه ؟ یه سئوال دیگه هم اینکه الان موقع خوبی هست واسه خرید ماشین یانه ؟
hossein.az
09-08-2013, 11:33
سلام آقا من تا حالا ماشین نداشتم ولی بالاخره تصمیم گرفتم امسال بخرم.بودجه حدود12تومن میدونمم به غیر از پراید چیز دیگه ای نمیتونم بخرم .ولی چه مدلی موندم .131یا صبا موندم.یکی از دوستان میگه که 131به نسبت صبا خیلی بهتره یعنی اگه سعی کنی یه خورده بیشتر خرج کنی 131بگیری بهتره هم absداره هم هیدرو لیک هم سنگین تره .موندم چکارکنم.یه دوسه تا سئوال هم داشتم اولین سال تولید 131چه سالی ببینم میشه 131گرفت یانه ؟ یه سئوال دیگه هم اینکه الان موقع خوبی هست واسه خرید ماشین یانه ؟
به غیر از پراید میتونید انتخاب کنید اما پیشنهاد نمیشه ,به خرج و اصطلاکش نمیارزه
با 12 تومن پراید مدل 89 و 88 تمیز و سالم میتونید پیدا کنید
131 هم از سال 90 تولید شد و مدل sx هست که هم هیدرولیک داره هم abs
ولی پراید مدل 89 و 88 هم هیدرولیک داره و یا abs دار میتونید پیدا کنید
الان هم موقع خریده و ارزونی در کار نیست
Pourya-pc
09-08-2013, 11:38
131 از سال 90 تولید شد
سری X100 دچار تغییرات بنیادی و خوبی شد که باعث شد پراید سواری بد گذشته را نداشته باشه ، تقویت و آهن کشی بدنه ، سیستم موتور HP که 2 اسب :n02: قدرت بیشتر تولید میکنه ، گیرباکس بسیار نرم و جارفتن بدون اشکال دنده ها ،فرمان بسیار نرم ، ترمزهای خیلی خوب و ABS ، فرم جدید صندلی ها و ارگونومی تر شدنشان ، داشبورد جدید با امکان بستن دریچه هوا ( داشبورد مانند ال 90 ) ، کولر بسیار عالی که اصلا با پراید های قدیمی قابل مقایسه نیست ( در حد 206 ) ، تنظیم صندلی مثل پژو ، تغییر چراغهای جلو و یکپارچه شدن همینطور چراغهای عقب با نور بسیار عالی و قابلیت تنظیم برقی چراغهای جلو ، آنتن سقفی
شما اگر 131 بخرید باتوجه به تغییرات اعمال شده بسیار بهتر از صبا است ، مدل 90 SX حدود 14 ملیون تومان
131 از سال 90 تولید شد
سری X100 دچار تغییرات بنیادی و خوبی شد که باعث شد پراید سواری بد گذشته را نداشته باشه ، تقویت و آهن کشی بدنه ، سیستم موتور HP که 2 اسب :n02: قدرت بیشتر تولید میکنه ، گیرباکس بسیار نرم و جارفتن بدون اشکال دنده ها ،فرمان بسیار نرم ، ترمزهای خیلی خوب و ABS ، فرم جدید صندلی ها و ارگونومی تر شدنشان ، داشبورد جدید با امکان بستن دریچه هوا ( داشبورد مانند ال 90 ) ، کولر بسیار عالی که اصلا با پراید های قدیمی قابل مقایسه نیست ( در حد 206 ) ، تنظیم صندلی مثل پژو ، تغییر چراغهای جلو و یکپارچه شدن همینطور چراغهای عقب با نور بسیار عالی و قابلیت تنظیم برقی چراغهای جلو ، آنتن سقفی
شما اگر 131 بخرید باتوجه به تغییرات اعمال شده بسیار بهتر از صبا است ، مدل 90 SX حدود 14 ملیون تومان
دوست عزیز بسیار ممنون از راهنماییتون ولی من 14ندارم چکار کنم یعنی صبا هم نخرم.من شنیدم موتورhpفقط روی EXهاش نه مدلهای دیگش .درسته که میگن به نسبت شتاب ماشین از مدلهای قبلی کمتر ومصرف سوختش کمی بیشتر شده.
یه سئوال دیگه هم که داشتم این بود که الان وقت خوبی هست واسه خرید یانه ؟
سلام
من 10 تومن بودجه دارم (حداکثر 11 در بهترین حالت)
به نظرتون چی بگیرم؟
تا اونجا که خودم تحقیق کردم جز پراید چیزی گیر نمیاد.
برای شهر میخوام و یه چیزی میخوام که بی دردسر باشه ، برام خرج نتراشه و مشکل ساز نشه
بین مدل های پراید چی میشه گرفت؟
اصلا فرق 131 ، 132 ، 141 و ... جز ظاهر چیه؟
این جریان X100 چیه؟
چه نکاتی رو باید برای خرید بدونم؟
به نظرتون ممکنه در آینده ماشین ارزونتر بشه؟
ممنون
Pourya-pc
09-08-2013, 18:09
دوست عزیز بسیار ممنون از راهنماییتون ولی من 14ندارم چکار کنم یعنی صبا هم نخرم.من شنیدم موتورhpفقط روی EXهاش نه مدلهای دیگش .درسته که میگن به نسبت شتاب ماشین از مدلهای قبلی کمتر ومصرف سوختش کمی بیشتر شده.
یه سئوال دیگه هم که داشتم این بود که الان وقت خوبی هست واسه خرید یانه ؟
HP+ها در مدل های بنزینی فقط هست ، البته SL رو نمیدونم اما SX اچ پی است ، شتابش که هیچ فرقی نداره ، مصرف بنزینش کمی کمتر شده
شما اگر بودجه را افزایش بدید پیشنهاد میشه ، اگر نه که همون صبا رو بخرید ، مدل 89 ABS به راحتی پیدا میشه
برای مصرف کننده همیشه وقت خوبیست برای خریدن ، درحال حاظر هم پس از ماه مبارک رمضان دور جدید سفرها آغاز خواهد شد که به معنای رونق گرفتن بازار خودروست .
سلام
من 10 تومن بودجه دارم (حداکثر 11 در بهترین حالت)
به نظرتون چی بگیرم؟
تا اونجا که خودم تحقیق کردم جز پراید چیزی گیر نمیاد.
برای شهر میخوام و یه چیزی میخوام که بی دردسر باشه ، برام خرج نتراشه و مشکل ساز نشه
بین مدل های پراید چی میشه گرفت؟
اصلا فرق 131 ، 132 ، 141 و ... جز ظاهر چیه؟
این جریان X100 چیه؟
چه نکاتی رو باید برای خرید بدونم؟
به نظرتون ممکنه در آینده ماشین ارزونتر بشه؟
ممنون
میتونید پراید صبا مدل 85 تا 87 رو خرید کنید ( بسته به بودجه بین 10 تا 11 ملیون تومان )
از سری X100 چیزی نمیتونید بخرید ، مگر اینکه تصادف شدید داشته باشد
برای اطلاع از سری X100 پست 827 همین صفحه را مطالعه بفرمایید
دوست عزیز بازم تشکر من یه سئوال دیگه دارم چون ناشیم زیاد میپرسم شرایط پیش فروش خود سایپا چجوری چون تو سایت دیدم sx131زده 15تومن تحویل شهریور درصورتی که من مدل 90همین ماشینو 14قیمت گرفتم خوب اگه بخوام 14بدم به این ازطرفی
کمپانی خودش15صفرشو بده مقرون به صرفه نیست باتوجه به یکسال بیمه 5چرخ سالم وگارانتی ماشین چون ظاهرا قیمت توی بتزار از قیمت کارخونه 1تومن بیشتر این قضیه پیش میاد درسته؟؟؟
Pourya-pc
09-08-2013, 20:25
دوست عزیز بازم تشکر من یه سئوال دیگه دارم چون ناشیم زیاد میپرسم شرایط پیش فروش خود سایپا چجوری چون تو سایت دیدم sx131زده 15تومن تحویل شهریور درصورتی که من مدل 90همین ماشینو 14قیمت گرفتم خوب اگه بخوام 14بدم به این ازطرفی
کمپانی خودش15صفرشو بده مقرون به صرفه نیست باتوجه به یکسال بیمه 5چرخ سالم وگارانتی ماشین چون ظاهرا قیمت توی بتزار از قیمت کارخونه 1تومن بیشتر این قضیه پیش میاد درسته؟؟؟
بله درسته ، خب خیلی ها برای سوار شدن خودرو عجله دارند و ترجیح میدهند در همان لحظه که پول میدهند ، خودروشان را سوار شوند ، اگر میتونید 45 روز صبر کنید قطعا نمایندگی به صرفتر است ، بازار از نمایندگی میخرد و با سود مورد نظر سریع تر به مشتری میفروشد
بله درسته ، خب خیلی ها برای سوار شدن خودرو عجله دارند و ترجیح میدهند در همان لحظه که پول میدهند ، خودروشان را سوار شوند ، اگر میتونید 45 روز صبر کنید قطعا نمایندگی به صرفتر است ، بازار از نمایندگی میخرد و با سود مورد نظر سریع تر به مشتری میفروشد
پس با این اوصاف یا باید صفر بخرم 15تومن یکماه دیگه یا صبا بخرم 88-89حدودا12تومن درسته؟چون اصلا منطقی نیست مدل(90sx)بخرم 14یعنی مگر 13بدن که بعید میدونم .حتی مدل 89صبا رو هم فکر نمیکنم بشه 12.5خرید درسته حالا اگه واقعا اینجوری باشه اگه من صفرشو از سایپا بخرم15با توجه به اینکه قیمت بازار1تومن بیشتر سال دیگه میتونم همینو 15بدم اگه روند بازار همینجورباشه؟
کدوم مقرون به صرفه تر به نظر شما؟
mohamad skystar
10-08-2013, 17:41
پس با این اوصاف یا باید صفر بخرم 15تومن یکماه دیگه یا صبا بخرم 88-89حدودا12تومن درسته؟چون اصلا منطقی نیست مدل(90sx)بخرم 14یعنی مگر 13بدن که بعید میدونم .حتی مدل 89صبا رو هم فکر نمیکنم بشه 12.5خرید درسته حالا اگه واقعا اینجوری باشه اگه من صفرشو از سایپا بخرم15با توجه به اینکه قیمت بازار1تومن بیشتر سال دیگه میتونم همینو 15بدم اگه روند بازار همینجورباشه؟
کدوم مقرون به صرفه تر به نظر شما؟
با اجازه پوریا جان
شما پراید رو صفر کیلومتر ثبت نام کنید خیلی براتون مقرون به صرفه هست
aaaammmm87
10-08-2013, 21:15
سلام
پراید 141 سفید دو گلگیر جلو + کاپوت رنگ داره . فنی سالم . شاسی سالم . مدل 84 لاستیک 90 % . بیمه تا برج 12 .روکش صندلی هاش افتضاحه باید عوض بشه و رویه درب هاشم باید عوض بشه . 000
500 7 میگه. بخرم یا ؟
mohamad skystar
10-08-2013, 22:00
سلام
500 7 میگه. بخرم یا ؟
پراید 141 مدل 84 با شرایطی که گفتی قیمت
رو روی 7 میلیون تومان تمام کنید
چون ماشین خرج داره
tranceyou
13-08-2013, 15:22
سلام از دوستان میخوام که راهنمایی کنن و نظر بدن خرید رنو سپند با چه قیمتی حدودا مناسب هست و چه سالی بهتره؟
و نکات مهمش رو هم ذکر کنن ممنون میشم
Pourya-pc
18-08-2013, 19:29
سلام از دوستان میخوام که راهنمایی کنن و نظر بدن خرید رنو سپند با چه قیمتی حدودا مناسب هست و چه سالی بهتره؟
و نکات مهمش رو هم ذکر کنن ممنون میشم
رنو سپند از رده خارج است ، با تعیین بودجه میتوان در مورد رنو PK نظر داد .
mehdi-ch
20-08-2013, 23:31
یاد قدیما بخیر با 6-7 تومن ی پراید نو میشد خرید:n14:
خوبید دوستان؟
من تا هفته ی دیگه قصد دارم ماشین بخرم ... تا قیمت 7تومن ... و معلومه که صددرصد فقط پراید میشه خرید! ولی مطمئنن بین مدل های 81-82-83-84 میشه خرید ... سوالم اینجاس 1-بنظرتون ریسک یکنم و سراغ ماشین هایی مثل سیلو یا پاترول ؟
در مورد این ماشین ها اطلاعاتی دارم ولی نمی خوام زیاد خرج رو دستم بزارن به غیر از بنزین!
2- بنظرتون میارزه برای خرید ماشین به تهران اومد؟
3- آیا توی این قیمت ها پراید هاچ بک با معمولی اختلاف قیمت هست؟
4- توضیحی در مورد ماشین های صبا و نسیم و یک اسم دیگه که همون پراید هست میدید؟
mohamad skystar
21-08-2013, 11:08
یاد قدیما بخیر با 6-7 تومن ی پراید نو میشد خرید:n14:
خوبید دوستان؟
من تا هفته ی دیگه قصد دارم ماشین بخرم ... تا قیمت 7تومن ... و معلومه که صددرصد فقط پراید میشه خرید! ولی مطمئنن بین مدل های 81-82-83-84 میشه خرید ... سوالم اینجاس 1-بنظرتون ریسک یکنم و سراغ ماشین هایی مثل سیلو یا پاترول ؟
در مورد این ماشین ها اطلاعاتی دارم ولی نمی خوام زیاد خرج رو دستم بزارن به غیر از بنزین!
2- بنظرتون میارزه برای خرید ماشین به تهران اومد؟
3- آیا توی این قیمت ها پراید هاچ بک با معمولی اختلاف قیمت هست؟
4- توضیحی در مورد ماشین های صبا و نسیم و یک اسم دیگه که همون پراید هست میدید؟
سلام دوست عزیز
سوالاتون رو به ترتیب جواب میدم
1. با 7 میلیون تومان اصلا سمت سیلو نرو که شاید یه داغون بتونی پیدا کنی که ارزش خرید نداره. پاترول هم ماشین بسیار پر مصرفی هست
و سر و صدای زیادی داره مگر اینکه برای جاده های ناهوار یا تیونینگ سمتش بری
2. برای خرید ماشینی مثل پراید نیازی ینست تهران بری تو شهر خودت میتونی مورد خوب پیدا کنی
تو تهران به مراتب میتونی تعداد زیادی پراید پیدا کنی و ببینی نسبت به شهر خودت
3.تو مدل های پایین اختلاف قیمت پراید هاچبک و معمولی زیاد نیست نهایت تا 1 میلیون تومان
در ضمن با 7 میلیون تومان پراید تمیز مدل 84 گیر نمیاد از 83 به پایین فکر باشید
4. نسیم همون پراید هاچ بک هست و صبا همون پراید صندوقداره و این دو ماشین از نظر فنی و موتوری
هیچ فرقی باهم ندارن و عملکردشون کاملا شبیه به هم هست.
مورد خاصی برای توضیح نداره پراید
HamiD-Xfors
24-08-2013, 22:44
7/8 تومن ماتیز چطوره؟ خرجش کمه؟:n16:
mohamad skystar
25-08-2013, 12:57
7/8 تومن ماتیز چطوره؟ خرجش کمه؟:n16:
ماتیر مدل 80 فکر کنم بتونی پیدا کنی
سعی کن حداقل از نظر فنی سالم باشه
قطعاتش هم هست.
shahinfarasystem
25-08-2013, 13:35
سلام
ماشین منRD مدل 81 یشمی با کارکرد 140000 -- فرمون هیدرولیک و کولر (که بهش اضافه کردیم خودممون )هستش
اولا میخواستم بینم چند میارزه ماشین؟؟
ثانبا با 3 تومن پول بیشتر چه گزینه هایی رو میتونم تهیه کنم؟
مرسی
Pourya-pc
25-08-2013, 18:24
سلام
ماشین منRD مدل 81 یشمی با کارکرد 140000 -- فرمون هیدرولیک و کولر (که بهش اضافه کردیم خودممون )هستش
اولا میخواستم بینم چند میارزه ماشین؟؟
ثانبا با 3 تومن پول بیشتر چه گزینه هایی رو میتونم تهیه کنم؟
مرسی
RD مدل 81 در صورت سالم بودن و بدون تصادف ---->5.800.000
با 3 ملیون هیچ گزینه ایی ندارید مگر خودروهای از رده خارج
دوستان من هرچی یه نمایندگی ها سر زدم فقط پرایدexبا se داشتن میگن که اس ایکس دیگه تولید نمیشه یخاطر نداشتن
ایربگ که نیرو انتظامی نمره نمیکنه حالا نمیدونم exبگیرم یا بازم بگردم.از طرفی یکی از دوستان توسایپا کار میکنه میگه مدلهای جدیدش قطعات بسیار لیکیفیت تر از از قبل شده بخاطر گرانی وتحریم اگه صفر بخری فردا باید بری تعمیر گاه نمیدونم تا چه اندازه صحت داره.
درود خدمت دوستان و اساتید
خرید mvm 110 سه سیلندر تا 10 میلیون برای مصارف شهری و ظرفیت حداکثر 3 نفره رو پیشنهاد میکنید؟
آیا ارزش خرید داره ؟
دوو ماتیز چطور؟ قطعاتش پیدا میشه ؟
ممنون
Pourya-pc
26-08-2013, 19:13
دوستان من هرچی یه نمایندگی ها سر زدم فقط پرایدexبا se داشتن میگن که اس ایکس دیگه تولید نمیشه یخاطر نداشتن
ایربگ که نیرو انتظامی نمره نمیکنه حالا نمیدونم exبگیرم یا بازم بگردم.از طرفی یکی از دوستان توسایپا کار میکنه میگه مدلهای جدیدش قطعات بسیار لیکیفیت تر از از قبل شده بخاطر گرانی وتحریم اگه صفر بخری فردا باید بری تعمیر گاه نمیدونم تا چه اندازه صحت داره.
درمورد کاهش کیفیت متاسفانه باید بگم درست است ، به طور مثال 111 صفر دیدم که تودری به شکل افتضاحی ساخته و بسته شده ، داشبورد و کنسول وسط سمت دنده پیلیسه دارد ، به طوری که لوازم پلاسکو که تشت ، سبد و دمپایی تولید میکنند با کیفیت ترند و این ماشین 18 ملیون تومان قیمت دارد که ظلم بسیار بزرگ و شدیدی در حق یک انسان است
mohamad skystar
26-08-2013, 23:42
خرید mvm 110 سه سیلندر تا 10 میلیون برای مصارف شهری و ظرفیت حداکثر 3 نفره رو پیشنهاد میکنید؟
آیا ارزش خرید داره ؟
دوو ماتیز چطور؟ قطعاتش پیدا میشه ؟
ممنون
برای مصارف شهری بله ماشین خوبیه
ارزش خرید داره
دوو ماتیز مورد مناسبی فکر نکنم بتونی پیدا کنی
میتونی بگردی
قطعاتش هست
درمورد کاهش کیفیت متاسفانه باید بگم درست است ، به طور مثال 111 صفر دیدم که تودری به شکل افتضاحی ساخته و بسته شده ، داشبورد و کنسول وسط سمت دنده پیلیسه دارد ، به طوری که لوازم پلاسکو که تشت ، سبد و دمپایی تولید میکنند با کیفیت ترند و این ماشین 18 ملیون تومان قیمت دارد که ظلم بسیار بزرگ و شدیدی در حق یک انسان است
دوست عزیز حالا به نظر شما EXباقیمت 8/15بخرم.من تو بحث خرابی های ماشین مخصوصااز مدل پراید چیزی ندیدم.اگه نقصها وکیفیت بیشتر ظاهر باشه بازم بهتره تا موتوری.نمیدونم چقدر پرایدهای الان کیفیتشون نسبت به قدیمیتر ها اومده پایین.با ان اوصاف به به نزدیکترین نمایندگی زنگیدم گفت SXندارن حلا چرا از تو سایتشون بر نمیدارن یا اطلاع رسانی نمیشه بماندتحوی فوری هم ندارن گفت شاید 10الی15روزه بتونم براتون ردیف کنم.اگه تحویل فوری بشه با100تومن بیشتر بگیری بهتره چون به اینا اعتباری نیست فردار میبینی بیشترازیکماه شدو زد قیمتش رفت بالاتر وگفتن باید فلان قدر دیگه بریزی.
حالاشما واقعا اطلاع دارید که SXتولیدمیشه یانه آخه پراید چیه که ایربگ داشته باشه .یه سئوال دیگه میشه ایربگ پراید رو هم مثل خودرو های خارجی خاموش کرد.
من هرچی قیمت 131SXمدل 90گرفتم بهم قیمت 14تا 5/14دادن خوب بابا اگه قرار باشه هرکسی نه تنها من 5/14بده از بیرون ماشین مدل 90بگیرن 1تومن بذارن روش 92بگیرن که خیلی بهتره من اینجای قضیه رو متوجه نمیشم یکی به من بگه علتش چیه؟؟؟!!!
یه سئوال دیگه برای خرید خودروی صفر بغیر از پولی که به حساب نمایندگی واریز میشه هزینه دیگه ای هم باید پرداخت یعنی من رو بیشتراز8/15حساب کنم .مثلا برای پلاک یا هر چیزدیگه ای ....؟؟؟
پلاک و خود نماینگی میده یا نه باید تعویض پلاک حتما بری .کارت سوخت چی اون چطور میاد.
باتشکر.
Pourya-pc
27-08-2013, 09:46
دوست عزیز حالا به نظر شما EXباقیمت 8/15بخرم.من تو بحث خرابی های ماشین مخصوصااز مدل پراید چیزی ندیدم.اگه نقصها وکیفیت بیشتر ظاهر باشه بازم بهتره تا موتوری.نمیدونم چقدر پرایدهای الان کیفیتشون نسبت به قدیمیتر ها اومده پایین.با ان اوصاف به به نزدیکترین نمایندگی زنگیدم گفت SXندارن حلا چرا از تو سایتشون بر نمیدارن یا اطلاع رسانی نمیشه بماندتحوی فوری هم ندارن گفت شاید 10الی15روزه بتونم براتون ردیف کنم.اگه تحویل فوری بشه با100تومن بیشتر بگیری بهتره چون به اینا اعتباری نیست فردار میبینی بیشترازیکماه شدو زد قیمتش رفت بالاتر وگفتن باید فلان قدر دیگه بریزی.
حالاشما واقعا اطلاع دارید که SXتولیدمیشه یانه آخه پراید چیه که ایربگ داشته باشه .یه سئوال دیگه میشه ایربگ پراید رو هم مثل خودرو های خارجی خاموش کرد.
من هرچی قیمت 131SXمدل 90گرفتم بهم قیمت 14تا 5/14دادن خوب بابا اگه قرار باشه هرکسی نه تنها من 5/14بده از بیرون ماشین مدل 90بگیرن 1تومن بذارن روش 92بگیرن که خیلی بهتره من اینجای قضیه رو متوجه نمیشم یکی به من بگه علتش چیه؟؟؟!!!
یه سئوال دیگه برای خرید خودروی صفر بغیر از پولی که به حساب نمایندگی واریز میشه هزینه دیگه ای هم باید پرداخت یعنی من رو بیشتراز8/15حساب کنم .مثلا برای پلاک یا هر چیزدیگه ای ....؟؟؟
پلاک و خود نماینگی میده یا نه باید تعویض پلاک حتما بری .کارت سوخت چی اون چطور میاد.
باتشکر.
شما همون مدل EX رو بخرید و اگر بتونید زود تحویل بگیرید بهتر است ، از نظر فنی پراید مشکلی نداره چون چیزی برای خراب شدن نداره .
پراید به علت ارزونی نهایت مدلی 500 تومن ازش کم میشه ، برای خیلی از پراید سوارها یک ملیون تومان مبلغ زیادی هم هست .
درود مجدد
با 6-7 میلیون میشه یه پراید هاچ بک یا صندوق دار تمیز گیر اورد که انژکتوری باشه ؟
شما همون مدل EX رو بخرید و اگر بتونید زود تحویل بگیرید بهتر است ، از نظر فنی پراید مشکلی نداره چون چیزی برای خراب شدن نداره .
پراید به علت ارزونی نهایت مدلی 500 تومن ازش کم میشه ، برای خیلی از پراید سوارها یک ملیون تومان مبلغ زیادی هم هست .
دوست عزیز میدونم زیاد سئوال میکنم بذار رو حساب ناشی بودنم ولی من چندتا سئوال تو پست قبلیم پرسیدم اگه امکانش هست یه خورده منو بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم چون من اولین باره که دارم خودرو صفر مخرم
Pourya-pc
27-08-2013, 17:28
درود مجدد
با 6-7 میلیون میشه یه پراید هاچ بک یا صندوق دار تمیز گیر اورد که انژکتوری باشه ؟
درود ، میتونید به مدل های 82 و 83 فکرکنید .اما انژکتوری نیستند .
درود مجدد خدمت دوستان و اساتید
یه سوال میپرسم امیدوارم نخندید :n02:
با 7-8 تومن خرید جیپ صحرا رو پیشنهاد میکنید ؟
هدف کلا برای طی مسافت جاده ای تا دانشگاست و استفاده ی خاص دیگه ای نداریم.
کلا چطور ماشینیه به لحاظ خرج و هزینه و قطعه و ...
ممنون میشم پاسخ بدید.
mohamad skystar
28-08-2013, 23:30
درود مجدد خدمت دوستان و اساتید
یه سوال میپرسم امیدوارم نخندید :n02:
با 7-8 تومن خرید جیپ صحرا رو پیشنهاد میکنید ؟
هدف کلا برای طی مسافت جاده ای تا دانشگاست و استفاده ی خاص دیگه ای نداریم.
کلا چطور ماشینیه به لحاظ خرج و هزینه و قطعه و ...
ممنون میشم پاسخ بدید.
برای تردد دانشگاه جز پراید خودتون رو درگیره این ماشین ها
نکنید.
mf.designing
28-08-2013, 23:35
سلام به اساتید
سوالاتی داشتم در مورد PK ! :دی
آخرین مدلش برا کی هست ؟! خرید کدوم نسل بهتره ؟! این مدلهای قالبا با رنگ نقره و بالا گلگیر فلزی(نه پلاستیکی) جدیدترینن ؟! قیمت تمیز ترین ؟! و هر توضیح دیگه ای که لازمه ! :دی
مرسی
mohamad skystar
29-08-2013, 10:08
سلام به اساتید
سوالاتی داشتم در مورد PK ! :دی
آخرین مدلش برا کی هست ؟! خرید کدوم نسل بهتره ؟! این مدلهای قالبا با رنگ نقره و بالا گلگیر فلزی(نه پلاستیکی) جدیدترینن ؟! قیمت تمیز ترین ؟! و هر توضیح دیگه ای که لازمه ! :دی
مرسی
PK تا سال 84 با اتاق رنو 5 قدیمی تولید شد
اما مدت یکسال یعنی تا سال 85 با یک سری تغییرات
که روش انجام دادن تولید شد و همون سال تولیدش متوقف شد.
آخرین مدل 85 هست
مدل 85 تا 7 میلیون تومان هم هست در کل PK ارزش خرید نداره
مگر اینکه شرایط اضطراری باشه.
mf.designing
29-08-2013, 10:58
PK تا سال 84 با اتاق رنو 5 قدیمی تولید شد
اما مدت یکسال یعنی تا سال 85 با یک سری تغییرات
که روش انجام دادن تولید شد و همون سال تولیدش متوقف شد.
آخرین مدل 85 هست
مدل 85 تا 7 میلیون تومان هم هست در کل PK ارزش خرید نداره
مگر اینکه شرایط اضطراری باشه.
ارزش خرید نداره ؟! حتی سری قبل تر ؟ توصیه شما چیه ؟! با بودجه حداقلی
من خودمم هم دنبال pk می گردم.واقعا 7 میلیون هست؟؟؟ چه خبره!!!!!!!!!1
واسه کسی که تازه می خواد برونه ،اونم دختر فکر کنم خوب باشه.
hosein002
01-09-2013, 22:42
دوستان سلام
پراید 84 یشمی یه ستون عقب رنگ شده کاپوت جلو و عقب و سقف آفتاب سوختگی داره ظاهر داخل ماشین داغونه موتوری بدک نیست 5بار تا اونجایی که خبر دارم جوش اورده
با این مشخصات قیمتش چنده؟
Pourya-pc
01-09-2013, 22:49
دوستان سلام
پراید 84 یشمی یه ستون عقب رنگ شده کاپوت جلو و عقب و سقف آفتاب سوختگی داره ظاهر داخل ماشین داغونه موتوری بدک نیست 5بار تا اونجایی که خبر دارم جوش اورده
با این مشخصات قیمتش چنده؟
پراید 84 با مشخصاتی که فرمودید ---->5.200.000
سلام
با 10میلیون سواری چی میشه خرید؟
soheilnouri
08-09-2013, 00:36
با ده میلیون میشه بایین ترین مدل ال 90 رو خرید؟
Pourya-pc
08-09-2013, 00:58
سلام
با 10میلیون سواری چی میشه خرید؟
میتونید به پراید مدل 86 فکر کنید ، سایر خودرو ها به دلیل توی بورس نبودن بسته به معیارهای شما دارد .
با ده میلیون میشه بایین ترین مدل ال 90 رو خرید؟
دوست من حتی ثانیه ایی فکرشو نکنید ، برای خرید ال 90 حداقل 20 ملیون به بالا باید هزینه کنید ( مثلا مدل ایی صفر بدون کولر 86 )
ppp.ehsan
08-09-2013, 15:46
خداييش يه سوال ميپرسم من الان چهارده تومن دارم چند ماهه ميخوام ماشين بخرم ولي نتونستم تصميم بگيرم برا همين همش توي انجمن هستم و نظرات رو ميخونم ببينم بايد آخر كار چه تصميمي بگيرم
من عاشق 206 هستم ميدونم با اين پولي كه دارم ميشه يه پرايد رديف دست و پا كرد ولي اگه بخوام با 14تومن يه 206بردارم ميشه يه چيزي بردارم كه بعدا پدرمو درنياره از خرج بعدم برا فروش مشكل نداشته باشم خداوكيلي درست راهنمايي كنيد من ميدونم پرايد خوبه ولي 206دوس دارم سرمايمم همينه بگيد چيكار كنم آخه
Pourya-pc
08-09-2013, 18:46
خداييش يه سوال ميپرسم من الان چهارده تومن دارم چند ماهه ميخوام ماشين بخرم ولي نتونستم تصميم بگيرم برا همين همش توي انجمن هستم و نظرات رو ميخونم ببينم بايد آخر كار چه تصميمي بگيرم
من عاشق 206 هستم ميدونم با اين پولي كه دارم ميشه يه پرايد رديف دست و پا كرد ولي اگه بخوام با 14تومن يه 206بردارم ميشه يه چيزي بردارم كه بعدا پدرمو درنياره از خرج بعدم برا فروش مشكل نداشته باشم خداوكيلي درست راهنمايي كنيد من ميدونم پرايد خوبه ولي 206دوس دارم سرمايمم همينه بگيد چيكار كنم آخه
اگر واقعا قصد خرید 206 را دارید باید فکر هزینه های احتمالی موتور را هم کرده باشید .
206 مدل 82 و 83 به راحتی میتونید گیر بیارید .
shadows_funeral
08-09-2013, 20:16
با این هزینه 206 ایی که پیدا می کنید یا توی خرج سنگین افتاده یا بزودی می افته. بهتره یا روی پولتون بذارید یا اینکه برید سمت پراید. اصلا به دردسرش نمی ارزه 206 با این قیمت.
ppp.ehsan
08-09-2013, 21:11
با این هزینه 206 ایی که پیدا می کنید یا توی خرج سنگین افتاده یا بزودی می افته. بهتره یا روی پولتون بذارید یا اینکه برید سمت پراید. اصلا به دردسرش نمی ارزه 206 با این قیمت.
منظورتون از خرج سنگين مگه چقدره؟؟؟؟؟ مگه يه بار بيشتر ميخواد خرج بذاره رو دستم؟حالا من يه تومن هم اختصاص ميدم براي خرج سنگينش
حالا سوال اينجاس بعد از گذاشتن يه خرج سنگين برام ماشين بشو هست يا نه چون ميخوام يكي دوسال نگه دارمش
mirzanejad
08-09-2013, 22:56
منظورتون از خرج سنگين مگه چقدره؟؟؟؟؟ مگه يه بار بيشتر ميخواد خرج بذاره رو دستم؟حالا من يه تومن هم اختصاص ميدم براي خرج سنگينش
حالا سوال اينجاس بعد از گذاشتن يه خرج سنگين برام ماشين بشو هست يا نه چون ميخوام يكي دوسال نگه دارمش
نکته اینجاست که خرج یه ماشین اختصاص به یه قسمت خاص (مثلاً موتور) نداره که یه باره سر و تهش هم بیاد و از هر ناحیه ای می تونه خرج تراشی کنه.
بهترین کار توجه به توصیه دوستان هستش. مخصوصاً که 206 خودروی ظریف و حساسیه و اگر شروع به اذیت کنه واقعاً دردسر میشه.
اما بحث شما دو جنبه داره:
یکی اینه که مدل پائین تر ولی تروتمیز تر (که قطعاً پیدا کردنش هم سخت تره) گیر بیارید که حتماً بالاتر از قیمت مدل خودش باید پول بابتش بدید. => در این صورت احتمالاً مورد بی دردسر گیرتون میاد اما مورد دوم از همین نکته بوجود میاد. شما فرمودید بعد از مدتی قصد فروشش رو دارید که در این صورت باید چند میلیونی زیر قیمتی که خریدید، بفروشیدش.
برای جلوگیری از این گرون خریدن و ارزون فروختن می تونید تا پس انداز بیشتر، فعلاً یه پراید (که سالمش هم بیشتر از هر خودروی دیگری قابل یافته) بگیرید که موقع فروشش کمترین دردسر و قیمت مناسب رو داشته باشید. بعد برید 206 مورد علاقتون رو بگیرید. (این چیزایی بود که به ذهن من رسید، اگه پیش پا افتاده بود ببخشید)
ppp.ehsan
09-09-2013, 17:11
نکته اینجاست که خرج یه ماشین اختصاص به یه قسمت خاص (مثلاً موتور) نداره که یه باره سر و تهش هم بیاد و از هر ناحیه ای می تونه خرج تراشی کنه.
بهترین کار توجه به توصیه دوستان هستش. مخصوصاً که 206 خودروی ظریف و حساسیه و اگر شروع به اذیت کنه واقعاً دردسر میشه.
اما بحث شما دو جنبه داره:
یکی اینه که مدل پائین تر ولی تروتمیز تر (که قطعاً پیدا کردنش هم سخت تره) گیر بیارید که حتماً بالاتر از قیمت مدل خودش باید پول بابتش بدید. => در این صورت احتمالاً مورد بی دردسر گیرتون میاد اما مورد دوم از همین نکته بوجود میاد. شما فرمودید بعد از مدتی قصد فروشش رو دارید که در این صورت باید چند میلیونی زیر قیمتی که خریدید، بفروشیدش.
برای جلوگیری از این گرون خریدن و ارزون فروختن می تونید تا پس انداز بیشتر، فعلاً یه پراید (که سالمش هم بیشتر از هر خودروی دیگری قابل یافته) بگیرید که موقع فروشش کمترین دردسر و قیمت مناسب رو داشته باشید. بعد برید 206 مورد علاقتون رو بگیرید. (این چیزایی بود که به ذهن من رسید، اگه پیش پا افتاده بود ببخشید)
واقعا از راهنماييتون متشكرم فكر ميكنم اين بهترين حرفي و راهنمايي بود كه از روي منطق بهم زده شد و قبول دارش هستم فقط يه نكته ديگه ديگه هم براي آخرين سوال در مورد سمند هم همين حرفاتون صدق ميكنه با اين مبلغ پول؟؟؟؟؟ چون بنده بعد از206 به اين ماشين هم علاقه دارم ممنون ميشم از پاسختون
Pourya-pc
09-09-2013, 18:08
واقعا از راهنماييتون متشكرم فكر ميكنم اين بهترين حرفي و راهنمايي بود كه از روي منطق بهم زده شد و قبول دارش هستم فقط يه نكته ديگه ديگه هم براي آخرين سوال در مورد سمند هم همين حرفاتون صدق ميكنه با اين مبلغ پول؟؟؟؟؟ چون بنده بعد از206 به اين ماشين هم علاقه دارم ممنون ميشم از پاسختون
هزینه نگهداری و تعمیر سمند به مراتب خیلی کمتر از 206 است ضمن اینکه قطعاتش به راحتی پیدا میشود .
سمند معمولی مدل 85 میتونید بخرید .
comeback pep
09-09-2013, 19:30
من خودم سمند دارم ولى توصيه ميكنم دنبال 405 باشى. سمند سوارى بهترى ميده و امنيتش هم بيشتره اما يه مقدار مصرفش و هزينه نگهداريش بالاتره. كه اونم برميگرده به وزن بيشترش. ضمنا براى شما كه ميخواى چند وقت ديگه بفروشيش، 405 گزينه مناسب تريه و فروشش آسونتره. و اينم در نظر داشته باش كه وقتى بحث ماشين مدل پايين باشه(مثلا 84)، معمولا 405 نسبت به سمند سرپاتر و سرحال تره.
با همه اينا خودم سمندو ترجيح ميدم به خاطر امنيت بيشترش و سوارى بهترش ولى احساس ميكنم براى شما 405 بهتره.
با 15 تومن ميتونى 405 دوگانه فابريك مدل 85 گير بيارى اما سمند بعيده. شايد ال ايكس 84 گيرت بياد كه در صورت تميز بودن، گزينه خوبيه.
a1l2i3z4a5h6r7
11-09-2013, 18:56
پراید صبا مدل 86 آبی اطلسی فرمان هیدورلیک کارکرد 80000 تا فنی و اتاق به شرط قیمت 10 میلیون آیا ارزش خرید دارد یا نه ممنون میشم جواب بدین
ویک سوال دیگه بهترین مدل پراید چی هست در حال حاظر با قیمت 12 13 چی گیر میاد
aaaammmm87
11-09-2013, 19:55
سلام
با 3 تا 5 تومن چی میتونم بگیرم که همش تعمیر گاهم نباشم ؟پیکان چه مدلی میتونم بگیرم ؟
mohamad skystar
12-09-2013, 11:57
پراید صبا مدل 86 آبی اطلسی فرمان هیدورلیک کارکرد 80000 تا فنی و اتاق به شرط قیمت 10 میلیون آیا ارزش خرید دارد یا نه ممنون میشم جواب بدین
ویک سوال دیگه بهترین مدل پراید چی هست در حال حاظر با قیمت 12 13 چی گیر میاد
پراید مدل 89 قیمت 10 میلیون مناسبه
اگر فنی و اتاق سالم و تمیز باشن
با 12 یا 13 میلیون تومان هم میشه همون پراید اما خوب سری جدیدش رو گرفت
mohamad skystar
12-09-2013, 11:58
سلام
با 3 تا 5 تومن چی میتونم بگیرم که همش تعمیر گاهم نباشم ؟پیکان چه مدلی میتونم بگیرم ؟
پیکان مدل 80 یا 81 میتونی پیدا بکنی.
tomalaki
04-10-2013, 14:24
سلام. میخوام یه PK انژکتوری بگیرم واسه رفت و آمد بین سر کار و منزل. در حال حاضر 131 se دارم. میخوام هم بیش تر از 5 تومن هزینه کنم و ضمن اینکه تا 6 ماه هم تعمیر نخواد. پیدا میشه؟ کسی اینجا داره؟
shahinfarasystem
04-10-2013, 20:26
سلام ببخشيد تا ده ميليون ميشه بگيد چه سمند ، 405 و ريو يي خريداري كرد؟
راستش زياد دلم با پرايد نيست
و ميشه يه مقايسه كوچولو رو اين سه تا گزينه از نظر راحت بودن ماشين، امنيت و هزينه لوازم جانبي داشته باشيد ممنون
ppp.ehsan
04-10-2013, 22:08
يه پرايد 132 مدل 87 بهم گفته يازده تومن مي ارزه اين قيمت
دوستان درود
بین ماتیز 80یا81 و ام وی ام 110 85-86 کدوم بهتره به نظرتون؟
از لحلاظ ایمنی،راحتی،قطعات و ارزش خرید.
ممنون
mohamad skystar
05-10-2013, 12:23
سلام ببخشيد تا ده ميليون ميشه بگيد چه سمند ، 405 و ريو يي خريداري كرد؟
راستش زياد دلم با پرايد نيست
و ميشه يه مقايسه كوچولو رو اين سه تا گزينه از نظر راحت بودن ماشين، امنيت و هزينه لوازم جانبي داشته باشيد ممنون
با این بودجه هیچ کدوم از این خودروها رو نمیشه در حد سالم و درست حسابی پیدا کرد.
اما خود بین این 3 گزینه ریو از نظر فنی و موتوری و مصرف سوخت برتر هست
405 و سمند از نظر ایمنی و راحتی و جاداری
mohamad skystar
05-10-2013, 12:24
يه پرايد 132 مدل 87 بهم گفته يازده تومن مي ارزه اين قيمت
اگر از نظر فنی و بدنه سالم و تمیز باشه قیمت رو مناسب گفته.
mohamad skystar
05-10-2013, 12:26
دوستان درود
بین ماتیز 80یا81 و ام وی ام 110 85-86 کدوم بهتره به نظرتون؟
از لحلاظ ایمنی،راحتی،قطعات و ارزش خرید.
ممنون
ماتیز به شرط سالم بودن حداقل از نظر فنی فکر میکنم بهتر باشه
اما خیلی باید بگردی تا مورد مناسب پیدا کنی
mvm 110 راحت تر گیر میاد اما نسبت به ماتیز از نظر کیفیت استحکام و ایمنی نمره کمتری میگیره
اپل کورسا چنده الان ؟
آیا ارزش خرید داره ؟
mohamad skystar
07-10-2013, 23:38
اپل کورسا چنده الان ؟
آیا ارزش خرید داره ؟
اپل کورسا مدل 94 بسته به شرایط فنی و بدنه
از 9 تا 11 میلیون توامن قیمت میخوره.
اکثرا رنگ شده هستن اما اگر بتونی موردی پیدا کنی
حداقل از نظر فنی سالم باشه و داخلشم سالم و تمیز باشه ارزش خرید داره
ahmad0120
08-10-2013, 01:28
بنظرتون خریدن ماتیز عاقلانه است یا همون پراید جوانان بگیریم ؟
خرج نندازه رو دستمون این ماتیز...
mohamad skystar
08-10-2013, 18:29
بنظرتون خریدن ماتیز عاقلانه است یا همون پراید جوانان بگیریم ؟
خرج نندازه رو دستمون این ماتیز...
اگه میخوای فکرت مشغول نباشه و ریسک نکنی همون پراید رو بردار که خیالت بابته همه چیزش راحت باشه
teraktor2003
15-10-2013, 16:19
سلام
دوستان می دونن از کجا می تونم اپل کورسا گیر بیارم که قابل اعتماد باشه؟ بازار خاصی داره؟
mohamad skystar
15-10-2013, 18:21
سلام
دوستان می دونن از کجا می تونم اپل کورسا گیر بیارم که قابل اعتماد باشه؟ بازار خاصی داره؟
اگه تو مرکز استان ساکن باشی
جمعه بازار خودروی شهرتون
اگه نه که باید از طریق اینرنت بگردی یا تو نمایشگاه ها دنبالش باشی
سلام... قصد خرید ماتیز یا ام وی ام را دارم ... سوالم اینه که یه ماتیز 81-82 یا ام وی 85 -86 بخرم با حدود 10 میلیون
یا بهتره بودجه را تا 15 افزایش داده و ام وی ام 90-91 خرید ؟
البته بعد از چند ماه حالا یا شاید بیشتر از یک سال قصد فروش ماشین و خرید ماشین بهتر را دارم...
m0hammad_74
26-10-2013, 17:02
سلام دوستان من تا یه سال دیگه میخوام ماشین بگیرم یه سوال ماشینای قدیمی خارجی به نظرتون چطورن ؟
از نظر کیفیت و هزینه ؟
مثلا bmw های سال 1970-90 ؟
یا دوو ریسر و اسپرو ؟(اگه مورد بهتری هست بگین)
اگه میشه بودجه همون 10 زورکی!
mohamad skystar
26-10-2013, 18:12
سلام دوستان من تا یه سال دیگه میخوام ماشین بگیرم یه سوال ماشینای قدیمی خارجی به نظرتون چطورن ؟
از نظر کیفیت و هزینه ؟
مثلا bmw های سال 1970-90 ؟
یا دوو ریسر و اسپرو ؟(اگه مورد بهتری هست بگین)
اگه میشه بودجه همون 10 زورکی!
با 10 میلیون تومان فکر نمیکنم این خودروهایی که نام بردین رو بتونی مورد خوبش رو حداقل تمیز از نظر فنی پیدا کنی.
خیلی سخت گیر میاد. اسپرو یا ریسر مدل 92 شاید پیدا کنی اونم تو جمعه بازارهای خودرو.
m0hammad_74
26-10-2013, 19:23
خوب با اسپرو یا ریسر از نظر قطعات مشکلی نخواهم داشت ؟
ایا انجام دادن یه همچین کاری بهتر از خریدن پرایده ؟(از نظر کیفیت)
کلا همین 2 تا ماشین تو ای قیمت هست یعنی ؟(تقصیر من که نیست خوب گرونی خورد به جوونیه ما)
mohamad skystar
27-10-2013, 00:40
خوب با اسپرو یا ریسر از نظر قطعات مشکلی نخواهم داشت ؟
ایا انجام دادن یه همچین کاری بهتر از خریدن پرایده ؟(از نظر کیفیت)
کلا همین 2 تا ماشین تو ای قیمت هست یعنی ؟(تقصیر من که نیست خوب گرونی خورد به جوونیه ما)
میتسوبیشی لنسر مدل 92 هم میشه پیدا کرد که بتر از اسپرو یا ریسر هستش
چون طرفدار زیاد داره قطعاتش هم خیلی بهتر از اونا یافت میشه با اینکه اسپرو و ریسر هم کم و زیاد قطعاتشون هست به صورت استوک
mehdi-ch
02-11-2013, 13:00
سلام دوستان ...
من خیلی هاچ بک دوست دارم ولی قیمت های پرتی می دن مثلاً مدل های قبل 80 رو به قیمت مدل های 83-84 میدن :-| ،
1- با 8تومن میشه ی پراید مطمئن گیر آورد؟ 2- چقد اختلاف قیمت بین مدل معمولی و هاچ بک تو این قیمت ها هست
3- ایا سیلو و مثلاً تویوتا و سایر ماشین های قدیمی گزینه ی مناسبین تو این قیمت ها پیدا بشن اگر تمیز باشن از نظر فنی؟ اصلن گیر میاد تو این قیمتا
mehdi-ch
02-11-2013, 20:51
1- پراید هاچ بک مدل 80 ... با 10سال تخفیف بیمه و ی سالم بیمه شده و به جز در بی رنگ قیمت 8.500
2. RD مدل 84 بی رنگ 3سال تخفیف بیمه و موتوری همه چی سالم 5.800
3.پراید مدل 83 دوگانه بی رنگ و همه جوره سالم 9میلیون
موندم بین پراید معمولی و هاچ بک و Rd ! این 3تارو بعد 2روز گشت پیدا کردم!
Pourya-pc
02-11-2013, 22:58
1- پراید هاچ بک مدل 80 ... با 10سال تخفیف بیمه و ی سالم بیمه شده و به جز در بی رنگ قیمت 8.500
2. RD مدل 84 بی رنگ 3سال تخفیف بیمه و موتوری همه چی سالم 5.800
3.پراید مدل 83 دوگانه بی رنگ و همه جوره سالم 9میلیون
موندم بین پراید معمولی و هاچ بک و Rd ! این 3تارو بعد 2روز گشت پیدا کردم!
شما کجای ایران هستید که قیمت ها به این صورت است ؟؟؟؟؟؟؟
mohamad skystar
02-11-2013, 23:14
سلام دوستان ...
من خیلی هاچ بک دوست دارم ولی قیمت های پرتی می دن مثلاً مدل های قبل 80 رو به قیمت مدل های 83-84 میدن :-| ،
1- با 8تومن میشه ی پراید مطمئن گیر آورد؟ 2- چقد اختلاف قیمت بین مدل معمولی و هاچ بک تو این قیمت ها هست
3- ایا سیلو و مثلاً تویوتا و سایر ماشین های قدیمی گزینه ی مناسبین تو این قیمت ها پیدا بشن اگر تمیز باشن از نظر فنی؟ اصلن گیر میاد تو این قیمتا
سلام.
دوست من ماشین ها هرچی مدلشون پایین بره که قیمتشون به صفر نمیرسه.
بله درسته مثلا مدل های قبل 80 هستن که با 81 یا 82 هم قیمت هستن که اون بستگی به شرایط ماشین از نظر فنی و بدنه و ... داره
mehdi-ch
03-11-2013, 16:12
شما کجای ایران هستید که قیمت ها به این صورت است ؟؟؟؟؟؟؟
:n04: یعنی الآن خیلی گرونه؟ من ساری و قائمشهر این قیمتا رو دیدم... بنظرتون بیام تهران بگردم بهتره؟:n13:
Pourya-pc
03-11-2013, 19:45
:n04: یعنی الآن خیلی گرونه؟ من ساری و قائمشهر این قیمتا رو دیدم... بنظرتون بیام تهران بگردم بهتره؟:n13:
بله ! مدل 80 حداکثر 6.5 قیمت دارد ، البته باید منتظر موند و دید که افزایش 15 تا 30 درصدی خودروهای داخلی چه بر سر قیمتها خواهد آورد .
با سه تا پنج میلیون تومان چه ماشینی میشه خرید که دردسر نداشته باشه واسه شروع رانندگی میخوام!
یه سوال دیگه همه نوع رنو pk کولر دارن؟
Pourya-pc
04-11-2013, 23:29
با سه تا پنج میلیون تومان چه ماشینی میشه خرید که دردسر نداشته باشه واسه شروع رانندگی میخوام!
یه سوال دیگه همه نوع رنو pk کولر دارن؟
میتوانید به رنو PK مدل 83 فکر کنید ، اکثرا کولر دارن .
میتوانید به رنو PK مدل 83 فکر کنید ، اکثرا کولر دارن .
چون pk ماشین کوچیکیه منم قدم بلند اذیت نمیشم؟:n29:
mohamad skystar
05-11-2013, 13:04
چون pk ماشین کوچیکیه منم قدم بلند اذیت نمیشم؟:n29:
100 % اذیت میشی.
صبر کن بودجه رو افزایش بده حداقل یه پراید بخر
PK نه فضای خوبی داره نه کیفیت خوبی داره نه ایمنی خوبی داره.
یه پراید بازم بهتر از PK هست.
100 % اذیت میشی.
صبر کن بودجه رو افزایش بده حداقل یه پراید بخر
PK نه فضای خوبی داره نه کیفیت خوبی داره نه ایمنی خوبی داره.
یه پراید بازم بهتر از PK هست.
rdچی؟نمیشه با این قیمت یه آردی تر و تمیز گیر آورد؟
Pourya-pc
05-11-2013, 14:51
rdچی؟نمیشه با این قیمت یه آردی تر و تمیز گیر آورد؟
میتونید به مدل 79 آر دی فکر کنید ، خرج خاصی هم نداره فقط یقینا لگن شده است که با این بودجه مهم نیست .
میتونید به مدل 79 آر دی فکر کنید ، خرج خاصی هم نداره فقط یقینا لگن شده است که با این بودجه مهم نیست .نتونستم بهتون پیام خصوصی بدم گزینه خوبیه ولی من تو تهرانم!
navid.12.1234
06-11-2013, 19:36
سلام دوستان مثل اينکه اينجا فقط بحث مدل بالاهاست....!
من قصد خريد يه ماشين داشتم با بودجه 10 الي 11 و نياز به مشورت دوستان اهل فن دارم
بي ام و يا بنز يا يه ژاپني خوش رخ و خوب تو اين رنج قيمت چه مدلي معرفي ميکنين...؟ (اصلا خريدش تو اين رنج قيمت کار درستيه)
البته من تو بندرعباس هستم و اين دسته ماشينا اينجا زياد نيست و کسي هم نيست که
مستقيم برم مشاوره بگيرم گفتم اينجا مطرح کنم که شايد راهنمايي شما جلوي تصميمات
اشتباه احتمالي از سر بي تجربگي اين جانب گرفته بشه .
اين ماشين اولي ميشه که ميخوام بخرم لطف کنين روشنم کننين ممنون محبتتون ميشم...
mohamad skystar
06-11-2013, 19:40
سلام دوستان مثل اينکه اينجا فقط بحث مدل بالاهاست....!
من قصد خريد يه ماشين داشتم با بودجه 10 الي 11 و نياز به مشورت دوستان اهل فن دارم
بي ام و يا بنز يا يه ژاپني خوش رخ و خوب تو اين رنج قيمت چه مدلي معرفي ميکنين...؟ (اصلا خريدش تو اين رنج قيمت کار درستيه)
البته من تو بندرعباس هستم و اين دسته ماشينا اينجا زياد نيست و کسي هم نيست که
مستقيم برم مشاوره بگيرم گفتم اينجا مطرح کنم که شايد راهنمايي شما جلوي تصميمات
اشتباه احتمالي از سر بي تجربگي اين جانب گرفته بشه .
اين ماشين اولي ميشه که ميخوام بخرم لطف کنين روشنم کننين ممنون محبتتون ميشم...
با این بودجه و برای شهر بندرعباس یه ماشین سخت کار ژاپنی میخوای
میشه میتسوبیشی لنسر پیدا کرد مدل 1992
فکر میکنم شیراز بتونی پیدا کنی.
navid.12.1234
06-11-2013, 23:44
با این بودجه و برای شهر بندرعباس یه ماشین سخت کار ژاپنی میخوای
میشه میتسوبیشی لنسر پیدا کرد مدل 1992
فکر میکنم شیراز بتونی پیدا کنی.
بنظرت اتوماتش گير مياد ؟
دردسرش بيشتره ، کمتره؟
mohamad skystar
07-11-2013, 02:23
بنظرت اتوماتش گير مياد ؟
دردسرش بيشتره ، کمتره؟
اتوماتیکش نیست.
ماشین پرطرفدار و سخت کار و کم دردسری هست
قطعاتش هم پیدا میشه.
hoseingh
16-11-2013, 22:54
سلام
به نظر شما هاچ بک مدل 90 sx بدون رنگ تقریبا چند می ارزه؟ صاحبش گفته 14.5 میلیون. اینقدر می ارزه؟
Pourya-pc
17-11-2013, 15:25
سلام
به نظر شما هاچ بک مدل 90 sx بدون رنگ تقریبا چند می ارزه؟ صاحبش گفته 14.5 میلیون. اینقدر می ارزه؟
بله قیمت مناسب است .
jamshidjap
17-11-2013, 19:48
سلام
یه پراید هاچ بک مسی متالیک مدل 86 بدون رنگ ولی خط خش داره یکمی ،،لاستیک 90٪ ریینگ اسپرت 2ماه بیمه و 7سال تخفیف بیمه ،هیدرولیک میگفت 10.500 ولی رفتیم که بنویسیم دبه کرد گفت 10.700
میارزه 10.700 ؟ ضمنا ضبط باند نداره فقط یه یه پخش چینی ازینا که فقط فلش میخوره داره که نو گذاشته
Pourya-pc
17-11-2013, 23:00
سلام
یه پراید هاچ بک مسی متالیک مدل 86 بدون رنگ ولی خط خش داره یکمی ،،لاستیک 90٪ ریینگ اسپرت 2ماه بیمه و 7سال تخفیف بیمه ،هیدرولیک میگفت 10.500 ولی رفتیم که بنویسیم دبه کرد گفت 10.700
میارزه 10.700 ؟ ضمنا ضبط باند نداره فقط یه یه پخش چینی ازینا که فقط فلش میخوره داره که نو گذاشته
تقریبا مناسبه ، هزینه بیمه هم زیاد نمیشه ، برای مصرف کننده گزینه بدی نیست .
jakl_dad
21-11-2013, 11:59
سلام عزیزان من یه پراید میخوام صندوق دار باشه حداکثر پولم 10 تومن هست توشهر زیاد کار دارم با ماشین اما میخوام که خرج نیاره برام مدلش مهم نیست اما دیگه بالا 85 باشه
به نظرتون چه مدلی در حال حار گیرم میاد؟
میتونم تا عید هم صبر کنم اما نمیدونم اروزن میشه یا نه؟؟:n13:
Pourya-pc
21-11-2013, 13:09
سلام عزیزان من یه پراید میخوام صندوق دار باشه حداکثر پولم 10 تومن هست توشهر زیاد کار دارم با ماشین اما میخوام که خرج نیاره برام مدلش مهم نیست اما دیگه بالا 85 باشه
به نظرتون چه مدلی در حال حار گیرم میاد؟
میتونم تا عید هم صبر کنم اما نمیدونم اروزن میشه یا نه؟؟:n13:
محصولات سایپا 10 درصد گران شدند و اینطور که مشخصه ممکنه گرانتر هم بشود .
میتوانید پراید صندوقدار ساده مدل 84 را انتخاب کنید .
mehdi987ma
23-11-2013, 00:48
سلام
اگه از لحاظ موتو مشکلی نداشته باشه. بین 10 تا 11 می ارزه
jamshidjap
23-11-2013, 01:20
این یارو از اون آدما بود که خودتون میدونید،، رو 10.700 هم باز دبه کرد،،ماشینو نداد که نداد(هاچ بک مسی 86 که بالا گفتم) منم از خیرش گذشتم امروز رفتم پارکینگ سمت عبدل آباد که فقط پراید داره،،یه قیمتایی میدادن که آدم اصن از خرید ماشین منصرف میشه!!!!! همه دلال!!!!! مثلا پراید 84 رنگ دارو گذاشته بودن 11!!!!!!!
سلام و خسته نباشید.
پراید بژ مدل 85، دور رنگ، به اضافه 500 لیتر بنزین، موتوری تمیز، چقد میرزه؟
نهایتن ده تومن پراید، چی میشه خرید تو بازار فعلی.
ممنون
white boy
08-12-2013, 19:18
سلام خدمت دوستان
یک پراید SL 131 سفید مدل 90 هست که گاز سوز هم هست (50000 کارکرد) . یک گلگیر سمت راننده تعویضه . قیمت بهم گفته 14 به نظر شما این قیمت می ارزه ؟
09-12-2013, 00:21
سلام خدمت دوستان
یک پراید SL 131 سفید مدل 90 هست که گاز سوز هم هست (50000 کارکرد) . یک گلگیر سمت راننده تعویضه . قیمت بهم گفته 14 به نظر شما این قیمت می ارزه ؟
سلام و خسته نباشید.
ممنون
Pourya-pc
09-12-2013, 20:05
سلام و خسته نباشید.
ممنون
پراید 85 دور رنگ ---->8.5
با 10 ملیون میتوانید مدل 86 تمیز خریداری کنید .
چرا پراید انقدر گرون شده. قرار بود ارزون بشه . پرایدی که 2 ماه پیش دیده بودم و الان 2 میلیون گرون تر داره میگه.
قرار نیست این پراید یا کلا ماشین پایین بیاد؟
Pourya-pc
10-12-2013, 11:47
چرا پراید انقدر گرون شده. قرار بود ارزون بشه . پرایدی که 2 ماه پیش دیده بودم و الان 2 میلیون گرون تر داره میگه.
قرار نیست این پراید یا کلا ماشین پایین بیاد؟
محصولات سایپا رشد 10 درصدی قیمت را داشتند ( با تایید هیئت حمایت از مصرف و تولید کننده و شورای رقابت !!!! )
سلام. می خواستم ماشین بگیرم تا 10 تومان. یه roa دیدم مدل 87 . 120 هزار تا کار کرده. 2 گانه cng . ده میلیون میگفت
ولی پراید تا 10 تومان از مدل 84 به بالا گیر نمی آد. چرا roa ارزونه؟
Pourya-pc
10-12-2013, 18:20
سلام. می خواستم ماشین بگیرم تا 10 تومان. یه roa دیدم مدل 87 . 120 هزار تا کار کرده. 2 گانه cng . ده میلیون میگفت
ولی پراید تا 10 تومان از مدل 84 به بالا گیر نمی آد. چرا roa ارزونه؟
به این دلیل که روآ موتور پرمصرف ، کم بازده و پرصدایی داره ، دیفرانسیل عقبه و زود به صدا می افته ، قدرتش به نسبت اتاق بسیار پایینه ، محور شعاعی گردشش پایینه و یکسری از این مشکلات رو داره ، اما پراید از ابتدا به همین صورت ساخته شده و اصالتش رو حفظ کرده ، کم مصرفه و به نسبت روآ استاندارد هست .
برای انتقال سند ماشین کدام یک از طرفین باید مبلغ و بپردازند؟
Pourya-pc
11-12-2013, 11:05
برای انتقال سند ماشین کدام یک از طرفین باید مبلغ و بپردازند؟
هزینه انتقال سند به عهده فروشنده است ، لطفا در تاپیک زیر ادامه دهید .
راهنمای انتقال سند خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aaaammmm87
14-12-2013, 23:22
سلام
پراید 141 مدل 84 ،2 عدد گلگیر و کاپوت + دو درب سمت راننده رنگ داره . قمیت خرید چقد میتونه باشه ؟
Pourya-pc
15-12-2013, 11:03
سلام
پراید 141 مدل 84 ،2 عدد گلگیر و کاپوت + دو درب سمت راننده رنگ داره . قمیت خرید چقد میتونه باشه ؟
پراید با مشخصاتی که فرمودید 6.5 تا 7 ملیون تومان .
سلام به دوستان عزیز
پراید نقره ای 141 برای برج 84.12 با 60 هزار تا کارکرد سند دست اول بدون بیمه و تر و تمیز چقدر میارزه؟
Pourya-pc
15-12-2013, 20:12
سلام به دوستان عزیز
پراید نقره ای 141 برای برج 84.12 با 60 هزار تا کارکرد سند دست اول بدون بیمه و تر و تمیز چقدر میارزه؟
حدود 8.5 ملیون تومان .
پراید مدل 85. یه در و یه گلگیر رنگ. 230000 کارکرده. بیمه 5 ماه. لاستیک 80%. چند ؟
mohamad skystar
22-12-2013, 21:21
پراید مدل 85. یه در و یه گلگیر رنگ. 230000 کارکرده. بیمه 5 ماه. لاستیک 80%. چند ؟
پراید مدل 85 با تفاسیری که گفتین قیمت حدود 9.5 میلیون تومان
ppp.ehsan
23-12-2013, 16:45
سلام سوالي خدمتتون داشتم
يه پژو ج ال ايكس مدل79پيدا شده با موتور 2000 رنگ زرشكي همراه با رينگ اسپورت
طرف ميگه ماشين تميزه قيمتش رو گفته 8.5مليون آآيا قيمت مناسبه؟ خيليا ميگن جي ال ايكسهاي 2000 خوب نيستن راست ميگن؟
Pourya-pc
24-12-2013, 12:09
سلام سوالي خدمتتون داشتم
يه پژو ج ال ايكس مدل79پيدا شده با موتور 2000 رنگ زرشكي همراه با رينگ اسپورت
طرف ميگه ماشين تميزه قيمتش رو گفته 8.5مليون آآيا قيمت مناسبه؟ خيليا ميگن جي ال ايكسهاي 2000 خوب نيستن راست ميگن؟
قیمتش اگر تمیز باشه مناسب است ، موتور 2000 مصرفش بالاست و ماشین پر اصطهلاکی است . اما طرفدارهای خاص خودش رو داره .
سلام
GLX 2000 مدل 80 دور رنگ (گاپوت و گلگیر تعویض) سقف بدون رنگ ، با بیمه تا خرداد ، فنی متوسط مشکی چند میرزه !
با تشکر
Pourya-pc
25-12-2013, 01:24
سلام
GLX 2000 مدل 80 دور رنگ (گاپوت و گلگیر تعویض) سقف بدون رنگ ، با بیمه تا خرداد ، فنی متوسط مشکی چند میرزه !
با تشکر
پژو 405 2000 با مشخصاتی که فرمودید بین 8 تا 9 ملیون تومان ارزش دارد .
pashangparsi6
30-12-2013, 12:46
با درود
دوستان یک خودرو «اُپل کورسا» مدل 94 به من پیشنهاد شده با بهای 8.5 میلیون تومان
می خواستم بدونم با این بها می@ارزه؟ همچنین میخواستم بدونم این خودرو مصرفشون چجوری هست؟ و قطعاتش گیر میاد و قطعات ارزونی داره یا نداره و ...
پیشنهاد شما چیه در این زمینه؟
Pourya-pc
30-12-2013, 15:01
با درود
دوستان یک خودرو «اُپل کورسا» مدل 94 به من پیشنهاد شده با بهای 8.5 میلیون تومان
می خواستم بدونم با این بها می@ارزه؟ همچنین میخواستم بدونم این خودرو مصرفشون چجوری هست؟ و قطعاتش گیر میاد و قطعات ارزونی داره یا نداره و ...
پیشنهاد شما چیه در این زمینه؟
خودروی مذکور ۲۰ سال کارکرد داره و به نوعی کار خودش رو کرده و دیگه تمامه . با این قیمت پراید هاچ بک بخرید ؛ هم مشکل قطعات ندارید و هم موتورش قوی تر هست . توی بورس هم هست و برای خرید و فروشش مشکل نخواهید داشت .
میتوانید مدل ۸۵ تمیز رو انتخاب کنید .
موفق باشید .
سلام
یه مشاوره خوب میخوام. من مجبورم برای یک سال تقریبا هر روز یه مسیر دوری رو از تهران تا 60 کیلومتری قزوین برم که بخشی از مسیر هم جاده خاکیه. حالا چون اصلا ماشین گیر نمیاد واسه اون مسیر مجبورم یه ماشین بخرم. ( حتی ماشین نیست که در بست بگیرم. فقط سگها اونجا ول میچرخن) 6 میلیون هم بیشتر پول ندارم. میخوام یه پراید کارکرده بخرم ولی همه میگن خرجش زیاده، بعضی ها میگن حداقل یه پراید لیزینگی اما نو بگیر. حالا نمیدونم چیکار کنم لطفا یه راهنمایی بکنید چیکار کنم. دمتووووووونم گرم. منتظرم.
Pourya-pc
04-01-2014, 15:55
سلام
یه مشاوره خوب میخوام. من مجبورم برای یک سال تقریبا هر روز یه مسیر دوری رو از تهران تا 60 کیلومتری قزوین برم که بخشی از مسیر هم جاده خاکیه. حالا چون اصلا ماشین گیر نمیاد واسه اون مسیر مجبورم یه ماشین بخرم. ( حتی ماشین نیست که در بست بگیرم. فقط سگها اونجا ول میچرخن) 6 میلیون هم بیشتر پول ندارم. میخوام یه پراید کارکرده بخرم ولی همه میگن خرجش زیاده، بعضی ها میگن حداقل یه پراید لیزینگی اما نو بگیر. حالا نمیدونم چیکار کنم لطفا یه راهنمایی بکنید چیکار کنم. دمتووووووونم گرم. منتظرم.
اگر توانایی خرید صفر یا حداقل کم کار رو دارید که چه بهتر ؛ مدل پایین هم فکر کنم حداقل باید ۸ ملیون هزینه کنید و اگر خرجهای موتوری انجام شده باشه مشکل اینجاد نمیکنه ؛ اصولا پراید هیچی نداره که خرجش زیاد باشه .
به طور مثال لنت جلو از ۷ هزارتومان داره تا ۲۵ هزارتومان !!!
موتورش هم تعمیر اساسی انجام بدید با ۱۵۰۰۰۰۰ نهایت جم میشه .
یعنی اگه هشت تومن جور کنم و یه کارکرده بگیرم بهتر از لیزینگیه؟
Pourya-pc
06-01-2014, 21:21
یعنی اگه هشت تومن جور کنم و یه کارکرده بگیرم بهتر از لیزینگیه؟
بله بهتر هست ؛ دردسر و دوندگی هم ندارید .
هاچ بک 91 اس ایکس حدود 43000 تا کار کرده 16.5 میارزه؟
Pourya-pc
08-01-2014, 12:26
هاچ بک 91 اس ایکس حدود 43000 تا کار کرده 16.5 میارزه؟
بله قیمتش همین هست .
سلام
یه سوال داشتم از خدمتتون
من 7 تومن کلا میخوام واسه ماشین هزینه کنم , یعنی بین 5.5 تا 6.5 ماشین رو بخرم بقیشم خرجش کنم
حالا به نظرتون پراید دهه 70 بگیرم بهتره یا 80 82 ؟
چون خیلی اختلاف قیمت ندارن انگار
و یه سوال دیگه اینکه الان موقع خوبیه برای ماشین خریدن یا بعد از عید ؟
سلام
از آقا پویا وبقیه بچه ها تشکر میکنم بابت راهنمایی های ما یک سوال داشتم
با بودجه 10تا10.5 چه مدل پراید تمیزی میشه گرفت؟:n13:
با تشکر
:n16:
hasanoooooooo
15-01-2014, 04:41
میخواستم بدونم پراید 75 گلگیر و کاپوت تعویض هست 400 هزارتا راه رفته میگه 6 تومن .. چطوره؟ و اینکه ارزش خرید داره؟ این ماشین 400 هزارتا هم کار کرده... ممنون
Pourya-pc
15-01-2014, 11:02
میخواستم بدونم پراید 75 گلگیر و کاپوت تعویض هست 400 هزارتا راه رفته میگه 6 تومن .. چطوره؟ و اینکه ارزش خرید داره؟ این ماشین 400 هزارتا هم کار کرده... ممنون
با این بودجه گزینه بدی نیست .
سلام
یه سوال داشتم از خدمتتون
من 7 تومن کلا میخوام واسه ماشین هزینه کنم , یعنی بین 5.5 تا 6.5 ماشین رو بخرم بقیشم خرجش کنم
حالا به نظرتون پراید دهه 70 بگیرم بهتره یا 80 82 ؟
چون خیلی اختلاف قیمت ندارن انگار
و یه سوال دیگه اینکه الان موقع خوبیه برای ماشین خریدن یا بعد از عید ؟
آقا کسی نمیخواد جواب ما رو بده ؟
تخته کنید در تاپیکو خوب :n21:
Pourya-pc
17-01-2014, 11:43
آقا کسی نمیخواد جواب ما رو بده ؟
تخته کنید در تاپیکو خوب :n21:
قطعا ماشین مدل بالاتر بخرید بهتر هست ، الان هرچه به سمت عید بریم بازار ماشین از رکود خارج میشه و قیمتها بالا میره ضمن اینکه بعد از عید هم ماشین 10 الی 15 درصدی گرونتر خواهد شد .
ali_ranger22
18-01-2014, 19:25
دوستان پراید مدل 79، 210 هزار تا کار کرده، فنی سالم کامل
گلگیر عقب و جلو راست تصادف داره، گلگیر عقب باید صافکاری و رنگ بشه البته
چند می ارزه؟
Pourya-pc
18-01-2014, 19:28
دوستان پراید مدل 79، 210 هزار تا کار کرده، فنی سالم کامل
گلگیر عقب و جلو راست تصادف داره، گلگیر عقب باید صافکاری و رنگ بشه البته
چند می ارزه؟
5.500.000 ارزش دارد
من تازه دارم راننده میشم . برای شروع کار تا 7 تومن میتونم هزینه کنم.
با 7 تومن چه پراید هاچ بکی میشه گرفت که برای من تازه وارد ، مایه درد سر نباشه و اذیت نکنه؟
آیا میشه فرمونش رو هیدرولیک کرد؟
ممنون.
Pourya-pc
22-01-2014, 08:50
من تازه دارم راننده میشم . برای شروع کار تا 7 تومن میتونم هزینه کنم.
با 7 تومن چه پراید هاچ بکی میشه گرفت که برای من تازه وارد ، مایه درد سر نباشه و اذیت نکنه؟
آیا میشه فرمونش رو هیدرولیک کرد؟
ممنون.
میتونید به مدل 80 فکر کنید ، ماقبل 80 هم همین قیمت هستن چون کف قیمت پراید است .
میتونید به مدل 80 فکر کنید ، ماقبل 80 هم همین قیمت هستن چون کف قیمت پراید است .
ممنون از پاسخ
آیا ممکنه به لحاظ فنی و موتوری برام شر بشه و اذیت کنه ؟
کلا خرج پراید چقدره؟
Pourya-pc
23-01-2014, 19:29
ممنون از پاسخ
آیا ممکنه به لحاظ فنی و موتوری برام شر بشه و اذیت کنه ؟
کلا خرج پراید چقدره؟
اذیت که نداره ، خرج موتوری هم داشته باشه زیاد نیست و میشه موتورش رو با هزینه کم نو کرد و استفاده کرد ، البته درنظر داشته باشید ماشین 13 سال کار نمیتونه کاملا بدون آزار باشه .
اذیت که نداره ، خرج موتوری هم داشته باشه زیاد نیست و میشه موتورش رو با هزینه کم نو کرد و استفاده کرد ، البته درنظر داشته باشید ماشین 13 سال کار نمیتونه کاملا بدون آزار باشه .
درود مجدد و تشکر
یه پراید هاچ بک مشکی مدل 87 ، دور تک و توک رنگ ولی ظاهری تمیز ، فنی سالم ، لاستیک 90% ، جلو و عقب پلمپ ، 8 ماه بیمه . فرمان هیدرولیک از کارخانه.
قیمت داده 11 تومن
ارزش داره بگیرم ؟
shahinfarasystem
24-01-2014, 00:07
سلام
در شرايط كاركرد مساوي و سال ساخت يكسان (مثلا 81) از نظر راحتي؛ امنيت ؛ كم خرجي ماشين پرايد رو پيشنهاد ميكنيد يا RD ؟؟ وچرا؟؟
ممنونم
mohamad skystar
24-01-2014, 01:00
سلام
در شرايط كاركرد مساوي و سال ساخت يكسان (مثلا 81) از نظر راحتي؛ امنيت ؛ كم خرجي ماشين پرايد رو پيشنهاد ميكنيد يا RD ؟؟ وچرا؟؟
ممنونم
پراید
به دلیل اینکه اگر هم خرجی داشته باشه زیاد ینست
قطعاتش به راحتی پیدا میشه و فقط یکبار که خرجش کنی تا مدت طولانی کار میکنه
اما RD مدل 81 دیگه رو خرجه و اتاق و دیفرانسیلش به صدا در میاد
زیاد از حد دستت رو بند میکنه.
اما پراید اینطور نیست. همین الان پراید هایی هستن مدل 81 از نظر فنی خیلی شرایط خوبی دارن
LOVEFORLOVE
05-02-2014, 20:36
شرمنده با 5 تومن چه پرایدی میشه خرید؟فرقی نداره صندوق دار یا هاشبک
aaaammmm87
09-02-2014, 11:07
سلام
دوستان من 7 تومن دارم میخوام ماشین بخرم ،پراید و یا RD با این بودجه ای که من دارم چه مدلی میتونم بگیرم ؟ فقط فنی ماشین واسم مهم هست که مشکل نداشته باشه .
خودم سه ماه پیش پراید 141 مدل 84 داشتم که جلوش رنگ داشت فروختم 7150000 .
Pourya-pc
09-02-2014, 23:24
شرمنده با 5 تومن چه پرایدی میشه خرید؟فرقی نداره صندوق دار یا هاشبک
میتونید دنبال تصادفی باشید ، تا مدل 85 تصادفی یا چپی که درست شدن گیر میاد ، چند روز پیش صندوقدار 85 رو دیدم که 2 بار چپ شده بود و تمام رنگ داشت و صندوقش هم مال یه ماشین دیگه بود 3.800.000
Pourya-pc
09-02-2014, 23:26
سلام
دوستان من 7 تومن دارم میخوام ماشین بخرم ،پراید و یا RD با این بودجه ای که من دارم چه مدلی میتونم بگیرم ؟ فقط فنی ماشین واسم مهم هست که مشکل نداشته باشه .
خودم سه ماه پیش پراید 141 مدل 84 داشتم که جلوش رنگ داشت فروختم 7150000 .
در مورد پراید و روآ دوست عزیزم استاد محمد در پست 964 توضیح دادن .
بهتره بودجه رو افزایش بدید و دنبال ماشین درست حسابی باشید ، حداقل روی 13 ملیون خرج کنید .
سلام دوستان
پراید مدل 85 دوگانه کارخانه ای، گلگیر جلو سمت راننده تعویضه و سمت شاگرد بیرنگ صاف شده و درب سمت راننده هم خوردگی داره خیلی کم و یک گلگیر عقب هم رنگ داره چند میارزه؟
Pourya-pc
10-02-2014, 17:22
سلام دوستان
پراید مدل 85 دوگانه کارخانه ای، گلگیر جلو سمت راننده تعویضه و سمت شاگرد بیرنگ صاف شده و درب سمت راننده هم خوردگی داره خیلی کم و یک گلگیر عقب هم رنگ داره چند میارزه؟
پراید دوگانه 85 --->8.700.000 با مشخصاتی که فرمودید
Iranian boy10
10-02-2014, 19:59
سلام بنظرتون قیمت مناسبه برای این:
پراید صندوقدار 1384(131)
کارکرد 270000
دوگانه سوز ،سفید
لاستیک در حد نو، یکسال بیمه و شش سال تخفیف، فنی کاملا سالم، دو تکه رنگ عقب جلو سالم، کارکرد زیاد ،دزدگیر، ضبط سی دی خور، مخزن گاز بزرگ،فوری فروش
قیمت 9,500,000 تومان
خیلی سریع لطفا جواب بدید:n16:
Pourya-pc
10-02-2014, 20:49
سلام بنظرتون قیمت مناسبه برای این:
پراید صندوقدار 1384(131)
کارکرد 270000
دوگانه سوز ،سفید
لاستیک در حد نو، یکسال بیمه و شش سال تخفیف، فنی کاملا سالم، دو تکه رنگ عقب جلو سالم، کارکرد زیاد ،دزدگیر، ضبط سی دی خور، مخزن گاز بزرگ،فوری فروش
قیمت 9,500,000 تومان
خیلی سریع لطفا جواب بدید:n16:
قیمت تقریبا مناسب هست البته من بعنوان کارشناس ۹ ملیون قیمت میزنم .
پراید سفید 83 اهواز مقداری ضربه جزیی بدون صافکاری و کمی لکه گیری رنگ و دو گانه پراید الان پلاک تهران دارد و یکسال بیمه باطری نو روکش صندلی لاستیک نو
شش سال تخفیف بیمه
چند ارزش دارد؟
Pourya-pc
13-02-2014, 22:40
پراید سفید 83 اهواز مقداری ضربه جزیی بدون صافکاری و کمی لکه گیری رنگ و دو گانه پراید الان پلاک تهران دارد و یکسال بیمه باطری نو روکش صندلی لاستیک نو
شش سال تخفیف بیمه
چند ارزش دارد؟
پراید با مشخصاتی که فرمودید 8.300 تا 8.5
LOVEFORLOVE
15-02-2014, 20:47
پراید 80 سفید ظاهر خوب فنی سالم دوگانه 6800 خوبه؟
قبل خرید پراید اینجوری چه جوری میشه فهمید موتور رو به خرجه یا نزدیک روغن سوزیه چه بیشتر از اینم پول ندارم و معمولا پراید نچندان خوب گیر میاد!
پراید 80 که دیدم بدین شرح بود
سفید دوگانه سی ان جی
بیمه ندارد
لاستیک جلو میخاد
ظبط نداشت
کولرم نداشت کاپوت زدیم بالا خبری از کولر نبود
ظاهرش خوب بود
اخرش 6400 میداد چیکار کنم؟بنظرتون
LOVEFORLOVE
15-02-2014, 20:57
پراید با مشخصاتی که فرمودید 8.300 تا 8.5
پوریا جان پیام خصوصیتونو چک کنید
]) ! Д ł¥ł ]-[
19-02-2014, 02:20
دوستان سلام
آقا من یک جوان دانشجوی 21 سالم که تونستم بعد 2سالو نیم کارو تلاش و خرجهای اضافه و خیلی چیزای دیگه نزدیک 8ونیم میلیون تومان وجه رایج کشور واسه خرید خودرو پس انداز کنم:n09:
ازونجایی که از بچگی همیشه دوست داشتم با پول خودم چیزی بخرم الان که به این شرایط سنی و عقلی رسیدم میخوام با پول درآمد خودم ماشین بخرم!
همین الان پدر محترم میتونه تا 30م هم به من کمک کنه و ماشین بخرم.این صحبت الان نیست مال خیلی وقته.البته ناگفته نمونه از ماشین بابامم زیاد استفاده میکنم:n02:ولی میخوام به همه ثابت کنم خواستن توانستن است.کار که عار نیست:15:تازشم ماشین مدل پایین مگه چیه؟:n09:
حالا با توجه به اینکه این پول خیلی واسم با ارزشه،شما متخصصان گرامی چه ماشینی رو به بنده پیشنهاد میکنید؟!
یک عدد پراید 85 رینگ اسپورت،ضبط و اسپیکر باکیفیت فلشخور،2گلگیر رنگ،در عقب ضربخوردگی،فنی بسیار سالم مال یکی از آشنایان هست.کلا خیلی ماشین خوشگلیه.میگه 9م!میرزه؟کلا چجوریاس؟
بنظرتون غرورمو زیر پام بزارمو افزایش بودجه بدم چجوریاس؟:biggrin:
مرسی
) ! Д ł¥ł ]-[;8116765']دوستان سلام
آقا من یک جوان دانشجوی 21 سالم که تونستم بعد 2سالو نیم کارو تلاش و خرجهای اضافه و خیلی چیزای دیگه نزدیک 8ونیم میلیون تومان وجه رایج کشور واسه خرید خودرو پس انداز کنم:n09:
ازونجایی که از بچگی همیشه دوست داشتم با پول خودم چیزی بخرم الان که به این شرایط سنی و عقلی رسیدم میخوام با پول درآمد خودم ماشین بخرم!
همین الان پدر محترم میتونه تا 30م هم به من کمک کنه و ماشین بخرم.این صحبت الان نیست مال خیلی وقته.البته ناگفته نمونه از ماشین بابامم زیاد استفاده میکنم:n02:ولی میخوام به همه ثابت کنم خواستن توانستن است.کار که عار نیست:15:تازشم ماشین مدل پایین مگه چیه؟:n09:
حالا با توجه به اینکه این پول خیلی واسم با ارزشه،شما متخصصان گرامی چه ماشینی رو به بنده پیشنهاد میکنید؟!
یک عدد پراید 85 رینگ اسپورت،ضبط و اسپیکر باکیفیت فلشخور،2گلگیر رنگ،در عقب ضربخوردگی،فنی بسیار سالم مال یکی از آشنایان هست.کلا خیلی ماشین خوشگلیه.میگه 9م!میرزه؟کلا چجوریاس؟
بنظرتون غرورمو زیر پام بزارمو افزایش بودجه بدم چجوریاس؟:biggrin:
مرسی
دوست عزیز شرایط شما کاملا مثل منه .پول پدر رو بگیر حالش رو ببر .پول خودت هم بزار تو حساب کم کم بهش اضافه کن. یا برعکس .
ماشین معمولا اخرین کمک پدر به پسر هست قبل از این که رو پای خودش به ایسته.پس باید از این فرصت استفاده کرد و غرور رو گذاشت کنار .به این توجه کن 23 سالت شد این غرور 10 برابر بیشتر میشه و دیگه نمیشه کاری کرد .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
LOVEFORLOVE
20-02-2014, 20:55
چند هفتس دنبال ماشین 6 تومنی هستم گیر میاد ولی واقعا لگن هست کلی اول باید خرجش کرد
یه مورد هست مدل 79 سفید دور رنگه ظاهرش خوبه ظبط چراغ ایناش جدیده موتورشم باید بد نباشه گفته 6 تومن شاید بشه 200 تومنی ازش تخفیف گرفت چطوره بگیرمش راستی قبلا دوگانه بوده الان بنزینی هست
پراید سفید 83 چپی چپی تکسوز و و یکسال بیمه باطری نو لاستیک نو
تخفیف بیمه ندارد
در سرعت 100 لرزش ندارد
چند ارزش دارد؟
mr_khodaei2008
27-02-2014, 12:50
سلام تا نهایت 14 تومن چی بخرم . پراید نباشه ؟ در مورد روآ نظرتون چی هست
senatorabi
17-03-2014, 16:05
سلام.من میخوام بعد از عید ماشین بخرم میخواستم بدونم دلیلتون واسه گرونتر شدن ماشین بعد از عید چیه؟ایا تا وقتی که هدف مندی یارانه ها فاز دومش شروع نشده ایا باز هم قیمت خودرو ها هم بالا میره یا نه؟اخه من شنیدم مرحله دوم هدفمندی خرداد شروع میشه ؟؟؟
Pourya-pc
17-03-2014, 20:07
سلام.من میخوام بعد از عید ماشین بخرم میخواستم بدونم دلیلتون واسه گرونتر شدن ماشین بعد از عید چیه؟ایا تا وقتی که هدف مندی یارانه ها فاز دومش شروع نشده ایا باز هم قیمت خودرو ها هم بالا میره یا نه؟اخه من شنیدم مرحله دوم هدفمندی خرداد شروع میشه ؟؟؟
دوست من هیچی مشخص نیست ؛ یکی اومده میگه ( وزیر سخنگوی هیأت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی ) قرارداد فروش L90 فرانسه ۷.۵ هزار دلار بوده و الانم هست که میشه نزدیک ۲۲.۵ برای مدل فول و الان دارن ۱۰ الی ۱۲ در خود نمایندگی گرونتر میدن و بازار که بماند ! حالا چه اتفاقی ممکنه درآینده بیافته و بنزین گرون بشه و آیا تحریما برن یا بدتر بشن و ... هیچکس نمیدونه .
لینک خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D9%86%D9%88)
senatorabi
23-04-2014, 12:25
سلام.یه پراید مدل 82 نقره ای بدون رنگ و تک سوز بسیار تمیز هست که 11 ماه هم بیمه داره با تخفیف کامل بهم گفته 9 میلیون
خوب گفته؟ اینکه کاربراتیه مشکل ساز نیست ؟
Pourya-pc
24-04-2014, 10:34
سلام.یه پراید مدل 82 نقره ای بدون رنگ و تک سوز بسیار تمیز هست که 11 ماه هم بیمه داره با تخفیف کامل بهم گفته 9 میلیون
خوب گفته؟ اینکه کاربراتیه مشکل ساز نیست ؟
خوبه ، نه مشکلی ندارد .
سلام
دنبال يک ماشين با بودجه 10-11 تومان هستم. RD و پرايد هم نميخواهم. بين گزينه هاي موجود به نظرم 405 از بقيه بهتره. ميتونيد پيشنهاد بدين چه مدلي ميشه با اين بودجه خريد؟
mohamad skystar
23-08-2014, 23:23
سلام
دنبال يک ماشين با بودجه 10-11 تومان هستم. RD و پرايد هم نميخواهم. بين گزينه هاي موجود به نظرم 405 از بقيه بهتره. ميتونيد پيشنهاد بدين چه مدلي ميشه با اين بودجه خريد؟
با 11 میلیون 405 مدل پایین باید انتخاب کنی تو مایه های مدل 80 یا 81 که از نظر بدنه شرایط خوبی ندارن دیگه و
امکان داره خرج موتوری براتون ایجاد کنن.
سعی کنید بودجه رو افزایش بدین.
jakl_dad
28-10-2014, 14:43
با سلام خدمت دوستان من یه ماشین میخوام زیر 10 تومن دوگانه ؟چه مدل پرایدی گیرم میاد؟اصطحلاکی نمیخوام داشته باشه تنها ملاکم همینه که خرج نیاره
نهایتا شاید یه تومن دیگه هم بتونم جور کنم
سلام . پراید مدل 88 رنگ نوک مدادی . درب راننده رنگ و گلگیر جلو سمت راننده تعویض . 1 سال بیمه داره .تک. لاستیک 60% فرمان معمولی (هیدرولیک نیست) جلوبندیش 300-400 خرج داره که طرف قبول کرده درست کنه چند میرزه طرف گفته 11.800 . دزدگیر هم ندارد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.