ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اتصال لپ تاپ به شبکه از طریق LAN

615
20-02-2012, 03:46
سلام دوستان
راستش یه مشکلی واسم پیش اومده که حسابی کلافم کرده
من یه لپ تاپ اچ پی pavilion dv5 1233 se دارم و خیلی وقته که از طریق Wi-Fi کانکت میشم
ولی الان نیاز پیدا کردم که از طریق کارت شبکه کانکت بشم
ولی متاسفانه با وجودی که درایور LAN به طور کامل نصبه و هیچ خطایی نداره ، بعد اتصال مدتی سرچ میکنه و بعد پیغام شبکه ناشناخته میده و نمی تونم به اینترنت کانکت شم.
اینم بگم که من هم وایمکس ایرانسل دارم ، هم ADSL و هم محل کارم شبکه پر سرعت داره ولی با هیچ کدوم حواب نمی ده.
ویندوز 7 دارم و چند تا نسخه دیگه از 7 و XP هم امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم
وقتی هم که عیب یابی خودکار ویندوز 7 رو می زنم در پایان پیغام Local Area Conection Dos`nt have A Valid IP را بهم میده
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
(ببخشید طولانی شد، سعی کردم کامل باشه)

EXTREME
20-02-2012, 10:43
سلام دوستان
راستش یه مشکلی واسم پیش اومده که حسابی کلافم کرده
من یه لپ تاپ اچ پی pavilion dv5 1233 se دارم و خیلی وقته که از طریق Wi-Fi کانکت میشم
ولی الان نیاز پیدا کردم که از طریق کارت شبکه کانکت بشم
ولی متاسفانه با وجودی که درایور LAN به طور کامل نصبه و هیچ خطایی نداره ، بعد اتصال مدتی سرچ میکنه و بعد پیغام شبکه ناشناخته میده و نمی تونم به اینترنت کانکت شم.
اینم بگم که من هم وایمکس ایرانسل دارم ، هم ADSL و هم محل کارم شبکه پر سرعت داره ولی با هیچ کدوم حواب نمی ده.
ویندوز 7 دارم و چند تا نسخه دیگه از 7 و XP هم امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم
وقتی هم که عیب یابی خودکار ویندوز 7 رو می زنم در پایان پیغام Local Area Conection Dos`nt have A Valid IP را بهم میده
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
(ببخشید طولانی شد، سعی کردم کامل باشه)
مشکل از IP است
شما وقتی با لن میخواین به شبکه وصل شین باید آی پی بدن
برین تو LOCAL AERA CONNECTION تو قسمت TCP/IP و آی پی SUBNET MASK و DEAFULT GETWAY رو ست کنید
شما باید آی پی به لپ تا بدین که هم نام با آی پی دیگه ای تو شبکه باشه
DEFAULT GETWAY هم از سیستم های دیگه ای که تو شبکه هستند میشه بدست اورد
آی پی آدرسی هم که به لپ تاب خودتون میدید باید در یک کلاس آی پی با سیستم های دیگه باشه

615
20-02-2012, 17:11
دوست عزیزم
تمام سیستمهای محل کارم که به این شبکه وصل هستن به صورت obtain هستن و هیچکدام IP دستی وارد نکردن
ضمنا من قبلا به همین صورت به مودم وصل میشدم خودش IP رو پیدا می کرد