ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بین وایمکس مبین نت و adsl موندم؟

JafarActive
20-02-2012, 03:31
دوستان من خودم تو خونه adsl دارم
ولی بیشتر روز رو تو محیط کارم هستم و تقریبا یه 300 یا 400 متری با خونه فاصله داره و البته محیط کارم تو زیرزمین هست
منتها محیط کارم تلفن نداره
برا همین میخوام تو محیط کار هم به اینترنت وصل بشم و حتی بخاطرش یه لب تاپ هم برا محیط کارم گرفتم
حالا موندم برا محیط کارم تلفن بگیرم و بعدش adsl بگیرم یا نه وایمکس رو بخرم
البته نمیدونم راه سومی هم هست یا نه؟!
مثلا مودمی پیدا بشه که راحت بتونم از لب تاپ در محیط کار به مودم در خونه بوسیله وای فایش وصل بشم البته گفتم دیگه یه 300 یا 400 متری فاصله دارم با خونه و نیز تو خونه خودم adsl دارم
حالا شما برام یه راهنمایی بکنید
البته وایمکس خوبیش این بود که هر لحظه مودم جیبیش یا یو اس بی دارش اگه پیشم بود راحت میتونم به نت دسترسی داشته باشم منتها هزینه اضافی داره
برا همین اگه راه سومی به فکرتون میرسه بهم بگید
البته مسئله پولش نیست برام نمیخوام بیخودی اصراف کنم ولی خب باید تو محیط کارم بتونم به نت دسترسی داشته باشم اونم مثل خونه پرسرعت باشه
چون یه قسمی از کارم تو نت هست برا همین باید تو محیط کار هم به نت دسترسی داشته باشم تا راحت بوسیله اینترنت به پی سی های منزلم وصل بشم تا کارامو انجام بدم

fanoostalaei
20-02-2012, 11:21
دوستان من خودم تو خونه adsl دارم
ولی بیشتر روز رو تو محیط کارم هستم و تقریبا یه 300 یا 400 متری با خونه فاصله داره و البته محیط کارم تو زیرزمین هست
منتها محیط کارم تلفن نداره
برا همین میخوام تو محیط کار هم به اینترنت وصل بشم و حتی بخاطرش یه لب تاپ هم برا محیط کارم گرفتم
حالا موندم برا محیط کارم تلفن بگیرم و بعدش adsl بگیرم یا نه وایمکس رو بخرم
البته نمیدونم راه سومی هم هست یا نه؟!
مثلا مودمی پیدا بشه که راحت بتونم از لب تاپ در محیط کار به مودم در خونه بوسیله وای فایش وصل بشم البته گفتم دیگه یه 300 یا 400 متری فاصله دارم با خونه و نیز تو خونه خودم adsl دارم
حالا شما برام یه راهنمایی بکنید
البته وایمکس خوبیش این بود که هر لحظه مودم جیبیش یا یو اس بی دارش اگه پیشم بود راحت میتونم به نت دسترسی داشته باشم منتها هزینه اضافی داره
برا همین اگه راه سومی به فکرتون میرسه بهم بگید
البته مسئله پولش نیست برام نمیخوام بیخودی اصراف کنم ولی خب باید تو محیط کارم بتونم به نت دسترسی داشته باشم اونم مثل خونه پرسرعت باشه
چون یه قسمی از کارم تو نت هست برا همین باید تو محیط کار هم به نت دسترسی داشته باشم تا راحت بوسیله اینترنت به پی سی های منزلم وصل بشم تا کارامو انجام بدم

به نظر من دوست عزیز شما اول تلفن بگیر بعد ای دی اس ال بگیر
چون تو ایران اپراتور های وایمکس کیفیتشون خوب نیشت و پینگهای خیلی بدی دارن میدن که برای ریموت کردن سیستم به درد نمیخوره
در ضمن اکثرا کیفیت انتن دهیشون در حد مطلوب نیست اونم تازه در سطح شهر چه برسه به اینکه محیط کار شما زیر زمین هست

JafarActive
20-02-2012, 17:45
ممنون همشهری

SaЁeD
24-02-2012, 23:19
من یکی از دوستام شرکت بیمه دارن تو ساری.بعدش تو اون حومه ای که شرکتشون هست مخابرات کابل کشی ها رو عوض کرده و از فیبر نوری برای خطوط تلفن استفاده میکنن که یک طرفست و ای دی اس ال رو اون نمیشه استفاده کرد.قبل این سرویس ای دی اس ال پارس انلاین داشتن.بعدش دیگه اینطوری شد از وایمکس مبین نت استفاده میکنن.در کل بگم از سرویس ای دی اس ال خیلی بیشتر راضی بودن.قطعی اش خیلی کم بود.این سرویس وایمکس یه خورده هنوز جا نیفتاده.در کل همون طور که دوستمون گفتن اول تلفن وصل کن و بعدش ای دی اس ال بگیر.

Hamid Reza
25-02-2012, 09:52
سلام
راه سومی هم هست
شما adsl بگیرید بعدش یه روتر با برد مورد نیازتون تهیه کنید و ADSL رو وصل کنید به روتر
اینطوری میتونید با wifi وصل شید به اینترنت

ولی خوب اگه میخواید بهترین کیفیت رو داشته باشد یه خط تلفن بگیرید و روش adsl وصل کنید

موفق باشید