مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی در مورد پیدا کردن boot ویندوز7
سلام خدمت دوستان گرامی
من با یه مشکلی روبه رو شدم امیدوارم بنده را راهنمایی کنید
من دوتا ویندوز یکی XP در درایوC ویکی Seven در درایو D داشتم
درایو C را فرمت کردم وویندوز جدید Xp نصب کردم حال هر کاری می کنم نمی تونم بوت ویندوز 7 راپیدا کنم
از نرم افزار EasyBCD نیز استفاده کردم فرقی نکرد
حدس می زنم چون بوت ویندوز 7 نیز در درایو C بوده پاک شده باشد خواهش می کنم اگه راه حللی می شناسید من را راهنمایی کنید چون به نرم افزار هایی که در 7 نصب کرده بودم نیاز فوری دارم اگه بخوام یه ویندوز 7 دیگه به همراه اون نرم افزارها نصب کنم خیلی خیلی طول میکشه:18:
jafarian
19-02-2012, 23:50
ازطریق dvd ویندوز 7 ویندوز خودتون یکدور repair کنید ببنید درست میشه اگربازم بهمون صورت بود برنامه Visual BCD از لینک پاین دانلود کنید بعدشم طبق شکلی که گذاشتم عمل کنید از اخرم سیستم ریست کنید فقط تو شماره 2 مسیر درایو ویندوز خودتون به این برنامه بدین:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nimapexin
21-02-2012, 23:46
سلام خوبید؟
مشکل من اینه که رو سیستمم تو درایو c ویندوز 7 ریخته بودم
بعد با برنامه ای کار داشتم که فقط رو xp جواب میداد
xp رو تو درایو c نصب کردم
اما بعد از اتمام نصب و ریست شدن دیدم فقط xp بالا میاد و win 7 نمیاد
خلاصه اینکه با کلی مشورت و اینا سیدی win 7 رو گذاشتم و REPAIR کردم
اما بازم دیدم بعد REPAIR اون گزینه که میپرسید تو کدوم ویندوز میخای وارد شی نیومد و یکراست رفت تو win7
استادان گرامی کسی راهنمایی ترفندی بلده کمک کنه؟
مرسی
jafarian
22-02-2012, 00:29
سلام خوبید؟
مشکل من اینه که رو سیستمم تو درایو c ویندوز 7 ریخته بودم
بعد با برنامه ای کار داشتم که فقط رو xp جواب میداد
xp رو تو درایو c نصب کردم
اما بعد از اتمام نصب و ریست شدن دیدم فقط xp بالا میاد و win 7 نمیاد
خلاصه اینکه با کلی مشورت و اینا سیدی win 7 رو گذاشتم و REPAIR کردم
اما بازم دیدم بعد REPAIR اون گزینه که میپرسید تو کدوم ویندوز میخای وارد شی نیومد و یکراست رفت تو win7
استادان گرامی کسی راهنمایی ترفندی بلده کمک کنه؟
مرسی
برنامه بالا رو دانلود کنید بعدشم طبق شکل عمل کنیدببینید منوی بوت شما فیکس میشه .
سلام
وارد محیط متنی بشید (داس....از هایرن بوت یا چیزای دیگه می تونید استفاده کنید)
از دستور bootcfg استفاده کنید تمامی بوت های داخل درایوی که دستور رو روش اجرا می کنید نشون میده و موقع روشن شدن سیستم براتون بالا میاره(همون صفحه ای که حق انتخاب ویندوز رو میده)
البته باید یه مقدار با این دستور کار کنید برای اینکه بیشتر با دستور اشنا بشید این کد رو بزنید تا Help دستور فوق نمایش داده بشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(کلا Bottcfg برای زمانی که بوت به هر دلیلی می پره خیلی کاربردیه)
ازطریق dvd ویندوز 7 ویندوز خودتون یکدور repair کنید ببنید درست میشه اگربازم بهمون صورت بود برنامه Visual BCD از لینک پاین دانلود کنید بعدشم طبق شکلی که گذاشتم عمل کنید از اخرم سیستم ریست کنید فقط تو شماره 2 مسیر درایو ویندوز خودتون به این برنامه بدین:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنون از راهنمایتان من نرم افزاری که گفتین در XP نصب کردم ولی هنگام اجرا پیغامی مبنی بر این که در ویندوز های vista وبا لا تر این نرم افزار کار خواهد کرد می دهد
برای repair کردن باید چه کار کنم یادم هست در ویندوز 7 وقتی DVD ویندوز را می گذاشتیم خودش یه گزینه Repair داشت ولی در ویندوز XP نیست باید چی کار کنم:41:
jafarian
23-02-2012, 00:38
ممنون از راهنمایتان من نرم افزاری که گفتین در XP نصب کردم ولی هنگام اجرا پیغامی مبنی بر این که در ویندوز های vista وبا لا تر این نرم افزار کار خواهد کرد می دهد
برای repair کردن باید چه کار کنم یادم هست در ویندوز 7 وقتی DVD ویندوز را می گذاشتیم خودش یه گزینه Repair داشت ولی در ویندوز XP نیست باید چی کار کنم:41:
من خودم این برنامه رو داخل xp نصب کردم برای همین برای شما لینکش قراردادم هم داخل همون سایتی هم که لینکش گذاشتم اگر برین تو قسمت سیستم عاملهای قابل ساپورتش قید شده که xp رو همساپورت میکنه اگر شما مشکلتونم با ویندوز 7 که بالا نمیاد اینکار که میگم انجام بدین با بوت dvd ویندوز 7 بالا بیاین بعدشم تو صفحه اصلی گزینه system repair که سمت چپ قرارداره رو انتخاب کنید بعدشم طبق مراحل پیش برین تو صفحه ای که باز میشه چند تا گزینه داره شماگزینه آخر که نوشته command prompet انتخاب کنید تو صفحه ای که باز میشه این دستورهای پایین به ترتیب وارد کنید اینتر کنید برای هرکدوم بعدشم سیستم ریستارت کنید.
bootrec/fixboot
bootrec/fixmbr
nimapexin
23-02-2012, 19:25
برنامه بالا رو دانلود کنید بعدشم طبق شکل عمل کنیدببینید منوی بوت شما فیکس میشه .
داداش مرسی این روش جواب داد
فقط باید این برنامه رو هم رو xp و هم رو win7 نصب کنم که بتونم جابجا بشم
الان دنبال net freamwork 4 واسه xp هستم
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
فقط من یه سوال دیگه دارم
میدونم اینجا جاش نیس
پیشاپیش عذرخواهی میکنم
اونم اینه که پورت usb کیس من برق داره و این برق به گوشیم منتقل میشه و کاملا محسوسه
حتی هدستمم جاییش که آهنیه برق داره
کسی کیدونه مشکل چیه؟
jafarian
23-02-2012, 22:46
داداش مرسی این روش جواب داد
فقط باید این برنامه رو هم رو xp و هم رو win7 نصب کنم که بتونم جابجا بشم
الان دنبال net freamwork 4 واسه xp هستم
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
فقط من یه سوال دیگه دارم
میدونم اینجا جاش نیس
پیشاپیش عذرخواهی میکنم
اونم اینه که پورت usb کیس من برق داره و این برق به گوشیم منتقل میشه و کاملا محسوسه
حتی هدستمم جاییش که آهنیه برق داره
کسی کیدونه مشکل چیه؟
سئوالتون تاپیک پایین مطرح کنید زودتر به جواتب میرسین شما از حالت ارت برای بدنه کیس استفاده کنید احتمالش هست درست بشه یاکه کل قطعات بیرون از کیس تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم این برنامه رو داخل xp نصب کردم برای همین برای شما لینکش قراردادم هم داخل همون سایتی هم که لینکش گذاشتم اگر برین تو قسمت سیستم عاملهای قابل ساپورتش قید شده که xp رو همساپورت میکنه اگر شما مشکلتونم با ویندوز 7 که بالا نمیاد اینکار که میگم انجام بدین با بوت dvd ویندوز 7 بالا بیاین بعدشم تو صفحه اصلی گزینه system repair که سمت چپ قرارداره رو انتخاب کنید بعدشم طبق مراحل پیش برین تو صفحه ای که باز میشه چند تا گزینه داره شماگزینه آخر که نوشته command prompet انتخاب کنید تو صفحه ای که باز میشه این دستورهای پایین به ترتیب وارد کنید اینتر کنید برای هرکدوم بعدشم سیستم ریستارت کنید.
bootrec/fixboot
bootrec/fixmbr
سلام
من کاری که گفتین انجام دادم ولی بوت ویندوز 7 هنوز برنگشته من dvd ویندوز 7 را گذاشتم وارد بوت شدم بعد از چند next بعد وارد محیط cmd شدم و دستوری که گفتید تایپ کردم وبعد سیستم را ریستارت کردم ولی فرقی نکرد
در مورد نرم افزار visual BCD هم نتونستم در Xp از ان استفاده کنم یعنی نصب شده ولی Erorr Invalid class می دهد که عکس آن را گذاشتم
:19::18::18::41:
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اگر هنوز مشکل دارین.
کلیــــــــــــــــــــــ ــــک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید:40:
jafarian
26-02-2012, 14:09
اینکار دیگه رو که میگم انجام بدین باز به وسیله بوت ویندوز 7 بالا بیاین طبق شکل پایین شماره یک ابتدا گزینه مورد نظر انتخاب کنید بعد که سیستم ریست شد بالا اومد ببینید فیکس شده اگر بازم نشد با طبق همین شکل گزینه شماره دو رو انتخاب کنید این دستور Bootrec.exe داخلش تایپ اینتر کنید بعدشم سیستم ریست کنید بازم اگر درست نشد برنامه BOOTICE از لینک پایین دانلود کنید بعدشم طبق شکل دوم اون قسمت که خورده شماره 1 انتخاب کنید طبق عکس سوم هم طبق شماره 2 از اون قسمت مسیر ویندوز7 که داخل درایو نصب کردین مشخص کنید بعد طبق شماره 3 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید طبق شماره 4 ویندوز 7 انتخاب کنید بعدشم رو دکمه مورد نظر کلیک کنید سیستم ریستارت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از تمام دوستانی که راهنمایی کردن مخصوصا Jafarian عزیز:11:
مشکل من به این صورت حل شد :
همان طور که قبلا گفتم قسمت Visual Edit نرم افزار Visual BCD در ویندوز Xp من اجرا نمی شد ولی Dual Boot Repair همراه ان کار می کند وبا زدن گزینه Repair BCD و بعد Automatice Repair مشکل حل شد
:8::8::20::20::8::8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.