مشاهده نسخه کامل
: بعضی از فایلها مخفی شده دیده نمیشه حتی با برداشتنhide proteted
با سلام
چندی پیش کامپیوتر ویروسی شده بود بعد از نصب ویروس کس و پاکسازی بعضی از پوشها که عکس داشتن خالی نشون میده ولی پوشه رو دارای حجم چند مگا بایت نشون میده رو مشخصات پوشه حتی تو view تیک hide proteted رو برداشتم و شو هین فایل رو فعال کردم ممنون میشم کمکک کنید
باتشکر
Armagedon
19-02-2012, 23:22
با سلام
چندی پیش کامپیوتر ویروسی شده بود بعد از نصب ویروس کس و پاکسازی بعضی از پوشها که عکس داشتن خالی نشون میده ولی پوشه رو دارای حجم چند مگا بایت نشون میده رو مشخصات پوشه حتی تو view تیک hide proteted رو برداشتم و شو هین فایل رو فعال کردم ممنون میشم کمکک کنید
باتشکر
سلام.
عکسای داخل اون پوشه ها آلوده به ویروس شده بودن و در نتیجه آنتی ویروستون پاکشون کرده. اما در مورد حجم چند مگابایتی پوشه خالی، حدس میزنم فایلی که بعنوان کش thumbnail تولید شده و معمولاً اسمش هم thumbs.db هستش، داخل پوشه باقی مونده. این فایل سیستمیه و بصورت پیش فرض نشون داده نمیشه. اگر میخواین ببینینش، از کنترل پنل، Folder Option رو انتخاب کنین و توی تب View، تیک Hide protected operating system files رو بردارین.
توصیه میکنم بعد از اطمینان از اینکه حجم پوشه مربوط به فایل کش هستش، تنظیمات بالا رو به حالت اولیه برگردونین.
موفق باشید.:11:
قبلا هم راه قطعیش رو گفته بودم،
اول باید مطمئن بشین ویروس از بین رفته ، یا با آویرا سیستم رو اسکن کنید
بعد هم دستورات پست زیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید..
قبلا هم راه قطعیش رو گفته بودم،
اول باید مطمئن بشین ویروس از بین رفته ، یا با آویرا سیستم رو اسکن کنید
بعد هم دستورات پست زیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید..
ممنونم از شما دوست عزیز ولی این برنامه با سرویس پک دو کار نمیکنه و من هم فقط دو دارم نمیشه برنامه ای بزارین که با پک دو هم جواب بده یا روش دیگه بفرمایید؟
ممنون میشم
نرم افزار RTT رو که در ایـــــــــــــــــــــــ ــــن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست پیوست شده است رو دانلود کنید و گزینه Enterprise رو انتخاب کنید و فول اسکن کنید
اگر جواب نداد فایل show hidden را از همان پست دانلود کنید و هرجا که می خواهید فایل ها از حالت مخفی خارج بشند اجرا کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.