ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گم شدن پوشه ها

alone_boy
19-02-2012, 15:43
سلام
امروز وقتی وارد ویندوز 7ـم شدم در کمال تعجب دیدم که آیکون های دسکتاپم + تمام پوشه های یوزرم از جمله پوشه Downloads (بجز پوشه Desktop) و عکسهای توی پوشه Pictures گم شدن!
جالب اینه که حجم درایوم هم کم نشده که بگم حذف شدن
چیکار کنم که برگردن؟
کلی عکس و دانلود ضروری داشتم

پ.ن:دوستان شرمنده.اینقدر هول شدم که به جای "گم شدن پوشه ها" نوشتم "گم شدن درایو ها".شرمنده . . .

jafarian
19-02-2012, 23:07
داخل سرچ استارت منو دستور homegroup بزنید بعدش توپنجره ای که باز میشه ببینید گزینه های picture با document اینا تیک خورده باشه بعدش تایید کنید بیاین بیرون داخل سرچ استارت منو دستور shell:UsersFilesFolder تایپ کنیدروی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم تو صفحه ای که باز میشه اگر پوشه download دیدین روش کلی راست طبق شکل عمل کنید اگرم نبود برنامه Everythin نصب کنید بعدشم اسم پوشه خودتون بطور مثال download وارد کنید بعد ازاین طریق سرچ کنیدببینید پیدا میشه:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aloo00che
20-02-2012, 01:29
اصلا داخل homegroup من گزینه هایی به نام document و picture ندارم.
راهنمایی کنید
jafarian
20-02-2012, 01:33
شماسرچ استارت باز کنید بعدش این دستور بزنید shell:UsersFilesFolder بعد ببینید پوشه های خودتون که داخل my document نیست اونجا دیده میشه .

aloo00che
20-02-2012, 01:54
دوست عزیز این کارو کردم.
ولی میره تو C:\Users\***
اگه امکانش هست آیدیتونو بدید با Team viewer خودتون ببینید

fanoostalaei
20-02-2012, 11:08
توصیه من اینه:
مدیریت حرفه ای و کامل ویندوز ۷ با Windows 7 Manager 4.0 Final
این نرم افزار باید تو ویندوز 7 نصب باشه و امکانات خیلی زیادی در اختیار شما قرار میده

aloo00che
20-02-2012, 12:26
باورتون میشه همین دیروز این نرو افزارو دانلود کردم. درسته خیلی امکانات داره ولی مشکل منو نتونست حل کنه و یا اینکه من نتونستم باهاش کار کنم. حالا اگه میدونین این نرم افزار 100% میتونه مشکل منو حل کنه خواهشن راهنمایی کنید دقیقا کجای برنامه باید برم برای مشکلم
با تشکر فراوان

fanoostalaei
20-02-2012, 12:44
تو این قسمت میتونید به تمام امکانات اکسپلورر ویندوز دسترسی داشته باشید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
20-02-2012, 14:21
دوست عزیز این کارو کردم.
ولی میره تو C:\Users\***
اگه امکانش هست آیدیتونو بدید با Team viewer خودتون ببینید

شما این دستور داخل سرچ منوی استارت بزنید shell:UsersFilesFolder بعد میتونید گزینه های مثل document اینا رو که اگر تو صفحه ای که باز میشه اگر ببینید به منوی استارت بطور مثال اضافه کنید .