PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیس 800 - 900 تومن (تکراری)

SEDRASOUL
19-02-2012, 10:53
سلام
دوستان من یه سیستمی میخوام برای کارای زیر :
نقل و انتقال زیاد اطلاعات که میخوام هاردش سرعتش بالا باشه و خود کیسم اگه موجود باشه دارای usb 3 باشه(چون فیلمبرداری میکنم و فیلمها هم HD هستن و حجمهای بالا و بیشتر با هاردای اکسترنال سروکار دارم)
مقدار خود هاردم بالا باشه مثلا 1T یا 2T
کار دیگه بازی هستش بازیهایی مثل PES 2012 و Call of Duty و ...
کار دیگه کار با نرم افزارهای مهندسی مثل PSPICE و MATLAB و .... بعضی مواقع PHOTOSHOP
کارای دیگه هم همون کارای معمولی مثل فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن و گشت و گذار تو اینترنت و ....
چیزه دیگم اینکه POWER طوری باشه که با 14 ساعت در روز کار کردن قطعات مشکلی پیدا نکنه(6 ساعتش دانلود شبانه)
کیبورد و موس و مانیتور و اسپیکر و ... همه رو دارم و فقط کیس میخوام
ممنون

---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

دوست خوبم Dj_aghamajid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قبلا این سیستم رو پیشنهاد داده بودن

case: green X3 =94
main: asrock h61 usb3.0=125
cpu: intel G840=115
ram:2x2GB DDR3 1333=34
Hard: 1TB seagate 32MB=175
dvd rw: plaxtor=40
power: 430A green=58
vga: GTS 450 Evga=150
total: 791

SEDRASOUL
19-02-2012, 10:58
به دلیل افزایش بودجه منتظر پیشنهادات جدیدتری از طرف دوستان هستم

BZ7
19-02-2012, 14:43
اون سیستم که ...
کیسش واسم جالبه ! من که 1.500 دادم به کل سیستم 65 تومن بیشتر هزینه کیس نشد !
بعد واسه سیستم 750 تومنی 100 تومن کیس !!!

CPU : AMD Phenom II X4 850 ~ 160t
MB : Asrock 970 Extreme 3 ~ 150t
RAM : 2 * 2 GB DDR3 (any) 1333 CL7 ~ 40t
VGA : VTX 6870 ~ 250t
HDD : Seagate 7200.12 1TB ~ 185t
PSU : Green 485A ~ 65t
Case : Green Magnum II ~ 50t

برای برق گرافیک ممکنه به 2 عدد کابل تبدیل molex به PCI-E 6 Pin نیاز داشته باشین !

SEDRASOUL
19-02-2012, 19:13
دوستان چون من این کاره نیستم لطف کنن این سیستمی که دوستمون BZ7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی کردن رو بررسی کنن اگه مشکلی نبود همینو بگیرم
ممنون

SEDRASOUL
19-02-2012, 19:28
اون سیستم که ...
کیسش واسم جالبه ! من که 1.500 دادم به کل سیستم 65 تومن بیشتر هزینه کیس نشد !
بعد واسه سیستم 750 تومنی 100 تومن کیس !!!

PSU : Green 485A ~ 65t

برای برق گرافیک ممکنه به 2 عدد کابل تبدیل molex به PCI-E 6 Pin نیاز داشته باشین !

ممنون که جواب دادید
میشه دلیل عوض کردن cpu و vga و mainbord رو بگید نسبت به سیستم پست اول رو میگم:31::31::31::31:

BZ7
19-02-2012, 19:29
ممنون که جواب دادید
میشه دلیل عوض کردن cpu و vga و mainbord رو بگید نسبت به سیستم پست اول رو میگم:31::31::31::31:

چون افتضاح بودن ! و بودجه شما بیشتر شد پس قطعات بهتری هم باید بگیرین

SEDRASOUL
19-02-2012, 20:00
چون افتضاح بودن ! و بودجه شما بیشتر شد پس قطعات بهتری هم باید بگیرین

خیلی ممنون

با تشکر از دوست خوبم BZ7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همچنان منتظر پیشنهادای دیگه ای از طرف دوستان هستم
لطفا در صورت تایید این سیستم حتما با زدن پست بیان شود
ممنون

امير موسر
19-02-2012, 20:19
پاور برای این سیستم خوب نیست !

BZ7
19-02-2012, 20:44
پاور برای این سیستم خوب نیست !

دلیل دارین یا همینطوری یه چیزی گفتین ؟ مصرف کل این سیستم به زور به 300 وات میرسه چطور 485 خوب نیست ؟

avator20002000
19-02-2012, 20:50
سیستمتون اگه یه ssd حتی با حافظه کم(برای یه ویندوز با چندتا نرم فزار) داشت خیلی سرعت و بازده بهتری داشت!
اگه کیس قبلیتون رو هنوز دارید می تونید بهبودش بدید 50 تومن به نظر من برای یه کیس جدید ارزش نداره مگر اینکه ویژگی عالی داشته باشه.

SEDRASOUL
19-02-2012, 21:04
سیستمتون اگه یه ssd حتی با حافظه کم(برای یه ویندوز با چندتا نرم فزار) داشت خیلی سرعت و بازده بهتری داشت!
اگه کیس قبلیتون رو هنوز دارید می تونید بهبودش بدید 50 تومن به نظر من برای یه کیس جدید ارزش نداره مگر اینکه ویژگی عالی داشته باشه.

تا اونجا که من میدونم هاردای ssd فوق العاده گرون هستن و به بودجه من نمیخورند

امير موسر
19-02-2012, 21:08
دلیل دارین یا همینطوری یه چیزی گفتین ؟ مصرف کل این سیستم به زور به 300 وات میرسه چطور 485 خوب نیست ؟

تو خود سایت AMD ! برای این گرافیک ( حالا بقیه قطعات هرچی میخواد باشه ) حداقل 500W رو پیشنهاد کرده !

SEDRASOUL
19-02-2012, 22:08
تو خود سایت AMD ! برای این گرافیک ( حالا بقیه قطعات هرچی میخواد باشه ) حداقل 500W رو پیشنهاد کرده !

اگه اینطوریه که شما میگید پس power چی برای این سیستم خوبه؟؟؟
بقیه قطعات که مشکلی ندارن؟؟؟(نسبت به بودجه من)

BZ7
19-02-2012, 22:53

سایت AMD حرف مفت میزنه . اونا اومدن حداقل 30 درصد واسه عمر پاور و 15 درصد واسه اورکلاک گذاشتن که هیچ آدم عاقلی اینکار رو نمیکنه !
6870 حدود 150 وات مصرف داره و پردازنده حدود 95 وات ! هارد شاید 10 تا 20 وات . رم ها حدود 25 وات و ODD هم شاید 20 وات ( کم و بیش ) حالا شما 20% واسه عمر پاور بذار 10% هم واسه اوکلاک ! میبینی که 485 زیاد هم هست !
از سایت های PSU Calculator استفاده کنین نه خود شرکت ها !

kourosh4
19-02-2012, 23:20
سایت AMD حرف مفت میزنه . اونا اومدن حداقل 30 درصد واسه عمر پاور و 15 درصد واسه اورکلاک گذاشتن که هیچ آدم عاقلی اینکار رو نمیکنه !
6870 حدود 150 وات مصرف داره و پردازنده حدود 95 وات ! هارد شاید 10 تا 20 وات . رم ها حدود 25 وات و ODD هم شاید 20 وات ( کم و بیش ) حالا شما 20% واسه عمر پاور بذار 10% هم واسه اوکلاک ! میبینی که 485 زیاد هم هست !
از سایت های PSU Calculator استفاده کنین نه خود شرکت ها !

دوست من پاور گرین gp485a از استاندارد 80 پلاس پشتیبانی نمیکنه و در بهترین حالت 75 درصد بازدهی داره یعنی توان واقعی این پاور حدود 360 وات هست !
حالا طبق گفته خودتون اگه 150 وات برای گرافیک و 95 وات برای cpu و 15 وات برای هارد و 25 وات برای رمها و 20 وات هم برای odd و حدود 30 وات برای مادربورد (معمولی و نه حرفه ای) و 10 درصد برای اور (که میشه حدود 40 وات) و 10 درصد برای عمر پاور که اونم حدود 40 وات فرض کنیم مصرف سیستم پیشنهادی شما حدود 410 وات میشه که مطما پاور gp485 از پس این سیستم بر نمیاد و حتی اگه پاور 80 درصد بازدهی هم داشت باز هم برای این سیستم مناسب نبود (تعداد هارد و odd هم یکی در نظر گرفتیم و شاید در اینده به تعدادشون اضافه بشه!)
در ضمن اقا امیر یکی از افراد با تجربه سایت هستن و به شخصه ازشون اطلاعات مفیدی کسب کردم و مطما هستم همینجوری بدون دلیل حرفی نمیزنن!
به نظر من برای این سیستم یک پاور gp530a-eu میتونه مناسب باشه
موفق باشید

SEDRASOUL
19-02-2012, 23:45
به نظر من برای این سیستم یک پاور gp535a-eu میتونه مناسب باشه

منظورتون اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GP530A-EU)

خوب پس باید بگید GP530A-EU
(530 به جای 535 باید بگید)

فقط یه سوال دیگه بقیه قطعه ها برای بودجه و کارایی من بهترین گزینه هستن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

BZ7
19-02-2012, 23:57
دوست من پاور گرین gp485a از استاندارد 80 پلاس پشتیبانی نمیکنه و در بهترین حالت 75 درصد بازدهی داره یعنی توان واقعی این پاور حدود 360 وات هست !
حالا طبق گفته خودتون اگه 150 وات برای گرافیک و 95 وات برای cpu و 15 وات برای هارد و 25 وات برای رمها و 20 وات هم برای odd و حدود 30 وات برای مادربورد (معمولی و نه حرفه ای) و 10 درصد برای اور (که میشه حدود 40 وات) و 10 درصد برای عمر پاور که اونم حدود 40 وات فرض کنیم مصرف سیستم پیشنهادی شما حدود 410 وات میشه که مطما پاور gp485 از پس این سیستم بر نمیاد و حتی اگه پاور 80 درصد بازدهی هم داشت باز هم برای این سیستم مناسب نبود (تعداد هارد و odd هم یکی در نظر گرفتیم و شاید در اینده به تعدادشون اضافه بشه!)
در ضمن اقا امیر یکی از افراد با تجربه سایت هستن و به شخصه ازشون اطلاعات مفیدی کسب کردم و مطما هستم همینجوری بدون دلیل حرفی نمیزنن!
به نظر من برای این سیستم یک پاور gp535a-eu میتونه مناسب باشه
موفق باشید

همه روز های اول به منم میگفتن با پاور 635 که 6 ماهه کار کرده نمیتونی 2 تا 6870 رو کراس کنی و اورکلاک کنی + 1090 اورکلاک شده !! هنوز هم میگن . میگن همچین سیستمی پاور 785 میخواد ! اونم حتما دارم اشتباه میکنم ... یا شاید من چیزی حالیم نیست ...

نرم افزار های محاسبه PSU تمامی موارد رو در نظر میگیرن !
ممنون میشم بدون تحقیق چیزی رو با اطمینان نگین ! . پاور های گرین 480A-EU که 80+ Standard هستن !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چرا بیایم وقتمون رو سر بحث روی 50 وات کمتر و بیشتر صرف کنیم ؟ شما میگین کافی نیست 535 لازمه من میگم 480 هم کافیه ! هر جور خریدار دوست داره تصمیم میگیره

kourosh4
19-02-2012, 23:58
منظورتون اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GP530A-EU)

خوب پس باید بگید GP530A-EU
(530 به جای 535 باید بگید)

فقط یه سوال دیگه بقیه قطعه ها برای بودجه و کارایی من بهترین گزینه هستن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درسته دوست من اشتباه من بود و درستش کردم.عذر میخام:20:
منظورم GP530A-EU بود که شما لینکش رو گزاشتید

kourosh4
20-02-2012, 00:08
همه روز های اول به منم میگفتن با پاور 635 که 6 ماهه کار کرده نمیتونی 2 تا 6870 رو کراس کنی و اورکلاک کنی + 1090 اورکلاک شده !! هنوز هم میگن . میگن همچین سیستمی پاور 785 میخواد ! اونم حتما دارم اشتباه میکنم ... یا شاید من چیزی حالیم نیست ...

نرم افزار های محاسبه PSU تمامی موارد رو در نظر میگیرن !
ممنون میشم بدون تحقیق چیزی رو با اطمینان نگین ! . پاور های گرین 480A-EU که 80+ Standard هستن !

حالا چرا بیایم وقتمون رو سر بحث روی 50 وات کمتر و بیشتر صرف کنیم ؟ شما میگین کافی نیست 535 لازمه من میگم 480 هم کافیه ! هر جور خریدار دوست داره تصمیم میگیره
موفق باشید

دوست من مطما هستید توی پیشنهادتون مدل GP480A-EU رو نوشتید!!!
شما مدل GP480A رو پیشنهاد دادید که از سریهای قبلی گرین هست!!!
در ضمن قیمت پاور GP480A-EU حدود 70 تومن هست!!!
لطفا برای پیشنهاد دادن نام قطعات رو کامل ذکر کنید تا دوستان مثل بنده گمراه نشن !
در ضمن چون شما این کارو کردید دلیل نمیشه که کارتون درست بوده!من خودم هم 5870 اور شده رو حدود 1.5 سال با پاور GP535A تغذیه میکردم و مشکلی هم نداشت هر چند دوستان میگفتند پاور برای سیستم کمه!
برای خرید پاور (یا بهتر بگم قلب کامپیوتر) باید تمام موارد مثل ارتقا در اینده رو هم در نظر گرفت . این دوستمون اگه در اینده بخاد پاور رو عوض کنه باید بالای 100 تومن هزینه کنه اما الان با هزینه کمتری میتونه اینکار رو انجام بده.
هر چند انتخاب با دوستمونه اما بازم میگم این پاور لب مرزه و خریدش توصیه نمیشه
موفق باشید

SEDRASOUL
20-02-2012, 00:17
دوستان منم با کوروش جان موافقم چون شاید بخوام در اینده ارتقا بدم پس بهتره با یکم هزینه بیشتر از هزینه های زیاد در اینده جلوگیری کنم پس GP530A-EU انتخاب میشه
فقط قیمتشم بگید ممنون میشم

یه چیز دیگم اینکه لطفا لطفا لطفا خواهشا در مورد قطعات دیگم نظر بدبد که همین مادربرد و سی پی یو و گرافیک و .... بهترین گزینه هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

BZ7
20-02-2012, 00:19
دوستان منم با کوروش جان موافقم چون شاید بخوام در اینده ارتقا بدم پس بهتره با یکم هزینه بیشتر از هزینه های زیاد در اینده جلوگیری کنم پس GP530A-EU انتخاب میشه
فقط قیمتشم بگید ممنون میشم

یه چیز دیگم اینکه لطفا لطفا لطفا خواهشا در مورد قطعات دیگم نظر بدبد که همین مادربرد و سی پی یو و گرافیک و .... بهترین گزینه هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برادر عزیز این همه ما کل کل میکنیم واسه شماست ! اگه چیز دیگه ای مشکل داشت که بازم با دوستان بحثمون میشد . شما فقط پاور رو همون 530A-EU بگیر !
بقیه قطعات در این رنج بهترین هستن

SEDRASOUL
20-02-2012, 00:28
برادر عزیز این همه ما کل کل میکنیم واسه شماست ! اگه چیز دیگه ای مشکل داشت که بازم با دوستان بحثمون میشد . شما فقط پاور رو همون 530A-EU بگیر !
بقیه قطعات در این رنج بهترین هستن

ممنون دوست عزیز قصد بی احترامی نداشتم فقط میخواستم نظر بقیه رو بدونم بازم تشکر فراوان
فقط یه سوال دیگم اونم اینکه کابل تبدیل برای برق گرافیک که مشکل ساز نیست؟؟ تو بازارم راحت گیر میارم؟؟؟

BZ7
20-02-2012, 00:38
ممنون دوست عزیز قصد بی احترامی نداشتم فقط میخواستم نظر بقیه رو بدونم بازم تشکر فراوان
فقط یه سوال دیگم اونم اینکه کابل تبدیل برای برق گرافیک که مشکل ساز نیست؟؟ تو بازارم راحت گیر میارم؟؟؟

بنده همچین منظوری نداشتم .
بله اگه تهران باشین که زیاده . اگه تهران نیستین با چند تا از فروشندگان پایتخت تماس بگیرین اونا حتما دارن

در جواب دوستانی که میگن پاور کمه : طبق گفته خود سایت گرین
پاور 480A-EU میتونه 480 وات Real تولید کنه و ریل های 12 ولت تا 400 وات گنجایش دارن !!
اما خرید پاور قویتر ضرری نیست و فوقش 15 تومن گرون تره ... !
و استاندارد 80+ هم واسه کارکرد پاور نیست ! واسه میزان بازدهی نسبت به مصرفی هست که داره !! توان پاور 480A-EU همون 480 واته

SEDRASOUL
20-02-2012, 00:47
ممنون از همه دوستانی که کمک کردن به خصوص BZ7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و kourosh4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و امير موسر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس طبق جمع بندی سیستم زیر بهترین گزینه است

power : GP530A-EU ~ 80t
dvd rw: plaxtor ~ 40t
total : 955t

SEDRASOUL
20-02-2012, 09:10
سلام
1 - یه سوال من چون زیاد با هاردای اکسترنال سروکار دارم اینطوری برام سخته که بخوام همیشه کیسو جابجا کنم تا از پورتهای پشت کیس که ماله خود مادربرد هستن استفاده کنم به نظر شما باید کیسی بگیرم که تو پنل جلوش usb3 داشته باشه یا راه حله دیگه ای هست؟؟؟؟
2 - همچنین اینکه کیسایی که usb3 دارن مستقیما به مادربرد وصل میشن؟؟؟
3 - ایا پورت usb 3 این کیسا همون سرعت usb3 رو داره یا اینکه بستگی به مادربرد داره؟؟؟؟
4 - با این مادربرد ( Asrock 970 Extreme 3 ) پورت usb3 این کیسا سازگاری دارن؟؟؟
5 - در کل میخواستم بدونم برای حل مشکلم باید کیسو عوض کنم یا میشه پورتهای usb3 مادربرد رو انتقال داد (به صورتی که همان سرعت usb3 رو داشته باشه)
ممنون

kourosh4
20-02-2012, 10:11
بنده همچین منظوری نداشتم .
بله اگه تهران باشین که زیاده . اگه تهران نیستین با چند تا از فروشندگان پایتخت تماس بگیرین اونا حتما دارن

در جواب دوستانی که میگن پاور کمه : طبق گفته خود سایت گرین
پاور 480A-EU میتونه 480 وات Real تولید کنه و ریل های 12 ولت تا 400 وات گنجایش دارن !!
اما خرید پاور قویتر ضرری نیست و فوقش 15 تومن گرون تره ... !
و استاندارد 80+ هم واسه کارکرد پاور نیست ! واسه میزان بازدهی نسبت به مصرفی هست که داره !! توان پاور 480A-EU همون 480 واته

دوست من میشه بگید این استاندارد 80plus برای چیه!!!؟
خب بازدهی پاور همون توان خروجیه مگه پاور کار دیگه ای هم میکنه!!؟
این پاور طبق گفته خود سازنده بین 82-86 درصد بازدهی داره و اگه میانگین 84 درصد بازدهی رو برای این پاور در نظر بگیریم خروجی ریل این پاور حدود 400 وات میشه و این مقدار 480 وات هم پاور فقط در مدت زمان کوتاهی(حدود چند دقیقه) میتونه این مقدار رو تحمل کنه و بعد هم خداحافظ!!
لطفا تو دادن اطلاعات یکم دقت کنید!!!:13:

kourosh4
20-02-2012, 10:42
سلام
1 - یه سوال من چون زیاد با هاردای اکسترنال سروکار دارم اینطوری برام سخته که بخوام همیشه کیسو جابجا کنم تا از پورتهای پشت کیس که ماله خود مادربرد هستن استفاده کنم به نظر شما باید کیسی بگیرم که تو پنل جلوش usb3 داشته باشه یا راه حله دیگه ای هست؟؟؟؟
2 - همچنین اینکه کیسایی که usb3 دارن مستقیما به مادربرد وصل میشن؟؟؟
3 - ایا پورت usb 3 این کیسا همون سرعت usb3 رو داره یا اینکه بستگی به مادربرد داره؟؟؟؟
4 - با این مادربرد ( Asrock 970 Extreme 3 ) پورت usb3 این کیسا سازگاری دارن؟؟؟
5 - در کل میخواستم بدونم برای حل مشکلم باید کیسو عوض کنم یا میشه پورتهای usb3 مادربرد رو انتقال داد (به صورتی که همان سرعت usb3 رو داشته باشه)
ممنون

دوست من شما میتونید یک کابل که یک سر اون (نری) و سر دیگر اون (مادگی) هست و مربوط به usb3 میشه رو از تو بازار با قیمت کم (حدود 4-5 تومن) تهیه کنید و این کابل رو تا جلوی کیس بیارید و تاثیری هم توی انتقال سرعت نداره .
نیازی به خرید کیس دیگه ای نیست چون با این قیمتها حداقل باید 40 تومن روی کیس بزارید
سرعت usb3 هم بستگی به فلش و هاردتون داره و هر چی سرعت خوندن و نوشتنشون بالاتر باشه سرعت انتقال داده ها هم بیشتر میشه و ربطی به مادربورد نداره
این مادربورد 970 ازراک هم جزو بهتریناست و مشکلی هم با کیس نداره (کلا در این مورد مشکلی نیست چون کیسها با اکثر مادربردها سازگاری دارن مگر در موارد خاص که ربطی به کار شما نداره)
موفق باشید

BZ7
20-02-2012, 18:43
دوست من میشه بگید این استاندارد 80plus برای چیه!!!؟
خب بازدهی پاور همون توان خروجیه مگه پاور کار دیگه ای هم میکنه!!؟
این پاور طبق گفته خود سازنده بین 82-86 درصد بازدهی داره و اگه میانگین 84 درصد بازدهی رو برای این پاور در نظر بگیریم خروجی ریل این پاور حدود 400 وات میشه و این مقدار 480 وات هم پاور فقط در مدت زمان کوتاهی(حدود چند دقیقه) میتونه این مقدار رو تحمل کنه و بعد هم خداحافظ!!
لطفا تو دادن اطلاعات یکم دقت کنید!!!:13:

برچسب روی یخچال رو که دیدی ؟! مثلا میگن Grade B ! وقتی از 80 درصد به بالا باشه میشه Grade B !
درصدی رو که پاور داره از برق شهری استفاده میکنه رو بخوای در نظر بگیری 82 تا 85 درصدش میتونه توسط سیستم استفاده بشه !
توان پاور ها همون هست که نوشته ( البته نه دقیقا . اینطور حساب میشه : توان 12 ولتی ها + توان 3 و 5 ولتی تقسیم بر 2 + توان های خیلی کوچک دیگه که معمولا کمتر از 15 وات هستن )

ببخشید ها ولی این حرف مسخرس که میگین پاور 80 درصد توانی رو که نوشته رو میتونه تحمل کنه !!
80Plus همون درجه مصرفی B در ایرانه
مدرک در خود سایت Green !

ممنون میشم بدون اطلاع از چیزی اینقدر محکم نظر ندین و از نظرات دیگران هم فقط به خاطر اینکه کاربر قدیمی هستن دفاع نکنین !

این مقدار 480 وات هم پاور فقط در مدت زمان کوتاهی(حدود چند دقیقه) میتونه این مقدار رو تحمل کنه و بعد هم خداحافظ!!واقعا الان نمیدونم چی بگم ... چرا همینطوری یه حرفی میزنین آخه ؟! واقعا برام جالبه شما این نظریات علمی رو از کجا میارین ...
همین عکسی که گذاشتم ! ( پاور 635B-US ) . واسه اینکه بخوان تست کنن ببینن در حداکثر Load چقدر بازده انرژش داره باید پاور رو در حالت Full Load قرار بدن ! یعنی پاور اینا 2 دقیقه کار کرده بعد سوخته ؟!
این حدود چند دقیقه که گفتین واسه من جالب بود ... یه لحضه فکر کردم یکی از تستر های خود Green هستین ...

دوست من شما میتونید یک کابل که یک سر اون (نری) و سر دیگر اون (مادگی) هست و مربوط به usb3 میشه رو از تو بازار با قیمت کم (حدود 4-5 تومن) تهیه کنید و این کابل رو تا جلوی کیس بیارید و تاثیری هم توی انتقال سرعت نداره .حالا رفتین بازار نرید بگین نر و ماده واسه USB3 میخوام !!!
اسمش USB3 Hub هست . به صورت کابل و مولتی پورت موجوده

سرعت usb3 هم بستگی به فلش و هاردتون داره و هر چی سرعت خوندن و نوشتنشون بالاتر باشه سرعت انتقال داده ها هم بیشتر میشه و ربطی به مادربورد ندارهپس مادربرد های Asrock با Xfast USB چی هستن ؟! من فقط با یه نرم افزار ! سرعت Read Speed فلشم رو از 29MB/s به 39MB/s رسوندم !! واسه فلش همچین رقمی نجومیه ! تازه USB2 هم هست ...

kourosh4
20-02-2012, 22:15
برچسب روی یخچال رو که دیدی ؟! مثلا میگن Grade B ! وقتی از 80 درصد به بالا باشه میشه Grade B !
درصدی رو که پاور داره از برق شهری استفاده میکنه رو بخوای در نظر بگیری 82 تا 85 درصدش میتونه توسط سیستم استفاده بشه !
توان پاور ها همون هست که نوشته ( البته نه دقیقا . اینطور حساب میشه : توان 12 ولتی ها + توان 3 و 5 ولتی تقسیم بر 2 + توان های خیلی کوچک دیگه که معمولا کمتر از 15 وات هستن )

ببخشید ها ولی این حرف مسخرس که میگین پاور 80 درصد توانی رو که نوشته رو میتونه تحمل کنه !!
80Plus همون درجه مصرفی B در ایرانه
مدرک در خود سایت Green !

ممنون میشم بدون اطلاع از چیزی اینقدر محکم نظر ندین و از نظرات دیگران هم فقط به خاطر اینکه کاربر قدیمی هستن دفاع نکنین !

واقعا الان نمیدونم چی بگم ... چرا همینطوری یه حرفی میزنین آخه ؟! واقعا برام جالبه شما این نظریات علمی رو از کجا میارین ...
همین عکسی که گذاشتم ! ( پاور 635B-US ) . واسه اینکه بخوان تست کنن ببینن در حداکثر Load چقدر بازده انرژش داره باید پاور رو در حالت Full Load قرار بدن ! یعنی پاور اینا 2 دقیقه کار کرده بعد سوخته ؟!
این حدود چند دقیقه که گفتین واسه من جالب بود ... یه لحضه فکر کردم یکی از تستر های خود Green هستین ...

حالا رفتین بازار نرید بگین نر و ماده واسه USB3 میخوام !!!
اسمش USB3 Hub هست . به صورت کابل و مولتی پورت موجوده

پس مادربرد های Asrock با Xfast USB چی هستن ؟! من فقط با یه نرم افزار ! سرعت Read Speed فلشم رو از 29MB/s به 39MB/s رسوندم !! واسه فلش همچین رقمی نجومیه ! تازه USB2 هم هست ...

واقعا جالبه....!!
مطما هستید شما بازار یاب گرین نیستید!!؟
دوست من یخچال چیکارش به پاور !!؟ اصلا میدونید چی میگید !!؟ (مخصوصا اون قسمت قرمز رنگ !!)
(تا موقعی که چند نفر مثل شما تو تاپیک باشن دیگه نیازی به مشاور نیست)
وقتی فرق یخچال و پاور رو نمیدونید دیگه نیازی به توضیح نیست شما درست میگید فقط اگه یه موقع رفتید نمایندگی گرین ازشون بخاه یکم روشنت کنن!!
در مورد فلش هم هنوز دارم میخندم و اگه جوابتون رو بدم احتمالا اونم با جارو برقی مقایسه میکنید !!!
موفق باشید:31:
راستی اینو بخون شاید یه چیزایی دستگیرت بشه!!!

BZ7
21-02-2012, 00:38
دوست من یخچال چیکارش به پاور !!؟ اصلا میدونید چی میگید !!؟ببین . کاملا معلومه داره بحث رو میپیچونی . چرا بچه بازی در میاری ؟ من دارم مصرف رو مثال میزنم
بعد تو میگی چه ربطی دارن ؟ من اینا رو به هم ربط دادم ؟ مثلا با به تمسخر گرفتن من فکر میکنی خیلی میتونی خودت رو بهتر نشون بدی ؟

وقتی فرق یخچال و پاور رو نمیدونید دیگه نیازی به توضیح نیست شما درست میگید فقط اگه یه موقع رفتید نمایندگی گرین ازشون بخاه یکم روشنت کنن!!شما اندازه کافی روشن کردین مارو !

در مورد فلش هم هنوز دارم میخندم و اگه جوابتون رو بدم احتمالا اونم با جارو برقی مقایسه میکنید !!!الان چه ربطی داشت ؟ من متوجه نشدم ... فقط منظورت این بود که شما حالیتونه و ما نیست ... ؟!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Farticle%2FPrint-23986.aspx)منبع این مطلب رو ببین !!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om)) ... بعد بیا به عنوان رفرنس واسه به تمسخر گرفتن بقیه ازش استفاده کن ...

واقعا متاسفم برات ... به جای بحث علمی میای اینجا و فقط میخوای خودی نشون بدی ...حیف وقت من که واسه بحث با امثال شما میذارم

قسمت قرمز رو اگه متوجه نشدی که خیلی هم ساده بود ! :
12V Rails Wattage + 5V or 3V Wattage = Real PSU Capacity

مطلب ویکی پدیا :

Efficiency

See also: Green computing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FGreen_computing)
Computer power supplies are generally about 70–75% efficient.[12] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FPower_supply_unit_%2528computer%2529%23cit e_note-11) For a 75% efficient power supply to produce 75 W of DC output it would require 100 W of AC input and dissipate the remaining 25 W in heat. Higher-quality power supplies can be over 80% efficient; energy efficient PSU's waste less energy in heat, and requires less airflow to cool, and as a result will be quieter

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FPower_supply_unit_%2528computer%2529%23Eff iciency)

بازم دلیل بیارم یا میخواین حرف های بی معنی خودتون رو ادامه بدین ؟

امثال شما کاری غیر از گمراه کردن بقیه با دانش ناقص و غرور بیجاشون بلد نیستن
امیدوارم در رفتارتون تجدید نظر کنین !!

kourosh4
21-02-2012, 02:28
عزیز من چرا ناراحت میشی من که گفتم حق با شماست!
شما خودت جواب خودت رو دادی اون مطلب ویکی پدیا رو ترجمه کن ببین چی نوشته!!:31:
شرکتهایی مثل کولر مستر و انرمکس و سوپر فلاور اگه میدونستن پاورهای گرین 100 درصد بازدهی دارن مطما در شرکتاشون رو تخته میکردن!:31:
عزیز من شما داری میگی پاورهای گرین 100 درصد بازدهی دارن درسته یا نه؟(بحث در این مورد برای من واقعا خنده داره !!!!!)
در ضمن من قصد توهین و بی احترامی نداشتم اگه این جور برداشت کردین عذر میخام!
در مورد فلش هم نگفتم بیشتر حالیمه اما تو این مورد وقتی یک سخت افزار محدودیت داره شما چه طور با نرام افزار اونو برطرف کردین(جدی میگم اگه اینطوره اموزشش رو بذارید تا همه استفاده کنن خیلی مفیده!)

BZ7
21-02-2012, 02:50
عزیز من چرا ناراحت میشی من که گفتم حق با شماست!
شما خودت جواب خودت رو دادی اون مطلب ویکی پدیا رو ترجمه کن ببین چی نوشته!!:31:
شرکتهایی مثل کولر مستر و انرمکس و سوپر فلاور اگه میدونستن پاورهای گرین 100 درصد بازدهی دارن مطما در شرکتاشون رو تخته میکردن!:31:
عزیز من شما داری میگی پاورهای گرین 100 درصد بازدهی دارن درسته یا نه؟(بحث در این مورد برای من واقعا خنده داره !!!!!)
در ضمن من قصد توهین و بی احترامی نداشتم اگه این جور برداشت کردین عذر میخام!
در مورد فلش هم نگفتم بیشتر حالیمه اما تو این مورد وقتی یک سخت افزار محدودیت داره شما چه طور با نرام افزار اونو برطرف کردین(جدی میگم اگه اینطوره اموزشش رو بذارید تا همه استفاده کنن خیلی مفیده!)

برادر عزیز !
شما گفتی پاوری که من پیشنهاد دادم کمه ! چون پاور ها حدود 80 درصد بازدهی دارن یعنی باید 80% از 480 واتی که من پیشنهاد داده بودم رو حساب کنی به عنوان توان واقعی پاور !
من دارم میگم این اشتباهه !
این مطلب احتیاجی به ترجمه نداره کاملا مشخصه چی نوشته . میگه پاوری که به عنوان مثال 75% بازدهی انرژی داشته باشه واسه برق دهی 75 وات به سیستم نیاز به مصرف 100 وات از برق شهری داره و 25 وات دیگه به صورت گرما از بین میره !!
من کی گفتم گرین 100% بازدهی انرژی داره ؟ من میگم پاوری که بهش میگن 630 واقعی دقیقا همون 630 وات توان داره ( با همون فرمولی که گفتم ) نه اینکه بگیم خب این 80 درصد بازدهی داره پس 80 درصد نسبت به 630 وات بازده خواهد داشت !

مطلب دیگری در مورد بازده پاور !!

The efficiency of a computer power supply is its output power divided by its input power. The remaining power is converted into heat. For instance, a 600-watt power supply with 60% efficiency running at full load would draw 1000 W from the mains and would therefore waste 400 W as heat. On the other hand a 600-watt power supply with 80% efficiency running at full load would draw 750 W from the mains and would therefore waste only 150 W as heat.

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دیگه بهتر از این نمیتونم توضیح بدم ...

بحث USB و فلش ! . ظاهرا که محدودیت به کنار زده شده ... ( شعار خودم !! : Push The Limits ! )

بدون Xfast USB

با Xfast USB

قضاوت با شما !

kourosh4
21-02-2012, 12:20
برادر عزیز !
شما گفتی پاوری که من پیشنهاد دادم کمه ! چون پاور ها حدود 80 درصد بازدهی دارن یعنی باید 80% از 480 واتی که من پیشنهاد داده بودم رو حساب کنی به عنوان توان واقعی پاور !
من دارم میگم این اشتباهه !
این مطلب احتیاجی به ترجمه نداره کاملا مشخصه چی نوشته . میگه پاوری که به عنوان مثال 75% بازدهی انرژی داشته باشه واسه برق دهی 75 وات به سیستم نیاز به مصرف 100 وات از برق شهری داره و 25 وات دیگه به صورت گرما از بین میره !!
من کی گفتم گرین 100% بازدهی انرژی داره ؟ من میگم پاوری که بهش میگن 630 واقعی دقیقا همون 630 وات توان داره ( با همون فرمولی که گفتم ) نه اینکه بگیم خب این 80 درصد بازدهی داره پس 80 درصد نسبت به 630 وات بازده خواهد داشت !

مطلب دیگری در مورد بازده پاور !!

The efficiency of a computer power supply is its output power divided by its input power. The remaining power is converted into heat. For instance, a 600-watt power supply with 60% efficiency running at full load would draw 1000 W from the mains and would therefore waste 400 W as heat. On the other hand a 600-watt power supply with 80% efficiency running at full load would draw 750 W from the mains and would therefore waste only 150 W as heat.

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2F80_PLUS)

دیگه بهتر از این نمیتونم توضیح بدم ...

بحث USB و فلش ! . ظاهرا که محدودیت به کنار زده شده ... ( شعار خودم !! : Push The Limits ! )

بدون Xfast USB

با Xfast USB

قضاوت با شما !

دوست من طبق گفته خودتون پاور 600 وات با 80 درصد بازدهی برای اینکه 100 درصد بازدهی داشته باشه(600 وات خروجی) باید توان بیشتری از برق شهر بکشه.یعنی اون 20 درصد که تلفات گرمایی هست رو جبران کنه و به جای اینکه از برق 220 ولت بجای کشیدن 2.72 امپر باید 20 درصد اضافه جریان بکشه یعنی باید 3.27 امپر از برق شهر بکشه تا بتونه تمام 600 وات رو در خروجی داشته باشه (تا اینجا که مشکلی ندارید؟)
این دقیقا گفته شماست و همین طور هم هست و من هم قبولش دارم(ok)
در صورتی که تمام قطعات بکار رفته در پاور برای همون جریان اولیه و استاندارد 2.72 تعبیه شدن و اگر به این قطعات بیشتر از حد توان جریان وارد بشه سریع داغ میکنن(واکنش تمام قطعات الکترونیک به افزایش جریان کاری) و از بین میرن که یا اتصال باز میشن و در اصل میگیم پاور سوخته و یا اتصال کوتاه میشن و بدلیل عبور ولتاز زیاد باعث از بین رفتن قطعات کامپیوتر میشن...
به طور خلاصه بگم پاور برای اینکه اون توان اتلافی رو جبران کنه باید توان بیشتری از ورودی بکشه و با توجه به اینکه قطعات داخلی تحمل این بار اضافه رو ندارن پاور از بین میره...
حتی در پاورهای مطرح دنیا با 90 درصد بازدهی اگه شما بخاین از صد در صد توان اونا استفاده کنین همین اتفاق براشون میفته و در عرض چند دقیقه پاور میسوزه(در مورد پاورهای گرین زیر 30 ثانیه هست به دلیل کیفیت متوسط قطعات)
به همین خاطر ما اون 20 درصد بازدهی رو از توان درج شده روی پاور کم میکنیم و توان واقع ای رو بدست میاریم....
در اصل و روی کاغذ گفته شما درسته و پاور باید همون مقدار گفته شده و نامی رو به ما بده اما در عمل دقیقا همین جوریه که گفتم و برای بدست اوردن توان واقعی یا ریل پاور باید از اون 20 درصد صرفه نظر بشه تا پاور در حاشیه امن قرار بگیره...
امیدوارم متوجه شده باشین و هر جا نا مفهوم بود بگید تا بیشتر توضیح بدم.
-------------------------------------------------------------------------------------
در مورد usb هم این چیزی که پیداست فلش شما محدودیت نداشته بلکه محدودیت از جانب مادربورد بوده که این نرم افزار اون محدودیت رو برداشته و اگر شما از یک فلش معمولی با میانگین سرعت 15m/s (که 90 درصد افراد استفاده میکنن) استفاده کنید این نرم افزار هیچ گونه تاثیری نداره.
لطفا اگه امکانش هست با یک فلش معمولی یک تست بزارید تا حقایق بهتر معلوم بشه (شاید من اشتباه کنم!)

BZ7
21-02-2012, 15:46
در صورتی که تمام قطعات بکار رفته در پاور برای همون جریان اولیه و استاندارد 2.72 تعبیه شدن و اگر به این قطعات بیشتر از حد توان جریان وارد بشه سریع داغ میکنن(واکنش تمام قطعات الکترونیک به افزایش جریان کاری) و از بین میرن که یا اتصال باز میشن و در اصل میگیم پاور سوخته و یا اتصال کوتاه میشن و بدلیل عبور ولتاز زیاد باعث از بین رفتن قطعات کامپیوتر میشن...
به طور خلاصه بگم پاور برای اینکه اون توان اتلافی رو جبران کنه باید توان بیشتری از ورودی بکشه و با توجه به اینکه قطعات داخلی تحمل این بار اضافه رو ندارن پاور از بین میره...
حتی در پاورهای مطرح دنیا با 90 درصد بازدهی اگه شما بخاین از صد در صد توان اونا استفاده کنین همین اتفاق براشون میفته و در عرض چند دقیقه پاور میسوزه(در مورد پاورهای گرین زیر 30 ثانیه هست به دلیل کیفیت متوسط قطعات)
به همین خاطر ما اون 20 درصد بازدهی رو از توان درج شده روی پاور کم میکنیم و توان واقع ای رو بدست میاریم....
در اصل و روی کاغذ گفته شما درسته و پاور باید همون مقدار گفته شده و نامی رو به ما بده اما در عمل دقیقا همین جوریه که گفتم و برای بدست اوردن توان واقعی یا ریل پاور باید از اون 20 درصد صرفه نظر بشه تا پاور در حاشیه امن قرار بگیره...
امیدوارم متوجه شده باشین و هر جا نا مفهوم بود بگید تا بیشتر توضیح بدم.برادر عزیز شما انگار از رشته برق هم چیزی سر در نمیارید !
اصلا ربطی به آمپر نداره ! مسئله مصرف هست چرا متوجه نمیشین ؟ این همه منبع برای شما اوردم دیگه انگار دوست ندارین قبول کنین و میخواین حرف خودتون رو بزنین !
پاور 600 وات با حدود 80 درصد بازدهی واسه استفاده از 600 واتش حدود 750 وات مصرف میکنه بقیش به گرما تبدیل میشه . من دیگه حوصله این حرفای شما رو ندارم . هر چقدر براتون مدرک و دلیل بیارم شما باز میگی باید اون 20 درصد رو از توان پاور کم کرد . واقعا اطلاعاتت ضعیفه و فقط حرف خودت رو قبول داری دیگه سایت های معتبر دروغ میگن از نظر شما ...
چیزی به اسم حاشیه امن وجود نداره ! یه پاور طراحی شده که 100% از توانش استفاده بشه !
من نمیدونم این حرفا رو شما از کجا میارین . واقعا برام جالبه . چون هیچ مدرکی هم ندارین و مطلبی هم که دادین به هیچ عنوان معتبر نبود .
نمیدونم دیگه چطور جواب شما باید بدم
-------------------------------------------------------------------------------------

در مورد usb هم این چیزی که پیداست فلش شما محدودیت نداشته بلکه محدودیت از جانب مادربورد بوده که این نرم افزار اون محدودیت رو برداشته و اگر شما از یک فلش معمولی با میانگین سرعت 15m/s (که 90 درصد افراد استفاده میکنن) استفاده کنید این نرم افزار هیچ گونه تاثیری نداره.
لطفا اگه امکانش هست با یک فلش معمولی یک تست بزارید تا حقایق بهتر معلوم بشه (شاید من اشتباه کنم!)مادربرد مگه میشه محدودیت داشته باشه ؟ پورت USB2 هم باشه تا حدود 65 مگابایت در ثانیه جا داره

این قسمت واسه من از همه جالب تر بود . با این حرف ثابت کردین واقعا دانش فنی ندارین و فقط حرف میزنین :

(در مورد پاورهای گرین زیر 30 ثانیه هست به دلیل کیفیت متوسط قطعات)!! چیزی در جواب این حرف ندارم بگم واقعا . شما هر طوری دوست داری فکر کن ولی خواهش میکنم بقیه رو اشتباه راهنمایی نکن .
اینهمه سایت خارجی در مورد پاور هست بچه 10 ساله هم بلده سرچ کنه نمیدونم چرا شما دوست نداری به اطلاعات خودت اضافه کنی یه اطلاعات اشتباهت رو اصلاح کنی ...

اینجا هم حتما با 430 وات Load زدن یه پاور رو سوزوندن واسه تست !

kourosh4
21-02-2012, 15:57
:31:
اقا من شرمنده تمام حرفهامو پس میگیرم....
شما خیلی بارتونه برید به دوستان مشاوره بدید ما هیچی حالیمون نیست....:31:
(موقعی که من سیستم جمو جور میکردم شما داشتین ماشین بازی میکردی)
احتمالا اگه گرین این مطالب رو بخونه حتما استخدامتون میکنه واقعا شما حیف هستید(جدی میگم)...!
موفق باشید

BZ7
22-02-2012, 15:43
اگر شما از یک فلش معمولی با میانگین سرعت 15m/s (که 90 درصد افراد استفاده میکنن) استفاده کنید این نرم افزار هیچ گونه تاثیری نداره.

در جواب این حرف شما که اینقدر محکم ولی بدون مدرک نظر میدین !

بدون Xfast USB

با Xfast USB

کاملا مشخصه که فلش بیشتر از 21 مگابایت در ثانیه کشش نداره چون فلش قدیمی هست ! . اما هرچی باشه حدود 2 مگابایت افزایش سرعت داشته که قابل توجهه برای فلش ارزان قیمت و قدیمی ( حدود 4 سال پیش خریداری شده )

SEDRASOUL
22-02-2012, 17:51
دوستان من رفتم این سیستم رو سفارش بدم ولی گفتن قطعاتش تو بازار نیست
به نظر شما از سایت بخرم مشکلی داره؟؟؟
لطفا سایتای خوب برای فروش رو معرفی کنید
ممنون

SEDRASOUL
22-02-2012, 19:27
یه چیز دیگم اینکه من از هر کی پرسیدم گفتن CPU رو اینتل بردار چون کاراییش بهتر البته اینایی که گفتن فروشنده بودن
نمیشه با همین قیمت یه CPU اینتل خوب برداشت؟؟؟؟
چون این CPU پیدا نمیشه و من برای خرید عجله دارم
ممنون از همه

kourosh4
22-02-2012, 19:34
یه چیز دیگم اینکه من از هر کی پرسیدم گفتن CPU رو اینتل بردار چون کاراییش بهتر البته اینایی که گفتن فروشنده بودن
نمیشه با همین قیمت یه CPU اینتل خوب برداشت؟؟؟؟
چون این CPU پیدا نمیشه و من برای خرید عجله دارم
ممنون از همه

عذر میخام ولی طرف چرت گفته ...!
میشه ولی کاریش کمتره...!
انتخاب با خودتونه ....
CPU G850 3M 2.9 1155 =130
MB GIGA P61-USB3 =140
یا
CPU I3 2100 4M 3.1 =225
MB ASROCK H61M-S =78
(دومی رو به خاطر MB ضعیف توصیه نمیکنم)

SEDRASOUL
22-02-2012, 19:38
عذر میخام ولی طرف چرت گفته ...!
میشه ولی کاریش کمتره...!
انتخاب با خودتونه ....
CPU G850 3M 2.9 1155 =130
MB GIGA P61-USB3 =140

یعنی همین CPU و MAIN عالی اند؟؟؟؟؟؟؟(تو این رنج قیمت)(البته میدونستم)
فقط یه مشکلی اینجا هست که تو بازار موجود نیست:41::41::41::41::41:
منم برای خرید عجله دارم به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

منظورم تو پست قبلی اینا بودن

kourosh4
22-02-2012, 19:42
تو رنج خودشون بله ....
خب ببینید چی تو بازار هست ... اینجوری بهتر میشه راهنمایی کرد ...
بله میدونم منظورم همونا بود ..

SEDRASOUL
22-02-2012, 19:48
یه سوال دیگه اینکه Asrock 970 Extreme 3 بهتره یا Asrock 970 Extreme 4؟؟؟؟
چون تو یه سایت تفاوت قیمتشون هزار تومن بود:18: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------

خب ببینید چی تو بازار هست ... اینجوری بهتر میشه راهنمایی کرد ...

منظورتونو متوجه نشدم یعنی برم با چیزای تو بازار سیستم رو جمع کنم
اگه منظورتون اینه که باید بگم متاسفانه من خیلی خیلی تو این زمینه اطلاعاتم کم و سطحیه و نمیتونم بپرسم و مقایسه کنم:31::31:

kourosh4
22-02-2012, 19:50
مطما هستید !!!
اختلاف که دارن و از همه مهمتر ساپورت SLI برای EX4 هست...!

SEDRASOUL
22-02-2012, 19:53
مطما هستید !!!
اختلاف که دارن و از همه مهمتر ساپورت SLI برای EX4 هست...!

بله
زیاد برای کار من فرقی نمیکنه که کدومو بردارم؟؟؟

SEDRASOUL
22-02-2012, 19:58
ببخشید دوست من وقتتو میگیرم
میخواستم بدونم این CL تو رمها چه تفاوتی با هم دارن؟؟؟
مثلا تفاوت CL7 با CL8 یا CL9 چیه؟؟
اصلا این CL چی هست؟؟؟
ایا مربوط به اسم رم میشه؟؟(برای سرچ در سایتها میگم)
یا جزء امکاناته رمه؟؟؟
ببخشید زیاد شد

kourosh4
22-02-2012, 20:02
ببخشید اشتباه شده بود
چون EEX3 179000
و EX4 198000
زیاد برای کار من فرقی نمیکنه که کدومو بردارم؟؟؟

این قیمتها که کلا بالاست...
برای کار شما هم نه فرقی نمیکنه اما من اگه جای شما بودم EX4 رو بر میداشت ارزش 20 تومن اضافه رو داره!

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

ببخشید دوست من وقتتو میگیرم
میخواستم بدونم این CL تو رمها چه تفاوتی با هم دارن؟؟؟
مثلا تفاوت CL7 با CL8 یا CL9 چیه؟؟
اصلا این CL چی هست؟؟؟
ایا مربوط به اسم رم میشه؟؟(برای سرچ در سایتها میگم)
یا جزء امکاناته رمه؟؟؟
ببخشید زیاد شد

CL هم زمان تاخیر رمها هست و هر چی کمتر باشه بهتره ...

SEDRASOUL
22-02-2012, 20:04
CL هم زمان تاخیر رمها هست و هر چی کمتر باشه بهتره ...

یعنی اون 7 و 8 و 9 زمانه؟؟؟
بر حسب چی هست؟؟؟

SEDRASOUL
22-02-2012, 20:10
یه درخواست دیگم داشتم
من لیست قطعات موجود رو از تو سایتا دراوردم ولی چون از قیمت قطعات اطلاعی ندارم میخواستم برام یه لطفی کنید و اونایی رو که خیلی گرونتر از حالت معمول میدن رو بهم بگید
لینکها رو براتون بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا وقت ندارید؟؟؟؟

SEDRASOUL
22-02-2012, 20:18
آقا کوروش همچنان منتظر یاری سبزتان هستیم:20:

kourosh4
22-02-2012, 20:24
یعنی اون 7 و 8 و 9 زمانه؟؟؟
بر حسب چی هست؟؟؟
بله و واحدش هم نانو ثانیه هست...

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

آقا کوروش همچنان منتظر یاری سبزتان هستیم:20:

خواهش میکنم...
بفرما عزیز:46:

SEDRASOUL
22-02-2012, 20:27
Main

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D5 4869)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2FProducts%2F13555%2F%25D9%2585%25D8%25B4%25D8%2 5AE%25D8%25B5%25D8%25A7%25D8%25AA-%25D9%2588-%25D9%2582%25D9%258A%25D9%2585%25D8%25AA-%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B4-%25D9%2585%25D8%25A7%25D8%25AF%25D8%25B1%25D8%25A8 %25D9%2588%25D8%25B1%25D8%25AF-Motherboard-%25D8%25A7%25D8%25B2%25D8%25B1%25D8%25A7%25DA%25A9-ASRock-970Extreme4)

VGA

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2FProducts%2F16377%2F%25D9%2585%25D8%25B4%25D8%2 5AE%25D8%25B5%25D8%25A7%25D8%25AA-%25D9%2588-%25D9%2582%25D9%258A%25D9%2585%25D8%25AA-%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B4-%25DA%25A9%25D8%25A7%25D8%25B1%25D8%25AA-%25DA%25AF%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%2581%25DB%258C %25DA%25A9-VGA-Graphics-Card-%25D9%2588%25DB%258C-%25D8%25AA%25DB%258C-%25D8%25A7%25DB%258C%25DA%25A9%25D8%25B3-VTX3D-HD6870-1GB-DDR5)

HDD

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oduct.aspx%3Fp%3D14153)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2FProducts%2F11465%2F%25D9%2585%25D8%25B4%25D8%2 5AE%25D8%25B5%25D8%25A7%25D8%25AA-%25D9%2588-%25D9%2582%25D9%258A%25D9%2585%25D8%25AA-%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B4-%25D9%2587%25D8%25A7%25D8%25B1%25D8%25AF-%25D8%25AF%25DB%258C%25D8%25B3%25DA%25A9-%25DA%25A9%25D8%25A7%25D9%2585%25D9%25BE%25DB%258C %25D9%2588%25D8%25AA%25D8%25B1-%25D8%25B3%25DB%258C%25DA%25AF%25DB%258C%25D8%25AA-Seagate-Barracuda-Sata3-1TB-32Mb)

POWER

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oduct.aspx%3Fp%3D17989)

CASE

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oduct.aspx%3Fp%3D2653)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oduct.aspx%3Fp%3D17609)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oduct.aspx%3Fp%3D12940)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2FProducts%2F4146%2F%25D9%2585%25D8%25B4%25D8%25 AE%25D8%25B5%25D8%25A7%25D8%25AA-%25D9%2588-%25D9%2582%25D9%258A%25D9%2585%25D8%25AA-%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B4-%25DA%25A9%25DB%258C%25D8%25B3-%25DA%25AF%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586-Green-Magnum2)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2FProducts%2F16855%2F%25D9%2585%25D8%25B4%25D8%2 5AE%25D8%25B5%25D8%25A7%25D8%25AA-%25D9%2588-%25D9%2582%25D9%258A%25D9%2585%25D8%25AA-%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B4-%25DA%25A9%25DB%258C%25D8%25B3-%25DA%25AF%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586-Green-X3-Gaming)

DVD-RW

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2FProducts%2F15194%2F%25D9%2585%25D8%25B4%25D8%2 5AE%25D8%25B5%25D8%25A7%25D8%25AA-%25D9%2588-%25D9%2582%25D9%258A%25D9%2585%25D8%25AA-%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B4-%25D8%25AF%25DB%258C-%25D9%2588%25DB%258C-%25D8%25AF%25DB%258C-%25D8%25B1%25D8%25A7%25DB%258C%25D8%25AA%25D8%25B1-DVD-RW-%25D9%25BE%25D9%2584%25DA%25A9%25D8%25B3%25D8%25AA %25D9%2588%25D8%25B1-Plextor-PX-L890SA-SATA)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D5 2117)

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

اگه امکانش هست اونایی که خیلی گرون میدن رو بگید خیلی ممنون میشم

kourosh4
22-02-2012, 20:45
مادربرد EX3 یکم گرونه قیمتش حدود 150-160 هست و EX4 با اون قیمت ارزش خریدش بیشتره
گرافیک که توخریدش شک نکن با این قیمت عالیه (البته من هیچ اطلاعی درباره این برند ندارم ولی به نظرم برند برای گرافیک خیلی مهم نیست)
در مورد هارد هم الان قیمتها غیر معقوله به نظر من یه هارد ظرفیت پایین بردارین و بعدا در صورت پایین اومدن قیمتها اضافش کنید
پاور مناسبه فقط قیمتش حدود 10 تومن گرونتر از بازاره
کیس هم اون X-5 که هیچی و مگنوم 2 هم حدود 15 تومن گرونتر از بازاره X3 هم 10 تومن گرونتره
ODD هم اون پایونر خیلی بالاست به نظر من LITEON 24X مناسب تره
راستی شما مگه تهران نیستید؟

SEDRASOUL
22-02-2012, 21:02
کیس هم اون X-5 که هیچی
راستی شما مگه تهران نیستید؟
یعنی X5 قیمتش مناسبه؟؟؟؟؟؟
بله تهرانم

kourosh4
22-02-2012, 23:03
یعنی X5 قیمتش مناسبه؟؟؟؟؟؟
بله تهرانم

نه عزیز منظور این بود که گرونه :46:
شما اگه تهرانی که تمام قطعات رو به قیمت مناسب میتونید گیر بیارید...!
چرا میخاین انلاین خرید کنید؟

SEDRASOUL
23-02-2012, 00:36
کدوم پاساژ مناسبتره؟؟؟

---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

من اگه همه این قطعات رو بخرم بعد بخوام اسمبل کنم به مشکلی بر نمیخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kourosh4
23-02-2012, 00:38
کدوم پاساژ مناسبتره؟؟؟

---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

من اگه همه این قطعات رو بخرم بعد بخوام اسمبل کنم به مشکلی بر نمیخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز من شیرازم اینو بهتره از دوستان تهرانی بپرسی:46:
در مورد اسمبل هم برای اولین بار یکم گیر داره(بیشتر از همه هم سیمهای مربوط به مادربورد) ولی با یکم دقت میشه سخت نیست...

SEDRASOUL
23-02-2012, 00:46
فقط به خاطر یه مشکل خودم جمع نمیکنم چون از قیمت قطعات خبر ندارم:41::41::41:
میشه لطف کنید پایین ترین قیمت قطعات زیر رو بذارید تا به اصطلاح تو پاچمون نکنن یعنی پایین ترین و بالاترین قیمتی که میشه برای یه قطعه داد که به صرفه باشه فکر کنم منظورمو رسونده باشم

CPU : AMD Phenom II X4 850
MB : Asrock 970 Extreme 3
RAM : 2 * 2 GB DDR3 (any) 1333 CL7
VGA : VTX 6870
HDD : Seagate 7200.12 1TB
power : GP530A-EU
Case : Green Magnum II and Green X5 and Green orbit
dvd rw: plaxtor and LITEON 24X

Thank

kourosh4
23-02-2012, 01:01
فقط به خاطر یه مشکل خودم جمع نمیکنم چون از قیمت قطعات خبر ندارم:41::41::41:
میشه لطف کنید پایین ترین قیمت قطعات زیر رو بذارید تا به اصطلاح تو پاچمون نکنن یعنی پایین ترین و بالاترین قیمتی که میشه برای یه قطعه داد که به صرفه باشه فکر کنم منظورمو رسونده باشم

CPU : AMD Phenom II X4 850
MB : Asrock 970 Extreme 3
RAM : 2 * 2 GB DDR3 (any) 1333 CL7
VGA : VTX 6870
HDD : Seagate 7200.12 1TB
power : GP530A-EU
Case : Green Magnum II and Green X5 and Green orbit
dvd rw: plaxtor and LITEON 24X

Thank

CPU 145-160
MB 140-160
RAM =70-80 بستگی به برند داره و با این وضع بازار توصیه میکنم CL9 بردارید چون تاثیرش کمه...!
VGA 250
HDD 145-160
POWER 78-83
CASE MAGNUM 45-55------ X5 125-140 --------- ORBIT 35-45
ODD LITEON 29-33
البته این قیمتها دقیق نیست ولی همین حدوداست (قیمت بازار روزانه تغییر میکنه)

SEDRASOUL
23-02-2012, 01:10
ممنون از راهنماییتون
اگه بخوام اسپیکر بردارم تو حدود قیمت 60 - 80 چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟

kourosh4
23-02-2012, 11:38
خواهش میکنم...
برای اسپیکر هم تو این رنج فقط ادیفایر C2 .....
کیفیت بی نظیری داره و مطما باشید پشیمون نمیشید...

SEDRASOUL
29-02-2012, 21:57
سلام
دوستان با توجه به اینکه من به چندنفر سپردم که برام این سیستم رو بیارن و اونام نتونستن قطعات رو تو بازار پیدا کنن من خودم امروز رفتم بازار و قیمت گرفتم که با چندتا مشکل روبرو شدم
اولیش اینکه این cpu x4 مدلای مختلفی داره؟؟؟؟
لطفا مدلها رو با قیمت بگید چون تا اونجا که من فهمیدم سری 5 و سری 9 و مدل 955 و مدل جدید بلدوزر و ... داره و هر کدومم قیمت خودش یعنی من امروز x4 رو از 165 تا 355 قیمت گرفتم
شما مدل 850 رو گفته بودید جایگزین اون چه cpu یی بردارم؟؟
لطفا مدل ها رو با نام کامل و قیمت بنویسید
تو پستهای اول گفتم که مبتدیم:20::20::20:

SEDRASOUL
29-02-2012, 22:13
یه چیز دیگم اینکه قیمت نهایی شد 1200[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU : AMD Phenom II X4 955 =305
MB : Asrock 970 Extreme 3 =167
RAM : 2 * 2 GB DDR3 (any) 1333 CL7 =52
VGA : VTX 6870 =250
HDD : Seagate 7200.12 1TB =255
power : GP530A-EU =69
Case : Green Magnum II =53
dvd rw:LITEON 24X =39

تاز این بهترین قیمت بود!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

در رابطه با گرافیک هم نام کاملو بگید ممنون میشم

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

یه سوال دیگم در مورد هارد داشتم اونم اینکه این مدلی که معرفی کردید ساتا هستش دیگه چون وقتی از مغازه دارها سوال میکردم میگفتن ساتاشو میخوای
نوع دیگش چیه غیر ساتا؟؟؟؟
و اینکه این 12 تو اسم هارد یعنی چی؟؟؟Seagate 7200.12 1T
ممنون

SEDRASOUL
29-02-2012, 22:48
در مورد پاورم چون 530 تو بازار نیست به من 535 رو میگفتن فرق ان چنانی که با نداره 530 نداره؟؟؟؟

SEDRASOUL
29-02-2012, 22:56
یه چیز دیگم الان یادم اومد قضیه این x4 4100 چیه؟؟؟؟؟؟

SEDRASOUL
01-03-2012, 06:25
یه چیز دیگم اینکه اگه بخواد بشه 1200 بازم همین سیستم تو رنج 1200 برای کار من بهترینه؟؟؟؟؟؟؟

BZ7
01-03-2012, 15:31
دوست عزیز 955 قیمتش 300 تومن نیست ! چه خبره بابا ...
میهن مارکت قیمت دیروزش 250 تومنه و با همین قیمت میتونین خریداری کنین و خیلی خوب اورکلاک میشه
لینک خرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هارد 1 ترا نگیرین اصلا ارزش نداره نسبت به قیمتی که داره . 7200.12 اون 12 اسم سری ( خانواده ) جدید هارد های Seagate هست که سری Performance محسوب میشه
بقیه قطعات خوبه اما پاور 535 فکر کنم 1 کابل 8 پین واسه PCI E داشته باشه در این صورت به 2 تبدیل Molex به PCI E نیاز دارین ( 6 پین )

مدل دقیق گرافیک همونه
VTX HD 6870 1GB
روی هارد رو حتما بخونین . خیلی از این مغازه دار های احمق سری LP رو جای 7200.12 میفروشن

SEDRASOUL
01-03-2012, 15:51
دوست عزیز 955 قیمتش 300 تومن نیست ! چه خبره بابا ...
میهن مارکت قیمت دیروزش 250 تومنه و با همین قیمت میتونین خریداری کنین و خیلی خوب اورکلاک میشه
لینک خرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2FProducts%2F1385%2F%25D9%2585%25D8%25B4%25D8%25 AE%25D8%25B5%25D8%25A7%25D8%25AA-%25D9%2588-%25D9%2582%25D9%258A%25D9%2585%25D8%25AA-%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B4-%25D8%25B3%25DB%258C-%25D9%25BE%25DB%258C-%25DB%258C%25D9%2588-CPU-%25D8%25A7%25DB%258C-%25D8%25A7%25D9%2585-%25D8%25AF%25DB%258C-AMD-Phenom-II-955)
هارد 1 ترا نگیرین اصلا ارزش نداره نسبت به قیمتی که داره . 7200.12 اون 12 اسم سری ( خانواده ) جدید هارد های Seagate هست که سری Performance محسوب میشه
بقیه قطعات خوبه اما پاور 535 فکر کنم 1 کابل 8 پین واسه PCI E داشته باشه در این صورت به 2 تبدیل Molex به PCI E نیاز دارین ( 6 پین )

مدل دقیق گرافیک همونه
VTX HD 6870 1GB
روی هارد رو حتما بخونین . خیلی از این مغازه دار های احمق سری LP رو جای 7200.12 میفروشن

میشه یه عکس بزرگتر بذارید؟؟؟
نگفتید به جای این x4 850 چی مناسبتره بردارم؟؟
در ضمن اینم بگم من اورکلاک نمیکنم
تو بازار بیشتر مدل بلدوزر و 955 بود

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

اخه 500gb 180 بود چه کاریه 70 بذارم روش 1tb بردارم
پرفورمنسه یعنی چطوریه؟؟؟

kourosh4
01-03-2012, 16:11
یه چیز دیگم اینکه قیمت نهایی شد 1200[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU : AMD Phenom II X4 955 =305
MB : Asrock 970 Extreme 3 =167
RAM : 2 * 2 GB DDR3 (any) 1333 CL7 =52
VGA : VTX 6870 =250
HDD : Seagate 7200.12 1TB =255
power : GP530A-EU =69
Case : Green Magnum II =53
dvd rw:LITEON 24X =39

تاز این بهترین قیمت بود!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

در رابطه با گرافیک هم نام کاملو بگید ممنون میشم

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

یه سوال دیگم در مورد هارد داشتم اونم اینکه این مدلی که معرفی کردید ساتا هستش دیگه چون وقتی از مغازه دارها سوال میکردم میگفتن ساتاشو میخوای
نوع دیگش چیه غیر ساتا؟؟؟؟
و اینکه این 12 تو اسم هارد یعنی چی؟؟؟Seagate 7200.12 1T
ممنون

دوست من ٩٥٥ با قيمت ٣٠٥ رو بخيال شو .....
بگرد دانيال x6 1075 حدود ٢٣٠-٤٠ هست ......
بقيه قيمتها هم مناسبه .....

BZ7
01-03-2012, 16:12
میشه یه عکس بزرگتر بذارید؟؟؟
نگفتید به جای این x4 850 چی مناسبتره بردارم؟؟
در ضمن اینم بگم من اورکلاک نمیکنم
تو بازار بیشتر مدل بلدوزر و 955 بود

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

اخه 500gb 180 بود چه کاریه 70 بذارم روش 1tb بردارم
پرفورمنسه یعنی چطوریه؟؟؟
یعنی در سری های Performance یا High end قدرت و کارایی از همه چیز بیشتر مطرح هست
من که میگم 1 ترا ارزش نداره ... حالا هر جور نظر خودتونه
پردازنده بهتر از 850 میشه 955 و برای اورکلاک ساخته شده ( ضریب پردازنده باز هست و بدون دردسر و با افزایش دمای کمتر میتونین اورکلاک کنین که برای همچین پردازنده حتی برای شمایی که اورکلاک نمیکنین حداقل 200 مگاهرتز توصیه میشه )
هارد Seagate 7200.12 500GB تا 150 تومن هم گیرمیاد
مدل های ساتا 3 الان حدود 175 تومنه
بلدوزر خیلی ارزش خرید نداره چون قیمت هاش بالاست و نسبت به مشابه های Phenom II معمولا قدرت کمتری دارن ( البته Instruction set های جدیدی بهشون اضافه شده ولی به درد کاربر های معمولی نخواهد خورد ! )

SEDRASOUL
01-03-2012, 16:14
دوست من ٩٥٥ با قيمت ٣٠٥ رو بخيال شو .....
بگرد دانيال x6 1075 حدود ٢٣٠-٤٠ هست ......
بقيه قيمتها هم مناسبه .....

یعنی این بهتر از اونه یا اگه x4 850 رو پیدا نکردم اینو بگیرم؟؟؟؟؟؟

BZ7
01-03-2012, 16:15
یعنی این بهتر از اونه یا اگه x4 850 رو پیدا نکردم اینو بگیرم؟؟؟؟؟؟

بله از همه نظر بهتره و حتما 955 رو بگیرین چون 850 نسبت به 955 کمتر پیدا میشه
و 955 قابلیت اورکلاک راحت و خوبی داره در صورتی که 850 اینطور نیست ( Black Edition نیست )
یه قیمتی هم از سری های X6 مثل 1090T بگیرین . اگه 50 تا 70 تومن گرونتر بود ارزش خرید داره

مجتبی 70
01-03-2012, 16:20
سلام
داشتم رد می شدم دیدم دارین دنبال کیس می گردین
این لینک رو براتون میذارم چیزای جالبی در مورد کیس ها داره:
حتما برین دیدنش ضرری نداره :31::18:

SEDRASOUL
01-03-2012, 16:21
پردازنده بهتر از 850 میشه 955 و برای اورکلاک ساخته شده ( ضریب پردازنده باز هست و بدون دردسر و با افزایش دمای کمتر میتونین اورکلاک کنین که برای همچین پردازنده حتی برای شمایی که اورکلاک نمیکنین حداقل 200 مگاهرتز توصیه میشه )

یعنی 955 بردارم
چقدر گرونتر از 850 هستش؟؟
قیمتش چنده؟؟؟

مدل های ساتا 3 الان حدود 175 تومنه
من بگم ساتا 3 میخوام؟؟؟؟

BZ7
01-03-2012, 16:23
من بگم ساتا 3 میخوام؟؟؟؟

خیر مدل های SATA3 تفاوت زیادی با SATA2 ها ندارن معمولا . در صورتی که فرق قیمت کمتر از 20 تومن بود SATA3 ارزش داره ( شاید ! ) در غیر این صورت SATA2 رو بگیرین

SEDRASOUL
01-03-2012, 16:26
برای 955 یک مدل بیشتر وجود نداره دیگه؟؟؟

BZ7
01-03-2012, 16:27
برای 955 یک مدل بیشتر وجود نداره دیگه؟؟؟

955 خودش یه مدل از سری Phenom II X4 هست !
قیمتش 250 تومنه . بهتون که لینک دادم

SEDRASOUL
01-03-2012, 16:28
دوستمون کوروش جان
گفتن 1075t x6 حدود 230-40 هستش
قیمتش با 955 یکی هستش حالا 1075 x6 بهتره یا 955 x4؟؟؟
این 1090t چنده؟؟؟

BZ7
01-03-2012, 16:36
دوستمون کوروش جان
گفتن 1075t x6 حدود 230-40 هستش
قیمتش با 955 یکی هستش حالا 1075 x6 بهتره یا 955 x4؟؟؟
این 1090t چنده؟؟؟

اگه خیلی تو کار گیم نیستین پردازنده بهتری هست . اگه گیم زیاد بازی میکنین بهتره همون 1090T رو تهیه کنین که بشه اورکلاک هم کرد . البته 1075 رو هم میشه اورکلاک کرد اما Black Edition نیست و کمی دردسرش بیشتره

SEDRASOUL
01-03-2012, 16:37
دوستان ببخشید من زیادی سوالای تابلو میکنم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این 1090 چنده؟؟؟
یعنی با در نظر داشتن گیم هم بازم 1075 نسبت به 955 برتری داره؟؟

BZ7
01-03-2012, 16:54
دوستان ببخشید من زیادی سوالای تابلو میکنم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این 1090 چنده؟؟؟
یعنی با در نظر داشتن گیم هم بازم 1075 نسبت به 955 برتری داره؟؟
در اکثر بازی ها خیر چون اکثر بازی ها فرکانس بیشتر براشون مهمه تا تعداد هسته

SEDRASOUL
01-03-2012, 16:59
پس به ترتیب اینطوری شد
اگه 850 با قیمت 140-160 پیدا کردم که هیچ اگه نه
955 با قیمت240-250 اگه اینم نبود
1090 با قیمت ؟؟؟؟؟؟ اگه اینم نبود
1075با قیمت 230-240
درسته؟؟؟؟

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

ممنون از همه دوستانه گلم فقط من اسم شما رو نمیدونم(اقای bz7)
من باید برم چون کلاس دارم و فوق العاده دیرم شده:18:
اگه بازم سوالی داشتم بدونید حتما مزاحمتون میشم:31::31:
ممنون

BZ7
01-03-2012, 17:00
پس به ترتیب اینطوری شد
اگه 850 با قیمت 140-160 پیدا کردم که هیچ اگه نه
955 با قیمت240-250 اگه اینم نبود
1090 با قیمت ؟؟؟؟؟؟ اگه اینم نبود
1075با قیمت 230-240
درسته؟؟؟؟

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

ممنون از همه دوستانه گلم فقط من اسم شما رو نمیدونم(اقای bz7)
من باید برم چون کلاس دارم و فوق العاده دیرم شده:18:
اگه بازم سوالی داشتم بدونید حتما مزاحمتون میشم:31::31:
ممنون

خواهش میکنم . بله ترتیب تقریبا درسته و 850 تا حدود 180 تومن هم ارزش خرید داره با توجه به اینکه 955 اینقدر گرونه
سوالی داشتین میتونین پیام خصوصی کنین یا همینجا بنویسین . موفق باشید

kourosh4
01-03-2012, 17:01
نه براي گيم ٩٥٥ عملكردي بهتري داره ولي x6 ها أينده بهتري دارن

SEDRASOUL
08-03-2012, 12:52
قیمتا چند روز پیش:

CPU : AMD Phenom II X4 955 ~ 310
MB : Asrock 970 Extreme4 ~ 169
RAM : 2 * 2 GB DDR3 (any) 1333 CL9 ~ 52
VGA : VTX 6870 ~ موجود نبود
VGA : 6790 ~ 275
HDD : Seagate 7200.12 1TB ~ 249
power : GP530A-EU ~ 84
Case : Green Magnum II ~ 59
dvd rw: LITEON 24X ~ 32
TOTAL : 1230

SEDRASOUL
08-03-2012, 13:06
سلام
دوستان این GPU و PSU چی هستن؟؟؟؟؟

BMW.M3_E46
08-03-2012, 13:19
سلام
دوستان این GPU و PSU چی هستن؟؟؟؟؟

Power supply unit
Graphics processing unit

SEDRASOUL
08-03-2012, 13:24
Power supply unit
Graphics processing unit

منظورم اینه که اینا چه تفاوتی با پاور و گرافیک های معمولی دارن؟؟؟

BMW.M3_E46
08-03-2012, 14:13
منظورم اینه که اینا چه تفاوتی با پاور و گرافیک های معمولی دارن؟؟؟
هیچ تفاوتی ندارن