مشاهده نسخه کامل
: لبتاپی با این بودجه و با این مشخصات؟
سلام.
لپتاپ مناسب با توجه به توضیحات زیر، اگه پیشنهادی دارین معرفی بکنین ممنون میشم.
مشخصات:
رم و سی پی یو بالا (برای اجرای برنامه های نسبتا سنگین میخوام)
گرافیک معمولی (واسه بازی نمیخوام)
روشن بودن نسبتا طولانی (بیشتر پایداری لپتاپ مد نظرم هست تا نگه داشتن شارژ. لپتاپ زیاد جابه جا نمیشه و میتونه مستقیم از برق شهر استفاده کنه)
برند پیشنهادی مدنظر خودم: Dell،Sony
بودجه:
با قیمت حدود 1.200 تا 1.400 هزارتومن
البته اگه مدلی بود که واقعا مناسب بود تا 1.500 هزارتومن هم میتونم هزینه کنم. :46:
shabkard
19-02-2012, 04:35
درود
بهترین گزینه برای شما دل 5110 با پردازنده ای سون وشش گیگ رم وگرافیگ خفن جی فورس 540 است
البته در این گرانی قیمتش با گارانتی معتبر 1300 هستش وبا گارانتی متفرقه نزدیگ 1200
البنه ایسر 5755 برااساس پردازنده ای سون وگرافیگ 540 هم خفنه وزیبایی ان انصافا از دل هم بیشتره!!!
ولی ایسر یک کلاس از دل پایین تر البته من تجربه تعویض شاید بیست لپ تاپ رو داشتم
سونی هم که پول ظاهرش رو میگیره دور ورش نرو(نظر شخصی)
Xilevens
19-02-2012, 09:15
شما با توجه به اینکه نیاز زیادی به
پردازنده داری با این بودجه فک نکنم 2670 بتونی بگیری اما اینتل 2630 هم خیلی پایینتر نیست
واسه دوامش هم نظرم رو 2 برند هست
یکی لنوو
یکی هم سری K از اسوس
حالا باید بگید کدومو میپسندید
درود
بهترین گزینه برای شما دل 5110 با پردازنده ای سون وشش گیگ رم وگرافیگ خفن جی فورس 540 است
البته در این گرانی قیمتش با گارانتی معتبر 1300 هستش وبا گارانتی متفرقه نزدیگ 1200
البنه ایسر 5755 برااساس پردازنده ای سون وگرافیگ 540 هم خفنه وزیبایی ان انصافا از دل هم بیشتره!!!
ولی ایسر یک کلاس از دل پایین تر البته من تجربه تعویض شاید بیست لپ تاپ رو داشتم
سونی هم که پول ظاهرش رو میگیره دور ورش نرو(نظر شخصی)
سونی که قیمت هاش بالاست و بودجه کافی ندارم.
ولی در مورد Dell، این مدلی که گفتین گویا چندتاست. که رم،هارد دیسک (و احیانا چیزهای دیگه اش) با هم فرق داره.
مثلا این لینکها رو ببینید»
رم: 8GB
سی پی یو: i7
هارد: 750
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fa%2Fproduct%2Fview%2F72)
رم: 6GB
سی پی یو: i7
هارد: 640
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fa%2Fproduct%2Fview%2F73)
نظرتون درمورد این لینکهایی که درج کردم چیه؟
و کدومش بهتره؟
راستی قضیه این "سیستم عامل داس" چیه؟ مگه ویندوز سون روی این لپتاپ ها نصب نیست؟لینکهای زیر چرا اینطوری(سیستم عامل داس) نوشته؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fa%2Fproduct%2Fview%2F72)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با توجه به اینکه نیاز زیادی به
پردازنده داری با این بودجه فک نکنم 2670 بتونی بگیری اما اینتل 2630 هم خیلی پایینتر نیست
واسه دوامش هم نظرم رو 2 برند هست
یکی لنوو
یکی هم سری K از اسوس
حالا باید بگید کدومو میپسندید
میشه بگین دقیقا چه مدلی هایی مد نظر شماست؟ (اگه میشه لینکش رو همراه با حدود قیمتش بگین چنده)
ممنون از هر دوست عزیز. :20:
Mr.Mazmamfi
19-02-2012, 17:55
درود
این مدل به خرابی بالایی داره :
در ضمن گرافیکش 525 هست نه 540 !!!! :13:
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
سلام.
لپتاپ مناسب با توجه به توضیحات زیر، اگه پیشنهادی دارین معرفی بکنین ممنون میشم.
مشخصات:
رم و سی پی یو بالا (برای اجرای برنامه های نسبتا سنگین میخوام)
گرافیک معمولی (واسه بازی نمیخوام)
روشن بودن نسبتا طولانی (بیشتر پایداری لپتاپ مد نظرم هست تا نگه داشتن شارژ. لپتاپ زیاد جابه جا نمیشه و میتونه مستقیم از برق شهر استفاده کنه)
برند پیشنهادی مدنظر خودم: Dell،Sony
بودجه:
با قیمت حدود 1.200 تا 1.400 هزارتومن
البته اگه مدلی بود که واقعا مناسب بود تا 1.500 هزارتومن هم میتونم هزینه کنم. :46:
سلام
سونی تا این بودجه مدل مناسبی پیدا نمیشه .
مدل پیشنهادی من تا این قیمت K53 SC از برند ایسوس هست .
با این بودحه میتونی با کانفیگ core i5 بخری .
از برند HP هم مدل 6160 .
ولی اگر واقعا میخوایی core i7 بخری باید تا 1650 هزینه کنی ، که در اون صورت مدل K53 SV رو پیشنهاد میدم .
از برند HP هم مدل 6170 رو میتونی بخری ، با گارانتی معتبر بخر .
موفق باشید .
V.Valizadeh9
19-02-2012, 23:01
سلام
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که اصلا Dell، Fujitso و Acer برنداری
دلیل اصلی هم اینه که این سه تا زیاد Stable نیستن و خرابی بالایی دارن
برند Apple و سونی هم که قیمتشون خیلی بالاست
به نظر من اول تو برند Asus دنبال مدل مد نظرت بگرد
بعدش هم HP
موفق باشی
Mr.Mazmamfi
20-02-2012, 00:08
سلام
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که اصلا Dell، Fujitso و Acer برنداری
دلیل اصلی هم اینه که این سه تا زیاد Stable نیستن و خرابی بالایی دارن
برند Apple و سونی هم که قیمتشون خیلی بالاست
به نظر من اول تو برند Asus دنبال مدل مد نظرت بگرد
بعدش هم HP
موفق باشی
سلام
حرفتون اشتباهه ، شما داری کلی روی یه برند حرف میزنی و این در صوریته ما از همین دل که میگیم آشغاله ، سری XPS و یا وسترو رو داریم که کیفیت خوبی داره و قیمتشون هم تقریبا بالاتر از سری اینسپایرون هست .
من خودم ایسر دارم و اون موقعی هم که میخواستم بخرم کلی تحقیق کردم ، وچون خرابی خیلی کمی از ایسر شنیده بودم ایسر 5742 رو خریدم .
اینم تاپیکش :
ممکنه کاربرای دیگه ، حرف شما رو بخونن و گمراه بشن ، و این در صورتیه که خودتون اطلاعات کافی در مورد لپ تاپ ها دارید و میدونید که کلی نمیشه در مورد برند ها نظر داد .
موفق باشید .
V.Valizadeh9
21-02-2012, 11:44
سلام
حرفتون اشتباهه ، شما داری کلی روی یه برند حرف میزنی و این در صوریته ما از همین دل که میگیم آشغاله ، سری XPS و یا وسترو رو داریم که کیفیت خوبی داره و قیمتشون هم تقریبا بالاتر از سری اینسپایرون هست .
من خودم ایسر دارم و اون موقعی هم که میخواستم بخرم کلی تحقیق کردم ، وچون خرابی خیلی کمی از ایسر شنیده بودم ایسر 5742 رو خریدم .
اینم تاپیکش :
ممکنه کاربرای دیگه ، حرف شما رو بخونن و گمراه بشن ، و این در صورتیه که خودتون اطلاعات کافی در مورد لپ تاپ ها دارید و میدونید که کلی نمیشه در مورد برند ها نظر داد .
موفق باشید .
حرف من کلی بود
اما صحبت در مورد یه مدل خاص فرق میکنه
حرف شما رو تایید میکنم
سلام،
بودجه رو یه خورده افزایش دادم(حدود دومیلون تومن). و این مدل رو قصد کردم بگیرم. نظرتون چیه؟ حالا حتما i7 نشد عیبی نداره همون i5 خوبه.
مدل sony sb31fd مد نظرم هست:جزئیاتش توی دیجی کالا (این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))نوشته شده.البته توی دیجی کالا رنگ مشکیش نیست.دردسر شده....
اگه مدل بهتری از لپتاپ های سونی تا این رنج قیمتی که الان گفتم، سراغ دارین (با توجه به همون توضیحاتی که در پست اول ذکر کردم) بگید لطفا.
مدل های دیگه هم اگه پیشنهادی دارین خوشحال میشم بدونم.
با تشکر از همه دوستان.
hp g6 1256 core i5 6 DDR3 640 HDD
samsung 305v5a-s01
acer 5755
این مدل ها رو می تونی ببینی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.