مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مبدل دیجیتال ...
hamideblis
18-02-2012, 22:58
به نام خدا
سلام
دوستان بنده یک مبدل دیجتال میخوام با مشخصات زیر :
1. FULL HD
2. از فلش و هارد و رم SD پشتیبانی کنه .
3 . DVD خور باشه ( یعنی دقیقا مثل یه DVD player باشه )
4. از فرمت های رایج مخصوصا MKV .. VOB ..DAT ..DIVX ... XVID..MPGE4 بروی فلش پشتیبانی کنه..
5. قابلیت پخش موزیک و عکس رو به صورت اسلاید شو داشته باشه ..
6 . خروجی HDMI و Component داشته باشه
7. قابلیت ضبط یک کانال و مشاهده کانال دیگر به صورت هم زمان داشته باشه ..
8 . تایم شیفت هم داشته باشه
9. پشتیبانی از زیرنویس فارسی با فرمت SRT
دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ..
فقط دستگاه پیشنهادیتون حتما همه موارد بالا رو داشته باشه ..
مارک مرغوب و مطمئن باشه ..
ممنون از همه دوستای گلم منتظر راهنمایتون هستم :40::40:
hamideblis
20-02-2012, 23:50
یا چنین دستگاهی وجود نداره که بعید میدونم (چون خودم یکیش رو پیدا کردم) یا دوستان نسبت به من کم لطفی میکنن
2 روز هست که من تایپیک زدم .. 98 بار هم از تاپیک بازدید شده اما هیچ کس پستی نزده ...
دوستان من میخوام مارشال کمبو بگیرم .. از دوستان راهنمایی میخوام که آیا انتخاب خوبی هست یا نه
خیلی ممنون
یا چنین دستگاهی وجود نداره که بعید میدونم (چون خودم یکیش رو پیدا کردم) یا دوستان نسبت به من کم لطفی میکنن
2 روز هست که من تایپیک زدم .. 98 بار هم از تاپیک بازدید شده اما هیچ کس پستی نزده ...
دوستان من میخوام مارشال کمبو بگیرم .. از دوستان راهنمایی میخوام که آیا انتخاب خوبی هست یا نه
خیلی ممنون
نظر من رو بخوای کلا دستگاه کمبو تو هیچ زمینه ای نخر.شاید به لحاظ ریالی به صرفه باشه اما اگر یکیش به مشکل بخوره کلا دچار مشکل میشی.
ساسان مهاجم
21-02-2012, 12:04
به نام خدا
سلام
1. FULL HD
4. از فرمت های رایج مخصوصا MKV .. VOB ..DAT ..DIVX ... XVID..MPGE4 بروی فلش پشتیبانی کنه..
مدل XDVB-343 ایکس ویژن اکثر مواردی که میخوای رو داره به جزء مورد دوم (فقط usb بهش وصل میشه ) و full hd هم نیست . که در مورد full hd به نظر من با توجه به اینکه کیفیت تصاویر شبکه های ایرانی در حد SD هست ، این مدل برات گزینه خوبیه . چون توی dvbt های موجود توی بازار xvision با توجه به خدمات و گارانتیش جزء dvbtهای خوب هست.
یه نگاه به مشخصاتش هم بنداز:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
moslem47
21-02-2012, 14:51
مدل XDVB-343 ایکس ویژن اکثر مواردی که میخوای رو داره به جزء مورد دوم (فقط usb بهش وصل میشه ) و full hd هم نیست . که در مورد full hd به نظر من با توجه به اینکه کیفیت تصاویر شبکه های ایرانی در حد SD هست ، این مدل برات گزینه خوبیه . چون توی dvbt های موجود توی بازار xvision با توجه به خدمات و گارانتیش جزء dvbtهای خوب هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این قیمتش چنده؟از کجا میشه سفارش داد برای شهرستان؟
ساسان مهاجم
21-02-2012, 16:36
این قیمتش چنده؟از کجا میشه سفارش داد برای شهرستان؟
85000 تومنه . توی شهرتون فروشگاه محصولات ایکس ویژن ندارین ؟ تهران که نمایندگیهاش زیادن . از کدوم شهری ؟
moslem47
22-02-2012, 00:36
85000 تومنه . توی شهرتون فروشگاه محصولات ایکس ویژن ندارین ؟ تهران که نمایندگیهاش زیادن . از کدوم شهری ؟
مشهد
تو مشهد هم قیمتش باید 85 باشه؟
این مدل 343واقعا تایید میشه؟ چه فرقی با مدل های دیگه ویزن داره؟
ساسان مهاجم
22-02-2012, 09:34
مشهد
تو مشهد هم قیمتش باید 85 باشه؟
این مدل 343واقعا تایید میشه؟ چه فرقی با مدل های دیگه ویزن داره؟
آره همه جا قیمت ها یکیه و مشهد هم باید نمایندگی داشته باشه . آره این مدل الآن جزء بهترین dvbt هاست و امکانات خوب و کاملی داره و برد و IC قوی تری نسبت به قبلی ها داره .
moslem47
22-02-2012, 10:48
آره همه جا قیمت ها یکیه و مشهد هم باید نمایندگی داشته باشه . آره این مدل الآن جزء بهترین dvbt هاست و امکانات خوب و کاملی داره و برد و IC قوی تری نسبت به قبلی ها داره .
اگه دوستان یه ادرس در مشهد دارند که با همین قیمت موجود داشته باشه لطفا ادرس را برام ارسال کنید
ممنون
moslem47
22-02-2012, 14:50
اگه دوستان یه ادرس در مشهد دارند که با همین قیمت موجود داشته باشه لطفا ادرس را برام ارسال کنید
ممنون
hamideblis
22-02-2012, 18:58
به خاطر این میگم Full HD باشه که وقتی میخوام باهاش فیلم با کیفیت Full HD پخش کنم به مشکل برنخورم
درضمن این دستگاه که معرفی کردین از DVD پشتیبانی نمیکنه ..:41::41:
moslem47
23-02-2012, 15:20
مشهد ادرس برای خرید دارید لطفا پ.خ کنید
nدوستان کسی قیمت این مدل را میدونه xvision 201
afshin4841
24-02-2012, 20:01
به نام خدا
سلام
1. FULL HD
سلام
من دو تا گزینه رو تا الان امتحان کردم
1- لومکسی 3605 که کومبو هم هست تو پخش فرمتهای تصویزی به جزflvو wmv خوب عمل می کنه ولی توی زیرنویس ضعیفه چون فونتش بسیار ریزه و تا الان هم آپدیتی براش ارائه نشده . بقیه ویژگیهای دیگه ای رو هم که شما می خواهید داره. اخیرا هم شرکتش یه مدل بالاتر 3608 رو ارائه کرده که گویا صدای دالبی رو هم ساپورت می کنه
نکته مفی دیگه که ما تجربه کردیم اینه که چند روز پیش سینی DVD دستگاه قاطی کرد و پشت سر هم باز و بسته میشد تا اینکه دادیم به شرکتش برای تعمیر. در حالیکه 3 ماه نشده که خریدیم.:41:
سایت لومکسی :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- الکومکس MV200-2012 که تمام ویژگیهای مورد نظر شما رو به جز DVD (تا الان که من دارم به بهترین نحو) ساپورت می کنه . پشتیبانی شرکتشم خوبه و تا الان چندین آپدیت ارائه کرده . :8::46:
سایت الکومکس :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایپک الکومکس :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- شاتل هم هست که مدل کمبو داره :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
به نام خدا
سلام
1. FULL HD
ElcomaxMV200
ElcomaxMV200
قیمت؟ و ادرس جهت خرید از مشهد:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.