مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد ریکاوری؟؟؟
nimahandsomboy
18-02-2012, 20:24
من dvd ریکاوری دارم
الان بارتیشن درایو ها رو تغیر دادم با خود ویندوز
اگه 2باره ویندوز نصب کنم ریکاوری به مشکل بر نمیخوره؟؟؟
ویندوز7
لب تاب وایو eh27
Farshid72
19-02-2012, 21:09
سلام دوسته عزیز
شما اگه درایو ویندوز رو دست کاری نکرده باشی تغییر نمیکنه
البته گزینه ای هم وجود داره که شما تنها درایو ویندوز(با هر حجمی حتی تغییر داده شده)رو+درایور ها بر میگردونید
با تشکر
mersi boys
24-04-2013, 13:09
سلام به همه ی دوستان
خواهش میکنم به من کمک کنید
من هارد اکسترنالم ( سیگیت 500 گیگ ) ؛ تمام اطلاعات مهم خودمو توی هاردم ذخیره میکردم . چند روز پیش وصلش کردم به لب تاپم و دیدم که نمیشناسش و میگه باید فرمت بشه . منم که قبلا بطور اتفاقی پارتیشن فرمت کرده بودم و راحت ریکاوری کرده بودم و اطلاعاتم برگشته بود ؛ هاردم رو فرمت کردم . بعد از فرمت خواستم ریکاوری کنم و اطلاعاتم رو برگردونم . حالا ریکاوری میکنم ؛ مثلا با نرم افزار MultiStage Recovery ریکاوری کردم ؛ فایلهایی که با ریکاوری برگشتند مثلا فایل های تصویری و یا عکسا ؛ با هیچ نرم افزاری باز نمیشن و اشکال میگیره . 7 ؛ 8 تا برنامه رو امتحان کردم ؛ ولی فایلهایی که برمیگردند اجرا نمیشن . اطلاعاتم خیلی مهم هستند و به دلایل مهمی نمیتونم بدم که بیرون اطلاعاتم رو برگردونند . به نظر شما چکار کنم ؟ ایا نرم افزاری هست که اورجینالش رو بخرم یا چکار کنم .؟ خواهشا کمک کنید
ممنون
سلام به همه ی دوستان
خواهش میکنم به من کمک کنید
من هارد اکسترنالم ( سیگیت 500 گیگ ) ؛ تمام اطلاعات مهم خودمو توی هاردم ذخیره میکردم . چند روز پیش وصلش کردم به لب تاپم و دیدم که نمیشناسش و میگه باید فرمت بشه . منم که قبلا بطور اتفاقی پارتیشن فرمت کرده بودم و راحت ریکاوری کرده بودم و اطلاعاتم برگشته بود ؛ هاردم رو فرمت کردم . بعد از فرمت خواستم ریکاوری کنم و اطلاعاتم رو برگردونم . حالا ریکاوری میکنم ؛ مثلا با نرم افزار MultiStage Recovery ریکاوری کردم ؛ فایلهایی که با ریکاوری برگشتند مثلا فایل های تصویری و یا عکسا ؛ با هیچ نرم افزاری باز نمیشن و اشکال میگیره . 7 ؛ 8 تا برنامه رو امتحان کردم ؛ ولی فایلهایی که برمیگردند اجرا نمیشن . اطلاعاتم خیلی مهم هستند و به دلایل مهمی نمیتونم بدم که بیرون اطلاعاتم رو برگردونند . به نظر شما چکار کنم ؟ ایا نرم افزاری هست که اورجینالش رو بخرم یا چکار کنم .؟ خواهشا کمک کنید
ممنون
سلام
شما این دو برنامه رو هم تست کنید: O&O Format Recovery و مخصوصا (Recover My Files v4.9.4.1324 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]****************/fa/entry/12183/) )
برای تعمیر فایلهای مدیا میتونید از نرم افزار All media fixer و یا File Repair استفاده کنید
ولی مشکل از نوع برنامه ی ریکاوری است که به احتمال زیاد اگر با Recover My Files ریکاوری کنید حل میشود
موفق باشید
تاپیک قدیمه و بسته میشه :n06:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.