ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجراي زيرنويس با پسوند srt براي اچ دي پليرهايي كه زيرنويس srt نشون نميده 100 درصد عملي

mahmood2020
18-02-2012, 13:28
خوب من ميخواستم يه چند روزي روي پلي استيشن 3 زيرنويس فارسي اجرا كنم با پسوند srt كه تونستم انجام بدم با يه نرم افزاري كه 2 مگابايت حجمش هست خودم پلير اچ دي دارم مدل egreat s1a كه متاسفانه فقط زيرنيوس sub idx نشون ميداد كه بايد تبديل ميكردم باهاش زيرنويس srt رو با اين نرم افزار تو 1 ثانيه ميتونين زيرنويس srt رو تبديل به srt به unicode 8 كنين و راحت براي من جواب داد فقط 1 ثانيه طول ميكشه فقط كافيه برنامه utf8_sub_1.7 رو باز كنين گزينه file روش كليك كنين و اولين گزينه open srt رو بزنين مسير فايل رو بهش بدين و در اخر گزينه پايين برنامه convert رو بزنين فقط دوستان هر بار كه زيرنويس رو تبديل ميكنين يادتون باشه كه براي تبديل زيرنويس بعدي يه بار برنامه رو ببندين و دوباره باز كنين كه مشكل پيش نياد خيلي راحت من كه 100 درصد جواب ميده فكر نميكردم زيرنويس srt رو بتونم ببينم كه جواب دادش

دوستان خروجي برنامه فايل srt هستش فقط با همون نامي كه اخر سر خود برنامهميده ذخيره كني بعد ميتونين اسمش رو هر چي خواستين بذارين

دانلود برنامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pan_1356
18-02-2012, 20:54
من انجام دادم درست نشد

mahmood2020
18-02-2012, 20:59
من انجام دادم درست نشد

دقيق ميتونين بگين چيكار كردين من كه الان همين الان راحت 7 تا زيرنويس رو درست كردم دستگاه من حتي زبان عربي رو هم نداره رو انگليسي هستش شما اخر سر كه تبديل شد ازتون ميخواد فايل رو ذخيره كنين حتما بايد با نام خودش كه برنامه داده زخيره كنين يعني اين نامش هست output وقتي زخيره كردين ميتونين اسمش رو بعد عوض كنين

براي اينكه جواب بگيرين اول زيرنويسي كه ميخواين تبديل كنين رو با notepad باز كنين 'گزينه file رو بزنين بعد گزينه save as رو بزنين و فايل رو با با uncoding ansi ذخيره كنين بعد فايل رو با اين برنامه تبديل كنين من كه 100 درصد دارم جواب ميگيرم

pan_1356
19-02-2012, 23:37
من طبق اموزش انجام میدم اما باز هم بصورت علامت سوال نمایش میده
لطف میکنی یکی از زیرنویسهای که تبدیل کردی برام ارسال کنی

mahmood2020
20-02-2012, 02:41
من طبق اموزش انجام میدم اما باز هم بصورت علامت سوال نمایش میده
لطف میکنی یکی از زیرنویسهای که تبدیل کردی برام ارسال کنی

ببين من تو دستگام اونجا كه يه منو داره براي encoding زيرنويس شما بذارينش روي unicode 8 روي دستگاه اچ دي پلير روي دستگاه من كه هستش اگه نشد كه من زيرنويس قسمت 1 سريال alcatraz رو ميذارم براتون

ببينين شما اگه زيرنويس رو درست تبديل كرده باشين زيرنويس رو با notepad باز كنين بايد فارسي تايپ شده باشه و كلمات برعكس نشون داده ميشه توي كامپيوتر كه با notepad باز كردينش unicode 8 هم ميشه اگه علامت سوال نشون ميده كه فارسي ساز نصب نيستش رو سيستمتون

لينك دانلود زيرنويس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pan_1356
20-02-2012, 23:34
متاسفانه زیرنویس شما رو هم داخل پلیرم بصورت علامت سوال نمایش میده
پلیرم قسمت یونیکد utf8 فعاله

mahmood2020
21-02-2012, 02:21
متاسفانه زیرنویس شما رو هم داخل پلیرم بصورت علامت سوال نمایش میده
پلیرم قسمت یونیکد utf8 فعاله

مال من كه راحت جواب ميده زبان عربي هم سيستم من نداره اصلا دستگاه شما مدلش چيه برادر

pan_1356
21-02-2012, 14:10
مال منم نه عربی داره نه فارسی
دستگاهم پاتریوته مال شما چیه

mahmood2020
22-02-2012, 05:01
مال منم نه عربی داره نه فارسی
دستگاهم پاتریوته مال شما چیه

egreat s1a

kayat
14-11-2013, 10:30
با تشکر از اموزش شما ، فقط لینک دانلود نرم افزار پاک و خراب شده :n28: ، میشه دوباره بزارید . متشکر .

samadami
30-11-2013, 21:29
لینک دانلود برنامه خرابه