مشاهده نسخه کامل
: سریال خانه اجارهای
پخش سريال «خانه اجارهاي» از شبكه سه سيما از امشب ـ 29 بهمن ماه ـ آغاز ميشود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين سريال طنز 90 قسمتي كه پخش آنونسهاي آن از روز گذشته (جمعه) در شبكه سه سيما آغاز شده، در كنداكتور اين هفتهي شبكه سه سيما قرار نداشت و قرار بود در زمان ديگري روي آنتن برود.
محمد كاشاني، يكي از تهيهكنندگان اين مجموعه طنز با تاييد اين خبر به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، گفت: پخش ما قرار بود ديرتر از اين آغاز شود.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا پخش سريال «خانه اجارهاي» در نوروز 91 نيز ادامه پيدا خواهد كرد؟ توضيح داد: مشخص نيست كه در اين زمينه چه تصميمي اتخاذ خواهد شد؛ شبكه سه سيما سه يا چهار برنامه را براي نوروز تدارك ميبيند و اينكه كدام سريال انتخاب شود، بر عهدهي مديران شبكه است.
اين تهيهكننده دربارهي مراحل توليد سريال «خانه اجارهاي» نيز خاطرنشان كرد: تا به حال 20 قسمت از سريال ما آماده شده و تصويربرداري در محل لوكيشن اصلي سريال واقع در خيابان ظفر ادامه دارد.
او افزود: تصويربرداري اين سريال، در تعطيلات نوروزي نيز ادامه خواهد داشت؛ تيم ما دو يا سه روز در نوروز به تعطيلات ميرود و در ساير روزها، تصويربرداري ادامه دارد.
به گزارش ايسنا، سريال «خانه اجارهاي» به كارگرداني رامين ناصرنصير و تهيهكنندگي محمد كاشاني و حميد رحيمي نادي شهريور امسال كليد خورد. اين سريال در يك مجموعه مسكوني اجارهاي ميگذرد كه چند خانواده در آن زندگي ميكنند.
مهران غفوريان، شهين تسليمي، غزال جزايري، امير كاظمي، نصرالله رادش، رابعه مدني، نعيمه نظامدوست، سوزان عزيزي، ارژنگ اميرفضلي، نادر سليماني، آرش نوذري، بهشاد مخبري و حميد ليقواني از جمله بازيگران اين سريال هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dokhtareironi
18-02-2012, 23:51
اولین قسمتش که باحال بود
مخصوصا مهران غفوریان:31:
قسمت اول کار خوب بود . خسته کننده نبود و لوده بازی اضافی نداشت به نظرم . گیتی معینی هم خیلی خوب بود :دی
اصلا جالب نبود ! ماهواره پارازیته ... مجبورم بشینم این آت آشغالهارو ببینم :13:
ahriman323
19-02-2012, 00:32
جالب بود...
کسی میدونه تکرارش کی هست؟چه ساعتی؟
Majid393
19-02-2012, 01:11
کسی میدونه تکرارش کی هست؟چه ساعتی؟
یکشنبه - ساعت 17:05
ragbar12
19-02-2012, 02:07
به نظرم خوب بود
بازيگراشم خوبن
*hamedkhatar*
19-02-2012, 04:03
فقط جمعه ها پخش میشه؟
یا هر روز؟
چه ساعتی؟
ممنون
فقط جمعه ها پخش میشه؟
یا هر روز؟
چه ساعتی؟
ممنون
نه عزیز باید هروز باشه
احتمالا اگر اشتباه نکنم ساعت 8:45 دقیقه
نه ساعت 8.45 که طنز نقطه سر خط داره . ساعت 11 شب هست اگه یادم باشه درست نوشته بود شنبه تا چهارشنبه .
Majid-6120
19-02-2012, 17:11
دوستان بدبین نباشن ... این سریال امیدوار کنندست . طنز خوبی میشه .
دیشب بعد از قسمت اول مهران غفوریان تو مصاحبه گفت که بعد از زیر آسمان شهر این اولین سریالیه که بهش امیدوارم با کلی انرژی بازی میکنم .
Karistias
19-02-2012, 21:01
به نظر من این سریال هرچی نباشه از طنزهای سعید اقا خانی بهتر در میاد کلا
البته شاید هم اقا خانی پیشرفت کردهباشه و نقطه سر خطش خوب از اب در بیاد
Lady parisa
20-02-2012, 15:02
ولی کارای مهران غفوریان همیشه به دل می شینه!
هیچ وقت تکراری نیست! خصوصا جاهایی که هنگ می کنه! :دی
دیدین چه جوری به خواهرش گفت : مقنعه بکش جلوو( یا مقنعتو رو درست کن):27:
*hamedkhatar*
20-02-2012, 23:16
پس مگه قرار نیست الان پخش بشه؟
الان که فوتباله
این چجوریاس یه موقع میبینی پخش نمیشه یه موقع میبینی تکرارش نمیپخشه!
گفتم تکرارشو ببینم که نداد دیروز!!
بعد رفتم سراغ دان کردنش :31:
همینه دیگه 11 سریال پخش کنن اینجوریه. یه موقع میبینی فوتبال یه موقع میبینی چیز دیگس. بیشتر اون موقع ها فوتباله! :31:
ولی با اون سریال نزدیکه به ساعت 9 هیچ مشکلی نیست. راحت میبینیش تکرارش هم بدون مشکل میپخشن.
*hamedkhatar*
21-02-2012, 13:21
خدا وکیلی شبکه من و تو رو وقتی جدول زمانبدیش رو ببینی امکان نداره برنامشون حتی با یک دقیقه تاخیر اجرا بشه
مزخرفا
Majid-6120
22-02-2012, 23:56
وای خدا امشب آخره تیکه بود ... به خواهرش گفت : یواش اون دیشو بیار ... این غر بشه دیگه کرجم نمیگیره :دی
وای خدا امشب آخره تیکه بود ... به خواهرش گفت : یواش اون دیشو بیار ... این غر بشه دیگه کرجم نمیگیره :دی
آره دیگه گفت دیش بی دیش! :31::27:
انقد ترسیده بیدن!
نويسنده «خانه اجارهاي»:
ممكن است مميزيها قصه را ابتر كند
يكي از نويسندگان سريال «خانه اجارهاي» كه اين روزها از شبكه سه سيما پخش ميشود، رئال بودن متنها را مهمترين ويژگي اين سريال دانست.
جميله دارالشفايي، در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، خاطرنشان كرد: يكي از تفاوتهاي اين كار، با كارهاي طنز ديگر، اصرار ما بر رئال بودن است. خيلي از كارهاي طنز هستند كه رئال هستند اما پيش ميآيد كه اتفاقات عجيب و غريبي در آنها بيفتد و فانتزي شوند. خود رامين ناصر نصير هم بر اين اصرار داشت كه نميخواهيم كارمان فانتزي، غلو شده يا تخيلي باشد بلكه ميخواهيم كارمان كاملا واقعي و با آدمهاي واقعي باشد؛ بنابراين هر اتفاقي را كه در داستان طراحي ميكنيم بايد قابل اتفاق افتادن باشد و ما هم همين تلاش را كرديم.
او ادامه داد: البته بايد توجه كرد كه با شروع شدن پخش، متنها تاثير ميگيرند. شايد پيش از اين متنها كمتر طنز و بيشتر رئال بودند، اما من فكر ميكنم كار به سمت خندهدار بودن ميرود، اما اميدوارم از اين رئال بودن فاصله بگيرد.
نويسنده «خانه اجارهاي» دربارهي پرداختن به معضلات اجتماعي در اين سريال توضيح داد: در ابتدا قرار بر اين بود كه تا جايي كه ميشود، به معضلات اجتماعي هم بپردازيم و يكي از واحدها هم بر اين اساس طراحي شده است. بر عكس كارهاي طنز كه همهي واحدها خانواده هستند، يك واحد در اين ساختمان، دفتر يك تهيهكننده است كه هميشه يكي از موضوعاتي را كه مردم بيشتر با آنها سروكار دارند به صورت غيرمستقيم در گزارشهايش مطرح ميكند.
دارالشفايي افزود: خود من سعي كردم در بعضي از متنهايم اين اتفاق بيفتد. اما هماهنگي لازم براي اين كه اين كار در هم متنها اتفاق بيفتد، يا نشد يا امكانش نبود؛ در واقع فضاي بعضي داستانها اجازه نميداد، چون رفتن به اين سمت سخت است. به اين دليل كه ممكن است مميزيها، قصه را ابتر كند و نگذارد بتوانيم يك داستان شسته رفته را بگوييم، ما نويسندهها در همهي كارها به سمت موضوعاتي ميرويم كه كمتر دچار مميزي شويم. مميزيها هم سليقهيي شده و مصوبهاي ندارد كه بگوييم اين قسمتها شامل مميزي ميشود.
اين نويسنده در ادامه تاكيد كرد: من در متنهاي خودم سعي كردم بيشتر به موضوعات فرهنگي مردم بپردازم و اين كه چه طور يك سري چيزها در فرهنگ ايراني جا افتاده و ما را به نوعي عقب نگه داشته است.
وي در بخش ديگري از گفتوگويش، با اشاره به طراحي داستان «خانه اجارهاي» عنوان كرد: به خاطر شرايط توليد كه تمام مجموعه بايد در يك لوكيشن متمركز باشد، اين نوع طنزها، شباهتهايي با هم پيدا ميكنند. اما چيزي كه ميتواند تفاوت ايجاد كند، طراحي آدمهاست. در شروع كار، ما خيلي به اين فكر كرديم كه آدمهايي كه طراحي ميشوند متفاوت باشند؛ مثلا دو خواهر در يك واحد داريم كه وظايف يك خانواده بينشان تقسيم شده و من يادم نميآيد كه مشابه آن را در كارهاي ديگر ديده باشيم. يا يك جوان ايدهآليست داريم كه فكر ميكند با گزارشهايش ميتواند دنيا را عوض كند اما در طول اين كار قرار است به يك آدم واقعگراتر تبديل شود.
دارالشفايي افزود: تنها خانوادهاي كه داريم، يك خانواده است كه آن هم خانواده كامل نيست و مرد خانواده نيست. حتي در طراحي جوانهاي خانواده هم سعيمان اين بود كه بلاتكليفي جوانها و معضلاتشان را در قالب طنز نشان دهيم اما اصراري از همه طرف هست كه كار قرار است خيلي خندهدار باشد. وقتي كار قرار است خيلي خندهدار باشد، فرصت زيادي لازم است تا در يك كار خيلي طنز، بتوان حرف مهمي زد. قرار است با اضافه شدن نويسندهها، فرصت كافي براي نوشتن ايجاد كنيم تا دچار عجله نباشيم، تا الان هم نبوديم.
نويسنده «خانه اجارهاي» دربارهي پخش نوروزي اين سريال نيز گفت: قرار است قصههايي مناسب 13 يا 15 شبي كه براي نوروز پخش ميشود، داشته باشيم. يك فصل نوروزي داريم و بعد دوباره ادامه ميدهيم. چون كارمان طنز است خيلي سخت نيست كه وارد چنين فضايي شويم، فقط بايد خودمان را با حال و هواي مردم همسان كنيم.
dokhtareironi
09-03-2012, 13:03
بنظر من سریال خیلی بی مزه شده :41:
sAeEd_kHaAn
12-03-2012, 17:43
کلا چرته اینا چطور انتظار دارن مردمو به تلویزیون ملی جذب کنند اخه یه چیز درست و حسابی هم نمیسازن واقعا وقت تلف کردنه شما الان پاورچین ماله 10 ساله پیش مهران مدیریو ببیینی وافعا هنوز جذابتر از اینیه که الان دارن میسازن تفاوت افراد اینجا مشخص میشه ولی در کل من یکی که وقتمو پای این سریال تلف نمیکنم
dokhtareironi
15-03-2012, 20:05
خودشونم میدونن چرته
تو برنامه ای بود که خودشون میگفتن این سریالای بی مزه چیه پخش میکنید؟
بیایید ببینید شبکه های ماهواره ای 4تا صندلی و یک میز گذاشتن
بفرمایید شام راه انداختن که ملت رو جذبه خودشون کردن:41:
اخه وقتی مهران مدیری طنز نسازه میخوای مهران غفوریان بسازه؟
یدونه کارگردان حسابی داریم اونم همش ممنوع میشه کاراش.منکه نمیبینم این سریالو
Jang Bogo
18-03-2012, 00:46
اون قسمتی که دیرباز دوتا بود رو دیدم. حالم به هم خورد. حتی یک صحنه بامزه هم نداشت. الان ساعت 4 بعدازظهر پاورچین نشون میده آدم میترکه از خنده. شبها هم IFILM. چند بار هم ببینی تکراری نمیشه. خیلی مزخرفه این سریاله. خیلی مزخرفه.
ghermezeteh
28-04-2012, 19:40
این سریال چی شد؟
مگه نود قسمتی نبود؟
پس چرا بعد از عید دیگه پخش نشد؟
شـیـفــو
28-04-2012, 19:54
اتفاقا اتفاقا منم همین امروز سراغ این سریال مزخرف رو از همکارم گرفتم اونم گفت اینقدر چرت بود جمش کردن ، واقعا چی شد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.