ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری(مشکل تو آپدیت شدن مادربورد)

P2X
18-02-2012, 11:29
سلام.
خواستم درایور مادربورد ECS P4M800PRO-M2 را دانلود کنم. یه فایلی دانلود کردم که نمی دونم چی بود وقتی نصب کردم ویندوز ریست شد و تو صفحه بوت مادربرد گیر کرد و دیگه بالا نمیاد.
موندم چیکار کنم.
ویندوزم عوض نمیشه.
فکر کنم فایله واسه آپدیت مادربورد بود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو رو خدا کمکم کنید.خیلی عجله دارم.
مرسی.

tajrobenik
18-02-2012, 12:54
باطری مین رو یه مدت بردارید.

P2X
18-02-2012, 14:21
این کار رو انجام دادم ولی نشد . باطری رو چند بار برداشتم دوباره گذاشتم نشد .

jafarian
18-02-2012, 15:20
اینو تو قسمت سخت ازفزار مطرح کنید زودتربه جواب میرسین شما کلیه کابلهای هارد با سیدی رام جدا کنید بعدش به داخل ستاپ مین برین سیستم دیفالت کنید سیو کنید بیاین بیرون ببینید اون صفحه ای که هنگ میکنه رو رد میکنه اگربازم رفع نشد مین clr cmos کنید با گذاشتن جامپر:20:

P2X
18-02-2012, 17:51
تمام کابلها رو (سی دی رام-هارد-فلاپی) جدا کردم. جامپر clr cmos رو هم امتحان کردم. باطری هم در آوردم. اتصال کوتاهم کردم.
اصلا وارد ستاپ مین نمیشه. دکمه delete کار نمیکنه دکمه f8 کار نمیکنه. یه پیغامم میده که واسه ادامه کار دکمه f1 رو بزنین که اون دکمه هم کار نمیکنه انگار که کیبرد خراب باشه و هر دکمه ای بزنی کار نکنه. با هفتا کیبرد مختلفم امتحان کردم نشد.
فک نمی کنم مشکل سخت افزاری داشته باشه چون خیلی راحت و بدون مشکل کار می کرد بعد از نصب اون نرم افزاری که معرفی کردم و ریست شدن این طوری شد.واقعا موندم تو کار این مین بورد!!!!

P2X
18-02-2012, 18:09
اینم عکسش.
تمام کابلا رو هم جدا کردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
18-02-2012, 23:24
تمام کابلها رو (سی دی رام-هارد-فلاپی) جدا کردم. جامپر clr cmos رو هم امتحان کردم. باطری هم در آوردم. اتصال کوتاهم کردم.
اصلا وارد ستاپ مین نمیشه. دکمه delete کار نمیکنه دکمه f8 کار نمیکنه. یه پیغامم میده که واسه ادامه کار دکمه f1 رو بزنین که اون دکمه هم کار نمیکنه انگار که کیبرد خراب باشه و هر دکمه ای بزنی کار نکنه. با هفتا کیبرد مختلفم امتحان کردم نشد.
فک نمی کنم مشکل سخت افزاری داشته باشه چون خیلی راحت و بدون مشکل کار می کرد بعد از نصب اون نرم افزاری که معرفی کردم و ریست شدن این طوری شد.واقعا موندم تو کار این مین بورد!!!!

این مشکلی که شما تو عکس گذاشتین مربوط به فلاپی درایو سیستم میشه شما باید وارد ستاپ اگر میتونید بشین بعدشم گزینه intergrated peripherals پیدا کنید بعدش اگر گزینه floppy disk controller میبینید اون disable کنید یا که به قسمت بوت برین گزینه فلا پی رو disable کنید اگر اصلا وارد ستاپ هم نمیتونید بشین باید مین بدین بیرون برای شما با دستگاه پروگامر فلش کنن .