مشاهده نسخه کامل
: وضعیت بازار کامپیوتر ایران
benyamin_pc
18-02-2012, 10:48
الان شدیدا نیاز به خرید یه کامپیوتر قوی دارم اما اینطور که همه میگن انگار بدترین موقس! یکی میگه اصلا بعضی قطعات گیر نمیان یکی میگه قیمت دوبرابره یکی میگه هر چی تو بازار تقلبی و آشغاله و ...
میخاستم ببینم تا چه این صحبت ها صحت دارن و اختلاف قیمت و کیفیت قطعات تو بازار ایران با بازار جهانی رو یه کامپیوتر 2 میلیونی چقد فرق داره
Hamed DC
18-02-2012, 12:49
الان شدیدا نیاز به خرید یه کامپیوتر قوی دارم اما اینطور که همه میگن انگار بدترین موقس! یکی میگه اصلا بعضی قطعات گیر نمیان یکی میگه قیمت دوبرابره یکی میگه هر چی تو بازار تقلبی و آشغاله و ...
میخاستم ببینم تا چه این صحبت ها صحت دارن و اختلاف قیمت و کیفیت قطعات تو بازار ایران با بازار جهانی رو یه کامپیوتر 2 میلیونی چقد فرق داره
فقط میتونم بگم که اصلا موقع خوبی برای خرید نیست!
برای اصل و تقلبی بودن هم تقریبا میشه نوع و مدت گارانتی رو مدنظر قرار داد!
به هیچ وجه توصیه نمیشه چون واقعا بازار به هم ریختست
پس چی کار کنیم دیروز هم که سویفت تحریم کرد واردات داره سخت تر میشه
WILD GOAT
18-02-2012, 14:26
درود
منم الان همین مشکل رو دارم ولی من دیگه میخوام قطعات رو بگیرم واسه اینکه ایندفعه یجورایی اصلا هیچ امیدی به آینده نیست و از طرفی سیستم خودم هم دیگه باید بازنشسته بشه.
benyamin_pc
18-02-2012, 14:54
اینطور که ایندفعه مشخصه هیچ امیدی به بهتر شدن اوضاع نیست و کار از اصلاح و متوقف کردن یک روند گذشته
دوستان لطفا از این مدل تاپیک ها ایجاد نکنید، این جور بحث ها لااقل در این انجمن فایدهای نداره و بیشتر باعث ایجاد اسپم میشه!:)
ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.