Pedram_mrn
18-02-2012, 01:56
سلام دوستان...
میخواستم یه اسپیکر بگیرم نهایت تا 500 600 ولی اگه کمتر بشه خیلی بهتره....
واینکه کلا موندم 5.1 بگیرم یا نه چون طی تجربه ای که با سینمای خانگی داشتم هیچ صدایی از اسپیکرهای عقبی درنمیومد و فقط نویز ایجاد میکرد... بیشتر من فیلم میبینم و آهنگ گوش میدم و کمی هم بازی میکنم... فیلم هایی ام که میبینم فرمتشون mkv هست که فکر نمیکنم صدای 5.1 بهم بدن درسته؟
اگه از SPDIF استفاده کنم چی؟ این مشکل حل میشه؟
خودم این مدل هارو دیدم Edifier s550 ....s530 ...s730...DA5000 Pro....
حجم صدا اصلا برام مهم نیس(آپارتمان:31:).... فقط جزئیات صداها و سازها برام مهمه و بیس در حجم صدای پایین.. نداشتن نویز...
راجع به مزایای داشتن پورت SPDIF هم یه توضیحی بدین ممنون میشم؟ چقد تاثیر داره؟
از برندهای دیگه هم اگه چیزی هست معرفی کنید لطفا خودم بیشتر ادیفایر رو میپسندم اونم بخاطره طراحیش و چوبی بودنش...
اگه بتونم تا 300 400 هم یه مدل پیدا کنم که نیازامو برطرف کنه عالی میشه...
مرسی از لطفطون:11:
میخواستم یه اسپیکر بگیرم نهایت تا 500 600 ولی اگه کمتر بشه خیلی بهتره....
واینکه کلا موندم 5.1 بگیرم یا نه چون طی تجربه ای که با سینمای خانگی داشتم هیچ صدایی از اسپیکرهای عقبی درنمیومد و فقط نویز ایجاد میکرد... بیشتر من فیلم میبینم و آهنگ گوش میدم و کمی هم بازی میکنم... فیلم هایی ام که میبینم فرمتشون mkv هست که فکر نمیکنم صدای 5.1 بهم بدن درسته؟
اگه از SPDIF استفاده کنم چی؟ این مشکل حل میشه؟
خودم این مدل هارو دیدم Edifier s550 ....s530 ...s730...DA5000 Pro....
حجم صدا اصلا برام مهم نیس(آپارتمان:31:).... فقط جزئیات صداها و سازها برام مهمه و بیس در حجم صدای پایین.. نداشتن نویز...
راجع به مزایای داشتن پورت SPDIF هم یه توضیحی بدین ممنون میشم؟ چقد تاثیر داره؟
از برندهای دیگه هم اگه چیزی هست معرفی کنید لطفا خودم بیشتر ادیفایر رو میپسندم اونم بخاطره طراحیش و چوبی بودنش...
اگه بتونم تا 300 400 هم یه مدل پیدا کنم که نیازامو برطرف کنه عالی میشه...
مرسی از لطفطون:11: