مشاهده نسخه کامل
: چگونگی تشخیص مشخصات سیستم توسط DVD ویندوز!
سلام . من یه ویندوز 7 دارم که روی هر لپ تابی نصب میکنم . وقتی نصبش تموم میشه و روی my computer راست کلیک میکنم و properties میگرم مارک همون لپ تاب را به عنوان لوگو میشناسه روی مادربردهای مختلف و لپ تابهای متفاوت تستش کردم جواب داده .کسی میدونه چطوری زمان نصب قادر به شناسایی مدل لپ تاب و یا pc میشه
ebicross
18-02-2012, 01:27
خب ببینید این خیلی راحته.
مشخصات سیستم شما دریافت کردنش نیازی به ویندوز نداره و براحتی موقع نصب این مشخصات توسط اون بخش اکتیو کننده یا کرک دریافت میشه و لوگو مربوطه گذاشته میشه.
خیلی ساده.
مثلا عبارت زیر رو توی Notepad بنویسید و با نام مثلا aaa.bat ذخیره کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل میگه اگر یوندوز 64 بیت باشه اعلام میکنه.
حالا میشه از همین متدهای ساده در CMD برای ایجاد لوگو استفاده کرد.
فکر کنم درست متوجه سوال نشدی. ببین دوست عزیز منظور من ربطی به 32 یا 64 بودن نداشت بلکه این بود که مثلا اگه لپ تاب Dell بود ارم شرکت دل را به عنوان لوگو توی قسمت پروپرتیس میذاره و اگه sony یا Asus بود لوگوی همون شرکت را میذاره . چطوری زمان نصب نوع و مدل لپ تاب قابل تشخیصه
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
فکر کنم درست متوجه سوال نشدی. ببین دوست عزیز منظور من ربطی به 32 یا 64 بودن نداشت بلکه این بود که مثلا اگه لپ تاب Dell بود ارم شرکت دل را به عنوان لوگو توی قسمت پروپرتیس میذاره و اگه sony یا Asus بود لوگوی همون شرکت را میذاره . چطوری زمان نصب نوع و مدل لپ تاب قابل تشخیصه
ebicross
20-02-2012, 22:50
دوست خوبم من مثال زدم.
دقیقا همونطور که میشه با یک دستور فهمید نوع CPU چیه میشه فهمید Manufacture سیستم چیه و این با چند خط کد انجام میشه.
حالا توضیح کد ضرورتی نداره ولی در واقع الگوریتمش اینطوریه که یک دستور CMD میگه:
1- مشخصات Manufacture رو دریافت کن.
2- اگر Dell در عبارتش بود دستور X در رجیستری اضافه بشه. اگر نبود:
در صورتیکه Gigabyte بود دستور Y در رجیستری اضافه بشه. اگر نبود:
در صورتیکه HP بود دستور Z در رجیستری اضافه بشه. اگر نبود و ...
به همین سادگی.
نیاز به دانش برنامه نویسی هم نداره و براحتی توی دستورات CMD میشه این قابلیتها رو داشت.
چون تغییر لوگوی Manufacture سیستم بوسیله ی یک کد رجیستری میتونه انجام بشه و این هم که دیگه توی CMD خیلی راحته.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.